Stoppen met de pil: spannend en onzeker!

02-05-2007 11:07 823 berichten
Alle reacties Link kopieren
<img src="file:///C:/DOCUME%7E1/MARJAN%7E1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-3.jpg" alt="" />
<img alt="" src="/http://i85.photobucket.com/albums/k61/Bila_viva/vivatabel.jpg?t=1178096487" border="0" />
<a id="zoomedLink" href="javascript:void(0);" title="Click to zoom out.">
<img id="fullImage" src="http://i85.photobucket.com/albums/k61/Bila_viva/vivatabel.jpg?t=1178096487" alt="vivatabel.jpg" />
</a><br /><img src="file:///C:/DOCUME%7E1/MARJAN%7E1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-2.jpg" alt="" /><img src="file:///C:/DOCUME%7E1/MARJAN%7E1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot.jpg" alt="" /><img src="file:///C:/DOCUME%7E1/MARJAN%7E1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-1.jpg" alt="" />
Alle reacties Link kopieren
Nou vandaag hebben we Thijs verhuisd. Ik heb wel een paar keer tranen in mijn ogen gehad maar echt gehuild heb ik niet. Het voelde allemaal heel rustig en het voelde goed (hoe raar dat ook klinkt). De urn is dus nu in een urnenbak gedaan en is begraven. Hier hebben we een mooie plant op gezet, een blauw paarse hortensia met mooie glittervlinders en vogeltjes erin, echt superkinderlijk en zo schattig. Hier blijft Thijs liggen tot maart dan wordt die verplaatst naar de andere begraafplaats waar dan een urnentuin is (wordt nu gebouwd). Dan zoeken we op dat moment een mooie urn uit, want de urn blijft dan boven de grond en als er dan nog plek is komt er ook een klein gedenkteken bij.



Morgen naar de Ardennen met onze 2 nichtjes, ze hebben heel veel regen opgegeven dus als dat zo is dan zinken we vanzelf met onze kayaks. Nou misschien hebben we nog geluk.



Liefs
Alle reacties Link kopieren
Marit... Wat leuk dat je moeder weer komt knuffelen na 4 weken vakantie! Ze had Ilse zeker wel gemist he?

Ik ben nog niet ongi, maar ik denk dat het morgen kotm, precies op mn 32e dag! heb zo'n voorgevoel. Volgende maand weer beter... en omdat ik niet precies weet hoe mijn cyclus loopt wil ik graag eens een setje ovulatietesten kopen. Niet om perse volgende maand zwanger te raken, maar omdat ik wil weten of we wel op de goede dagen klussen en wanneer mijn eisprong is... Ben toch erg benieuwd naar mijn lichaam en hoe het in elkaar zit.



Wij hebben erg veel verjaardagen dit weekend... morgen mijn moeder, zaterdag een goede vriend gister mijn neefje en eergister een vriendin pfoeh. Dus als ik je zondag vergeet... Alvast gefeliciteerd!



Jente... AAAHhh je poes en kater... ik heb ook een kater hihi en ik zou ook boos zijn hoor. Maakt niet uit WAT er is gebeurd, het kan zijn dat iemand ze niet erg aardig vind. Hoeven ze ze nog niet nat te gooien.

Knuffel ze maar lekker, juffie!! Succes met je solli's.



Empo: Hopen dan het idd je eisprong is, kan je goed doorklussen en misschien is het wel gelijk raak, you never know!



Ik ga slapen ben erg moe.



Liefs Kive
Alle reacties Link kopieren
Zonnebloem, wat fijn dat jullie zo trots zijn op het plekje waar Thijs nu is!

klinkt mooi hoor, glittervlinders en vogeltjes!

(mag ik vragen of je er een foto van hebt?)



Kive, al ongesteld?

Ik moet zeggen dat ik zelf niet al met ovu-testen aan de slag zou gaan als je nog maar zo kort bezig bent!

Het spontane is er dan beetje af, of niet?

Je weet dat je een cyclus hebt, dus vast ook ergens een eisprong...zo'n 12-14 dagen voor de menstruatie begon.

In volgende cyclus kan je dan toch 'gewoon' beetje gokken op die periode?

Sperma is op beste kwaliteit als je om de dag seks zou hebben... dus zo'n klus-periode moet te overzien zijn denk ik?



We hadden hier toch besloten dat een slijmprop kan duiden op een ovulatie?

Dan heb ik een probleem misschien!!! O.o

Afgelopen woensdagochtend onveilige seks...en gisteren een slijmprop....die ik niet herken van 'normaal'.

Het zal toch niet he.........

(ik denk even aan Blindje)



we zagen het gisteren al helemaal voor ons,

komen over 2weken mijn collega's op bezoek met de vraag hoe het met me gaat, kan ik ze vertellen dat ik weer zwanger ben



wááááárom onveilig gedaan!?

heat of the moment denk ik zo.

Mijn god, wéér een bevalling!?

Vin zei nog dat het misschien toch wel leuk was...broertje of zusje zo dicht op ilse.



Nou, het zal wel loslopen lijkt me

ik denk alleen wel dat ik de pil toch nog niet uit de verpakking ga halen,

voor die paar maanden 'veilig' moet Vin het maar even met condooms doen.

(en volgens zijn woorden gistereren met af en toe een ongelukje)

Alle reacties Link kopieren
Hoi allemaal!



Hey Marit! Heel herkenbaar van die slijmprop! Ik vond het ook niet echt normaal, want heb het nooit eerder opgemerkt... . Je doet me wel een beetje de stuipen op het lijf jagen hoor!! Het zou bijna te mooi voor woorden zijn... .

Goh, en stel je eens voor! Zo snel al een tweede, dat zal weer spannend afwachten worden!



Zonnebloem, ik vind het geweldig dat jullie voorlopig zo'n tussenoplossing voor Thijs hebben kunnen vinden. Ik wist helemaal niet dat dat kon! Maar ik ben heel blij voor jullie en zeker omdat je je er zo rustig bij voelde! Dat wil toch zeggen dat het een hele goeie oplossing is hé? Knap hoor meid, ik bewonder je enorm voor je moed!



En Kive? Wat zegt het daaronder bij jou vandaag? Kan je de spanning nog zo'n beetje aan?



Jente, geniet van deze dag! Hopelijk ben je overal op tijd geraakt, want het was me wel een lijstje hoor!



Mousie, hoe gaat ie met jou ondertussen?



Hier alles oké, alleen begin ik wat moe te worden. Ik kwam gisteren namiddag zelfs te laat op mijn werk toe omdat ik op de bank in slaap was gevallen! Dat is me nog nooit eerder overkomen, toch 's middags niet... .



Groetjes aan iedereen en geniet van het komende weekend!



Empo

-x-
Alle reacties Link kopieren
hihi empo...

jij beschreef die slijmprop dus!

Ik vond echt dat het bij een eisprong zou passen...

maar nu het hier zo is, hoop ik van harte dat het niet bij een eisprong hoort!

Ik wil tzt graag broertje of zusje voor ilse, maar nu nog niet hoor!

Ilse is pas 10weken oud !



ik hoop voor jou wèl dat het bij een eisprong hoort,

en dat de menstruatie uit gaat blijven!



hier inmiddels wat bruinig slijm,

dus ik ben er wel gerust op... de menstruatie komt er gewoon aan !



:jump:
Alle reacties Link kopieren
Hoi Marit,



Hier nog steeds niets, maar kan komen... Moet erg plassen dus ga zo kijken hihi.

Het spontane gaat er bij ons niet af. Ik wil alleen kijken of ik in de goede periode zit. en je kan wel gokken dat het dan is maar ieder lichaam is anders. We zijn inderdaad kort bezig, maar als je eenmaal besluit om voor een kindje te gaan dan wil je het ook zsm natuurlijk. Dat is bij iederen (bijna iedereen dan...)

Ik ga het niet overdrijven en mijn man meteen bellen als ik een smilie heb ofzo. Nee ik kijk gewoon wanneer mijn vruchtbare dagen zijn...



Maar het kan dat jij het zo ziet, dat mag.



Groetjes Kive
Alle reacties Link kopieren
Hoi Dames,



De ovu testen zijn niet meer nodig... ik heb namelijk vandaag 3x positief getest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!





Ben zo blij..



Kus Kive
Alle reacties Link kopieren
WOWOWOWOW :jump:



dat is ontzettend goed nieuws !!!!

gefeliciteerd joh !



hoe voelt dat !?

hoe reageerde je partner ????

Alle reacties Link kopieren
Dames,



Ik voel me bijna schuldig dat ik zo heb lopen zeiken over ovulatietesten e.d. Maar het voelt heel erg goed. Alleen gebeurt er vanalles in mijn buik wat niet te beschrijven is. Ik heb een soort spierpijn. Is dit nomaal? Ook moet ik veel plassen.



Mijn partner schrok er een beetje van, maar vond het zo ongelooflijk dat we wel 3 testen hebben gedaan. 1 sensitest (heel vaag streepje) 1 kruidvat (beter zienbare streep en 1 clearblue (zwanger) haaha.



Het is erg moeilijk om je mond erover te houden, maa rhet gaat me lukken!!!



Succes voor de rest!





Liefs Kive
Alle reacties Link kopieren
Kive: echt SUPER meid, van harte gefeliciteerd en zo snel niet normaal joh, echt fantastisch!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



Wij zijn ook weer terug uit de Ardennen en wat was dat vermoeiend zeg met 2 puberende 13 jarige nichtjes, maar wel gezellig. Maar we zijn echt versleten dus vandaag doen we lekker rustig aan. Morgen ga ik dan echt beginnen met fulltime werken na een heerlijke week vakantie (goh wat gaan die vakantieweken toch altijd snel). We zijn ook nog even in het huis wezen kijken en wat is het toch een bouwput maar ooit word het mooi.

Ik had via een vriendin een adresje gekregen voor een soort medium. Ik geloof er niet echt in en vind het ook wel eng, maar ik was ook nieuwsgierig naar de ziel van mijn moeder en van Thijs, kijken of er contact gemaakt kon worden. Maar ik heb wat emailverkeer met haar gehad en ik doe het toch niet, want ze is ook echt zo'n heeler en daar zit ik echt niet op te wachten. Ze wilden met mijn energie en aura gaan werken en me op deze manier helpen, maar ik zou me er aan het begin wel wat rotter door kunnen gaan voelen. Nou daar zit ik dus niet op te wachten he, ik heb het idee dat ik nu weer een stuk lekkerder in mijn lichaam zit dus ik heb daar geen zin in. Ik stond er al nooit echt voor open, maar nu heeft ze me weer laten inzien dat dit echt niks voor mij is. Ik bedoel ik wilde alleen maar wat horen over mijn Thijs en mijn moeder en geen heelende praktijken voor mezelf. Nou ja ik ben opgelucht dat ik de afspraak heb afgezegd. Ik wilde natuurlijk weten of ik een gezond kindje kon krijgen maar daar kon ze geen antwoord op geven (ze wist niet wat er met Thijs gebeurd was hoor, alleen dat die kort na de bevalling was overleden), wel kon ze me helpen een zwangerschap zo goed mogelijk te doorstaan zoals foliumzuur slikken -> duhhhhhh dat weet ik zelf ook wel. Het feit dat ze er zo vaag en algemeen over deed in de email deed mij beseffen dat het allemaal onzin is, want anders had ze wel moeten weten dat het hier om waarschijnlijk een recessief overerfbare ziekte gaat. Dus nee ik heb er een goed gevoel over dat ik hier niet mee doorga, ik ben er gewoon te nuchter voor en maar goed ook vind ik zelf.

Verder heb ik het idee dat mijn cyclus nu dus echt van slag is. Het begon dus al met een lange cyclus deze maand van 35 dagen. Na de eisprong na 10 dagen al ongesteld. Vandaag is al dag 8 dat ik ongesteld ben. Gisteren was het zo goed als over eigenlijk geen bloedverlies meer (ook zo raar voor mijn bevalling eindigde het altijd met bruine afscheiding, maar nu bij mijn 1e keer ongesteldheid (de vorige keer dus) na mijn bevalling gewoon van rood bloed naar niks meer dus niet eindigend met bruine afscheiding) maar nu is het vandaag weer meer geworden en ook weer ongesteldheids buikpijn pffffffffffffffffff grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr . Nou dit had ik voor mijn bevalling echt nooit, ik was dan hooguit 4 dagen ongesteld en nu vandaag is dus al dag 8!!!!!!!!!!!! Anders stuur ik morgen mijn gyn maar eens een smsje of dit wel goed is. Ik bedoel het is niet veel hoor, zeker de laatste 4 dagen al niet meer (en gisteren eigenlijk niets), een inlegkruisje is genoeg, maar toch.



Liefs
Alle reacties Link kopieren
Ik ben wel een beetje angstig of alles wel goed gaat... Maa rik bel morgen gewoon ff de huisarts om me voor te laten lichten hoe nu verder....



Is dat een goed plan?



gr kive
Alle reacties Link kopieren
Kive: niet bang zijn gewoon lekker genieten. Je hoeft niet echt de huisarts te bellen hoor, want die doen toch niets verder. Ik heb destijds ook niet de huisarts gebeld. Ik heb na een week of 6 een verloskundige bij mij in de buurt gebeld en daar ben ik met 8 weken voor het eerst langs geweest voor een intake gesprek en daarna ging het allemaal vanzelf.

Echt SUPER voor je \\:-)//
Alle reacties Link kopieren
Wow Kive! Geweldig! En wat snel! Vriendlief zit al te zuchten: Wanneer word jij nou eens zwanger :)

Volgens mij kan je de huisarts wel bellen om hem / haar op de hoogte te stellen. Volgens mij kan je bij de apotheek ook een briefje invullen om aan te geven dat je zwanger bent, zodat ze daarmee rekening houden. Dan heb je het lekker zwart-op-wit staan.



De bruiloft was geweldig. Ondanks de strakke planning was ik overal op tijd. De bruid en bruidegom keken zo verliefd naar elkaar de hele dag. De hele dag heb ik mn tranen kunnen bedwingen (ook toen de bruidegom traantjes wegpinkte in het stadhuis), maar 's avonds kwam alles er uit. Ze verlieten het feest met een bootje, alle gasten stonden op het balkon / terras en ze voeren weg in een bootje met mooie lampjes en vuurwerk op de steiger. Nou toen kon ik het dus niet meer droog houden.



Vanmorgen om 04.45 ging de wekker omdat we het verse bruidpaar naar Schiphol moesten brengen. Die gaan voor een week naar de Dominicaanse Republiek.



Wow, Kive. Ik ben zo blij voor jullie, super! :)
Alle reacties Link kopieren
hey...

zonnebloem, fijn dat je die afspraak hebt afgezegd!

ik denk dat het vooral onrust kan geven als je er niet 100% achter staat!



Kive, ik zou de huisarts niet bellen hoor...

foliumzuur slik je waarschijnlijk al, meer dan dat de huisarts je naar een vk doorstuurt zal hij niet voor je doen!

Die vk kan je over een week of zelf ook wel gaan bellen.

Zelfs apotheek lijkt me erg overbodig om in te lichten!

Als straks bij de vk een echo gemaakt is, en je de uitgerekende datum op papier hebt staan kan je de huisarts even via de ass. telefonisch inlichten.
Alle reacties Link kopieren
Hellow,



Eerst en vooral: Kive, een dikke proficiat! Ik kon bijna niet geloven wat ik las! Je moet je nu wel echt bijzonder voelen... . Stiekem hoop ik dan natuurlijk ook dat ik je heel snel zal volgen... . Goh, en bij de tweede ronde al? Pff, het zou een droom zijn!



Maar idd zoals de andere meiden al zeiden, ik denk niet dat een bezoekje aan de HA je veel zou helpen. Die kan waarschijnlijk alleen maar de vaststelling doen die jij al 3 keer gezien hebt. Net zoals de apotheek trouwens, wat kan die in hemelsnaam zeggen als je zo'n briefje invult... . Ze kunnen alleen ook maar heel erg blij voor je zijn!



Jente, wow, het klonk wel heel erg mooi dat huwelijk met het wegvaren in het bootje. Ik denk dat ik op zo'n moment ook wel even zou moeten slikken om de traantjes binnen te houden. Zo romantisch! Ik ben trouwens tegenwoordig veel emotioneler geworden... . Vroeger was ik echt een hele sterke vrouw en als ik nu iets erg zie op TV ofzo, moet ik al moeite doen om me in te houden!



Zonnebloem, groot gelijk dat je niet doorzet met dat medium! Zeker als je er niet helemaal mee instemt. En ik ben heel blij te horen dat je je wel goed voelt in je vel! Laat je lichaam maar voor je spreken, dat is waarschijnlijk veel meer waard dan zo'n vaag verhaaltje van het medium.



Zo, ik moet er vandoor nu, want het eten is gearriveerd! Tot later meiden!



Empo

-x-
Alle reacties Link kopieren
Hoi Dames,



Bedankt voor jullie adviezen. Ik moet dus gewoon de verloskundige bellen... Moet ik dan een instantie bellen? of staan de verloskundigen gewoon in het telefoonboek?

heb nog niet gekeken, ach het komt goed.

Heb wel redelijk veel last van mijn buik/maag.enz. Gewoon een raar gevoel daar...

Ik weet natuurlijk niet wat ik moet voelen dus das erg vreemd. Gelukkug heb ik jullie!



Jente: ik zou ook tranen in mijn ogen krijgen, al had ik dat bij mijn eigen bruiloft niet. Maar ik ben op het moment erg emotioneel dus ik kan om alles wel janken.

Heb jij vandaag ook langs de lijn gestaan bij vriendlief (1e wedstrijd competitie toch?) Ik wel al was et BERE slecht hihi.



Empo, Ik hoop ook dat jij snel volgt, net zoals alle andere meiden hier. Het is echt snel gegaan en ik voel me er gelukkig. Ben namelijk erg ongeduldig.... zoals jullie wel gemerkt hebben.



Reageer later meer..



Liefs Kive
Alle reacties Link kopieren
Ik heb mn eerste wedstrijd als voetbalvrouw gehad :) Inclusief zonnebril :) maar het was ook erg lekker weer. Mijn vriendje speelt op zaterdag, ik kan de komende weken dus niet bij hem kijken omdat ik nog werk op zaterdag. Ik hoop dat ik snel kan stoppen met mn weekendwerk, als ik door de week genoeg gevraagd word. Het werd trouwens 3-6 voor 'ons', 'we' speelden uit namelijk... Was wel grappig, dit was de eerste wedstrijd van dit team omdat ze net begonnen zijn. Veel van hen hebben al in geen jaren meer gevoetbald. De tegenstanders wilden ook persé winnen omdat zij meer ervaring hadden. Ze gingen erg gefrustreerd spelen toen ze achter kwamen te staan, haha.



Je ongeduldigheid heeft wel geholpen, Kive. Meteen je zin doordrammen en zwanger worden... jammer dat ik wat geduldiger ben! Bij de apotheek kan je een formuliertje invullen dat je zwanger bent of borstvoeding geeft, zodat ze rekening kunnen houden met de medicatie of dosering als je iets nodig hebt. Dat zou ik dus al wel aangeven. Wanneer en wie gaan jullie het trouwens al vertellen?



Empo, ik hoop dat jij ook snel zal volgen. Je klinkt net zo ongeduldig als Kive, wie weet levert het jou ook iets moois op!



Ik ga deze week weer flink klussen. Volgende week zit vriendjelief in Portugal voor een cursus... tssss.... En ik mag niet eens mee, belachelijk toch?
Alle reacties Link kopieren
Hey Jente,



Ja echt belachelijk dat je niet mee mag! Ik zou er wat van zeggen! Ik heb het mijn ouders verteld. Had twee spenen gekocht met "I love Opa" en "I love Oma" erop. Ze waren wel een beetje geschokt. Ze hadden het niet zo snel verwacht. Ook heb ik het vanmorgen aan een collega verteld waar ik altijd mee open en sluit dus ik dacht; dan weet ze wat er is als ik me niet lekker voel.

Begon ze keihard te gillen en vertelde ze dat zij OOK zwanger is en 4 dagen eerder dan mij.



Verder vertel ik het voorlopig aan niemand...

"wij" Spelen op zondag ja. verloren helaas.....



Empo,



Ik ben ook erg ongeduldig inderdaad, als ik iets wil, wil ik het ook graag snel!NIet altijd ok, wat het kan je dus frustreren. Maar goed het maakt niets uit. Ook ik had moeten wachten want hierin heb je helaas niets te regelen. Moeder natuur beslist dat zelf.



Fijne avond,



Liefs Kive
Alle reacties Link kopieren
Vandaag eerste hele werkdag gehad en ik moet zeggen het ging aardig goed. Ik was niet eens super moe, maar nu lig ik wel lekker lui op de bank. Na een dag werken, koken en net nog even de was gedaan ben ik nu wel een beetje moe hoor. Vandaag dag 9 dat ik ongesteld ben (vorige week zondag begonnen). Maar vandaag niet eens meer in mijn inlegkruisje alleen nog een beetje bij het afvegen (sorry voor detail), maar toch het is nog steeds niet weg. Straks word ik alweer ongesteld van mijn volgende cyclus hihi......Ik maak me er ook niet echt zorgen over hoor, het komt vanzelf wel weer goed.



Marit: Hoe is het nu met jou? Heb je nog last van af en toe de emotionele buien? En hoe is het met de kleine?



Kive: leuk he vertellen dat je zwanger bent, ik vond dat vorig jaar erg leuk en spannend om te doen. Ben je al een beetje gewend aan het idee?
Alle reacties Link kopieren
Kive...wat leuk dat je collega ook zwanger is !

spannende maanden worden dat dus !



Zonnebloem, fijn dat het niet tegenviel vandaag joh

nogsteeds ongesteld!?

lastig zo'n lichaam he?



hier na 2-3dagen bruine afscheiding weer alles normaal van kleur,

dus helaas niet de menstruatie die ik verwachtte!

Hm.

Mijn emoties zijn nog wel wisselend ja,

zo was ik gisteren jarig en voelde ik me zó vreselijk teleurgesteld omdat Vin eigenlijk geen kadootje leek te hebben!

Uiteindelijk vertelde hij in de loop van de middag wel dat hij als ideetje had om in januari naar Parijs te gaan.

Nouja, super leuk idee...maar de teleurstelling van het 'zomaar voorbijgaan' van mijn verjaardag voelde niet leuk.

Daarbij, had ik me zó verheugd op een kadootje van ilse!

Ik had Vin al vaker laten doorschemeren dat ik daar op hoopte, gewoon leuk mijn eerste kadootje van haar... maar nee... hij had de hints niet begrepen.



Nouja

je kan niet alles hebben he?



Alle reacties Link kopieren
Goeiemorgen,



Kive, wat leuk dat je collega ook zwanger is! Kunnen jullie gezellig samen keuvelen over alle veranderingen. Wel gezellig hoor!



Jente, kan je toevallig ook geen paar daagjes Portugal boeken? Laat vriendlief toch maar even je mening weten! Wie weet brengt het wel wat op?!?



Zonnebloem, fijn dat je weer helemaal aan het werk bent en dat het zo goed verlopen is! En ja, als ik een dagje ben gaan werken en daarna nog gekookt en opgeruimd heb, dan ben ik ook wel moe hoor! Logisch ook zeker?!?



Marit, nog een gelukkige verjaardag toegewenst! Ik ben een beetje laat, maar beter laat dan nooit hé. Mja, je man had er toch wel net iets meer aandacht aan mogen besteden, daar geef ik je volledig gelijk in! En een eerste cadeautje van Ilse zou natuurlijk heel erg leuk geweest zijn. Alleen zijn mannen daar niet zo mee bezig denk ik... hoeveel hints je ook geeft. Je moet het ze gewoon vlakaf in het gezicht zeggen! :) Hoe was jouw eerste werkdag trouwens?



Ja, iedereen heeft het hier al goed door, ik ben natuurlijk ook zeer ongeduldig! Maar ik heb me ondertussen wel al verzoend met het idee dat het wel eens langer kan duren hoor. Je blijft alleen wel stiekem hopen hé... . Voorlopig heb ik nog steeds geen voortekenen, dus... . Ik wacht natuurlijk wel vol spanning af, want binnen 9 dagen zou ik m'n eerste NOD moeten hebben. We zullen zien... .



Liefs,



Empo

-x-
Alle reacties Link kopieren
hihi empo... èrg ongeduldig ook he ?



bedankt voor de felicitaties nog :)



KIVE...hou je even vast .. of ga maar even zitten ..

je krijgt namelijk een drie-ling !!!

Nouja, dat heb ik gedroomd vannacht!

Wees gerust hoor, ik heb geen voorspellende gaven (voor zover ik weet)



Mijn werk vorige week was weer heerlijk!

het viel me niet tegen qua concentratie, hoewel ik aan het eind van de middag wel beetje in een mist leek te zitten door de vermoeidheid.

Het leek of alle automatismen opeens moeite gingen kosten.

Terug naar huis schakelde ik op de snelweg opeens van de 5 terug in zijn 4 !!

Tja

Alle reacties Link kopieren
Kive, wat cool dat je collega en jij allebei zwanger zijn! Lekker voor jullie baas dat jullie straks tegelijk op zwangerschapsverlof moeten :)



Zonnebloem, heerlijk he, zo'n cyclus waar je geen idee van hebt wat 'ie gaat doen. Maar je hebt gezien dat je menstrueert en ovuleert, dat zit in elk geval goed! Pittig zo'n eerste werkdag en daarna nog wat huishouden. Ik heb gister de eerste voetbaltas gewassen (van het hele team) bah wat een rotwerk. Als ik straks ook werk, mag vriendjelief het mooi zelf doen.



Marit, nog gefeliciteerd met je verjaardag. Ik kan me je teleurstelling wel voorstellen hoor. Maar troost je met het idee dat het geen uitzonderlijke mannenreactie is. Ik hoef zoiets ook niet te verwachten tegen die tijd. Hoewel, nu ik jouw verhaal zo lees, ik schakel mn zusje wel in om mn kerel mee de stad in de nemen :):)

Maar een weekendje Parijs is wel ongelooflijk gaaf! Ik ben er ook al eens op getrakteerd en het was echt geweldig. Ik weet niet wát die stad heeft, maar er heerst een soort magisch sfeertje. Ik neem aan dat het een weekendje voor 2 gaat worden?



Empo, spannend joh. Ik hoop dat het voor jou ook lekker snel zal gaan! Een paar daagjes Portugal zal niet gaan voor mij. Het is een starters-cursus voor alle nieuwe werknemers in het bedrijf (hij werkt er al wel een half jaar...) Maar een beetje zon had me best wel goed gedaan. Helaas is er in het onderwijs niet zo'n geldoverschot dat snoepreisjes en lease-auto's worden weggegeven. Hoe is dat in België eigenlijk?
Alle reacties Link kopieren
Kive, ik wil je even onwijs feliciteren met je zwangerschap!!! En dan zo snel...ongelofelijk...vind het echt heel erg gaaf voor jullie. Geniet ervan.



Marit, nog gefeliciteerd met je verjaardag!!! En laat hem maar snel Parijs gaan boeken!!!! Maar kan me voorstellen dat je dan ff teleurgesteld bent als hij eigelijk niks heeft gekocht voor je verjaardag.



Ik ben gister voor het eerst naar zwangerschapsyoga geweest, en ik moet zeggen dat het me een heel ontspannen gevoel gaf (ondanks dat mevrouw karate kid even wilde laten weten dat ze wakker was)! Verder alweer 25 weekjes, dus het gaat snel, maar mij niet snel genoeg. Verder nog iets anders gehoord van de vk. Ik mag namelijk niet thuis bevallen omdat ik samen met beeb nu 112 kilo weeg. Het schijnt dat je boven de 100 kilo niet thuis mag bevallen???? Ik had hier nog nooit van gehoord en ben eigelijk een beetje overvallen met het nieuws en erg teleurgesteld. Iemand hier wel eens van gehoord??? Hoe bedoel je discriminatie!



liefs zaas
Alle reacties Link kopieren
Kive: van harte gefeliciteerd met je zwangerschap :blob



Marit; jij ook nog gefeliciteerd met je verjaardag! Jammer dat Vin de hints niet begrepen heeft, maar dat gaat ie in parijs vast goed maken.



Zaas; onvoorstelbaar......ben je al weer 25 weken zwanger? Jeetje time flies :angel: ! Maar het gaat uitstekend begrijp ik, leuk....je hebt het dik verdient meid!



Verder ben ik weer aan het wachten............pff dan gaat de tijd ineens erg langzaam! Het gaat redelijk deze keer, ben er weinig mee bezig. Mede dankzij de verbouwing thuis, ons zoveelste projectje! Probeer het forum een beetje te mijden deze dagen en ben druk met vanalles, dus dat gaat lekker.

Heb wel een edelsteen (rookkwarts) gekocht, die schijnt te helpen bij onvruchtbaarheid. In die zin ben ik er dus wel mee bezig...draag het iedere dag en het 'slaapt' onder m'n kussen.



Liefs :rolling:

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven