Stoppen met de pil: spannend en onzeker!

02-05-2007 11:07 823 berichten
Alle reacties Link kopieren
<img src="file:///C:/DOCUME%7E1/MARJAN%7E1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-3.jpg" alt="" />
<img alt="" src="/http://i85.photobucket.com/albums/k61/Bila_viva/vivatabel.jpg?t=1178096487" border="0" />
<a id="zoomedLink" href="javascript:void(0);" title="Click to zoom out.">
<img id="fullImage" src="http://i85.photobucket.com/albums/k61/Bila_viva/vivatabel.jpg?t=1178096487" alt="vivatabel.jpg" />
</a><br /><img src="file:///C:/DOCUME%7E1/MARJAN%7E1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-2.jpg" alt="" /><img src="file:///C:/DOCUME%7E1/MARJAN%7E1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot.jpg" alt="" /><img src="file:///C:/DOCUME%7E1/MARJAN%7E1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-1.jpg" alt="" />
Alle reacties Link kopieren
Zonnebloem: het is erg leuk om 'het' te vertellen, alleen mijn ouders waren toch wel geschrokken. Ik had 2 spenen gekocht met I love opa en I love oma en mijn vader vroeg wat ie er mee moest. hahahaha. die man kreeg bijna een hartaanval aaaah. ik zeg: aan je kkleinkind geven ihi. Zegt ie: ist al zover dan??? OOOh hij was echt geschrokken.

Mijn collega's vinden het erg leuk, maar omdat het nog zo pril is wil ik het verder nog aan niemand vertellen. Heb het puur aan collega's verteld omdat als het toevallig misgaat, zij weten wat er aan de hand kan zijn,...



Marit. Het is niet echt crea nee dat je mannetje geen kadootje had voor je... maar mannen zijn echt niet goed in dat soort dingen. Hij had op zn minst iets leuks kunnen maken voetje verven met Ilse bijvoorbeeld. In ieder geval vanuit mij: GEFELICITEERD!

Dat van die 3 ling vind ik niet grappig, mijn collega vertelde dat ze had gedroom d dat ik een 2ling kreeg. Zal toch nie waar zijn!!!



Empo. Het is super ja dat mn collega ook zwanger is, misschien zijn we wel op dezelfde dag uitgerekend. Ik moet donderdag bellen naar de verloskundige. dan kan ik een afspraak gaan maken. Na de 1e echo weet ik de precieze datum



Zaas: Bedankt voor je felicitatie!

wat fijn dat je je yoga leuk vind, ik ben stiekum ook al aant nadenken wat ik wil gaan doen.



Mousie: Bedankt voor je felicitatie! en suc 6 met de verbouwing. Ik duim voor je en ik straal je steen in vanuit hier. al mijn geluk stuur ik jouw kant op.



Liefs kive
Alle reacties Link kopieren
Zaas..wat ga je hard !

zou dat gewicht te maken hebben met de kans dat je op brancard naar ziekenhuis moet?

Of misschien met risico's op complicaties tijdens bevalling?

Geen idee eigenlijk !

Vraag het eens aan je vk...ik ben benieuwd.



Mousie, ik ben heel erg aan het duimen voor jullie

vréselijk spannend zeg.



Net iemand van YoungLife in huis gehad met een spaar-plan-uitleg voor kinderen. Leuk verhaal, maar toen ik het naast de reeds afgesloten groeirekening voor ilse legde, bleek dat je bij de postbank beter af bent :)

Dus, die was snel weer de deur uit.

Vin helemaal trots op mijn kordate optreden :D



Vanmiddag op het werk geweest voor een 'spoed-klus' die ik vast al wilde hebben...val ik met mijn neus in wel 5 foute akties van die k*tcollega!

Dat wordt wat morgen, de eerste en laatste dag dat ik met haar werk sinds mijn zw.schapsverlof!

Ben er erg blij om dat ik vandaag dus al dingen geregeld heb, kan ik me morgen op de problemen storten.

Alle reacties Link kopieren
Hoi Allemaal!

Ben ik ook weer eens, lees nog trouw mee hoor!

Kive gefeliciteerd, wat gaaf zeg! Zo mooi, net getrouwd en nu een kindje op komst, super!

En Zaas al een heel eind, begin je al ongeduldig te worden, en wist je nou wat het gaat worden?

Marit, je klinkt een stuk positiever, lekker he, werken! Ik vind het echt fijn om even helemaal andere dingen aan je hoofd te hebben. Dan heb je ook weer heel veel zin om je beebje te zien. (laatste eindje in de auto naar huis altijd wat extra gas op de plank).

Hier alles prima, J. lacht bijna de hele dag en het lijkt er op dat het grote doorslapen nu is begonnen. (niet te vroeg juichen, ze heeft al eerder een week doorgeslapen en toen opeens niet meer), volgens mij was het Krokusje die me de gouden tip gaf (of was het Emmetje81?)

Maar goed, allemaal weer een fijne dag, en tot laterz!
Alle reacties Link kopieren
Hee Taurus en Zaas,

Wat leuk dat jullie er weer zijn. Zaas 25 weken alweer, de tijd gaat snel zonder tabel... Jammer dat het sowieso een ziekenhuisbevalling moet worden. Ik zou ook niet weten wat dat met gewicht te maken zou hebben. Probeer het maar positief te zien, je hebt daar alle specialisten onder één dak die je gaan helpen bevallen, en het scheelt weer de troep thuis (bed op klossen e.d.).

En Mini-Taurus lekker aan het dorslapen, ik zal het zachtjes typen, dan maak ik d'r niet wakker.



Kive, ik hoop dat het niets betekent, als die dromen over meerlingen. De meeste dromen zijn bedrog...



Marit, lekker zo'n collega. Sterkte ermee! Soms verwacht je van mannen iets meer. Natuurlijk is zo'n weekendje Parijs helemaal te gek. Maar 'ze' snappen gewoon niet dat 'we' er gewoon een klein kaartje of bloemetje bij zouden willen hebben... En van Ilse zou een voetje erg leuk zijn geweest of een mooie foto in een lijstje. Maar ja, het zijn mannen he? Daar doen we niets aan geloof ik. Ik had voor mn verjaardag al de auto gekregen, wel logisch dat ik niet weer een cadeau voor mn afstuderen zou krijgen. Maar een klein kaartje was wel erg lief geweest... Pfff...



Ik ben vanmorgen aan het verven geweest. Ik had ineens een ingeving dat de hal wel een kleurtje kon gebruiken. We hadden de verfspullen allemaal al in huis omdat we deze klus hadden gepland in het eerste weekje (april). Maar zoiets komt er dan niet meer van. Nu is de lambrisering in de hal mooi in dezelfde kleuren bruin/creme als de kamer. Alles was eerst 2 tinten lichtgeel, niet echt mooi vond ik. Bijna alles is nu naar wens, alleen de trap moet nog een keer. Dat lijkt me wel zo'n rotklus... Misschien duurt dat wel weer een half jaar voordat ik daar aan toe kom...
Alle reacties Link kopieren
Hoi hoi,



Hier ben ik weer even nadat het inloggen me een paar dagen weer niet wilde lukken... .



Jente, je vroeg hoe het er bij ons in het onderwijs aan toe ging. Nou, niet veel soeps als je het mij vraagt. Ook hier geen overschot aan centen en dus ook geen snoepreisjes en al helemaal geen lease-auto! Zelf een kilometervergoeding krijgen we niet! Op de koop toe is er ook nog eens een heel groot overschot aan leerkrachten en dan vooral voor het kleuteronderwijs, want dat is bij ons een aparte opleiding. Vandaar dat ik dus momenteel op het gemeentehuis werk. Ik ben nu al mijn 4de jaar afgestuurd en heb op een hoop interims na nog niet teveel geluk gehad in het onderwijs... . Maar ach, dat zal overal wel een beetje hetzelfde zijn vermoed ik. Als ik kan blijven op het gemeentehuis (is namelijk ook een vervangopdracht) dan zal ik niet twijfelen omdat te doen hoor. Gewoon omdat het onderwijs zo onzeker is voor de moment.

Verder veel succes met het klussen in huis, en die trap, die blijft heus wel wachten tot hij aan de beurt is hoor! :)



Kive, je mag vandaag bellen naar de vk zeker? Laat je ons weten wanneer je mag gaan? Kunnen we samen weer aftellen... .



Marit, ja, ik ben ook ongeduldig hoor... . Maar wel met enige nuchterheid ondertussen. Het zijn nu gewoon een paar saaie weken, waarin je alleen maar kan wachten. Ik voel dan ook niet echt heel veel gebeuren in mijn lichaam, dus een beetje nuchterheid is misschien wel op zijn plaats? Alleen ben ik dikwijls zo moe... .

En euhm, zet die nare collega van je maar eens goed op d'r plaats!



Zaas en Taurus, fijn jullie nog een keertje gehoord te hebben. Alles gaat blijkbaar prima bij jullie. Houden zo!



Mousie, ik begrijp je reactie hoor. Ik vind het wachten ook bijna onuitstaanbaar! Maar ja, that' the way it is... . Wel leuk van die edelsteen, hopelijk doe ie z'n werk dan ook goed!



Groetjes meiden!



Empo

-x-
Alle reacties Link kopieren
Empo,

Volgens mij kan je in Nederland nog net een kilometervergoeding krijgen, maar daar houdt het ook wel mee op in het onderwijs. Afgelopen week was het nog in het nieuws dat HBO-ers in Nederland makkelijk en snel aan een baan komen, behalve de Pabo-studenten. Nu woon ik ook nog in een regio waar grote werkloosheid heerst onder afgestudeerde Pabo-ers. Wij hebben geen gespecialiseerde kleuter-opleiding, is er vroeger wel geweest trouwens. Ik ben dus opgeleid om aan alle kinderen les te mogen geven. Ik geef de voorkeur aan de oudste kinderen, groep 8 (11-12-jarigen).

Ik ben nu druk aan het solliciteren, ik kan alleen maar op invallijsten geplaatst worden helaas. Dus langzaamaan zal er meer werk komen...



Kive,

Heb je al last van kwaaltjes, misselijkheid e.d.?



Moussie,

Is de tijd een beetje vol te houden voor jou? Het is ook zo spannend zo. Heb je al een idee of je wat voelt? Zwangerschap / menstruatie? Wanneer is je NOD?
Alle reacties Link kopieren
Hhet werken gaat goed, ik bedoel ik ben wel wat moe hoor nu aan het einde van de week, maar ja gisteravond ook weer naar het huis geweest en vanavond ook weer dus ja echt relaxen 's avonds komt er ook niet van, maar ik voel me goed.

Nou ik had ook weer iets hoor. Ik was vorige week zondag ongesteld geworden na een cyclus van 35 dagen (eisprong op dag 26) en 9 a 10 dagen later al ongesteld. Ik ben zeker tot en met dinsdag ongesteld geweest (niet veel meer hoor de laatste 4 dagen maar toch). Dus woensdagochtend gingen we maar weer beginnen met klussen en toen had ik bloedverlies (bruine afscheiding) erna. Ik schrok natuurlijk gelijk, het was niet veel, maar wel een beetje bruine afscheiding. Ik heb half juli die biopt gehad vanwege een afwijkend uitstrijkje pap3a en gelukkig was die biopt goed. Maar ik weet dat contactbloedingen ook te maken kunnen hebben met een afwijkend uitstrijkje (al had ik dit nooit eerder gehad). Dus ik het ziekenhuis gebeld en daar kon ik gelukkig vandaag al terecht. Oh die bruine afscheiding stopte heel snel weer. Vanochtend manlief bij de haren getrokken en weer geklust, ik wilden even checken of ik het weer had en ja hoor weer een beetje bruine afscheiding. Dus ik vanmiddag naar de gyneacoloog in het ziekenhuis. Zij zei al (en realistisch wist ik dat zelf ook wel) dat er nu niks met mijn baarmoedermond kon zijn omdat die biopt gewoon goed was 1,5 maand geleden. Maar als ik wilde wilde ze wel even kijken en dat wilden ik graag (hoewel ik zo onderzoek toch echt letterlijk en figuurlijk kut vind -> sorry voor de taal). Ze zag al gelijk dat mijn baarmoedermond er mooi uitzag en dat het bloed uit mijn baarmoeder komt. Ze zag een klein bruin sliertje eruit komen. Ehh ok en dat betekent? Niks om me zorgen over te maken, het kan zijn dat het nog van de zwangerschap is wat nog uit mijn baarmoeder moet, ofdat mijn hormonen nog van slag zijn van na de zwangerschap of door de schimmelinfectie die ik heb gehad of dat er toch een vruchtje heeft gezeten. Ze gaf als advies nu geen verder onderzoek te doen en als ik weer zolang ongesteld ben na de volgende ongesteldheid dan gaan ze een inwendige echo maken om te kijken of alles mooi schoon is vanbinnen, maar ik hoop natuurlijk gewoon zwanger te worden deze maand.



Zaas: nee wat raar, daar had ik ook nog nooit van gehoord dat je boven de 100 kilo in het ziekenhuis moet bevallen.



Marit: is de bruine afscheiding al gestopt? En die collega hoe is het daar mee haha...



Empo: ja iedereen is ongeduldig hoor en dat is normaal, ik bedoel als je de beslissing hebt genomen ben je liever gisteren dan morgen zwanger toch?



Taurus: wat leuk om weer wat van je te horen en fijn dat alles zo goed gaat.

Ik zou het leuk vinden om eens een foto van de kleine te zien.



Mousie: ennnnn hou je het een beetje uit of wordt de spanning te erg? Wanneer mag je nu gaan testen, ik ben aan het duimen voor je, ik vind echt dat het nu jij aan de beurt bent (ik gun het de anderen ook hoor, maar jou toch nu even het meeste na al die tijd, dus nu jij en dan de rest volgende maand hihi....).En over de edelsteen, ach als het zou helpen, baad het niet dan schaad het niet toch.



Liefs
Alle reacties Link kopieren
Hai meiden,



Lang niet geweest (ben nu ingelogd onder vriendin´s nick). Ik kom dus niet meer actief op het Vivaforum. Lees alleen af en toe bij. Ik mis jullie wel hoor meiden.

Even een snelle update. Max groeit als kool. Maatje 86 van kleren, 85 cm. kilootje of 12, zeven tandjes en de achtste onderweg, zegt al papa, brabbelt, zit kruipt en groeit en bloeit. Met de andere heren ook alles prima. Zwangerschap gaat prima. Vandaag alweer 21 weken en 1 dag zwanger en we krijgen een meisje!!!



Dikke knuffels voor iedereen, ik mis jullie en misschien vlieg ik eerdaags nog een keer langs.

Liefs Blindje/Barbara
Alle reacties Link kopieren
JAAAA

wat fijn om weer even wat van je horen joh !

Heerlijk dat alles goed met jullie gaat, en al weer op de helft van de zwangerschap van jullie meisje!

Wat leuk joh!

Hou je haar lang genoeg binnen aub !?



Even over de klossen bij Zaas, die zal je namleijk toch moeten hebben denk ik hoor! Ik hoop namelijk wel voor je dat je nog lekker thuis van de kraamzorg mag genieten.



Zonnebloem, wat een bloederig gedoe daar!

fijn dat je zo snel al bij de gyn. op controle kon...geeft beetje gerust gevoel hoop ik?



Hier nogsteeds geen menstruatie!

wel al aantal dagen (week nu trouwens!) vreemd vaag krampend gevoel in mijn buik...dus we wachten het maar gewoon af.

Alle reacties Link kopieren
oooh marit... een krampend gevoel?



Dat heb ik ook en ik ben... zwanger!!! Hihahah



Leuk Blindje dat je je weer even meldt. Wij missen jou ook hoor. Fijn dat alles goed gaat... kom nog een keer kletsen!



Zonnebloem. Goed dat je zo snel kon komen en fijn dat het allemaal goed was...



Groetjes Kive
Alle reacties Link kopieren
Blindje: Kom gewoon weer gezellig met ons meekletsen, we missen je. Fijn om te horen dat alles goed gaat met jullie.



Marit: ben je al een keer ongesteld geweest na je bevalling?

Zo ja en als je dan nu overtijd bent, doe even een test?
Alle reacties Link kopieren
Verder alweer 25 weekjes, dus het gaat snel, maar mij niet snel genoeg. Verder nog iets anders gehoord van de vk. Ik mag namelijk niet thuis bevallen omdat ik samen met beeb nu 112 kilo weeg. Het schijnt dat je boven de 100 kilo niet thuis mag bevallen???? Ik had hier nog nooit van gehoord en ben eigelijk een beetje overvallen met het nieuws en erg teleurgesteld. Iemand hier wel eens van gehoord??? Hoe bedoel je discriminatie!



liefs zaas~~[/quote]



*** Breekt ff in ***



Hoi Zaas! Wil ff reageren op bovenstaande.

Bij mij bijna hetzelfde verhaal! Ik mocht wel thuis bevallen maar niet boven op de de slaapkamer ivm gewicht boven de 100 kg. Je zou eens na moeten vragen of dat ook voor jou geldt.

Ik kreeg het echter pas bij 37 weken te horen dus was echt mega teleurgesteld.

Het heeft er mee te maken dat wanneer je met spoed naar het ziekenhuis moet, het gaat om de uitrusting in de ambulance. Ik geloof dat het zo is dat ze voor mensen met gewicht boven 100 kg een speciaal stoeltje nodig hebben om je evt. naar beneden te krijgen en volgens mij is het zo dat ambulances daar niet mee zijn uitgerust. Daarom geven ze vaak van te voren aan dat je hiermee rekening dient te houden.

Uiteindelijk werd mijn bevalling er een op medische indicatie (hoge bloeddruk), dus ik had geen keus meer. Eerlijkheid gebied me wel om je te vertellen dat ik heel blij ben dat ik in het ziekenhuis bevallen ben en zou er zo weer voor kiezen! (maar voorlopig ff niet hoor! 8-P) Bevalling is niet van een leien dakje gegaan, het was wel alle moeite waard, maar eerst maar eens genieten van onze zoon Nick (nu 8 dagen oud!)

Veel succes!

Groetjes Nadine
Ik zeg maar zo(o), dat is korter dan dierentuin... :-D
Alle reacties Link kopieren
Nadine...gefeliciteerd !!!!
Alle reacties Link kopieren
Heee Blindje, wat leuk dat je weer even langs komt vliegen. Fijn om te horen dat alles goed gaan, en dat je een meisje krijgt! Kom gauw nog eens langs vliegen.



Marit, ohohoh, je houdt het wel spannend hoor. Ik hoop voor je dat de vage krampen gewoon een menstruatie zijn.



Nadine, gefeliciteerd!



Zonnebloem, wat een gedoe weer. Gelukkig maakt je gyn zich geen zorgen om je. Ik hoop voor je dat het volgende bericht aan de gyn mag zijn dat je een positieve test hebt gedaan!



Kive, kan je een beetje van de 'verboden vruchten' afblijven? Wijntje, broodje filé? En tuinieren en kattenbak schoonmaken, kan je je daarvan afhouden? Op de site van predictor staat dat ontbijtje op bed de eerste maanden verplicht is, ik zou dat je man maar even laten lezen :)



Ik heb net vriendjelief uitgezwaaid richting Portugal. Wel raar oom een week lang alleen te zijn. De laatste keer was 6 jaar geleden toen ik met mn ouders op wintersport ging. We zijn wel eens een paar nachten bij elkaar vandaan geweest, maar nooit meer zo lang. Gelukkig heb ik allemaal leuke dingen gepland. Morgen ga ik een nachtje logeren bij een vriendin met een zoontje van 2. Een dagje op die kerel passen, heeft ons de knoop doen doorhakken om zelf aan kinderen te beginnen.
Alle reacties Link kopieren
Hoi Jente,



Wat raar lijkt me dat inderdaad om je lief uit te zwaaien voor een week. Wij zijn ook altijd samen dus lijkt me erg vreemd.



Ik kan er goed vanaf blijven, ja! Wat ik lus geen broodje filé gelukkig.

Ik ben dus een erg slechte eter... dus dat 'verboden' ging ook al op voor dat ik zwanger was.

Verder mag ik de kattenbak gewoon met handschoenen doen, dus ga ik dat direct ff doen, moet nodig arm beest.....



Het is raar maar mijn strakke spijkerbroeken zitten niet lekker meer. en ik ben pas 6 weken!!! Heb een collega gebeld die pas bevallen is en die had het ook met 6 weken dat het niet lekker meer zat. Verdorie!



Mijn moeder vertelde dat ze het zelfde probleem had, alleen is die 28 kilo aangekomen bij mijn oudere broer!!!!!!! dus ik stel me niet bloot aan verleidingen en blijf normaal eten.



Nadine: Gefeliciteerd.



Vandaag weer voetbaldag. Tot vanavond fijne zondag!



Gr Kive
Alle reacties Link kopieren
Marit: en al een testje gedaan? Ben je al een keer ongesteld geweest na je bevalling?



Jente: ach arme 1 week zonder je vent, ja dat zal missen zijn. Inderdaad veel leuke dingen plannen.



Mousie: hoe is het ermee? Wanneer mag je nu testen, volgens mij als snel toch? Ik duim nog steeds voor je......



Blindje: kom terug het was net zo gezellig!!!! Desnoods kom je terug onder een andere nickname hoeven die andere meiden het ook niet te weten.



Kive: ja die strakke spijkerbroek gaan als eerste. Was bij mij ook hoor. Voor de rest ben ik pas zwangerschapskleding gaan dragen met 20 weken. Ik was in totaal 14 kilo aangekomen, waarvan en nu nog steeds 4,5 aanzitten :mad: Oh ik miste dat wel hoor de filet en de carpaccio (ik eet het nu ook lekker vaak want ik hoop dat het snel niet meer mag hahahahah).



Wij hebben vandaag lekker een relax dagje. Gisteren hebben we de vloeren en gordijnen uitgekozen en besteld voor het nieuwe huis. 's Avonds zijn we lekker uiteten geweest met mijn broer en schoonzus en vandaag doen we lekker niks. We hebben een drukke week op het werk gehad en 's avonds veel naar het nieuwe huis dus nu even bijtanken. We gaan zo lekker een dvdtje kijken. Oh ja ik heb nog wel de was gedaan vandaag en het gras gemaaid. Vanavond lekker lasagna maken. Gisterenavond toch weer beetje last gehad van hartkloppingen, heel even maar, maar ja toch wel een teken van mijn lichaam dat ik weer teveel doe (en dat heb ik ook zeker gedaan deze week), dus daarom wel goed zo'n dagje als vandaag.



Liefs
Alle reacties Link kopieren
brrr

een week alleen thuis lijkt me niets !



mijn vader is hier dit weekend gelukkig, Vin komt vanavond weer thuis !



nog geen menstruatie, nogsteeds krampjes, dat wel



Mousie !??



Zonnebloem, leuk dat jullie al dingen besteld hebben voor het huis!

fijn als die keuzes gemaakt zijn he ?

En die hartkloppingen, ik had ze vrijdag en gisterochtend ook weer :(

Zullen we het allebei maar als waarschuwingsteken opvatten?!
Alle reacties Link kopieren
Marit: ja laten we het daar maar bij houden :) Ik wist niet dat jij er ook weer last van had gehad. Volgens mij blijft dat altijd een zwaktepunt verder, ik bedoel als je weer eens te druk of stress heb dan zullen de hartkloppingen weer opspelen. Ik probeer het ook niet meer als eng te zien, maar meer gewoon als een waarschuwing dat ik het wat rustiger aan moet doen.

Dus nog steeds niet ongesteld, doe nou een test!!! En ben je al een keer ongesteld geweest na je bevalling?
Alle reacties Link kopieren
Bedankt voor het duimen allemaal, maar jullie mogen stoppen nu! Helaas, het b-verlies is weer begonnen, ben chaggie en heb pukkels.......dus vandaag of morgen zal het verkeken zijn.



Blindje; leuk van je te horen dat alles goed gaat en dat je een meisje krijgt dit keer. Wie had dat ooit gedacht, hihi! Maare, met langs vliegen neem ik geen genoegen hoor! Je moet gewoon weer met ons mee gaan schrijven, we missen je........sniff.



We zijn druk aan het klussen dus ga snel weer aan de slag.



Fijne zondag allemaal!
Alle reacties Link kopieren
Mousie, wat jammer zeg...ik had het zó gehoopt voor jullie :(

je zinnetje 'we zijn druk aan het klussen, dus ik ga weer aan de slag' maakte me wel even erg aan het lachen ;)



zonnebloem,

ik ben nog niet ongesteld geweest nee

(nu 12weken terug bevallen) dus ik beschouw mijn lichaam nog als gewoon van slag!

Die test doe ik echt nog niet, het lijkt me erg overtrokken om nu al aan een zwangerschap te gaan denken.

Toen ik 2weken terug dacht aan buikpijn/slijm te merken dat ik ovulatie had, zal ik wel mis gehad hebben!

Alle reacties Link kopieren
Mousie: balen zeg. Ik had zo'n voorgevoel dat het deze maand raak zou zijn bij jullie. Misschien innestelingsbloed? Hoeveel dagen is dit nu na je eisprong?



Marit: oh nee als je nog niet ongesteld bent geweest moet je inderdaad nog niet gaan testen hoor. Ik werd ongesteld na 13,5 week na de bevalling. Heb jij borstvoeding gegeven? Zo ja dan kan het nog langer duren hoor.
Alle reacties Link kopieren
Jente: Dit zal een lange week voor je worden denk ik! Plan maar lekker veel gezellige dingen zodat de tijd vliegt! En plan gewoon een leuk "welkom thuis"-feestje ofzo. Zal zeker gewaardeerd worden! Kunnen jullie het lekker romantisch maken ofzo? Altijd fijn om te weten dat je kindje op zo'n moment verwekt is... . En anders was het toch gewoon gezellig klussen, niet? :)



Marit: Ik bewonder je geduld hoor! Ik denk dat ik al lang een testje gedaan zou hebben! Al is het maar om eindelijk te weten hoe je er nu voorstaat.



Mousie: Wat jammer! Weet je al hoe het nu verder gaat komende maand? Veel sterkte meis! Ik blijf duimen voor je in alles wat jullie doen!



Blindje: Hey! Ik wil eindelijk ook wel eens kennis met je maken! Met het lezen van alle vorige berichten leek je me zo'n leuke meid! Kom toch gewoon terug wat kletsen, iedereen wil je hier terug!!!!



Zonnebloem: Groot gelijk dat jullie even een dagje rust nemen! Ik denk dat iedereen daar wel behoefte aan heeft na zo een drukke werkweek. En bij jullie is het dan eigenlijk nog een dubbele werkweek met al dat werk in huis! Goed hoor dat je zo naar lichaam luistert, volgens mij ook de beste remedie! Ik blijf je echt bewonderen in alles wat je doet!



Kive: Laat die strakke spijkerbroeken gewoon maar in de kast hangen! Het is toch veel beter om je een beetje comfortabel in je broeken te voelen... . En wie weet kan jij gewoon heel erg snel (en dus ook lekker lang) van de leuke zwangerschapskledij genieten! Want ik vind dat er echt leuke dingen te vinden zijn tegenwoordig!



Toen ik vanochtend opstond en me omkleedde, merkte ik grote, dikke ader die bovenop m'n rechterborst lag! Dit had ik nog nooit eerder gezien! Was wel ff vies hoor... . Ik was bij m'n ouders blijven logeren en sprak m'n moeder er even over aan. En zij vertelde me dat dit een teken kon zijn van een prille zwangerschap!!! Iemand van jullie dit ooit gehad? Want voor mij begint het nu wel erg spannend te worden allemaal. Deze week komt m'n eerste NOD er namelijk aan... als m'n cyclus ondertussen al volledig hersteld is natuurlijk. Maar aangezien ik m'n eisprong redelijk goed gevoeld en waargenomen heb, neem ik aan van wel... . Toch heb ik nog geen test in huis gehaald, ik wil eerst gewoon afwachten of ik al dan niet ongesteld zal worden. Duimen jullie alvast mee deze week?



Groetjes,



Empo

-x-
Alle reacties Link kopieren
Empo, spannend! Weet je moeder ervan dat jullie aan het proberen zijn? Als je die test eenmaal in huis hebt wordt het alleen maar erger met die spanning. Als je heel goed luistert gaat hij steeds harder roepen: 'Ga toch testen, kom op, toe nou, test dan'! :)



Oh Mous, wat vreselijk jammer. Ik had ook echt een goed gevoel bij deze keer. Ik gun het jullie ook zo! Gaan jullie voor nog een IUI? Je zei de vorige keer iets over dat het afhing van de zaadkwaliteit van deze keer.



Kive, de broeken nu al te strak. Het wordt shoppen voor jou! Wat leuk, dan wordt het ook al snel tastbaar dat er iets in je buik aan het groeien is. Bijzonder! Mijn 2 vriendinnen die het ook weten staan al bijna klaar om met me naar de H&M mama te rennen als het zover is hihi.



Ik ben bang dat het 'em voor ons niet wordt deze cyclus. Als mijn cyclus weer 35 dagen duurt ben ik morgen op mn vruchtbaarst (klinkt ook raar) en heb ik niemand naast me in bed liggen om me te bevruchten. Of ik moet een Fertility Flight naar Portugal nemen :) De stress rondom een zwangerschap neemt wel af bij mij. Ik heb het gevoel dat het wel gaat komen. De pil die ik slikte was redelijk zwaar en daardoor kan het best wat langer duren. Bovendien ben ik al 24 als het pas na deze cyclus lukt, dat maakt me weer een iets minder jonge moeder. Ik blijf me druk maken over opmerkingen die ik kan krijgen uit mn omgeving, stom he, ben ik best wel gevoelig voor... Ook al weet ik dat vriend en ik er achter staan. 23 is geen sociaal-acceptabele leeftijd om al kinderen te krijgen. Bovendien komt het ook niet voor in mijn vriendenkring (zijn het wel vrienden als je van die opmerkingen kan verwachten?) Gelukkig staan mijn beste vrienden er wel achter, dat telt!
Alle reacties Link kopieren
Hai meiden,



Lief dat ik hier nog steeds gewoon welkom ben. Het is allemaal een beetje vreemd gelopen (understatement). Ik heb geen eigen inlognaam meer, maar post nu met vriendin haar nick. Ze is helemaal fan van die Fantastic Four films, ik vind ze vreselijk. Geen idee hoe dit nieuwe forum allemaal werkt. Hoe krijg je kleurtjes en hoe plaats ik fotos enzo. Ach ja.



Vraagje: er was eens een MSN groep maar die kan ik nergens terug vinden. Weetiemand nog waar die groep zit, wie hem beheert enzo? Of is het een idee om een nieuwe groep te maken? Kan ik fotos van Max neerzetten.



Groetjes Barbara
Alle reacties Link kopieren
Ha Barbara!



hier moet je zijn !



Empo, ik ben echt niet ongeduldig hoor...

eerder bekruipt me af en toe een soort van 'angst' als ik me besef was het zou betekenen als ik zwanger zou zijn.

Dat wil ik dus echt nog even niet weten!

Daarbij wat Zonnebloem zegt....het is heel normaal om pas na een week of 12 pas weer ongesteld te worden.



Jente, jammer dat je alleen in bed ligt deze ronde!

maar...wieweet hoeft het niet meer ?

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven