Populaire psychologie, welk boek moet je gelezen hebben?

Log nu in om te reageren
 1. Ik vind het boek 'Ja-maar, wat als alles lukt?' van Berthold Gunter heel interessant. Hij pluist helemaal uit wat wij denken, hoe wij denken en laat je dingen zien waar je misschien nog nooit goed over na hebt gedacht. Hij is ook de bedenker van het concept Omdenken. Gaat richting de positieve psychologie. Zeker een aanrader (en dat zeg ik als psychologiestudent)
 2. De boeken van Roos Vonk: Ego's en andere ongemakken en Menselijke gebreken voor gevorderden. Absoluut niet te zwaar, wel heel interessant!
 3. Abonnement op VIVA?

  VIVA is spraakmakend, eigenzinnig en heeft humor. Wekelijks speelt VIVA losjes maar scherp in op de actualiteit en brengt artikelen op het gebied van psyche, relatie en trends.VIVA: een cadeautje met inhoud, wie wilt dat nou niet?

  Lees verder

 4. Ik lees nu A General Theory of Love. Vind ik erg interessant.
 5. Shock van Robin Cook. Je kunt 't gewoon niet naast je neerleggen.
 6. De Kunst van Kaizen van Robert Maurer vond ik leuk; niets nieuws, maar heel oppeppend, hoe je met kleine stapjes uiteindelijk grote veranderingen bereikt.

  Meer roman-achtig: De man met de mooie stem van Lilian Rubin, mooie verhalen over haar ervaringen met cliënten, beetje Yalom-achtig............en oh ja: álles van Irvin D. Yalom!
  :)