Log nu in om te reageren
 1. Gewoon appie downloaden en lekkere recepten bekijken!
 2. https://www.ah.nl/allerha ... e-aardappel-en-kip[/url]

  Heerlijk, ik laat de kikkererwten eruit want die vinden we vies en dan is het een heel slank maar vullend gerecht !

  Zonder wrijving geen glans
 3. ^ Dat bedoel ik nou haha.

  Ik had niet zo'n toffe middag, energie eruit geslurpt door iemand anders.. en zijn zeurmensen en zeurmensen.. dus ik op de terugweg in de auto. MacDonalds, nee sterk zijn Bee. Doe. Het. Niet. Paar km verder: Burger King, nope, still goin' strong! Afijn nog 2 tegen gekomen en eenmaal op de plek van bestemming een opkikkertje genomen. Toch al snel 2% aan kcal in vergelijk met een fastfoodmenu hahaha.
  Trots, maar toch dat knagende gevoel van ik had het graag wel gehad. Emotieeten, ik kan het moeilijk loslaten dan wel omzetten.
 4. Herkenbaar beelicious
  Ik zit ook niets lekker in mijn vel momenteel en merk dat ik ook meer moeite heb de paaseitjes en chips (die er liggen voor de kinderen ) te weerstaan. Vooral s avonds. Ik heb nu maar van die kleine zakjes snack a jacks gekocht voor de zwakke momenten.
 5. Ik heb een tijdje veel gereisd per trein en als ik dan moest wachten ging ik vaak snaaien. Het is zo snel gekocht. Ook nu koop ik snel wat als ik boodschappen doe (zwakte momenteel: appelflappen mmmm).

  In de ochtend gaat het meestal wel goed, in de (na)middag gaat het mis, want dan krijg ik zin in zoetigheid.Beter kan ik het niet in huis hebben.

  En ik probeer meer te bewegen. Daarom draag ik nu een stappenteller en doe ik af en toe met Nederland in beweging :-$
  Als de kinderen meedoen is dat vooral heel grappig hoe die kleintje buigen en strekken met die kleine lijfjes.
 6. Die snack a Jacks zijn een goed idee, dan heb je toch iets wat niet al te slecht is.
 7. Ik neem nu iedere dag een blokje pure chocolade, merk dat mijn zoete trek nu een stuk minder is daardoor

  er komt een moment waarop je beseft dat je voor sommige mensen nooit genoeg bent... de vraag is: is dat jouw, of hun probleem?
 8. E-Kortingscodes

  Voor alle bezoekers van VIVA zijn er EXCLUSIEVE kortingscodes beschikbaar gesteld die gratis te gebruiken zijn bij de beste webshops van Nederland. Houd deze pagina in de gaten en bespaar nu met jouw kortingscode!

  Lees verder

 9. Zal ik je eens wat zeggen, ik lustte alleen maar pure chocolade maar die vind ik nu zelfs te zoet. Ik ga dus alleen nog maar voor de 72% als ik chocolade neem. Je smaakt verandert echt op den duur als je minder suiker eet.

  Hollandstheemutsje, ik zag nu pas dat de uitslag goed was, wat fijn :cheer2:
  Wat bij mij tegen de zoete trek helpt is rond 3 uur 's middags een schaaltje kwark of biogarde nemen en soms doe ik er een paar noten doorheen en dan kan ik er weer tegen tot het avondeten.

  Zonder wrijving geen glans
 10. Je smaakt veranderd idd! Ik lust nu ook geen suikerhoudende dranken meer. Dronk eerst veel cola en ijsthee, nu lust ik dat niet meer.. alleen christal clear (wat ze gek genoeg bijna nergens serveren)

  er komt een moment waarop je beseft dat je voor sommige mensen nooit genoeg bent... de vraag is: is dat jouw, of hun probleem?
 11. Goedemorgen! Maandag weegdag @-(
  Helaas een plusje voor mij :(
  Ik heb gisteren pizza op en had me niet helemaal ingehouden bij een verjaardag, dus verwachte al dat het zo zzou zijn. Ik weeg 89,1 en ben dus 0,3 kilo zwaarder dan vorige week. Totaal afgevallen 20,9 kilo. Ik ga er weer voor!
 12. 100. Meer woorden wil ik er niet aan vuil maken :-$
 13. Paper-clip; bedankt. Ik geniet nog steeds van het feit dat er niets bijzonders is gevonden. Gezondheid is toch wel erg belangrijk blijkt!
 14. Nou, de paasdagen hebben toch er een beetje ingehakt, 2 ons erbij vanmorgen dus 18,3 in totaal eraf.
  Weer in het gareel dus !

  Zonder wrijving geen glans
 15. Hier hetzelfde gebleven..

  er komt een moment waarop je beseft dat je voor sommige mensen nooit genoeg bent... de vraag is: is dat jouw, of hun probleem?
 16. Ja idd, heb mezelf ook een schop onder de kont gegeven. Weer in het regime want Koningsdag komt eraan en paar dagen vakantie en dat zijn de gevaarlijkste dagen.
 17. Mijn paasdagen zijn ook vrij ongezond geweest :A: Verder dit weekend twee verjaardagen gehad, en ik heb er nog een paar te gaan plus etentjes. Dat wordt dus toch even iets meer inhouden, maar verrassend genoeg gaf de weegschaal 107,7 aan
  Inderdaad in de vakantie merk ik dat ik vaak uit verveling eet. Wat mij nu helpt is gewoon een hele komkommer in plakjes gesneden naast me neerzetten. Zit bijna niks in, en ik kan eten wat ik wil :whistle:
 18. Hier ook gelijk, dus ben ben al actief geweest vandaag. Dan maar bewegen!
 19. @Mepi: Dat lijkt mij wel een goed idee die komkommer. Vooral als je makkelijk iets naar binnen werkt zonder het echt in de gaten te hebben is het goed als dat iets gezonds is.

  Bij mij vandaag weer een halve kilo eraf. 80.5 dus nu. Met pasen veel overheerlijke chocolade eieren van Jamin zitten eten. En waar ik het vooral van wil hebben, de beweging, loopt een beetje in het honderd aangezien mijn wandelmaatje met een zieke moeder zit. Ik hoop de komende tijd ook zonder haar wat meer te gaan bewegen.

  Vooral dus voor mezelf, maar ook voor iedereen hier die er behoefte aan heeft: een schop onder de kont.
 20. @Indie: :ass: bedankt
 21. Wat een schattige billetjes heb jij HTM.
 22. :heart: thanxxx die van jou mogen er ook wezen ;-)
 23. Maandag weekdag. .
  Grrrr... 90 rond
  8 ons meer dus. Maar vooral erg dat die 9 daar weer is.
  Bah.
  Maar goed, gewoon doorgaan.
 24. @Janneke, het is een eeuwige strijd. Toen ik 18 was, snoepte ik gewoon een weekje niet en dan was het er al weer af. Hoe anders is het nu.
 25. Ja vroeger... nu ben ik volgens dochter oud en denkt ze dat ik vroeger een Dino als huisdier had :whipp:
  Vroeger sportte ik op hoog niveau en kon ik alles opeten en niet dik worden maar helaas is die tijd voorgoed voorbij :-(

  Zonder wrijving geen glans