Log nu in om te reageren
 1. Nou ik heb het vanmorgen terug weten te brengen naar 70,0 . Pff dat de maandelijkse periode maar snel mag komen, dan weeg ik weer in de 60 en zijn de snoepneigingen ook weg. Ik sta echt op het punt om naar de supermarkt te rennen voor chips en chocolade.... :'-(
 2. Hier ook aan de verkeerde kant van de maand. Daarnaast super drukke week gehad en een paar keer niet thuis gegeten, helaas dus niet meer 68 maar weer dicht tegen de 70 aan :'-(
  Weet in ieder geval weer wat me te doen staat....
 3. Hoi Sneeuwwitje,

  Ik heb een juichdag hier. Ik wist dat ik vorige week vocht vasthield, maar het resultaat van vanmorgen had ik niet verwacht.
  67,8 zag ik vanmorgen verschijnen. Dat is minstens 3 jaar geleden O_O :kneel:

  Nou kijken hoe ik dit vast kan houden. Ik merk nu het eerder donker is en kouder dat ik echt meer moeite heb om na het eten 's avonds nog de deur uit te gaan. De bank lonkt gigantisch. :'-( Ik moet mezelf minstens 3 trappen onder mijn achterwerk geven om toch heen te gaan. :whipp:

  Hoe is het bij jou?
 4. Wauw, wat een mega sprong ineens. Super goed zeg! Daar mag je wel een vreugdedansje voor doen :jump:

  Hier gaat het best goed, merk dat ik me steeds beter kan beheersen. En sporten gaat ook lekker, sport nu in ieder geval twee keer in de week in een groepje. En dat helpt wel om de deur uit te gaan als het donker is ;-)
  Zie het alleen nog niet terug op de weegschaal, merk het al wel aan m'n kleren. Dus ik hoop ook snel de weegschaal te zien bewegen!!!

  Komende week vakantie, ben benieuwd hoe het gaat als de structuur even weg is!
 5. Hoi! Hoe gaat het? Nog steeds vocht aan het verliezen, of nu weer stabiel?
  Hier een matige week gehad, vakantie (en geen structuur) is niet zo goed voor de lijn... Wel gesport, dus dat is wel goed gegaan :-]
 6. He Sneeuwwitje,

  Ik heb ook niet zo'n goede week achter de rug. Idd vakantie, andere dingen dan normaal. Heb van de week 1x minder gesport omdat we een kast op moesten halen. En heel gezond gegeten, mwoa. :-$
  Gisteren wel wezen sporten en de weegschaal gaf vanmorgen 68,2 aan. Valt me nog mee. Als ik zo rond de 68 blijf schommelen ben ik tevreden. Het is nu zaak om de balans te houden. Dat is nog best lastig :whistle:
  Ik had gisteren zo'n zin om op de bank te gaan hangen, maar toen zei mijn zoon; Nee mama, je moet eerst naar zwemles. 8-P X-D :worship:
  Dus nog iemand in huis die me een schop onder mijn hol geeft als ik het nodig heb....
  hvm wijzigde dit bericht op 21-10-2016 12:04 met 20%
 7. Het gaat hier slecht. ...Bah. .... :'-(
 8. E-Kortingscodes

  Voor alle bezoekers van VIVA zijn er EXCLUSIEVE kortingscodes beschikbaar gesteld die gratis te gebruiken zijn bij de beste webshops van Nederland. Houd deze pagina in de gaten en bespaar nu met jouw kortingscode!

  Lees verder

 9. O nee!!! Lukt het niet om weer in het ritme te komen? Heb je wel gesport deze week?
 10. Nee....ik heb ook niet gesport. De rode vlag hangt zo erg uit dat ik het zwembad niet in durf. Heb wel iedere dag een uur gelopen. Maar qua eten... :no:
  Ik weet ook niet of ik morgen de weegschaal ga bezoeken....denk dat ik een week oversla.
 11. Oooo, zo frustrerend en herkenbaar. Misschien toch even de confrontatie aangaan met de weegschaal. Dan weet je ook waar je weer voor moet werken.
  Vanaf hier geef ik je in ieder geval even een schop X-D
 12. Dank je wel voor de schop :smooch:
  Die heeft gewerkt. Ben toch op de weegschaal gaan staan. Resultaat; 68,8 . Gelukkig nog niet de 68 uit, maar ik moet wel oppassen en van de week toch echt weer aan de slag.
  Hoe gaat het bij jou? Gaat het sporten bij jou goed?
 13. Dan valt de schade gelukkig mee, ik ieder geval nog in de 68. Dan weet je weer waar je voor moet gaan nu!
  Hier gaat het wel oké, vanochtend 69,5
  Geen 70 maar het mag wel weer wat lager. Sporten gaat lekker, deze week drie keer geweest. Gisteren bootcamp gedaan en heb al lekker spierpijn, denk dat ik daar het hele weekend wel laat van blijf houden X-D
 14. Aaargh, slecht weekend gehad... De week gaat goed, maar dan eet ik het er in weekend weer aan :facepalm: dat schiet dus echt niet op...
 15. Hmmm...kan niet zeggen dat het hier beter ging :facepalm:
  Was het weekend bij mijn moeder, dat zegt wel genoeg. Heb vanmorgen wel nieuwe schriften gekocht om alles weer op te schrijven. Tot nu toe gaat het vandaag goed. Als tussendoor heb ik fruit en gedroogd fruit.

  Succes deze week!
 16. Heb me weer kunnen herpakken deze week. Al 3x gesport. Gisteren bootcamp gedaan, nu zo'n spierpijn in m'n armen. Kan ze niet meer boven m'n hoofd doen ;-) Ach, dan weet je ook weer dat je wat gedaan hebt X-D

  Blijf het wel moeilijk vinden in deze periode. Vroeg donker en in de winkels liggen zoveel lekkere dingen.
 17. Nou de winkels liggen idd vol met euh. ....lekker spul. 8-P
  En dan moet ik ook nog inslaan voor sint maarten en de schoenen die straks gezet mogen worden.
  Ik ben deze week wel weer fijn aan het sporten geweest gelukkig. De weegschaal was redelijk vandaag. 68,7
  Dus niks eraan, maar het scheelt maar 1 ons met vorige week :whistle:
  Fijn dat het bij jou ook weer goed gaat. De komende week ga ik proberen om met een grote boog om de kast heen te lopen, en nou maar hopen dat er heeeeeel veeeeeeel kinderen hier langs komen met Sint Maarten ;-)
 18. O ja, Sint Maarten X-D Dat is nu bij ons nieuwe huis ook. Geen idee hoeveel kinderen er komen. Vriend heeft iig iets bedacht wat ze ook wel eens eten tijdens vergaderingen, dus als er veel over is gaat het zo mee naar zijn werk ;-) als het tenminste het weekend overleeft, Haha.

  Over kinderen gesproken (even off topic), vriend en ik hebben het laatst gehad over stoppen met de pil. Lijkt me zo leuk, maar ook zo spannend. Helemaal omdat ik binnenkort met een nieuwe opleiding ga starten. Maar ja, leeftijd begint ook mee te spelen natuurlijk. We hebben nu afgesproken om in de zomer ervoor te gaan. En sinds dat gesprek ben ik er best mee bezig, heb al een lijstje gemaakt hoeveel pilstrippen ik nog nodig heb ;-)
  En deze week vertelde een goede vriendin dat ze zwanger is en sindsdien heb ik echt mega last van rammelende eierstokken. Ik wil ineens niet meer wachten, haha.
  Vind het allemaal zo spannend, hoe lang zal het duren en wat als het niet lukt...
  Nou goed, dit waren even mij off topic hersenspinsels. Wel fijn om het even anoniem op te schrijven.
 19. He Sneeuwwitje, wat leuk! Ik kan me voorstellen dat het fijn is om het anoniem van je af te schrijven. Het is ook een spannend gebeuren natuurlijk. En logisch dat je hoofd daar nu mee vol zit ;-)
  Ik vond het zelf eerst een heel gek idee toen wij hier er aan begonnen. Ik had van mezelf nooit gedacht dat ik moeder zou worden. En dan opeens heb je er 3 8-P. Ik vind het nog steeds een gekke gedachte dat het mijn koters zijn. Maar ik ben toch ook iedere dag wel een beetje verliefd op ze. Hahaha
  Die reclame van een automerk (ik geloof Citroën ) vond ik ook wel toepasselijk. 2 mensen botsen tegen elkaar op en opeens zijn daar een stel kinderen. .. X-D :worship:

  Heb hem even opgezocht. ...
  reclame
  Ik zou zeggen; geniet van jullie voornemen!
 20. Haha, wat een super leuke reclame :rolling: Ik denk ook dat het moment dat de pil de deur uit gaat echt gek is. Zoveel jaar was er belangrijk om NIET zwanger te raken en dan is dat ineens weg. Nou goed, eerst nog een tijdje wachten.

  Vandaag hardgelopen, was heerlijk met de zon erbij. Had een nieuw pad uitgekozen, maar dat werd een beetje off road :-O en aangezien het veel heeft geregend de laatste tijd zaten m'n schoenen helemaal onder de modder. Maar was wel een leuk rondje. Deze week dus 4x gesport. Zit nu voldaan bij de kachel, weekend...
 21. Hoi Sneeuwwitje,

  Hoe is het bij jou?
  Hier qua sporten een goede week gehad. Met eten iets minder. Heb zo'n trek in van alles en toen kwam ik ook nog een recept tegen van boterkoek. Ai :facepalm:
  Gelukkig is de weegschaal heel genadig vandaag. 68,2 , misschien heb ik met de kou gewoon extra energie nodig?
 22. Hier ook qua sporten een goede week, maar de rest was minder... M'n broeken zitten niet meer zo lekker, dus ik weet wat me te doen staat! Even al het decembersnoepgoed negeren :facepalm:
 23. Oooh ik heb een slecht weekend gehad! De kinderen hebben Sint Maarten gevierd en zaterdag ontzettend gesnoept. Dan ga ik vanzelf ook minder goed op mijn eten letten :-$
  Gelukkig is dat weer voorbij. Sintsnoep kan ik redelijk laten liggen, alleen marsepein en gevuld speculaas vindt ik af en toe wel lekker. Dus dat haal ik niet in huis. Ik heb meer hartige trek O.o
 24. Hoi Sneeuwwitje, afgelopen week was niet om naar huis te schrijven. Hormonaal! Echt verschrikkelijk. Gisteren ook nog slecht nieuws gehad, geen zin om te koken en geen zin om te sporten. Komt volgende week wel weer. Ik ben wel zo dapper geweest om op de weegschaal te gaan, ondanks de patat van gisteravond. (Ik had jouw trap nog in gedachten :-p ) Het viel me mee. Ik zit nog in de 68. 68,8 was het vanmorgen. Hoe gaat het bij jou?
 25. Haha, heel goed dat je die trap nog voelt ;-)

  Hier wel gesport, maar heb last van m'n knie. Dus dit weekend even rust. Qua eten heb ik eigenlijk zin om tot 1 januari even struisvogel te spelen en er dan weer voor te gaan...
 26. Hahahaha, het is ook moeilijk met alle festiviteiten. ;-)
  Maar ik ga het toch proberen. Begin januari ga ik namelijk bijna 3 weken naar het zuidelijk halfrond voor een trouwerij. Dan zou het toch wel fijn zijn als ik zonder gêne de zomerjurkjes kan dragen. Dat is een redelijke motivatie :yes: