Lijf & Lijn alle pijlers

Heeft iemand ervaring met ELOS?

20-07-2007 12:39 3 berichten
Alle reacties Link kopieren
Ik ben van plan om binnenkort een aantal ELOS behandelingen te ondergaan vanwege couperose/rosacea, maar ben erg huiverig. Heeft iemand ervaring?

Hoeveel behandelingen heb je gemiddeld nodig? Hoe zie je er bv direct na de behandeling uit?  Alle informatie is welkom! Via google lees ik wel veel over de techniek, maar niet over persoonlijke ervaringen.
Alle reacties Link kopieren
Ik kan je wel het e.e.a. vertellen uit eigen ervaring. Ik heb ondertussen zo'n 8 behandelingen gehad en na de eerste behandeling zag ik direct al een grote verbetering. Nu is het zo dat ik niet echt grote adertjes heb, maar meer egaal rode wangen. Dat schijnt dan weer lastiger te zijn om te verwijderen, waardoor ik er ondertussen al 8 behandelinge op heb zitten. De laatste was overigens een IPL behandeling, maar dat is ongeveer hetzelfde. Omdat ik nog niet helemaal tevreden ben, zal ik er zeker nog een paar ondergaan. Maar omdat je nu eenmaal aanleg hebt, zul je de rest van je leven (als je dat wilt natuurlijk) altijd zo nu en dan nog een paar behandelingen moeten ondergaan om het onder controle te houden omdat adertjes altijd weer terug zullen keren.



Als je net behandeld bent, zijn je wangen erg rood, maar bij mij trekt dat binnen een paar uur weg (en ben dan zelfs heel bleek). Soms kan je gezicht licht opgezwollen zijn, maar dat trekt na een dag weer weg. Eén keer had de specialiste heel snel achter elkaar op een hoge frequentie geflitst en was mijn gezicht heel erg opgezwollen wat wel 3 dagen duurde, maar dat is de enige keer geweest. Het deed toen ook enorm veel pijn. Maar als men het rustig doet, heb je er weinig last van.



Bij de Elos behandeling zelf vond ik het ook vrij pijnlijk de flitsen, maar bij de laatste IPL behandeling niet. Dat kwam omdat de specialiste de gel die ze voordien op je gezicht smeert, in een hele dikke laag had opgesmeerd en toen deed het vrijwel geen pijn.



Je hoeft er dus echt niet bang voor te zijn en je zult zeker resultaat zien. Direct na de behandeling kun je je trouwens ook opmaken en dan zie je er praktisch niets van.



Men zegt dat je vaak 3 - 5 behandelingen nodig hebt, maar ondanks dat het bij mij niet eens echt erg was, lijkt me dat erg weinig. Informeer trouwens ook goed naar de prijzen. Voor de Elos was ik altijd 50 euro voor twee wangen per keer kwijt, bij de IPL 20 euro voor beide wangen! Elos werkt ook met stroomfrequentie, maar ik hoorde laatst dat dat alleen zinvol is bij definitief ontharen.



Ik hoop dat je wat hebt aan mijn ervaringen en succes ermee!
Alle reacties Link kopieren
Dank je wel voor je uitgebreide verhaal. Ben alweer wat gerustgesteld. Ben erg benieuwd naar het resultaat!

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven