Heeft iemand ervaring met Juice Plus afslank programma?

Log nu in om te reageren
 1. Is weight watchers niet iets voor je? Dan heb je wel een stok achter de deur en support maar je blijft normale dingen eten en je wordt je veel beter bewust van wat je eet en wat daar eigenlijk inzit. Op zich best een mooi systeem met die punten, al snel weet je dat wel ongeveer en dan kun je juist betere keuzes maken. Of er achter komen dat bepaalde gezonde keuzes misschien toch niet zo handig zijn bij afvallen. Het is net als elke methode niet zaligmakend natuurlijk maar het lijkt me beter dan je lijf een schop geven met shakes met het grote risico dat je terugvalt als je weer gewoon gaat eten want daar heb je niets over geleerd.
 2. Niks belet je om het te proberen.
  Is het "gebakken lucht" dan merk je dat binnen 4 maanden.
  4 maanden ouder en 4 maanden wijzer.
 3. quote:
  mwcactus schreef op 12 juni 2016 @ 14:12:
  Is weight watchers niet iets voor je? Dan heb je wel een stok achter de deur en support maar je blijft normale dingen eten en je wordt je veel beter bewust van wat je eet en wat daar eigenlijk inzit. Op zich best een mooi systeem met die punten, al snel weet je dat wel ongeveer en dan kun je juist betere keuzes maken. Of er achter komen dat bepaalde gezonde keuzes misschien toch niet zo handig zijn bij afvallen. Het is net als elke methode niet zaligmakend natuurlijk maar het lijkt me beter dan je lijf een schop geven met shakes met het grote risico dat je terugvalt als je weer gewoon gaat eten want daar heb je niets over geleerd.


  Ja wellicht wel. Ben me nu ook bewust wat ik eet. Ik eet en sport al goed. Ik weeg 67 kg en wil naar de 60 kg en vooral die bolle buik kwijt.
  Ze bieden niet alleen shakes. Je moet een shake nemen en gewoon een maaltijd. Dus het is geen crashdieet of dat je dus alleen aan de shakes zit. Binnen die 4 maanden bouw je het eten weer op. Dus eerste week detox en daarna 2 shakes en 1 maaltijd en gezonde snacks tussendoor bijvoorbeeld en daarna wordt dat dus 2 maaltijden en 1 shake etc.
  Dus op zich is dat niet heel slecht. Het is idd raar dat ze het zo besloten willen houden.
 4. Ik heb het niet gedaan :-) ze vroeg steeds of ik mee wilde doen anders kon ik niet in die "support" groep blijven. Ik heb paar mensen gesproken die het daadwerkelijk doen en sommige zeiden dat je dit ook zelf kan en stuurde mij de recepten... ;-).

  Toch schijnt het iets te zijn dat elkaar supporten, coach hebben, voedingsartikelen krijgen en een revepten boek. Maar toch heb ik vriendelijk bedankt. Is mijn portemonnee ook blij mee :-)
 5. Hallo,
  Ik lees het nu pas, maar wil alsnog reageren. Ik ben wel begonnen met Juice plus. Ik wilde langere tijd afvallen en gezonder gaan eten / leven, maar op de een of andere manier lukt het niet om vol te houden, na een dag of 3 was het steeds weer klaar. Nu dacht ik, ik probeer het, het kost me 45 euro per maand (ik heb alleen de shakes). Als dit het niet is, jammer, als het dan in ieder geval maar lekker was. ikben nu 3 weken bezig, ik voel me fitter, meer energie. En ja, waarschijnlijk zou dit zonder shakes ook lukken, maar voorheen dus niet. Tot nu toe bevalt het me prima
 6. quote:
  Skippybal10 schreef op 12 juni 2016 @ 18:27:
  [...]


  Ja wellicht wel. Ben me nu ook bewust wat ik eet. Ik eet en sport al goed. Ik weeg 67 kg en wil naar de 60 kg en vooral die bolle buik kwijt.
  Ze bieden niet alleen shakes. Je moet een shake nemen en gewoon een maaltijd. Dus het is geen crashdieet of dat je dus alleen aan de shakes zit. Binnen die 4 maanden bouw je het eten weer op. Dus eerste week detox en daarna 2 shakes en 1 maaltijd en gezonde snacks tussendoor bijvoorbeeld en daarna wordt dat dus 2 maaltijden en 1 shake etc.
  Dus op zich is dat niet heel slecht. Het is idd raar dat ze het zo besloten willen houden.
  Nee hoor, dat is verkooptechniek. Iets wat zo beschermd wordt, en waar je moeite voor moet doen om bij te komen dat moet toch wel goed zijn

  Een goed geheugen weet wanneer het moet vergeten
 7. Als je naar een diëtist gaat hoef je ook niet zelf na te denken over wat je moet etne. Daar leer je de knop om te leggen naar gezondere keuzes. Of doe weight watchers. Is duur, maar ook meer gericht op gewoon normaal eten en daarmee afvallen. Zo leer je ook wat een goede portie is e.d.
 8. E-Kortingscodes

  Voor alle bezoekers van VIVA zijn er EXCLUSIEVE kortingscodes beschikbaar gesteld die gratis te gebruiken zijn bij de beste webshops van Nederland. Houd deze pagina in de gaten en bespaar nu met jouw kortingscode!

  Lees verder

 9. Hoi,
  Ik wil er wat over kwijt ( kann me zelf nog steeds voor mijn kop slaan dat ik er in ben gestonken)
  Via Facebook wordt je benaderd en lekker gemaakt.
  Je hebt keuze uit 2 pakketten. Je kiest een pakket en daarnaast krijg je begeleiding van een Coach(ahum).
  Je krijgt ook toegang tot een geheime Facebook groep DCN Empower. de `coaches`doen hun stinkende best om meer mensen aan het programma te krijgen. p.s. ik wordt er kotsziek van het is gewoon een piramide spel en de ene naar de andere bonus krijgen de coaches. de foodsupplements bestaan hoofd zakelijk uit Vitamine a c en e , doet dus niet veel.
  Als je aangeeft dat je niet meer wil doorgaan na de 4 maanden wordt je uit de geheime groep gezet.

  Kortom alles voor promoties , gewoon lekker gezond gaan eten dan kom je er ook wel.
  Helaas ben ik door deze ervaring wel bijn €500,00 armer.
 10. ik hoop voor je dat je het niet hebt gedaan.
 11. Ga naar een goede sportschool met goede begeleiding met voeding en bewegen. Daar houdt je ook nog een leuke tijd aan over.
 12. Slankie-44 Ah nee, wat rot zeg! Ik had al zo'n gevoel. Dus nee, ik heb het niet gedaan :-d

  mara2 Ik weet dat naar een sportschool gaan, goede voeding en beweging de beste oplossing is. Ik was enkel benieuwd naar dit afslank programma of mensen positieve ervaringen hadden. Zo ja, dan had ik het heel misschien overwogen.
 13. Een mooi piramide spel, dat is Juice+
  Ik ben blij dat je het niet gedaan hebt.
 14. Hallo,

  Heeft iemand die het wel gevolgd heeft de info van de "coaches" beschikbaar? (voedingslijst , ebook, recepten)
 15. Hallo, zijn er hier dames die deze dieet hebben gevolgd ? Zou er iemand mij het plan van de eerste week kunnen door sturen ? (Detox week) Aub :)
 16. Halo?!?!?!
 17. quote:
  De meeste dames hier zijn niet zo van de dieetsappen, en zoals je in de reactie iets eerder leest, het is een piramidespel dus niet aan beginnen

  Een goed geheugen weet wanneer het moet vergeten
 18. Ik heb het gedaan! Eerlijk, het heeft mij wel geholpen om net even die laatste kilo's er af te krijgen.

  Dat je geen boodschappen meer hoeft te doen, omdat je die shakes eet is echt onzin! In iedere shake moet je groente of fruit toevoegen, wat nog meer geld kost dan een normale boterham met kaas. Dus ik heb ervaren dat het je juist veel geld kost... Avondeten bestaat ook uit veel groente, mager vlees of een stukje vis, geen gewone aardappelen of rijst maar juist zoete aardappel, quinoa, zilvervliesrijst etc. Alle producten die je mag eten zijn dus duurder dan 'normale' producten.

  Een coach is echt onzin... Ze verkopen je de shakes en proberen je van alles aan te smeren zoals fruitcapsules, maar gecoacht wordt je niet. Als je een vraag hebt over wat bijvoorbeeld een gezond, hartig tussendoortje is, krijg je als antwoord een wortel.
  Ze verkopen je dus van alles en daarna moet je het zelf maar uitzoeken. Ik kreeg een e-book met 20 pagina's vol ideeen voor shakes en smoothies. Terwijl anderen boeken kregen van 180 bladzijdes met allerlei gerechten voor het ontbijt de lunch en diner.

  Toen ik de waarheid sprak over dit alles op de supportgroep van facebook werd ik er af gegooid.... Alle berichten die je erop plaatst worden gecontroleerd door beheerders, als je daarin een keer zegt dat je die week niks bent afgevallen wordt het al niet geplaatst. Alleen de achte succesverhalen worden geplaatst.

  Ik zou zeggen.. Lekker zelf gezonde smoothies eten, veel bewegen, niet te veel koolhydraten (zeker als je weinig beweegt) en dan val je net zoveel af als met deze shakes.
 19. quote:
  Amytje20 schreef op 18 november 2016 @ 18:48:
  Hallo, zijn er hier dames die deze dieet hebben gevolgd ? Zou er iemand mij het plan van de eerste week kunnen door sturen ? (Detox week) Aub :)


  Ik heb het gedaan! Probleem is alleen dat je geen 'plan' krijgt toegestuurd. Je moet het vooral zelf uitzoeken bij dit dieet. Er werd door mijn coach gezegd dat ik tijdens de detox alleen groente, fruit en kip/vis mocht eten. Geen koffie drinken, niet roken, eigenlijk alleen water drinken 2-3 liter per dag. Geen koemelkproducten. Geen groentes uit de nachtschadefamilie, geen eieren.

  Wat ik dan per dag at?
  Ontbijten met een smoothie van bijv. geitenmelk, banaan en aardbei.
  Lunchen met een salade bijv. met gerookte kip of geitenkaas, komkommer, appel etc.
  Avondeten met bijv. gegrilde zoete aardappel, wortels, boontjes, broccoli, en een stukje vis of kip.

  Als tussendoortje? Een appel, soms een rijstwafel (maar die mogen eigenlijk niet), plakje kip, schaaltje geiten yoghurt of soja yoghurt, handje ongebrande en ongezouten nootjes.
 20. quote:
  Amytje20 schreef op 18 november 2016 @ 18:48:
  Hallo, zijn er hier dames die deze dieet hebben gevolgd ? Zou er iemand mij het plan van de eerste week kunnen door sturen ? (Detox week) Aub :)


  Ik heb het niet gevolgd, maar wel lid geweest van de "geheime" groep, ik heb 3 detox programma's die ik daar voorbij heb zien komen, maar kan geen plaatjes plaatsen.... Wil het eventueel wel doormailen oid?
  Ben zelf nog opzoek naar het ebook....
 21. Ik heb ook een paar verdwaalde dagen in z'n geheime groep gezeten was "per ongeluk" toegevoegd volgens de pb die ik kreeg. Ik zag daar vooral veel dure dingen voor bij komen en de shakes en capsules zijn gewoon vreselijk duur. Snap niet dat mensen daar in trappen.
 22. Ken twee mensen die dit hebben gedaan en die zijn van heel zwaar binnen korte tijd naar slank gegaan. Ze voelen zich nu fit en gezond en komen niet meer aan. Is echt een goed lifestyle programma denk ik.
 23. Ik weet wel iemand die je kan helpen met begeleiding voor afvallen zonder dat je zoveel geld kwijt bent. Stuur maar een PB als je de link wilt naar hun website.

  Disclaimer: All presented text are opinionated and present only a written account of my mental state at that time.
 24. Heeft er iemand ook ervaring met de bessen pillen? Ik las namelijk dat het de groei van je haar sterk verbetert maar ik vraag me af of dit wel echt werkt.
 25. Ik doe het nu 4 weken. Ik doe een illegale versie, ben met een coach in gesprek gegaan en die heeft me toegevoegd aan de besloten groep. Ik heb toen besloten het niet te volgen. Ze heeft me nooit uit de groep gehaald . Een vriendin van mij deed het ook maar heeft t niet volgehouden. Ik heb haar producten overgekocht en het ebook gekregen. Ik voel me super super goed sinds ik het doe. Het is geen dieet het is een andere levensstijl. Prima te doen ik heb geen moment honger gehad. Vindt het eeg leuk en vooral lekker om te volgen. Je eet weinig koolhydraten, nauwelijks suikers en kookt alles puur natuur dus niet uit pakjes met e-nummers ed. Ik val zon 0,5 kg per week af dus geen crash dieet.
 26. Handez zou ik misschien het ebook kunnen krijgen van je?