Lijf & Lijn alle pijlers

Jullie ervaringen huidbehandelingen enz

05-01-2007 23:19 423 berichten
Alle reacties Link kopieren


Er zijn al meerdere topics over huid enz geopend maar ik wilde het even zo overzichtelijk mogelijk totdat ik tot een behandeling of aanschaf van producten over ga.

Wat ik wil weten. Zijn er hier mensen die huidbehandelingen hebben ondergaan en of producten hebben gebruikt voor de huid om problemen op te lossen waar jullie tevreden over waren. Dat het geen waarvoor jullie de behandeling kregen inderdaad verminderd is of de producten die jullie gekocht hebben inderdaad het beter maakte.

Ik zelf heb een kuidenpeeling ondergaan zonder resultaat. Er was mij een hoop beloofd maar nee dus helaas weer niet.

Helaas heb ik geen geldboom dus ik vraag altijd goed rond. Ik heb last van grove porieen en een lijntje bij de neus en rimpels voorhoofd. Dat laatste zal niet snel meer weggaan zonder injectie denk ik maar vooral de porieeen irriteren mij.

Dus ik hoop dat jullie me kunnen helpen. Het wordt echt weer een obsessie. Verder ben ik benieuwd of er




mensen zijn die het peel programma van l'oreal gebruikt hebben.

Gr kirs


Alle reacties Link kopieren
Hahaha, ik heb nog geen kinderen dus daar kan ik niet over mee praten maar dat het meer zenuwen zijn waar je last van hebt dan echt pijn dat geloof ik opzich wel.

Ben zo benieuwd hoeveel prikjes ik krijg. Maar ik heb in iedergeval echt veel aan je advies want ik zal dus wel zeggen dat het de eerste keer is en dat hij wat hoger moet prikken.

En over die creme. Waarvoor ben jij dat gaan gebruiken ? Ook voor grove porieen ? En heb je weleens een chemische peeling ondergaan ofzo ?

Erg lief dat je nog steeds mijn vragen beantwoord trouwens




Ik gebruik, tis overigens een soort dunne gel, voor grove porien en voor de ienieminnie droogtelijntjes, die irritante craque streepjes, dat er voor zorgt dat je huidrelief er wat grover uitziet, dat gaat er mee weg, het schijnt ook erg goed te werken tegen acne.

een chemische peeling heb ik nooit gehad en zal ik ook niet doen, veel te belastend, je loopt met een rooie kroot voor maanden, je ziet roze als een pig en de zon is dan helemaal funest, het moet wel leuk blijven, ik vind dit een heel mooi produkt en handelbaar.

blijven vragen hoor, als ik iets niet weet zeg ik het ook, maar het is altijd handig om tips te krijgen van iemand die er geen belang bij heeft, alstublieft maar weer:P
Alle reacties Link kopieren
Valt mij op dat soap actrices in GTST fronsen dat het een lieve lust is. Bijvoorbeeld "Barbara" heeft waarschijnlijk geen botox gebruikt, de rimpels blijven ook gewoon staan ook al fronst ze niet. En "Charlie" die haar zoveelste verdrietscene speelt wegens het verlies van haar baby. Ik zit er altijd gefascineerd naar te kijken. De scenes zouden een stuk oninteressanter zijn zonder al die duidelijk zichtbare emoties.
Alle reacties Link kopieren


Sto je bent een geschenk :D Ja ja, ik meen het serieus.

Mijn ouders hebben het namelijk niet zo op de stappen die ik zetten wil. Ik heb borderline en ga dit jaar met een nieuwe hevtige therapie beginnen. Zij willlen dat ik dit eerst oe voordat ik met dit soort diingen begin. Maar ja, ik voel me zo mega onzeker en das niet iets van de laatste tijd. Ik heb ook wel angst dat er iets fout gaat hoor want wat dat betreft heb ik niet vaak geluk.

Ik zelf heb vaak het idee dat cremetjes niet veel kunnen doen. Maar dit is misschien wat agressiever. Werkt het snel ? En zag ik nou dat jij je lippen had laten doen ?

Arme Sto, hiet komt weer een nieuwe... VERTEL VERTEL !!!!! Ik overweeg dat namelijk ook zoals je hebt kunnen lezen. Ik zag dat jij het met siliconen had laten doen ik lees veel over








hyaluronzuur



  



Donkerblondje (weet niet je hele naam sorry) Ik ben het zeker met je eens en heb jaren gezegd IK GA NIET AAN DE BOTOX !!!!  Maar het zit me nu zo erg dwars.

Het is allemaal heel dubbel en ik zelf vind een gezicht zonder mimiek niet leuk. Dat vind ik ook jammer van Botox dat als je fronst het ook voorkomt dat je dan rimpels hebt. Dat zou ik namelijk het liefst willen blijven houden. Maar het hebben van rimpels in ontspannen toestand nee dat vind ik echt een probleem
Alle reacties Link kopieren
Ik woon trouwens vlak bij leiden en ik wilde kijken waar ik dat spul kopen kan maar ik als ik klik op salons opens hij niets ik weet niet hoe dat kan.
Alle reacties Link kopieren
ik word soms wel eens moe vd image die botox heeft hoor, dat komt ook dat er veel knoeiers op de markt werken die geen tijd nemen om er goed mee om te gaan, ik kan fronsen en heb geen rimpels op mijn voor hoofd, dat komt omdat ik een hele goeie arts heb, die de botox dusdanig en met een dusdanige hoeveelheid in spuit dat mijn spieren kunnnen rusten , maar ook nog genoeg emoties kunnen tonen, das de kunst.

botox is het beste produkt tegen rimpels en het verlaat je lichaam ook weer, dus veel risicoos heeft het niet, maar Nederland loopt nog een beetje achter met de acceptatie van cosmetisch gedokter, in amerika is het heel gewoon dat je ff een  botoxje haalt.



Kirsie ik vind het moeilijk om tussen jou en jouw ouders te gaan oordelen, bedenk wel dat je ouders het altijd het beste met je voorhebben, maar ouders en dat ondervind ik ook, vinden cosmetisch geleuter het minst belangrijk, ze vinden jouw gezondheid veel belangrijker en dat is ook zo.

Ik kan me voorstellen dat er dingen zijn die jou storen en dat je ze wil verbeteren, ik word zelf ook een blijer mens als ik mooier gemaakt word, maar de kern en basis haal je uit andere dingen, er is waarschijnlijk nog genoeg met jou aan de hand die een botox niet kan weghalen, hou dat goed in de gaten meissie!!!



Jouw huid en ieders huid heeft een cycles van 28 dagen, mensen willen weleens resultaat zien binnen een week, maar dat kan de natuur en jouw biologische klok niet aan hoor, dus geef je zelf een maand de tijd voor enig echt resultaat.



Borderline,ik heb er weleens vaag wat over gelezen en das niet mis!!

Daarom begrijp ik je drang naar een beter uiterlijk wel,maar doe het voor jezelf aub en niet voor wat een ander er misschien van zal vinden, want dan is het eind zoek.



Lippen: hylaron is tijdelijk en handig als je twijfelt, het verdwijnt met een maand of 3



Siliconen is voor aaaaltijd en als je eraan begint, stap voor stap graag, want je kan niet meer terug, ik heb een halve ampul laten spuiten en dat was genoeg, ik hoef er niet meer bij, zo heb ik mij wel de tijdelijk injectie bespaard, maar je moet wel de kracht hebben om tegen de arts te zeggen dat ie een klein beetje moet spuiten, en het niet rot vinden dat de rest word weggegooid, snappie.

Laat het zonder verdoving doen , want dan zie je het pure resultaat, de verdoving vult namelijk ook op , op dat moment, maar dat raak je weer kwijt en laat het dan vervolgens druppel voor druppel inspuiten zodat je de opbouw zelf kunt beoordelen.



Groetjes sto
Alle reacties Link kopieren


Thanks, Ik ga namelijk eind feb naar dubai en ik wilde wel een verbetering hebben tegen die tijd dus dan moet ik niet te lang meer wachten.

Ik wil eigenlijk wat jij hebt wat de botox betreft. Ik vind het ook leuk als je fronst en dan nog wat ziet. Waar liet jij het dan ook alweer doen. Ik zou dan in den haag gaan namelijk. Jij had daar ook goed resulaten over gehoord he zei je.

Ik denk dat ik daar nog maar even mee wacht en geen overhaast beslissingen ga nemen dus dat botox verhaal komt na dubai.

Ik zal die salon eens bellen en vragen wat ziij ervan vinden.

Ik vind het trouwens ook fijn dat jij kinderen hebt en ook die kant kan laten zien. Ik praat er wel veel met mijn ouders over. Mijn problemen zijn begonnen op mijn achste jaar. En tijdens de puberteit heb ik me 2 jaar lang opgesloten omdat ik me zo lelijk voelde. Het rare is dat ik elke dag complimenten krijg maar het helpt niet. Ik kan impulsief zijn maar op dit vlak niet. Omdat ik me ervan bewust ben dat je dit soort dingen goed moet overdenken. Ik zal ze eens gaan bellen en laat je dan wel weten wat zij ervan zeggen.


Alle reacties Link kopieren
Ik laat het  zelf  altijd bij dr roselaar doen in a;dam, maar over tour of beauty hoor je goeie dingen, kijk maar eens naar het berichtje van Loremar(weet niet of ik dit goed schrijf)



Doe gewoon rustig aan met je beslissingen, want die dingen die jij als verbeteringen ziet , worden meestal niet door anderen zo gezien, omdat mensen op iemands uitstraling afgaan en hoe je in de omgang bent, dus denk niet dat mensen je anders benaderen als je botox hebt laten spuiten, das puur voor je zelfbeeld , het verandert verder niks in je menselijke relaties etc etc.



en accepteer eens een complimentje, wel van jezelf houden hoor en mensen toelaten dat ook van jou te doen,het leven is het heelal niet en ik denk dat jij die laatste opmerking het allerbest begrijpt!!



dubai klinkt spannend, wat ga je er doen???
Alle reacties Link kopieren
Ik ga daar naar toe omdat er vrienden wonen van ons. Mijn vader is vorig jaar zijn moeder verloren en toen had ik zoiets van Kirs, je weet hoe graag hij er naar toe wilt dus kom op stap over je angst heen. Dus ik zei, pap wij gaan naar dubai. Ik sch*t bagger kan ik je vertellen mede omdat ik nu weer heel rot in mijn vel zit.

Maar mijn vader doet zoveel voor mijn moeder, broer en mij het is een topper. Mijn broer is schizofreen, ik borderline en mijn moeder is ook geen makkelijke hahaha lijkt wel een soap. Maar goed, dus ik denk het word tijd dat ik eens laat zien hoe ik hem waardeer.

Wat de behandelingen betreft, ik wil eerst voor de porieen gaan. Irriteerd me dood en dat zou ik graag doen voor dubai.

Ik heb gewoon weer moeite met naar buiten gaan en denk dan al eaan daar van o nee daar staat de zon er de hele dag op en zie je alles.

Ik ga zo bellen. Stom maar zelfs daar ben ik dan al nerveus voor. Je hebt ook een peeling ondergaan las ik :) Ik ben alles wat ik kan vinden over peelings aan het lezen
Alle reacties Link kopieren
in de salon geven ze van hetzelfde merk een peeling van 70%

Je moet je huid dan 2 weken tevoren laten wennen met die v 15% en een speciale reiniging en dagcreme, ik heb deze in november gehad en toen kreeg ik ene puist explosie, dus als je mooi naar Dubai wil zou ik het er niet op wagen.



Die vader van jou moet haast wel een kanjer zijn als ie die soap bij jullie moet regiseren!!!!!!

Geef jezelf ook een pluim dat je met hem die richting uitgaat, mooie ervaring straks die niemand meer van je afpakt.
Alle reacties Link kopieren


Nou sto !!! Ik heb gebeld en... ik heb een afspraak. Ik kom er alleen achter dat ik naar puppycurcus moet s'avonds lekker handig weer wat een muts. Dus ik heb terug gebeld en even ingesproken.

Ze kwam met microdermbrasie maar ja, das 85 euro en dat moet dan weet ik hoeveel keer dus...

Ik ga voor de fruitzuurpeeling nu en die is 30 euro.

Ik zit ook niet te wachten op een pukkelexplosie. Is dit




dan ook zoiets wat jij gehad hebt of ken je dit?









En nog wat, Heb jij ook een dochter ? En zo ja, wat zou jij ervan vinden als ze naar botox en lipvergrotingen grijpt ? Zou je het ok vinden of toch niet wat vind zij er überhaupt van?

Ik vraag dit omdat het vaak zo is dat het toch weer net wat anders is als je kinderen of iemand waar jij om geeft het laat doen.

Alle reacties Link kopieren
he he , leuke vraag Kirs!!!



Mijn dochters mogen dat van mij later doen hoor, liever dat ze gaan roken bv , daar kun je dood aan gaan.



Je krijgt kinderen om er mensjes van te maken met een eigen persoonlijkheid , ik zou ze dat nooit verbieden alleen maar raad geven.



er zullen altijd mensen zijn die het je afraden om welke reden dan ook, maar jij bent toch jij, met je eigen ideeen en gevoelens en wensen, ik geef je nu ook raad, maar je moet zelf de keuze maken of je het doet of niet, dan is het altijd goed.



Ouders van de generatie van nu, ik dus , denken er al weer heel anders over dan de vorige generatie, mijn moeder vind het ook helemaal niks, begrijp ik wel, want die is ziek, echt heel ziek en die begrijpt niet dat ik met een gezond lichaam zoveel sjoemel, maar ja dat hou je toch, die verschillen, ces't la vie.
Nog even over de peeling. Ik hoefde niet van te voren thuis aan de gang. Ik ging erheen en kon gelijk de 40% of 70% behandeling krijgen. Ik koos voor 40, want met 70 kan het zijn dat je een paar dagen wat rode vlekken op je huid hebt. Ik moest een dag later werken, dus mij leek het geen goed idee.



Ik heb trouwens weinig last gehad van pukkels daarna. Kreeg er 1 Zat wel midden op me neus, maar verder viel het gelukkig mee.
Alle reacties Link kopieren
Kirsie, de site werkt op het moment niet goed, maar ik heb eeb site gevonden waar je het ook online kunt bestellen bij deze:



www.schoonheidssalonmaresa.com





heb je alvast iedergeval 1 mogelijkheid.





@Goudvis, wat apart dat jij de thuisprodukten niet hoeft te gebruiken, bij wou ze de behandeling niet eens uitvoeren als ik niet 2 weken vooraf deze gebruikt had, wil jij eens aan jou specialist vragen hoe dat zit, want ik vond het ook heel vervelend dat dat moest,want ik gebruik verder liever mijn eigen produkten , behalve die factor 40 is wel slim om te gebruiken.

Als het niet teveel moeite is zou ik dat graag van jou horen!!
Over 2 weken ga ik weer naar haar toe. Dit is haar site.. Kan je dr event. mailen. http://www.schoonheidssalondelia.nl/ Anders vraag ik het over 2 weken wel aan dr. Raar inderdaad dat iedereen weer een eigen 'stijl' heeft. Zij adviseerde mij wel op produkten van philoderm te gaan gebruiken. Die AHA 15% (2x daags), een cleaner, en een moisturizer met factor 15

Bevalt me opzich wel, dus ik denk dat ik die AHA en moisturizer wel ga kopen. Als cleaner gebruik ik nu iets van lush en dat vind ik iets lekkerder.
Ow.. die produkten advieseerde zij om de peeling en huidverbetering te ondersteunen. Zij vind het prettig om te weten wat ik gebruik, omdat zij bezig is om mijn huid (dmv peeling) te verbeteren.

Hou er opzich ook niet van om dan gelijk die produkten aan te schaffen, maar ik was toch opzoek naar iets anders en het bevalt wel, dus ik ga denk over op philoderm. Had eerst altijd produkten van Roc en nu dacht ik aan Paula's chooise.
Alle reacties Link kopieren


Hahahahaha !! Arme Sto denkt eindelijk een leuke vraag ! Kijk uit hoor ik kan menig persoon met mijn gezeur in een gesticht krijgen :D

Ik heb het vandaag met mijn moeder over je gehad. Dat ik veel aan je heb en regelmatig moet lachen altijd mooi meegenomen. Behalve dat er steeds meer rimpels in mijn gezicht komen nu :P

De generatie is zeker anders maar toch begrijp ik jou moeder ook zeker als ze zo ziek is.

Eeerlijk gezegd heb ik ook vaak zoiets van ik wil niet mee werken aan deze ontwikkeling. Want waar houd het op.Maar goed, mijn onzekerheid overheerst dan toch weer.

Je hebt dus twee dochters. Wat zeiden zij dan van je lippen ?

Veel sterkte met je moeder. Dat is mijn grootste angst. Mijn moeder of vader die ziek word. Gat ik moet er niet aan denken. Sterkte


Alle reacties Link kopieren


Trouwens ik ga dus voor de peeling maar ik zag dat ik s'avonds voor de eerste keer naar puppycurcus moet dus ik dacht dat kan niet. Ik belde op en toen zei zij dat dat wel kon. Ik neem dus aan dat het dan niet zo'n hevtige peeling is. Ik heb ook helemaal niets gehoord over het moeten gebruiken van spullen. Ik belde en vroeg naar de fruitzuurpeeling en heb een afspraak gemaakt. Zag jij na je peeling gelijk dat je porieen minder waren dan ? Ik bedoel als ik gewoon toonbaar ben zou het dan ook wel genoeg doen ?

Ik ben teleurgesteld toen na die neoderma. Had ik niets van dus hoop dat dit wat hevtiger is

Alle reacties Link kopieren
hee die Kirs,

je huid is zeker een stuk gladder erna, maar het resultaat waar je voor gaat moet je ff geduld voor hebben, das nog altijd een schone zaak, vergeet niet wat ik gezegd heb over dat je huid een cycles heeft v 28 dagen zoiezo, vraag aan de specialist hoeveel peelings zij denkt dat je nodig hebt voor een nieuw huidje , dat kan ik moeilijk zien van hier.



Ja ik heb idd 2 meiden, die kennen haar moeder niet anders dan onderhevig aan getut, ze vinden het wel leuk zo een moeder die bij de tijd is en niet weg zit te kwijnen en alvast de geraniums aan het stekken is voor over een poosje, zo een moeder word ik nooit vrees ik.groetjes aan je mams

ps , ik zag je op plastisch chirur. pagina!!
Alle reacties Link kopieren
Ja ? Je bedoel over dat lip opvullen zeker. Dan is je priknaam zeker anders daar want ik heb je daar niet gezien geloof ik.

Mijn moeder heeft altijd iets aan haar huid willen laten doen. Het is een pulker geweest vroeger en heeft littekens daarvan. Maar op 1 of andere manier zie ik haar toch niet snel actie ondernemen. Zie je toch hoe verschillend dat is. Het is een supermens maar ze zou wel eens wat meer voor zichzelf mogen doen.

Ik heb ook gekeken voor die pot creme maar ik weet nu even niet zo goed wanneer ik wat moet doen omdat ik erg op mijn geld moet letten. Ik moet nog puppycurcus betalen en spullen voor de therapie een achterlijk duur boek dan nog andere dingen. Ik ben erg voorzichtig op dat gebied heb een hekel aan afhankelijk zijn.

Nu wil ik mijn porieen laten doen en mijn rimpels en lippen. Dat word dan al een behoorlijk bedrag. Ik moet even kijken hoe of wat.

Ik zal maar eerst gewoon die huidbehandeling laten doen en kijken hoe dat is en eventueel daarna nog een keer gaan. En dan zal ik je wel laten weten hoe dat ging. Die creme koop ik anders wel over een paar maandjes. Mag je eigenlijk gewoon in de zon ?

Dan botox denk ik april en lippen in juli dan ben ik jarig hahaha wat en plan.

Toch hou ik angst dat ik net weer een allergische reactie krijg ofzo.

Heb jij eigenlijk eerst een tijdelijke middel genomen voor je lippen of gelijk siliconen ?
Alle reacties Link kopieren
Mmm :? Nou lees ik daar dat iemand dat spul wat ik wilde laten inspuiten in mijn lippen had gedaan en dat echt heel kort zichtbaar was. ja dan vind ik het zonde van het geld. Er staat op de www.tourofbeauty.nl ook iets over permanente make up. Daar heb ik ook wel eens aan gedacht voor mijn lippen maar ik heb eigenlijk nog nooit iemand gezien waar het natuurlijk er uit zag. Ik vraag me af of dat zo en zo wel kan. Ik bedoel, als je zeg maar je lippen bijtekent met een potloodje wat iets donkerder is dan je eigen lipkleur en het iets vervaagt. Ik teken altijd iets buiten mijn eigen lippen bij en dan vind ik het wel ok,

Maar er staat daar een heel verhaal en dat klinkt weer mooi.

Hoe heet die vrouw van anthonio ? Banderas ofzo ook al weer. Die z'n rare bovenlip heeft. Afschuwelijk zeg!
Alle reacties Link kopieren
Kirsie, ik schrijf niet op de prikpagina, want ik ben eraf geknikkerd en mag niets meer plaatsen.



Ik heb niet eerst een tijdelijk filler gehad voor mijn lippen ,maar tijdens de behandeling drup voor drup laten zetten , zo kun je best goed oordelen hoeveer je moet gaan.



Na een peeling bij de schoonheidsspecialist moet je wel oppassen voor de zon, daarna moet je voor je gezicht een factor 40 dragen.



groetjes
Alle reacties Link kopieren
@Sto: in Den Haag kwam de belgische dokter altijd op zaterdag, en ik

heb gehoor dat zij naar Naaldwijk is gegaan, dus misschien ook wel de

zaterdagen. De dokter prikt bij mij eigenlijk ook heel hoog, maar omdat

ik mijn fronsrimpels ook weg wilde hebben, prikt ze ook boven mijn

wenkbrauwen en tussen mijn wenkbrauwen. Maar ik kan nog altijd lichtjes

fronsen, ik heb niet een gladgestreken gezicht zoals je bij sommigen

ziet, bij mij zie je eigenlijk nog lichtjes mijn lijntjes lopen, zijn

alleen niet meer diep ik kan vooral nog mijn wenkbrauwen optrekken,

alleen niet meer zo erg als eerst. Ik heb wel eens om meer gevraagd,

maar toen zei ze dat dat onnatuurlijk zou zijn. Bij mij doen de prikjes

ook helemaal geen pijn moet ik zeggen. Mijn voorhoofd wordt altijd

eerst gekoeld met een icepack door iemand anders, dan prikt de dokter,

een hele leuke vrouw overigens, en daarna krijg ik weer zo'n icepack er

boven op voor een paar minuten, ik heb ook nooit blauwe plekken, maar

dat kan komen omdat ik altijd een tubetje arnicagel meeneem en na de

behandeling gelijk er op smeer.
Alle reacties Link kopieren
Eraf geknikkerd ? Beschuldigd van reclame maken ofzo ? hihihi ach ja, lekker belangrijk. Hier is het toch leuker en krijg je zo waar antwoord. Gebeurd daar vaak niet. Bij mij dan tenminste.

Waarom heb je voor siliconen gekozen en niet iets anders eigenlijk ? Je hebt toch ook bio al... nog wat ?De site van de meneer die jou prikt die doet het momenteel niet. Ik was wel benieuwd zo langzamerhand. Ow trouwens hoe lang mag je denk je niet in de zon? Ik zal het ook wel aan hun vragen maar ik ga dan eind feb naar dubai dus wil dan wel in de zon natuurlijk.







Loradena, Wat vind jij verder van de salon daar ? Zijn ze vriendelijk? En heb je de andere persoon die de injectie geeft weleens gezien. En ga je nu og als die vrouw er niet meer komt ? Enz




:P Heb je ook weleens wat anders laten doen ?

Alle reacties Link kopieren
@Loredana, dank je voor de info, ik hoop dat ik dan maar een plekje kan krijgen als ik weer wil.



@ Kirsie, Er was eens een discussie over een avonconsulente die niet zo welkom was op dat forum en die werd zo beestachtig en ordinair afgesnauwd, toen had ik eens geopperd dat ondanks dat ik vond dat ze er ook niet thuis hoorde dat dat eens wat respectvoller medegedeeld kon worden, en toen ben ik eraf geknikkerd met nog een aantal, eigenlijk gewoon zo een beetje iedereen die in dat topic gepost had, heb weken met die webmaster in de clinch gelegen ,maar dat mens spoort niet, ik heb toen om haar blokkade heen nog heel lang gepost en daar snapte ze geen snars van, dat deed ik met een hide  IP filter, dat heeft geresulteerd in het feit dat ze nu eerst alle berichtjes leest en dan pas plaatst, met als gevolg dat zij dus beslist in dit democratische land wat er op dat forum gezegd word en wat niet, ze is heel knap hoor, want negatieve berichten kunnen volgens haar niet verwijderd worden  en positieve wel, raar he en nu klink ik heeeeeeeeel cynisch, ze meet met vele meetlatten, zo mocht ik geen berichten meer plaatsen , maar wel mijn foto op het smoelenboek, want ja dat was haar nieuwe idee, vervolgens heeft niemand mijn voorbeeld gevolgd en knarsetandend geschreven dat ze niet durfden na mij en dat het wel oneerlijk is als zo iemand die "mooi "is haar foto plaatst, ook zo een understatement van lik me vestje, had ik dan mijn foto moeten bijwerken dat ik wat lelijker werd of zo, kortom, ik heb mijn buik vol van dat hele achterbakse en ondemocratische forum daar, er zijn zelfs berichtjes daar geplaatst onder mijn naam met hele onsympathieke teksten als , ik voel me zo lelijk maar er is niks meer aan te doen, toen heb ik die webmaster echt gedreigd met een proces en ik verdenk haar ervan, daarom wat mij betreft, ze spoort niet en doet haar werk slecht en het is eigenlijk een eenmans forum, snap niet dat dit standhoud.Zo dat moest er ff uit.
Alle reacties Link kopieren
Graag gedaan Sto, jij trouwens ook bedankt want ik lees geregeld her en der je adviezen!





Kirsie, het is echt een deftige zaak in een deftige buurt, de

Javastraat in Den Haag. Ze zijn allemaal hartstikke aardig en ik heb

bijvoorbeeld wel eens af moeten bellen en dan kon ik er gewoon volgende

maand weer tussen. Ik spreek daar geregeld met vrouwen die hyaluronzuur

laten inspuiten, schijn toch ongeveer 9 maanden te blijven zitten, heb

het zelf nooit gedaan. Ze doen er ook de philoderm behandelingen, zit

ik nu aan te denken. Ik ben daar terecht gekomen via dit forum en ik

werkte destijds in Den Haag, woon zelf in Zoetermeer. Maar eens in het

half jaar ga ik dus voor botox, misschien kan dat binnenkort wel eens

in de 9 maanden worden, blijft steeds langer zitten (om die reden heb

ik wel eens afgebeld, ja wel andere reden opgegeven natuurlijk). Heb

nooit slechte dingen van de anderen gehoord, alleen loopt het wel eens

uit. Heb van meerdere vrouwen wel gehoord dat ze de Belgische dokter

minder aardig vonden en dat zij nog meer uitliep en daarom naar de

dinsdag zijn gegeaan, maar niet dat zij minder goed is. Er lopen ook

geregeld mannen binnen voor behandelingen. Succes!



En o ja, als deze dokter niet meer zou komen zou ik blijven gaan, TOB heeft een goede naam.

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven