Log nu in om te reageren
 1. Kahlen wat goed van je! Zie je al veel resultaat? En doe jij ook het voedingsplan of alleen de training?
 2. Kahlen wat goed van je! Volg jij ook het voedingsplan of alleen de training? En zie jij al resultaat?
 3. Meissie22, hoe stuur ik je een bericht? Haha eerste keer dat ik meedoet op een forum
 4. Wil je mij een pb sturen dan kan ik daarin mijn mailadres geven.
 5. Ik ben vandaag begonnen met de workouts en het eetplan.
  O: oats, low fat milk, berry's
  T: apple, carrot, peanut butter
  L: Chicken, fresh salad, brown rice

  wat ik straks ga eten:
  T: 1 banaan
  A: Weet ik nog niet

  Zou ik ook in de geheime Facebook groep mogen?

  Dag 1 ging wel goed met de oefeningen.

  ps wie volgt nog meer het eetplan? Zo ja, waar koop jij alles want het is nu echt heel duur overal (fruit)
 6. Damsko, koop diepvriesfruit, van die doosjes bijv bij AH of Jumbo. Appels zijn altijd wel ergens in de aanbieding. Bananen bij Jumbo zijn altijd 0,99 per kg. Havermout kost geen drol. Wat is er eigenlijk precies duur? Vlees is wel duurder, althans als je een beetje kwaliteit koopt, verder...?
 7. @blijekip Vooral het fruit want het is nu niet echt het seizoen waardoor het fruit achter glas staat alsof het onbetaalbaar goud is :p Frambozen, blauwe bes, aardbeien zijn meer dan 3 euro voor zo'n klein bakje..
 8. E-Kortingscodes

  Voor alle bezoekers van VIVA zijn er EXCLUSIEVE kortingscodes beschikbaar gesteld die gratis te gebruiken zijn bij de beste webshops van Nederland. Houd deze pagina in de gaten en bespaar nu met jouw kortingscode!

  Lees verder

 9. Meissie22, zou je mij ook een pb kunnen sturen, zodat ik mijn emailadres kan geven?

  Alvast bedankt :)
 10. Ja ik zie al wel resultaat :-) maar met name mijn omgeving ziet het haha, tja zelf ben je niet echt objectief he? foto's maken is dan ook echt aan te raden en ook meten!! Weegschaal alleen zegt niets.

  Ik voel vooral het verschil: sterker, meer uithoudingsvermogen enne oja spierpijn haha

  Nee, ik volg niet haar voedingsplan, gewoon gezonder en minder eten (1600 kcal per dag)
 11. al is - 2.5 kilo in een maand tijd wel leuk meegenomen :-)
 12. Usastar74 heb hem verstuurd :) voor de overige meiden stuur een pb naar mij met je mailadres dan zal ik het progamma naar je mailen als je hier niet je mailadres wil neerzetten..

  En kahlen klinkt goed, heb ook inderdaad fotos gemaakt ben benieuwd over 12 weken, al zal ik niet zo gespierd worden omdat ik het eetprogamma er niet bij volgt
 13. quote:
  DamskoDream schreef op 09 februari 2015 @ 16:58:
  @blijekip Vooral het fruit want het is nu niet echt het seizoen waardoor het fruit achter glas staat alsof het onbetaalbaar goud is :p Frambozen, blauwe bes, aardbeien zijn meer dan 3 euro voor zo'n klein bakje..
  Moet je nu ook zeker niet vers kopen! Neem de diepvriesdoosjes, bij AH en Jumbo te koop voor ¤1-¤1,80 zo ongeveer, vast ook bij andere supermarkten.
 14. Je hoeft niet het eetprogramma te volgen. Het is gewoon gezond eten wat Kayla voorschrijft. Dat zegt ze zelf ook: een gezond en gebalanceerd dieet gebaseerd op wat de Australische 'voedingscentrum' adviseert. Ze geeft in haar boek alleen handvatten en wat voorbeelden van hoe dit eruit kan zien. Dus als je gewoon goed en gezond eet kan je net zoveel resultaat bereiken!
 15. Bedankt Meissie22 voor het boek. Ik ben vandaag ook begonnen en voel het nu al in mijn benen
 16. Hoi! Als het nog kan wil ik ook graag meedoen! Hebben jullie een Facebookgroep samen? En hoe kom ik snel aan het boek, want dan begin ik vandaag nog! Ik ben al bezig met afvallen en gezond eten, nu nog een mooi lichaam ;-)

  Groetjes Fleur
 17. Ik kan geen priveberichten sturen 😱 mijn emailadres is fleurkeijzer12@hotmail.com in ieder geval als ik nog mee mag doen!
 18. Zou je mij ook het boek willen sturen?? Kijk behoorlijk op tegen al die spierpijn die voorspeld wordt, maar het is hard nodig om weer eens wat te gaan doen!
  boxofchocolates76@live.nl
 19. de start is voor mij even wat opgeschoven... ben ziek.. al dagen...
  net niet ziek genoeg om niet aan het werk te gaan, maar ik slaap iedere dag om 21.00 en barst hele dagen van de hoofdpijn..
  wel even pas op de plaats met eten..
  poging om te starten komt echt echt echt..
 20. Ohh erg is dat he biol, volgens mij ligt half nederland op zijn gat, ik was vd week ook niet lekker hetzelfde als jou. Wel doorgetraind start vandaag aan week 2 :)
 21. Klinkt wel als een interesant programma. Ik zou graag de boeken eens inzien en meedoen. Maar ik kan je geen PB sturen. Kan je mij iets sturen dan reageer ik met mijn adres. Thanks
 22. Ik zie nu pas dit topic, wat leuk!!

  Volg Kayla al een tijdje via instagram voor motivatie, maar ben nog niet begonnen en mis een stok achter de deur.

  Kan ik nog mee doen? Biol, ik stuur je wel even een pb! 😊
 23. Zal me nog even rustig voorstellen:

  Ben 25 jaar, woon in het noorden samen met m'n vriend en 2 katjes. 3 jaar geleden ben ik 18 kg afgevallen (van 78 naar 60). Met mijn lengte van 1m58 was dat een stuk beter! Inmiddels zijn er al weer 4 kilo's bij en ik ben verre van strak. Gezien m'n lengte zit ik nu weer op een ongezond BMI. Nu trek ik me niet zoveel aan van BMI, maar ik vind m'n lichaam ook niet meer zo mooi. Ben weer een klein mollig typje aan het worden en daar wil ik vanaf!!

  Heb een tijd wat fanatieker gesport, maar door blessures ligt het wat op z'n gat. Momenteel 2 keer per week skiles (over een paar weken op wintersport) en daarnaast probeer ik sinds een paar weken weer 2 keer per week te gaan hardlopen. Vooral na de wintersport zoek ik een consequent plan met een stok achter de deur - zoals dit topic!
 24. ik zou ook graag mee willen doen, maar ik kan je ook geen pb sturen Meissie. Ik begin wel pas volgende week, want morgen vertrek ik voor een lang weekendje Wenen met mijn vriend
 25. Ha, stom, ik heb Biol een bericht gestuurd ipv meissie. Maare, meissie, ik kan je geen pb sturen op de 1 of andere manier..
 26. Leuk we krijgen steeds meer meiden bij elkaar. Gisteren helaas niet mijn 35 min powerwalk kunnen doen, stond op punt om weg te gaan en kreeg telefoon dat kind ziek op school was. Vandaag dag 3 dus weer de resistance training......hoop dat het lukt, zo'n spierpijn.