Log nu in om te reageren
 1. Zo, en nu heb ik me een spierpijn! Had ik maar niks gezegd haha!
  Vanmiddag een uurtje in het zonnetje wezen wandelen, en merkte al dat ik hartstikke stijve benen had. Toen even kwartiertje zitten met een ijsje en ik kwam bijna niet meer overeind....als dit doorzet kom ik morgen mijn bed niet uit :-p
  Ook best veel van m'n benen gevraagd de afgelopen dagen: vrijdag een zware legs work-out, zaterdag mijn eerste HIIT: harlopen wat ik al lange tijd niet gedaan had, en vandaag weer een zware legs workout.
  Even kijken hoe dit afloopt ;-)

  Hebben jullie ook een beetje van het zonnetje genoten vandaag?
 2. Grappig dat jij dat ook doet Eefje X-D

  Haha nou dat is voor ons dan een lekker vooruitzicht al die spierpijn :'-(

  Ik heb gisteren ochtend in de sportschool weer een LISS training gedaan. Gisterenmiddag lekker in het zonnetje in de tuin gezeten en ik ga nu beginnen aan de 1e circuittraining van week 3. Die is natuurlijk hetzelfde als week 1 dus ik weet in elk geval een beetje wat me te wachten staat.

  A journey of a thousand miles begins with a single step
 3. Sorry voor de afwezigheid van mijn kant. Het was een erg druk weekend :'-(
  @Juniper, ik krijg mijn tentamens deze week en volgende week nog terug en eventuele herkansingen vinden dan plaats ergens in mei volgens mij. Lekker bezig geweest! Ben benieuwd of de circuittraining van week 3 beter ging dan in week 1. Dan zie je toch weer vooruitgang :)
  @Eefje, workout 2 vond ik minder heftig op de een of andere manier. Ik had in ieder geval minder spierpijn. De full body daarentegen, man, man, man wat een spierpijn. Week 9 klinkt heel zwaar zo te zien.

  Zoals gezegd week 1 overleefd, nu net thuis van een uurtje wandelen en morgen 1e circuittraining van week 2. Ben benieuwd.
 4. De spierpijn viel vandaag weer alles mee! Net nog een HIIT traning gedaan, even snel tussen werk en een teleconferentie door. Duurt niet langer dan een klein half uurtje, zo'n training :)
 5. @defyinggravity leuk dat je er in elk geval weer bent :cheer2:
  Ja de circuittraining ging wel wat soepeler dan in week 1. Ben nog steeds wel bekaf als ik bezig ben haha. Heb gisteren voor het eerst geprobeerd om ook netjes alle oefeningen uit elk circuit achter elkaar te doen. Voorheen deed ik 1 oefening en dan weer op adem komen. Nu zet ik de timer aan en gaan en dat gaat wel aardig zo ben ik tenminste ook gewoon sneller klaar ;-)

  @eefje fijn dat de spierpijn meevalt! Wel lekker ook dat die HIIT training niet langer dan een klein half uurtje is. Dat vind ik ook wel prettig aan haar schema dat het wel goed te doen is.

  Vanmorgen in de sportschool weer een LISS training gedaan. Ze schrijft geloof ik 35-45 minuten met een snelheid van 6.1 - 6.4 km/u dus ik begon in week 1 op 6.1, vorige week op 6.2 en zit nu op 6.3 km/u en ook dat gaat wel soepeler. Eerste week dacht ik jeetje wat gaat dat snel haha.

  A journey of a thousand miles begins with a single step
 6. Goed bezig Juniper! Gewoon gaan met die banaan ;-)

  Hoe ging het vandaag Defyinggravity?
 7. Hahahaha ja precies :hihi:

  Vanmorgen de 2e circuittraining van week 3 gedaan. Ging goed! En dan ben ik van plan om vanavond met man mee te gaan naar de sportschool voor de LISS training. Niet ideaal maar komende 2 dagen kan ik niet dus dan heb ik het toch afgetikt ;)

  A journey of a thousand miles begins with a single step
 8. E-Kortingscodes

  Voor alle bezoekers van VIVA zijn er EXCLUSIEVE kortingscodes beschikbaar gesteld die gratis te gebruiken zijn bij de beste webshops van Nederland. Houd deze pagina in de gaten en bespaar nu met jouw kortingscode!

  Lees verder

 9. Ging goed! Bedankt voor het vragen eefje. Wel erg veel spierpijn. Zo even de stad in, dus dan zit de liss er ook weer op.
 10. Sterkte met de spierpijn! En veel plezier in de stad!

  A journey of a thousand miles begins with a single step
 11. Juniper, fijn dat week 3 voorspoedig gaat! Heb je vanavond ook nog een LISS training gedaan? Wat doe jij als LISS?

  Nog wat leuks gekocht in de stad Defyinggrafity?

  Ik heb net Arms gedaan van week 9. Afzien vond ik het, doorbikkelen tot het eind, enorm veel pushups (op allerlei verschillende manieren). En nu heb ik van die gummy armen, mijn haar wassen na afloop net was een opgave :-p
  Nu lekker met een theetje op de bank, even bijkomen.
 12. Ik heb volgende week een gala en ik moest nog een paar dingen kopen daarvoor. Helemaal geslaagd :)
  Mijn benen lijken nu wel van lood jeetje. Maar het geeft ook wel een voldaan gevoel.
  Nu naar The Passion kijken met een kopje thee :)
 13. Leuk, een gala! Wat doe je aan?
  Hoe gaat het met de workouts bij jullie?

  Ik heb net weer even een HIIT gedaan. Gisteren week 9 afgerond met Abs. Nu spierpijn ;-). Spierpijn in m'n buik vind ik altijd wel lekker, omdat ik dan het gevoel heb dat er iets gebeurd met die buik. Mijn buik is echt mijn eeuwige pijnpunt.

  Gaan jullie nog wat leuks doen van het weekend? Ik ga zo met vriendinnen op stap, in onze oude studentenstad, gezellig! Borrelen en daarna uit eten. Bij eentje blijf ik dan slapen en dan komt mijn vriend morgenochtend ook voor Paasontbijt, leuk! 's Middag nog even langs familie misschien.

  Ik probeer weer even wat strakker om m'n eten te letten, omdat ik onder de 60kg wil blijven (vorig jaar 10 kg afgevallen) maar ik afgelopen maandag op de 59.7kg zat. Dat kwam me toch wat te dicht bij. Maar het zijn lastige dagen wat eten betreft. Gewone werkdagen gaan meestal wel prima als ik na het avondeten maar niet snoep. Maar donderdag had ik hele dag cursus in een hotel incl muffins en lunch enzo, donderdag avond uit eten, gisteren een congres met lekkere broodjes, allerhande hapjes en borrel, vandaag dan met vriendinnen op stap en morgen dus het Paasontbijt en langs familie enzo.
  Maar donderdag en vrijdag heb ik me goed doorheen geslagen. Vanmiddag ga ik wel gewoon meeborrelen hoor (maar ik drink nooit zo heel veel) en bij het uit eten gewoon niet te wild. Dat kan ik trouwens ook helemaal niet meer, als ik 's avonds te veel eet wordt ik 's nachts erg misselijk. Dus dat is ook een hele bruikbare motivatie om dat gewoon niet te doen :-p.
  Voor het paasontbijt heb ik zelf havermoutbanaan muffins gebakken, zonder toegevoegde suiker, dus die kan ik eten. En 1 croissantje heb ik mezelf ook beloofd :)
  Fijn Paasweekend!
 14. Meiden, waar zijn jullie? Toch niet bezweken onder bergen paaseitjes he?! :'-(

  Hier gisteravond teveel gegeten, vanmorgen teveel gegeten hahaha, maar goed, het was leuk, gezellig en lekker, en nu weer terug in het gareel. Alhoewel we vanavond ook nog gezellig stokbroodjes met allerlei smeersel en een wijntje doen :-$

  Net Legs van week 10 gedaan! Beter te doen dan week 9! Dus er is hoop!
 15. Sorry, het is tevens mijn verjaardag vandaag, dus het forum heb ik niet open gehad :-$
  Ik doe een strak jurkje aan op mijn gala, echt mooi. :-)
  Ik heb nog steeds spierpijn :rolling:
  Goed bezig eefje! Een weekendje zondigen moet kunnen toch ;-)
  Goed dat je vandaag ook nog een workout gedaan hebt! Doorzettingsvermogen!
  Ik heb echt niet op mijn eten gelet. Gisteren naar het theater geweest en wezen eten en vandaag ook uitgebreid gegeten en gebak en zo..
 16. Gefeliciteerd Defyinggravity! :cheer2:

  Vandaag HIIT gedaan: 5 min inlopen, 14 intervallen van 1 minuut (30:30), 3.5 min uitlopen. Binnen 25 min weer thuis ;-)
  De laatste 2 keer heb ik wel last van mijn oude blessure tijdens het lopen helaas...maar na het lopen trekt het dan weer snel weg, daar waar het eerst juist in de uren/dagen erna veel erger werd.
 17. :gift: Hiep Hiep Hoera! Gefeliciteerd Defyinggravity! :cheer2:

  Leuk een gala!

  @Eefje ja ik heb woensdagavond een LISS training gedaan en afgelopen zaterdag ook en vanmorgen ook! Ik doe als LISS op de loopband in de sportschool en dan 35-45 minuten (afhankelijk van hoe lang mijn man nodig heeft voor zijn work out haha) en dan bouw ik het steeds ietsje op. Deze week op een snelheid van 6,4 km per uur.

  De laatste circuittraining van week 3 heb ik nog niet gedaan. Had ik gisteren kunnen doen maar ik heb besloten mezelf een dagje vrij te geven haha. Komende week rare week met veel extra werkdagen en 's avonds lukken mij die circuittrainingen niet zo heel goed. Maar goed volgende week lekker een weekje vrij. Dus mijn doel is om in elk geval eind volgende week gewoon netjes week 5 af te ronden. Dus deze week mengelmoes van week 3 en 4. De LISS trainingen gaan me wel goed af 3x in de week en dat is al heel wat!

  Qua eten niet heel gek gedaan gelukkig, wel wat slechter dan normaal maar weinig familie verplichtingen dit keer dus dat scheelt een hoop ;)

  Wel balen dat je nog wat last hebt van je blessure maar wel positief dat het ook snel weer wegtrekt!

  A journey of a thousand miles begins with a single step
 18. hoi!! Sorry dat ik hier zo kom binnenvallen, maar na wat te lezen op dit forum is mijn interesse wel gewekt! Waar vinden jullie dat programma.? is dit ergens te downloaden of... ?
 19. Bbg1 kun je met google vinden en downloaden. Je kunt ook op marktplaats kijken waar de boeken (1 en 2 en voedingsgids) voor een paar euro per set worden aangeboden.
 20. Bedankt meiden, voel ik mij toch nog een beetje jarig zo :kiss:
  Iedereen was druk met Pasen e.d. dus ik heb het niet echt gevierd. Goed bezig eefje, HIIT lijkt mij wel ontzettend zwaar, maar wel snel klaar ;)
  Ik probeer deze week ook weer wat meer op mijn eten te gaan letten. Over het algemeen lukt het aardig, zo lang ik niets te snoepen in huis haal...
  Netjes aan het opbouwen die LISS Juniper, trots!
  Ik heb trouwens twee van mijn drie tentamens gehaald en de laatste moet ik nog terug krijgen :cheer: Ik vind het lastig om de workouts in te plannen. Ik doe ze meestal in de avond, want dan kan ik daarna gelijk douchen (heb hele gevoelige huid, dus douchen is niet zo fijn to say the least. Daarna vaak insmeren e.d. dus ik doe dat liever 's avonds dan voor college)
  Welkom Selin :)
 21. Goed gedaan met je tentamens DG! Heb je de derde al terug?

  Net resistance week 10 Arms. Geen enkele van de circuits haalde ik binnen de 7 minuten, niet eens de eerste :-|
 22. Vandaag week 10 afgerond :cheer2:

  Ik probeer mezelf een beetje op te peppen want heb een motivatiedipje :-|. Het gaat zwaar de laatste week, moet me echt door de workouts heen sleeeeepen. Ik ben ook heel moe. Eten probeer ik netter te doen, en dat lukt wel maar kost me veel moeite. En dat betekent veel discipline en dat kost energie. En ik krijg steeds meer pijntjes: toch weer mijn heup van hardlopen, mijn stuitje is kapot van de vele buikspieroefeningen en mijn duimmuizen doen pijn van de vele oefeningen die je op je handen doet: opdrukken in allerlei variaties, burpees, snap jumps, mountain climbers en vooral ook de triceps dips.
  Ik kon me niet weerhouden van het maken van progressfoto's (week 0 en week 6 eerder gedaan, dus wel 4 weken geleden). Netjes naast elkaar geplakt maar ik zie echt 0 verschil :'-(
  Opgeven is niet echt een optie natuurlijk, in week 10, EENS moet het resultaat komen, maar erg motiverend is het allemaal niet hoor. Bah.

  Hoe gaat het bij jullie? Ik hoop beter!! :)
 23. Ik heb het derde tentamen net terug. Net niet gehaald, ik heb een 5, maar bij de herkansing komt het goed. Deze week ging niet heel goed wat betreft de circuittrainingen :-$ Ik was gewoon ontzettend moe en de motivatie was een beetje weg. Volgende week maar weer verder met week 3, dus ik ken het zeer zeker eefje!
  Door blijven zetten eefje! Je zit al op week 10!! Binnenkort komt dan resultaat echt wel, de aanhouder wint! :)
 24. Hi Ladies!
  Ik wil ook graag starten. Is er iemand die mij het boek kan sturen? Is ie er ook in het Nederlands?
 25. Iemand die wil helpen?
 26. @Joosje als je me een pm stuurt met je e-mailadres kan ik je wel 2 pdf boeken sturen. Ik heb ze niet in het Nederlands, in het Engels

  @Defyinggravity Goed van je 2 gehaalde tentamens en die andere komt dan ook wel goed!

  @Eefje balen joh van je dip. Eigenlijk maak je mijn dip alleen maar erger hahaha. Want als jij na 10 weken geen resultaat ziet heb ik echt zoiets van nou dan stop ik er ook mee :whistle: Heb je trouwens ook je maten opgenomen toen? Want ik had laatst na een aantal weken (niet 4 Kayla weken, maar sinds ik wat gezonder gedaan had) toch wel resultaat in centimeters dus dat zal bij jou ook zeker zo zijn. Voel je verschil qua kleding? Overigens zei een trainer op de sportschool dat je voordat je aan de buitenkant resultaat ziet er van binnen al ontzettend veel is veranderd! Kayla zegt eigenlijk toch ook dat je je met name moet focussen op hoe je je voelt? Hoe voel je je?

  Een ander motiveren lukt me overigens beter dan mijzelf merk ik haha.

  Gisteren ging ik winkelen en kon ik zowaar in een spijkerbroek maat 36 :cheer2: Daar was ik wel heel blij mee!

  Maar verder ga ik toch stoppen met het programma. Ik loop met name tegen het probleem aan dat 6x sporten in de week + je hele eetpatroon omgooien gewoon veel te veel is voor mij. Het is een bekend probleem voor mij dat het alles of niets is. Ik ben zelf ook nog in therapie en daar komt dit ook aan bod. Een opdracht die ik kreeg is dat ik niet mag focussen op het hoogst haalbare maar dat ik in veeeeeeeeeeeeeeeeel kleinere stapjes moet gaan denken.

  Ik vind dat wel heel moeilijk want ik denk dan ja maar als ik zulke kleine stappen neem ben ik jaren bezig. Maar goed toen was de conclusie van de therapeute als jij steeds als doel het hoogst haalbare stelt en je geeft steeds op zet je eigenlijk helemaal geen stappen. Dat was wel een eye opener.

  Dus ik ga even nadenken in welke vorm ik dit ga gieten. Ik vond de trainingen namelijk wel heel nuttig. Voor nu is mijn doel in elk geval die maat 36 te behouden.

  Ik zou wel graag mee willen schrijven nog als het mag. Al is het maar om jullie te volgen en aan te moedigen, ook al zal mijn 12 weken plan dan misschien een 104 weken plan worden haha :cheer2:

  A journey of a thousand miles begins with a single step