Log nu in om te reageren
 1. 72.0 het gaat niet hard maar het gaat.
  Heb laatst een rokje gekregen die mij heel ietsje te strak is, ben benieuwd of die over 2 weken mee gaat op vakantie, ik verwacht het niet maar het zou leuk zijn!
 2. 73,3 dikke prima, alleen toch ook jammer dat ik bijna de hele week lichter was :-$
 3. Deze week rustig aan gedaan met de lijn, Als ik te streng doe krijg ik soort aanval van duizeligheid en word eng van. Dinsdag heb ik 70 miunuten gefietst en woensdag wezen sporten. Vrijdagavond wou ik gaan maar sportschool was dicht ivm Goede Vrijdag. stom he. Dus van de week ga ik weer. Gisteren wezen eten bij mijn vader ivm Pasen en vandaag naar mijn schoonvader. Ook lekker eten. dus nu veel thee drinken. Vanmorgen woog ik 67,1 . Niet veel af maar het moet ook niet te snel gaan. Hoe is bij jullie gegaan ondanks Pasen? Je mag best iets lekkers dan thuis niet veel nemen. Van de week weer streng zijn en proberen te sporten.
 4. Nou keurig toch allemaal!

  Zou leuk zijn Happyowl als het rokje past. Ik merk het al wel een beetje dat de kleding iets ruimer gaat zitten.

  Hier gisteren prima dag gehad ondanks Pasen qua eten, maar wel echt rekening ermee gehouden dat ik de avond ervoor behoorlijk over mijn calorieën was heengegaan. Beetje compenseren. Vandaag naar mijn ouders, en dan neem ik heus wel iets, maar niet alles wat er staat. Beetje een middenweg zoeken, en dan de rest van de week er weer volop tegenaan!!
  Deze week ook geen sportmoment i.v.m. Pasen, zou anders vandaag weer een PT hebben, maar de rest van de week waren de agenda's niet op elkaar af te stemmen, dus dan volgende week maandag maar weer. Wel thuis zoveel mogelijk proberen te sporten!
 5. Wat fijn dat het toch allemaal de goede kant op gaat bij jullie :) Ook hier weer ietsje er af, de weegschaal fluisterde vanmorgen 62.4. Afgelopen week heb ik maar weinig bewogen doordat ik even niet zo lekker in mijn vel zat. Ik moet toch nog wel wat aan mijn (gebrek aan) discipline doen hoor ;)

  Geen Pasen gevierd hier overigens. Dus dat scheelde ook alweer! Wel een keer een snaaibui afgelopen week. Nou, ik mag niet klagen.
 6. Fijn dat het ondanks de Pasen bij iedereen toch mee lijkt te vallen.

  Hier ook. Zoals ik al dacht was mijn buik in de war. Woog vanmorgen 57,7 (en ben trouwen 1,68). Dat is +0.3 ten opzichte van 2 weken gelden en toch iets minder dan de start.

  Nog bedankt voor de peptalk HappyOwl vorige week. Ik heb uiteindelijk eind van de week 2 keer gesport en idd voor Pasen nog even normaal gedaan. Afgelopen 2 dagen gewoon lekker gegeten (paaseieren, gourmet, paasbrood, paasbrunch met te veel lekkers). Morgen weer normaal. Beginnend met sochtends aquajoggen. Zin in! (en ik ga stuk zijn morgen :-D )
 7. Vanmorgen 59.4kg. Iets minder dan vorige week!
 8. E-Kortingscodes

  Voor alle bezoekers van VIVA zijn er EXCLUSIEVE kortingscodes beschikbaar gesteld die gratis te gebruiken zijn bij de beste webshops van Nederland. Houd deze pagina in de gaten en bespaar nu met jouw kortingscode!

  Lees verder

 9. Hoe gaat het hier met iedereen?
  Hier gaat het eten wel goed, ben er helemaal aan gewend! Ook was er vanmorgen weer ietsje af.
  Vandaag een goed fietsdagje, bij elkaar ruim een uur en een lesje yoga, niets te klagen dus.
 10. Super zeg!!

  Hier gaan de maaltijden zelf wel hartstikke goed, zit nu alleen in mijn stopweek en moet me ontzettend inhouden om niet de hele voorraadkast leeg te gaan eten tussendoor. Dat bepaald wel heel erg mijn stemming op dit moment, ik ben even níet zo gezellig haha. Ook veel hoofdpijn erbij. Beetje opgeblazen gevoel, dus ik vermijd de weegschaal maar even een paar dagen.

  Deze week dus geen Personal Training, maar gisteren wel aantal oefeningen thuis gedaan, fitnessroutine op YouTube. Vanavond ook weer even tijd voor maken. En als het goed is kan de crosstrainer ook weer afgemonteerd worden, het nieuwe onderdeel zit er in, dus dan kunnen we op die manier ook weer mooi wat calorieën verbranden.
 11. Ik heb een hele reep chocola gegeten en nu ben ik misselijk :facepalm:
 12. Ik kom net thuis uit de stad en heb naast de nodige wijntjes ook wat bittergarnituur gegeten. En moet zeggen dat ik daar ook echt aan toe was!
 13. 58,0.

  3x gesport, verder veel bewogen, maar dat eten is te lekker.... Ik ga eens even denken hoe ik verder wil. Meer bewegen is leuker dan minder eten...
 14. 60.0kg vanmorgen
 15. 65.7 het gaat gestaag. Ik had me gisteren ook gewogen nadat ik zaterdag echt ver over mijn calorieën was heengegaan en was toen in de 66 nog.. dus dit verrast me... al was ik al eerder in de 65 kilo afgelopen dagen.
  Eerste doel was om onder de 65 kilo te komen, dat schiet al mooi op.

  Vanmiddag weer een personal training. En ik wil deze week weer starten met half uurtje crosstrainer thuis, 3x per week. En daarnaast wat spieroefeningen.
 16. 68.0 vanmorgen, heb me iets teveel laten gaan in mijn vakantie... vanaf vandaag weer vol aan de bak!
 17. 72,4, weer bijna een kilo minder. Ik ben tevreden, vooral omdat ik afgelopen week niet heb gesport.
 18. Hier helaas weer 72.0 niets eraf (maar ook niets erbij)
  Halverwege vorige week zat ik wel in de 71, hopelijk zie ik dat volgende week maandag ook eens op de weegschaal staan!
 19. 61.8 ofwel bijna een kilo er af ten opzichte van vorige week. Ik ben nog steeds erg zoekende naar vervangers van brood. Ik eet zo veel brood. Maar ik vond van het weekend een receptje voor pannenkoekjes bestaande uit banaan, ei, volkorenmeel en kaneel. Eens kijken of ik daar iets smakelijks van kan bakken in afwisseling met zo nu en dan een salade als lunch. Mochten jullie nog goede 'broodvervangers' weten, ik hoor het graag!
 20. 70,0 vanochtend. Het gaat niet zo snel als ik had gehoopt. Toch maar blijven volhouden.
  Iedereen weer succes komende week!
 21. @malarosa, ik vind het ook altijd lastig om goede broodvervangers te vinden, die ook nog makkelijk mee te nemen zijn naar het werk. Misschien een groente omelet?

  Ik heb me ingeschreven voor een proefles bootcamp :) Wil daarnaast zelf ook nog gaan hardlopen. Hoop dat sporten een extra stok achter de deur gaat zijn om gezonden te eten. En daarnaast altijd goed om wat aan mijn conditie te doen natuurlijk!
 22. Ik zat op 59,0 vandaag. Zolang het naar beneden blijft gaan ben ik tevreden.

  http://www.ilovehealth.nl ... en-gezond-ontbijt-cakeje/
  Is dit misschien wat voor je Malarosa?
 23. Ik herken het Malarosa, eet ook graag brood. Nu lunch ik meestal met een salade. Als ik thuis ben neem ik ook wle eens soep of een omelet, maar op het werk is een salade makkelijker.
  Ik mis dan wel echt even die bite, heb op internet een koolhydraatarm kaas-uienbrood gevonden, ik denk dat ik dat morgen ga maken, misschien is dat lekker? Heb ook een bananenbrood gebakken, in stukjes in de vriezer gedaan. Dat is ook wel prima als tussendoortje of een stukje van bij de lunch. Staan recepten genoeg van op internet. (Natuurlijk niet helemaal een vervanging van brood maar misschien wel fijn ter afwisseling met iets erbij)
 24. Al een tijdje niet gelezen/geschreven. Maar ik zie dat het best goed gaat bij iedereen.
  Hier zit het nieuwe eetpatroon er ook best wel goed in. Ik weeg nu 82,7.
  Brood vervangen vond ik ook het meest lastig. Ik hou ontzettend van brood maar eet het op dit moment helemaal niet meer.
  Ik eet heel veel eieren, meestal wok ik eerst een aantal groente en daarna gooi ik er eieren doorheen. Zit je echt vol van en qua calorieën niet zo veel als brood.

  Succes weer voor iedereen!!!

  •Het is de tegenwind die de vlieger doet stijgen
 25. Oei dat kaas-uienbrood is echt super lekker. Het is een beetje quiche achtig. Lijkt me prima als lunch. Heb hem snel in stukken in de vriezer gedaan, zeker net uit de oven blijf ik anders eten.

  Kaas-uienbrood

  Hopelijk doet de link het, anders zet ik het recept wel even zo neer.