Log nu in om te reageren
 1. Ik ben 16 kilo afgevallen door gezonder eten en meer sporten. Ik hield altijd wel maat met snoepen en snacken, maar mijn hoofdmaaltijden waren zonder dat ik het doorhad vrij calorierijk, ik at vaak te veel vlees, te veel sausjes, mayonaise, dat soort dingen. Te veel boter of olie in de pan. Tussen de middag brood met veel teveel beleg. Het scheelt echt nu ik dat beter door heb. Ik hoef niet echt veel minder te eten, zolang ik maar gezonder en magerder eet.
 2. quote:
  MollyHooper schreef op 20 april 2017 @ 17:03:
  In 2006 ben ik 41 kilo afgevallen in 10 maanden tijd, door minder te eten en meer te bewegen. Nu zit het er weer bij, omdat ik lui ben en van lekker eten hou.


  41 KG aangekomen, wauw

  Hoe reageerde je omgeving nadat je eerst (supergoed) zoveel kwijt was geraakt?!?
 3. verkeerd gelezen :-$
  Jane-Ice wijzigde dit bericht op 20-04-2017 17:24 met 89%

  Prrrr, mauw miawwwww.
 4. Afgelopen jaar 48 kg afgevallen. Was veeel te zwaar, door onverwerkte shit alle remmen los gelaten en weinig bewogen.
  Ik eet nu puur en onbewerkt en zoveel mogelijk suikervrij en ben veel meer gaan bewegen.
  Nu bezig met de laatste 7 kg voor een gezond BMI. Een groter kado had ik mijzelf niet kunnen geven ;-].
 5. 20 kg afgevallen :-] ik was 93 en schommel nu al 3 jaar rond de 73 kg. Wel in kleine stapjes en ik heb 8 jaar gedaan over die 20 kilo. In 2006-2007 8 kilo afgevallen, toen een jaar of 2 stabiel, in 2011 weer een kilo of 5 afgevallen en even stabiel gebleven. In 2013 afgevallen tot onder de 70 kilo. Dat had ik graag willen blijven, maar ik blijf maar terug gaan naar de 73 :-(. Wel bij een lengte van 1.77. De laatste kilo willen niet.

  Don't be afraid to be open minded. Your brain is not going to fall out.
 6. Sinds januari 13 kg kwijt. Wil er nog 13 af helaas sinds 2 weken de klad er weer in. Ik moet me gewoon herpakken nu :(
 7. Vorig jaar ben ik 13 kilo afgevallen (van 74 naar 61 kilo bij 1.70 m.). Steeds alles ingevoerd My Fitness Pal en vooral heel erg op suikers gelet. Meer vet en eiwitten (volle kwark bijvoorbeeld). Ik wil er nu nog graag 1 kilo af, maar als dat niet lukt vind ik het ook prima. Snoep best wel weer eens maar blijf makkelijk op gewicht gelukkig.
 8. E-Kortingscodes

  Voor alle bezoekers van VIVA zijn er EXCLUSIEVE kortingscodes beschikbaar gesteld die gratis te gebruiken zijn bij de beste webshops van Nederland. Houd deze pagina in de gaten en bespaar nu met jouw kortingscode!

  Lees verder

 9. Het is nu bijna 6 jaar geleden dat ik 13 kg ben afgevallen.
  Stapje voor stapje meer gezonde keuzes inbouwen, zodat het gewoonten worden die je vol kunt houden. Als ik iets lekkers eet, eet ik ook écht iets erg lekkers. Ken je dat, dat er koekjes en chipjes zijn die 'wel oké' zijn maar je ze toch opeet? Hier ben ik mee gestopt. Ik koop geen koekjes meer voor doordeweeks. Maak lekker en gezond avondeten. Ben destijds in plaats van 1x naar 2x per week sporten gegaan, maar het zat hem met name in het eten. Nu ik sinds 2 jaar 3x per week hardloop heb ik namelijk geen verschil meer gemerkt.
 10. quote:
  godfried schreef op 20 april 2017 @ 17:21:
  [...]


  41 KG aangekomen, wauw

  Hoe reageerde je omgeving nadat je eerst (supergoed) zoveel kwijt was geraakt?!?

  Wisselend. Ik had ook vrouwelijke collega's die het niet opviel. En toen iemand anders ze er op wees zeiden ze verder niets van. Ik was toen ook niet slank geworden of zo. Zat toen op bovengrens gezond gewicht.
  Plus ik hou er niet van om in de belangstelling te staan, dus als iemand er over begon vond ik dat irritant.
  Zelf vond ik me er niet mooier op geworden: velletje hing over mijn knieën en ellebogen. Achteraf had ik mijn vel een kans moeten geven ietsie te herstellen.

  Afvallen vond/vind ik echt niet moeilijk. Volhouden wel!
  4 Kilo per jaar aangekomen na 2006. Ging geleidelijk.
 11. Alweer zo'n 3 jaar geleden zo'n 20kg afgevallen, ik vind het nog altijd leuk om mensen er over te vertellen en hopelijk te inspireren :)

  Hoe afgevallen: Myfitnesspal. Voor mij was het zo'n eye opener dat hele calorieen gebeuren, dat klinkt misschien heel stom, maar ik had echt geen flauw idee van hoeveel calorieen dingen bevatten, hoeveel ik nodig had hoeveel ik nam en ga zo maar door. Dus myfitnesspal was super fijn want opeens leerde ik keuzes maken, het is hierboven al gezegd maar inderdaad, als ik nu toch dat extra koekje neem dan later maar geen glas frisdrank etc.
  Ook drink ik geen frisdrank meer, dat was mijn grootste boosdoener denk ik.
  Na een half jaar was ik van ongeveer 80kg zo'n 55kg. Dat was te licht dus toen moest ik weer mijn eten aanpassen en leren om iets meer te eten. Inmiddels ben ik al 2 jaar zon 62kilo. En dit klinkt waarschijnlijk super irritant voor mensen die bezig zijn gewicht te verliezen, ik blijf op dit gewicht zonder heel veel moeite te doen.
  Dat vind ik nog het fijnste :)

  Wat ik niet heb gedaan maar wel zou willen doen is sporten. Mensen geloven nooit dat ik ben afgevallen zonder te sporten en ik wil ook niet beweren dat dit de juiste manier is want sporten is natuurlijk gezond, maar toch ben ik het gewicht kwijt zonder in beweging te komen.
 12. 10 kilo in 20 weken. Nu even pauze en na volgende week weer verder met hopelijk weer een halve kilo per week minder.

  Geen dieet, wel betere keuzes.
 13. quote:
  theatime schreef op 20 april 2017 @ 19:02:
  10 kilo in 20 weken. Nu even pauze en na volgende week weer verder met hopelijk weer een halve kilo per week minder.

  Geen dieet, wel betere keuzes.
  Netjes! Ben benieuwd naar je keuzes?
 14. Minder chocola.:-)
  Wel af en toe wat lekkers maar dan die dag compenseren met bijvoorbeeld minder lunch of een wandeling.

  Vaker lichtere gerechten op t menu zoals salade of geroerbakte spinazie. Minder pasta. Volkorenproducten.
  theatime wijzigde dit bericht op 20-04-2017 20:03 met 32%
 15. Ik hoooud van jullie succesverhalen. Jullie kunnen ook voor en na foto's plaatsen hoor.

  Hier is die van mij. Ben echt suuuper trots op wat ik heb bereikt.

  Voor
  http://i65.tinypic.com/ictelf.jpg
  Na
  http://i63.tinypic.com/lw55h.jpg
 16. En terecht, goed gedaan :)
  Ik ben niet zo van de voor en na fotos qua mezelf, maar denk dat men zich wel kan voorstellen dat 1.78 en 85kg of 1.78 62kg een groot verschil is.
 17. Ik heb serieus gewoon geen 'voor' foto's omdat ik op mijn zwaarst blijkbaar de camera's erg goed wist te ontwijken. Maar ik ben 1.80 m. en ben van 103 kg. afgevallen naar 73 kg. en nu weeg ik 76 kg.
 18. quote:
  Moesmakendehakker91 schreef op 21 april 2017 @ 16:01:
  Ik hoooud van jullie succesverhalen. Jullie kunnen ook voor en na foto's plaatsen hoor.

  Hier is die van mij. Ben echt suuuper trots op wat ik heb bereikt.

  Voor
  http://i65.tinypic.com/ictelf.jpg
  Na
  http://i63.tinypic.com/lw55h.jpg
  Wat goed van je!

  Prrrr, mauw miawwwww.