37jarige man, advies gevraagd

08-10-2011 22:25 3087 berichten
Ik ben een 44 jarige man en maagd op alle gebieden. Nooit gezoend, nooit gedate en nooit seks gehad.



Huidige status 2018 in 7 jaar tijd sinds het begin van dit topic:

Geen veranderingen.
anoniem_132785 wijzigde dit bericht op 24-05-2018 23:42
7.30% gewijzigd
Alle reacties Link kopieren
Sommige ezels, of - zoals je wilt - nice guys hebben gewoon geringe kansen. Hun persoonlijkheid zal niet gauw matchen met die van potentiële vriendinnen. Ze zijn niet - zoals men zegt - God's gift to women. Ze worden incels genoemd. Dat zijn mannen (soms ook vrouwen) die geen relatie kunnen aangaan. Het woord definieert niet de oorzaak van het uitblijven van succes.



Je kunt je er maar beter bij neerleggen. Acceptatie is dan wat volgt.



BGB zegt: "Wie geen blauwtje durft te lopen blijft altijd een groentje." Dat zou moeten zijn:

- Wie geen blauwtje durft te lopen blijft altijd een groentje;

- Wie altijd blauwtjes loopt blijft altijd een groentje.
World of Warcraft: Legion
Alle reacties Link kopieren
Het is geen kwestie van hormonen. Als men geen partner krijgt, kan de karakter zich niet verder ontwikkelen. Men ervaart dan geen voortgang, geen groei, geen extra verantwoordelijkheid die hij/zij heel graag op zich wil nemen en dat is juist wat men zo somber maakt; dat er veel energie is, maar geen uitweg. Gevoelens wegstoppen betekent niet dat de probleem opgelost is. De karakter ontwikkelt zich op geen andere manier verder.
Alle reacties Link kopieren
Daar ben ik me van bewust, Leukemeid, maar it takes two to tango.
World of Warcraft: Legion
Alle reacties Link kopieren
quote:Gevoelens wegstoppen betekent niet dat het probleem opgelost isEensch...
Dat zijn een van de vele mentale problemen die ontstaan inderdaad Leukemeid2.

Dat is eigenlijk nog niet eens het ergste en ik wil dan ook niet nadenken over de mentale problemen die zijn ontstaan.

Gevoelens wegstoppen is de enige mogelijke oplossing misschien in combinatie met anti depressiva ofzo.

Advies gaat hier helaas ook niet helpen aangezien iedereen enkel uit eigen ervaringen en perspectieven kan spreken

Ik probeer zo aangenaam mogelijk te leven all by myself.

Ik denk dat het het beste is om je volledig van je gevoel af te sluiten dat geldt ook voor Hans.

Het leven is nou eenmaal oneerlijk.
Alle reacties Link kopieren
quote:xalliesuper schreef op 24 oktober 2011 @ 18:28:

Mijn eerste vraag is aan the great cornholiooo , jeetje waar heb jij last van, man?

Of moet ik zeggen ezel?



Waar ik last van heb? Pfff, nou van mijn benen het meest op dit moment. Die sportschoolinstructeurs zijn behoorlijk streng!



Overigens ben ik noch hengst, noch ezel. Ik wil namelijk helemaal geen kinderen :-), en ik draag ook geen ouderlijke verantwoordelijkheid.



quote:zammm schreef op 24 oktober 2011 @ 18:59:

[...]

Onzin dus.



Blauwtjes durven lopen is juist goed. Goed voor je lef, doorzettings- en incasseringsvermogen.



Wie geen blauwtjes durft te lopen, komt nergens.



En waar zou TO dan zoal komen als hij het wel telkens maar weer probeert? Misschien wel bij de psychiater, or erger. Het is in dat geval beter om dan maar nergens te komen, toch?



Ik zeg niet dat je nooit een beetje lef/initiatief moet tonen. Echter, je moet aan de andere kant ook weten wanneer verdere pogingen gewoon geen zin hebben, of zelfs schade kunnen berokkenen. Ik denk dat TO zelf goed in staat is om in te schatten of het voor hem nog netto-waarde heeft om nog ambities te koesteren op liefdesgebied. Niet op ieder potje past een dekseltje :-).
Alle reacties Link kopieren
Het gaat erom dat hij het nooit ècht heeft geprobeerd.
Alle reacties Link kopieren
Xallie, volgens mij vertelt hij keer op keer dat hij het wel heeft geprobeerd.



I.p.v. mij van mijn gevoel af te sluiten, zoek ik liever afleiding, met name in World of Warcraft.



Ik wil overigens wel binnenkort uittesten hoe ik werkelijk in de relatie- of seksmarkt lig.
World of Warcraft: Legion
Alle reacties Link kopieren
Spannend Hans, hoe wil je dat gaan doen?
Alle reacties Link kopieren
Daar zit een verhaal achter. Iemand gaf mij de suggestie eens een swing club te proberen. Op een ander forum ging ik daar uitgebreider op in, en een vrouw (een ervaren swinger) bood mij aan, om met mij naar een swing club te gaan. Deze vrouw is mij echter niets verplicht seksueel gezien.



Ik krijg kleine hints (van collega's, maar ook van high class escorts) dat ik beter in de markt zou liggen dan ikzelf denk of wil toegeven.



Geen flauw idee hoe dit gaat aflopen.
World of Warcraft: Legion
Alle reacties Link kopieren
dude...
Alle reacties Link kopieren
Over relaties maak ik niet zo veel illusies meer. Op het gebied van seks zijn er nog altijd mogelijkheden.
World of Warcraft: Legion
Alle reacties Link kopieren
Jij gaat naar de swing-in met mevrouw. Mevrouw scoort meteen een of andere gast, sta jij daar alleen met je slinger te swingen...
Alle reacties Link kopieren
Misschien scoor ik ook wel wat, Beavis.
World of Warcraft: Legion
Alle reacties Link kopieren
Oef, dat vind ik wel een hele onderneming. Ik ben zelf geen swinger en heb dus geen ervaring, maar is het niet zo dat je in zo'n club geacht wordt als stel te komen (onder gelijkgestemden) en dat je sterk moet zijn in het inschatten van subtiele signalen, flirten en dergelijke? Ik denk nog steeds, op basis van alle verhalen die ik van je gelezen heb in de loop der jaren, dat je je op het verkeerde type vrouw richt en dat je veel meer kans zult maken bij vrouwen die ook een (lichte) beperking hebben. Desalniettemin wens ik je natuurlijk veel succes.
Alle reacties Link kopieren
@Hans, dat is een bepaald circuit. ik vraag me af of jij daar past.
Alle reacties Link kopieren
quote:veraflora schreef op 25 oktober 2011 @ 13:32:

Oef, dat vind ik wel een hele onderneming. Ik ben zelf geen swinger en heb dus geen ervaring, maar is het niet zo dat je in zo'n club geacht wordt als stel te komen (onder gelijkgestemden) en dat je sterk moet zijn in het inschatten van subtiele signalen, flirten en dergelijke?

Ik denk, dat ik niet steeds in hetzelfde cirkeltje wil blijven ronddraaien. Als ik niets probeer wat enigszins eng is, kom ik geen stap verder. Misschien wordt dat een fiasco. Misschien ook een succes. De vrouw die aanbiedt om met mij te gaan, is een ervaren swinger maar heeft ook een vorm van autisme. Op de hulpverlening moet ik niet wachten, want dan kom ik nergens. Ik heb me wel vaker in het diepe gegooid om van bepaalde angsten af te komen. En daar heb ik achteraf geen spijt van, of eigenlijk spijt dat ik dat niet eerder deed. Ik ben begonnen met betaalde seks, wat ik in het begin ook doodeng vond, en waarin ik onervaren was. Dat is nu enigszins anders. Of ik goed ben, weet ik niet, maar ik vind het niet doodeng meer.



En eens waren swingers onervaren. Zij hebben die ervaring ook ooit op moeten doen.



quote:Ik denk nog steeds, op basis van alle verhalen die ik van je gelezen heb in de loop der jaren, dat je je op het verkeerde type vrouw richt en dat je veel meer kans zult maken bij vrouwen die ook een (lichte) beperking hebben. Desalniettemin wens ik je natuurlijk veel succes.

Autistische vrouwen zijn in een hooiberg te zoeken. Als ik kijk naar de verhoudingen, zijn er veel meer autistische mannen dan autistische vrouwen, en zijn er ongeveer even veel niet-autistische mannen als niet-autistische vrouwen.



Ik kan dus maar beter mijn best blijven doen me aan te passen aan de niet-autistische of autisme-vijandige maatschappij.



Wie niet waagt, wie niet wint.
World of Warcraft: Legion
Alle reacties Link kopieren
Xallie, Zamm helemaal eens. Wie niet waagt blijft altijd een maagd. Maarja, als TO niet uit z'n veilige schulp wil kruipen dan houdt het op hé... Ongezond plan vind ik het maar. Hele rare situatie, deep down inside ontzettend ongelukkig zijn en geen enkele revaring hebben op liefdesgebied, maar wel in z'n uppie een kind willen adopteren. Not healthy....
Alle reacties Link kopieren
quote:the_great_cornholio schreef op 25 oktober 2011 @ 11:46:

Jij gaat naar de swing-in met mevrouw. Mevrouw scoort meteen een of andere gast, sta jij daar alleen met je slinger te swingen...OMG
Alle reacties Link kopieren
Ik vind het ook niet gezond, sorry.
Alle reacties Link kopieren
@Hans

To heeft nog nooit gedate toch? Nog nooit.



Ik zou zeggen ga eerst maar eens een paar keer daten en probeer iig wat! Werk aan je eigen levensgeluk. Sluit jezelf niet af. Daar heeft een (geadopteerd) kind ook niets aan, als zijn/haar toekomstige papa heeft besloten om zijn gevoel af te sluiten tot in de eeuwigheid.

Een kind heeft ook liefde nodig. Nu zeg ik niet dat je die niet kan geven. Maar ergens klopt het gewoon niet. Hoe kan je zelf liefde gaan geven als je jezelf geen eens kans op liefde gunt?



Vroeg of laat komt dit een keer terug en dan heb je kostbare tijd verspeelt. Want je bent geen 83 of 92 jaar. Je bent nog maar 37 jaar. Nu heb je nog de kansen.
Alle reacties Link kopieren
En dus zou ik zeggen regel eerst dates.
Alle reacties Link kopieren
quote:xalliesuper schreef op 25 oktober 2011 @ 17:50:quote:Jij gaat naar de swing-in met mevrouw. Mevrouw scoort meteen een of andere gast, sta jij daar alleen met je slinger te swingen...OMG



Nou, ik had in het begin ook andere gedachten bij een swingers-club. Wat is dat voor een club? Mensen die de Swing dansen (waarbij Swing een soort muziekstijl is, verwant aan Big Band, of een dans). Ja, in een swingers-club wordt er wel gedanst ja, maar dat is niet per se Swing. En, eh... er gebeuren ook wat andere dingen; daar ben ik (door lezen) wel intussen achter.
World of Warcraft: Legion
Alle reacties Link kopieren
quote:the_great_cornholio schreef op 25 oktober 2011 @ 11:46:

Jij gaat naar de swing-in met mevrouw. Mevrouw scoort meteen een of andere gast, sta jij daar alleen met je slinger te swingen...tranen biggelen over mijn wangen
Alle reacties Link kopieren
Swingen, a la big band

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven