Hoe lang doet post uit Engeland erover?

 1. Weet iemand misschien hoe lang het duurt voordat post uit Engeland (gewone brievenbuspost) erover doet naar Nederland? Ik had via Ebay iets gekocht en de verkoopster zou het op 9 februari hebben gepost, zegt ze. Maar ik heb nog niets ontvangen. Wel betaald met paypal, dus ik heb wel kopersbescherming volgens mij, mocht ik niets krijgen.
Let op de laatste reactie is ouder dan 14 dagen.
Snel reageren is daarom uitgeschakeld.
 1. Kan variëren van 2 dagen tot 3 weken is mijn ervaring.
 2. Ik krijg echt heeeel regelmatig post vanuit Engeland.
  De ene x is het er binnen 3 dagen, de andere x bijna 3 weken!
  Tis echt belachelijk maar waar!

  Dus je hebt nog kans dat het komt hoor.
 3. Geld overhouden? Dit moet je doen!

  Wil jij ook geld overhouden om die toffe trip te kunnen betalen of dat leuke jurkje te kunnen kopen? Lees dan verder en kom erachter hoe je wellicht honderden euro's kunt overhouden. #adv

  Lees verder

 4. Bij mij 2 tot 3 dagen.
 5. Overigens moet jij zelf binnen 45 dagen een claim bij Paypal neerleggen, dan kijken zij of je je geld terugkrijgt.
 6. Mijn vriend stuurt regelmatig cadeautjes en kaarten en pakjes en het gemiddelde is een week en het is één voorgekomen dat een pakje pas na 4 weken aankwam.
  Je kan aan de verkoper vragen naar bewijs van opsturen.
 7. als de 9 feb 10 feb na 17:30 is en er bovendien ipv first class stamps voor 2e class stamps is gekozen, dan zou het er morgen uiterlijk moeten zijn
 8. Dus het kan nog komen. Zit veel verschil in zo te zien. Ik wacht nog even met een claim neerleggen bij Paypal hoor. De verkoopster had nog helemaal geen feedback, maar goed, ze is pas begonnen. Dus dat kan. Toch hoop ik dat het morgen komt.
 9. Geld overhouden? Dit moet je doen!

  Wil jij ook geld overhouden om die toffe trip te kunnen betalen of dat leuke jurkje te kunnen kopen? Lees dan verder en kom erachter hoe je wellicht honderden euro's kunt overhouden. #adv

  Lees verder

 10. Mijn postbezorger die komt maar één keer per week met post uit het buitenland. Dus het kan ook nog bij hen liggen.
 11. Ik heb laatst stof uit engeland besteld dit deed er twee weken over.
 12. quote:
  maximamma79 schreef op 16 februari 2012 @ 15:28:
  Dus het kan nog komen. Zit veel verschil in zo te zien. Ik wacht nog even met een claim neerleggen bij Paypal hoor. De verkoopster had nog helemaal geen feedback, maar goed, ze is pas begonnen. Dus dat kan. Toch hoop ik dat het morgen komt.


  Ik heb gisteren voor het eerst sinds ik Paypal/Ebay gebruik een claim ingediend. Had iets uit China besteld, 44 dagen gewacht, verkoper gemaild, nog steeds niks. Toen maar een claim ingediend en vandaag betaald gekregen.
  Ik denk dat het wel komt hoor. Ik heb nog nooit gehad dat er post kwijtgeraakt was uit niet-Oosterse landen. (Uit China wel een aantal keren maar dat is steeds netjes opgelost door de verkopers)
 13. Bij varieert het tussen 2 dagen voor brievenbuspost tot inmiddels al 3,5 maand voor een pakketje :-(

  Heb je hier iets aan? ;-)
 14. Als je vanuit NL iets stuurt kan je er een priority sticker op plakken, dan gaat 't met de luchtpost mee en is het er dus sneller!