April Jones vermist

05-10-2012 09:29 17 berichten
Alle reacties Link kopieren
In Wales is een grote klopjacht ingezet op de ontvoerder van een 5-jarig meisje. April Jones werd maandag rond 19.00 uur volgens een speelkameraadje door een onbekende man in een lichtkleurige bestelwagen gesleurd.





De politie heeft zich met gespecialiseerde teams op de zaak gezet. Zo'n 200 inwoners van Machynlleth zijn bij elkaar gekomen in het ontmoetingscentrum vanuit daar een grote zoekactie op touw te zetten.



April droeg op het moment van haar verdwijning een paarse jas tot aan de knie, een wit T-shirt en een zwarte broek. 'Dat de eerste informatie van een kind komt, maakt de zaak uiteraard niet eenvoudiger', aldus politiechef Reg Bevan volgens de BBC. 'Hopelijk kunnen we binnenkort meer details geven over het gezochte voertuig.'



'April komt uit een warm nest', weet een buurtbewoner. 'Ze heeft nog een 16-jarige zus en een 10-jarige broer. Bijna het hele dorp is op dit moment op zoek naar haar. Aprils moeder wist dat ze in de buurt aan het spelen was met haar vriendinnetje. Toen ze maar niet terugkeerde met haar fiets ging Coral zelf poolshoogte nemen. Daar vernam ze uiteindelijk wat er gebeurd was.'



Ze hebben ondertussen een verdachte te pakken, maar April Jones is nog steeds niet gevonden.



Wat verschrikkelijk triest. Ik hoop echt dat het meisje levend en wel gevonden wordt, maar ik ben bang voor het ergste.

Het spookt heel de tijd door mijn hoofd..
Alle reacties Link kopieren
Jeetje, krijg er kippenvel van...
Alle reacties Link kopieren
+1



Moet er niet aan denken dat iets dergelijks met mijn eigen meiden gebeurt....de Horror.
Alle reacties Link kopieren
OMG. Laat haar snel en heelhuids gevonden worden.
Alle reacties Link kopieren
de grootste nachtmerrie voor elke ouder........
Alle reacties Link kopieren
inderdaad, je grootste nachtmerrie. Lijkt me het vreselijkste wat een ouder kan overkomen... Je kind meegesleurd, en niet weten waar je kind is, of wat er gebeurd is.
When life knocks you down, roll over and look at the stars
Alle reacties Link kopieren
Dit is de ergste nachtmerrie voor ouders.

Hoop dat het meisje het overleeft

Maar heb er een hard hoofd in
Alle reacties Link kopieren
Ze zijn elke dag met zn alle aan het zoeken. Ik hoop zo dat die verdachte zijn mond opendoet. Ik ben bang dat het al te laat is, dat ze niet ergens opgesloten zit maar dat ze vermoord is.
Alle reacties Link kopieren
Misschien onbetamelijke vraag maar wat maakt April zo speciaal? Ieder kind is speciaal natuurlijk maar dit gebeurt, helaas, dagelijks, overal ter wereld.
Alle reacties Link kopieren
Het maakt April niet speciaal, maar het komt in het nieuws dus weet ik ervan en ben ik er mee bezig.
Alle reacties Link kopieren
Er is een man opgepakt op verdenking van de moord van April.
Alle reacties Link kopieren
Ik heb het gelezen ja, en ze vrezen dat ze al niet meer in leven is. Wat ellendig zeg! Ik gun die dader het allerergste toe wat een mens kan overkomen.



http://www.volkskrant.nl/ ... -jarige-April-Jones.dhtml
Alle reacties Link kopieren
Ik volg het vanaf het begin. Was op de hoogte door Engelse vrienden die een link op hun FB site hadden gezet.



Kippenvel!



De moeder kreeg ook een storm van kritiek want...hoe kon je je kind om 19.30u nog buiten laten spelen? Belachelijk gewoon. Ik ben van mening als iemand zoiets wil doen, lukt het hem toch. Kijk maar naar het verhaal van Millie Boelen.



Het meisje heeft ook dagelijks medicijnen nodig vanwege een aangeboren afwijking. en de man die ze nu hebben opgepakt en beschuldigt hebben van moord is de vader van een van April's vriendjes.

Het is voor April, haar familie verschrikkelijk die onwetendheid. Maar het lijkt me voor de kinderen van de verdachte die bevriend waren met April ook verschrikkelijk. Je eigen vader die van zoiets verdacht word!?



Ik hoop écht dat ze nog in leven is, maar ik vrees het ergste!



Ik hoop dat die Mark Bridger nog een greintje fatsoen heeft en zijn mond gaat open doen zodat duidelijk word wat er met April is gebeurd!



Ik ben zelf ook moeder en het lijkt me voor April's familie een nachtmerrie!
Alle reacties Link kopieren
quote:VotesforLeo schreef op 05 oktober 2012 @ 10:43:

Misschien onbetamelijke vraag maar wat maakt April zo speciaal? Ieder kind is speciaal natuurlijk maar dit gebeurt, helaas, dagelijks, overal ter wereld.Ik vind dit zo'n dooddoener. Natuurlijk gebeurt het dagelijks, maar dat maakt het nog steeds niet normaal.
Stressed is just desserts spelled backwards
Alle reacties Link kopieren
Ze is nog steeds niet gevonden..
Alle reacties Link kopieren
Alle reacties Link kopieren
Het is alweer meer dan een maand geleden zie ik. En die man ( Mark Bridger) zit nog steeds vast neem ik aan. Het kan niet anders dan dat dat meisje niet meer leeft en ergens gedumpt is.

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven