bruto/netto salaris in het bedrijfsleven

 1. Hoi hoi!

  Ik heb even een vraag, ik werk nu naar de overheid en ben aan het solliciteren bij een baan in het ''normale'' bedrijfsleven.
  Ik zit nu met de vraag of het inderdaad klopt dat je in het bedrijfleven netto meer overhoud dan bij de overheid.
  Daarom de volgende vraag: als je een bruto salaris hebt van 2500 bruto hoeveel hou je er in het bedrijfsleven dan aan over? Andere bruto bedragen zijn ook welkom maar dan heb ik zo ongeveer even een beeld.....graag ook even je sector vermelden.

  Alvast heel erg bedankt!

  Hommeltje
Let op de laatste reactie is ouder dan 14 dagen.
Snel reageren is daarom uitgeschakeld.
 1. Misschien eens in dit topic kijken?
  vergelijk je salaris met mede-forummers

  En anders is de site http://www.loonwijzer.nl misschien wel handig..

  Ik weet niet of je in het bedrijfsleven netto meer overhoudt.. tis ook maar net hoe het met pensioen, vergoeding ziektekosten, onkostenvergoeding enzovoorts is geregeld. Als ik netto meer overhoud, maar mijn werkgever betaalt heel weinig in de pensioen regeling ben ik uiteindelijk toch nog slechter uit.. dus lastig aan te geven denk ik.

  Succes met solliciteren!
 2. Idd loonwijzer, binnen een minuut heb je duidelijkheid.
 3. Deliciously Ella: 'Ik kon helemaal niet koken toen ik aan mijn foodblog begon'

  Ella Mills, oftewel succesblogger en Instagramgrootheid Deliciously Ella, komt met haar tweede kookboek. In 'Deliciously Ella - Elke dag' laat de op en top Britse zien hoe je zonder al te veel moeite een gezond maaltje op tafel tovert. VIVA's Michelle, die zelf niet bijster vaak in de keuken te vinden is, vloog naar Londen om Ella persoonlijk om tips te vragen.

  Lees verder