verslag Little-Sins 3de X-Mas

28-12-2012 20:47 27 berichten
Beste lezers, swingers of sinners,



Bij deze. Onze ervaring betreffende een avondje "little-sins:



De voorgeschiedenis:We bezoeken regelmatig de Fun4two. We zijn tevens een aantal keer op een exceptionell party geweest. Dus een aantal maanden geleden kaarten gekocht voor 3de xmas party in Rotterdam op de SS Rotterdam



De aanloop:Dress code was/is vrij duidelijk. Dames 80% rood en uitdagend. Heren gepast zwart/rood maar met stijl. Bij aankomst was al senl duidelijk dat de locatie uniek was. Een absolute "wow.!!" overviel ons. Echter kwam de onduidelijkheid in de organisatie. die was subtiel gezegd nogal chaotisch.



Het feest en publiek: De line-up qua D.J's was absoluut top. er werd ab-so-luut perfect gedraaid. Het publiek is over het algemeen wat ouder. Zo rond de 40+. Wij balanceren daar net iets onder. Op zich niks mis mee, maar het viel ons op. Net zoals op elk feest heb je mensen die hun best doen op hun outfit waarbij wij positief jaloers en enthousiast werden (complimenten). Helaas waren er ook mensen die in onze optiek de plank totaal mis sloegen. Denk hierbij aan bv een spijkerbroek, ontbloot boven lichaam (bezweet) een een lullig strikje om de nek. Nope..absoluut niet ons ding. Wij kleden ons graag tip top aan. Voor onszelf maar ook zeker voor anderen een plezier te doen.



De afknapper: Zoals verwacht en gevreesd. Rond een uur of 0100hr zakte heel het feest in elkaar. De XTC werd rijkelijk gemixt met GHB, Coke of speed. Mensen zakten regelmatig in elkaar of waren allerminst aanspreekbaar. ik was persoonlijk getuige van een mix van heineken, een maal xtc pil en een lijn coke. En dat binnen 30 seconden. wij vonden dat het op en duur te vulgair werd en onsmakelijk. en we zijn best wel wat gewent.



De topper: Zonder bovengenoemde een leuk feest. Iedereen kan zichzelf zijn, en daar houden we van. Ondanks het feit dat we dingen afkeuren. Locatie was top!!.



Vervolg: we gaan zeker vaker een party bezoeken van Little-Sins. gewoon om te ontdekken. Qua prijs kwaliteit verhouding vinden we het erg discutabel. Wij waren alles bij elkaar, schrik niet, 300,- Euro kwijt. Daar zat een overnachting bij. Hotelkamer 110,-, intree pp 65,- en daarbij komt ook nog je avondje drank en parkeerkaart van 10,-.



Regards,



B&C
Alle reacties Link kopieren
Niet geklaverjast, dus;-), voor de mensen die de aanloop in t andere topic ook gelezen hebben...
@hittepitje,



We sluiten volledig aan bij jouw mening. Het was gewoon een prima feest alleen we (ik) kan me erg irriteren aan het gebruik. Maar genoeg daar over. Wij rolden rond 0300hr ons bedje in. Wij gaan zeker ook vaker naar Little-Sins. We gaan kijken of het ons bevalt. We kunnen niet oordelen over een feest. En ja..phoeeee..wat was het warm in de zalen!!!!

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven