Seksklets 48; voor Maya...

08-01-2013 19:03 2564 berichten
Alle reacties Link kopieren
Welkom op het 48e deel van de seksklets!



Buiten is het koud, maar hier steken we de haard en de kaarsjes aan,

kruipen we gezellig op de matrasjes en maken we het gezellig!



Kletsen over seks, daten, sloeren, sletten en alles eromheen,

bijna alles mag en kan op een paar kleine puntjes na:



- je mag niet hengelen, dat betekend dat je den stijve binnenbroeks houdt en den natte keurig bedekt met een lapje

-je mag hier geen porneauwgrafische materialen tentoonspreiden.

-je mag hier kletsen en slowchatten en elders niet!



Veel plezier op nieuwe klets!
Suzy, bedankt voor je verslag.



Klinkt als een Maya waardig afscheid. Fijn dat we op deze manier als kletsers ook een bijdrage hebben kunnen leveren aan het afscheid, bedankt daarvoor! Iedereen die er was irl of in gedachten en bedankt voor het regelen van het mooie bloemstuk.



Voor de naasten wordt het nu nog moeilijker, eerst is er nog van alles te regelen en nu ineens die leegte, die stilte. Ik wil iedereen sterkte wensen en en dikke knuffel geven.



Nog even voor WHS, heel veel sterkte en kwel jezelf niet met wat had kunnen zijn. Probeer de mooie herinneringen te koesteren, het was voor iedereen heel duidelijk dat jij een belangrijke rol in haar leven gehad hebt.



En voor Mayazoon, ze is niet helemaal weg he, ze zal over je schouder mee blijven kijken en blijven glimlachen...



Xxx
Alle reacties Link kopieren
@WHS: ik ging gisteravond ff teruglezen hier op dit topic, en las op pagina 30 bijv (dus afgelopen maand nog) dat je nog zo onder haar huid zat, dat ze enorm veel van je hield. Dat ze het er moeilijk mee had, ze miste jou dus ook. Twijfel daar niet aan, lieverd. Ik zei toch: dat is niet opeens weg!



Je bent haar rots in de branding geweest al die tijd, stond voor haar klaar, je hebt zoveel voor haar gedaan en betekend, en dat weten we allemaal.Maar ze wou sneller vooruit dan ze kon en ook sneller dan jij kon. Bedenk dat daar haar frustratie lag: ze had haast en wou het leven vieren zodra ze zich maar even wat beter voelde. Als je gezond bent, hebben mensen doorgaans niet zo'n haast/ ongeduld, die denken dat ze alle tijd hebben. Maar zij had dat besef wel en had dringend behoefte aan leuks, aan weer onbelemmerd beter zijn..



Dat ongeduld/ frustratie breidt zich dan ook uit naar mensen die dichtbij je staan. En dat wou ze voor jou ook, dat je je leven niet belemmerde, maar je leven weer oppakte, de moed erin hield, aktie nam op je plannen, er iets van maakt. Want zo zat ze zelf in elkaar.



En die levensmoed, blijven geloven en hopen op betere tijden, ondanks grote tegenslag, dat kunnen we van haar leren en meenemen in eigen leven als voorbeeld. Jij moet wel verder leven, iets wat zij zo graag zelf gewild had.. je eert je liefde voor en van haar het meest als je je leven weer de moeite waard maakt.



Veel sterkte daarbij, het is niet makkelijk te verwerken met deze afloop, het was niet "af" en dat is extra wrang voor jou. Maar we houden contact.
Een open hart toont de weg naar een bezield leven..
Alle reacties Link kopieren
Het was inderdaad een Maya waardig afscheid! Je hebt het al goed verwoord Suzy.



De manier waarop we elkaar allemaal hebben leren kennen en dan ook zulke momenten met elkaar kunnen delen vond ik heel bijzonder. We hebben elkaar gesteund en kunnen troosten. Geen gene, gewoon de tranen de vrije loop laten gaan...



Het harde gesnik van Maya joch boven de stilte zal ik nooit vergeten, echt hartverscheurend.



Het was fijn en gezellig om even na te kletsen en borrelen bij mij thuis. We hebben geproost op Maya en gezellig gekletst met nog een hapje en drankje erbij. Een mooie afsluiting!



voor Zaff, Suzy, DS en de Timids
Alle reacties Link kopieren
Mooie postings....kan me er helemaal bij aansluiten. Was een mooi en waardig afscheid gister.
Alle reacties Link kopieren
Ik heb verder ook niets toe te voegen aan wat Suzy, WHS en Kiki al gepost hebben.



Het was zeker een mooi en aardig afscheid. En oh wat is het hartverscheurend als je een kind zo hard hoort huilen om het verlies van zijn moeder. Dat gaat door merg en been.....



Maya joch wat heb jij een mooie brief aan je mama geschreven! Ze zal zeker trots op je zijn waar ze nu ook is.



Het naborrelen bij Kiki was erg fijn, even alles van je afpraten en een mooie toast op Maya uitbrengen, ik weet zeker dat ze dat zelf erg op prijs had gesteld.
Alle reacties Link kopieren
Alles is al gezegd....



Mooi dat we er ook voor elkaar zijn in moeilijke tijden, dat vind ik heel waardevol.
A dirty mind is a joy forever
Alle reacties Link kopieren
Voor Suzy, DS, Timids...en niet op laatste plaats voor Kiki.Dank voor je gastvrijheid. Was erg fijn om na te kletsen met elkaar en er voor elkaar te zijn.



Brieven van Mama Maya en jochie waren heel mooi.....idd erg hartverscheurend het verdriet van jochie.

En de muziek bij binnenkomst....pfffff....with or without you...
Wat prachtig om te lezen hoe lief jullie schrijven over Mayaelf.



Veel sterkte
Mooi geschreven door iedereen,

Niks meer aan toe te voegen.

Maya rust zacht!
Alle reacties Link kopieren
Lieverds ik lees het nu allemaal pas. Wat prachtig omschreven allemaal. Ook je post naar WHS, Suzy.. je verwoordt het beter dan menigeen zou kunnen



Ik was zo dichtbij maar kon onmogelijk weg...



Bedankt voor jullie updates hier..
Alle reacties Link kopieren
Mooie posts van iedereen hier ! Suzy je kunt het zo mooi treffen, ook nu weer.



WHS... heel veel sterkte in de komende tijd. Ik ben geen kletser en ken jou niet, maar ik heb mooie dingen gelezen over jou en hoe Maya zich op-en-top vrouw is gaan voelen nadat jullie elkaar leerden kennen. In mijn beleving (als niet-wetende-vievlezer) heb je veel voor haar betekend en was ze heel erg gek met je. Weet dat, koester dat en hopelijk kan je dit onherroepelijke verlies een mooie plaats geven in je leven.
Alle reacties Link kopieren
WHS natuurlijk ook heel veel sterkte voor jou.
Met tranen in mijn ogen lees ik de laatste pagina's. Wat een warmte spreekt hier uit, wat mooi, wat geeft dit fijn weer wat Maya betekende.



Dankjewel voor het verslagje Suzy, WHS dank voor je toelichting, heel veel sterkte voor iedereen die haar zo moet missen.
Alle reacties Link kopieren
Was op vakantie, en ben weer terug en lees ik dit..

Al kende ik haar niet irl. ik lees hier al tijdje mee en afentoe schreef ik wat... Wat een vrouw met veel ups en downs...Zo triest, en toch zo mooi hoe zij zelf er in stond...!



Rust zacht maya



Jochie,familie,vrienden, en van het viva forum heel veel sterkte en erg mooi hoe jullie over haar spreken en hebben gesproken!



Liefs.

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven