1. Ik ben wel benieuwd of hier mensen zijn die rollenspellen leuk vinden. Wat zijn jullie ervaringen? Zo had ik ooit een tijdje terug een zeer spannende bij de bijenkorf , bij de liften.Ik kende die vrouw nog maar pas, maar we hadden dus afgesproken om in de pauze af te spreken.Het leuke was dat we EN niet veel tijd hadden EN we op het moment dat de lift naar boven ging alleen maar elkaar konden grijpen als er niemand bij stond, en zodra de deuren weer open gingen dat we weer netjes bleven staan, we deden ook net of we elkaar niet kenden zodra er mensen bij stonden. Erg leuk en opwindend.
Let op de laatste reactie is ouder dan 14 dagen.
Snel reageren is daarom uitgeschakeld.
 1. Ja wel leuk. Ik doe dat altijd met mijn man, dan speel ik zijn vrouw die eten heeft gekookt en hij schuift dan aan en dan eten we samen. Soms gaan we nog wat leuks doen en dan slapen. We doen het nooit andersom, dat lijkt me ook echt niet leuk.

  "Dus zie je iemand lopen Met rode ogen heel bedeesd Dan weet je, haar potje is pas vol geweest."
 2. Is dat een rollenspel? Oh ja, jullie speelden dat jullie pubers waren!
 3. Het badpak: dragen of droppen?

  http://www.viva.nl/whathesays/what-he-says-aflevering-5-het-badpak/

  Lees verder

 4. quote:
  DidiRidi schreef op 03 april 2013 @ 09:19:
  Ja wel leuk. Ik doe dat altijd met mijn man, dan speel ik zijn vrouw die eten heeft gekookt en hij schuift dan aan en dan eten we samen. Soms gaan we nog wat leuks doen en dan slapen. We doen het nooit andersom, dat lijkt me ook echt niet leuk.
  X-D
 5. Kortom iemand stelt een voor hem/haar een serieuze vraag die verder onschuldig is en er wordt door sommigen alleen maar puberaal gereageerd ...
 6. Dat van de Bijenkorf is toch geen rollenspel maar seks op een openbare locatie?
 7. Hoi GiB, daar heb je gedeeltelijk gelijk in, maar het rollenspel erachter was dat we elkaar zogenaamd niet kenden, we zeiden ook niks tegen elkaar.We hebben natuurlijk ook geen sex gehad natuurlijk in de lift;-)
 8. - 1 x natuurlijk ;-)
 9. Het badpak: dragen of droppen?

  Wat vinden mannen nou ?cht van vrouwenmode? In aflevering 5 van 'What he says' geven vijf mannenduo's hun mening over het badpak! VIVA vraagt ze: dragen of droppen?

  Lees verder

 10. Dan nog vind ik het geen rollenspel. En dus is je vraag naar soortgelijke ervaringen misplaatst.
 11. Dat is toch geen rollenspel?! Je doet vieze dingen en als er dan andere mensen bij zijn, doe je alsof er niets is gebeurd. Je doet dus allebei hetzelfde.
 12. Wij doen dat regelmatig. Mijn man verkleedt zich dan als verpleegstertje. Of ik doe alsof ik de loodgieter ben die de wc komt ontstoppen.
 13. Dit is geen rollenspel. Dit is improvisatietoneel.
 14. Sorry, maar ik snap de lol niet zo. Je spreekt af met een vreemde vrouw bij de lift van De Bijenkorf, jullie stappen samen in die lift, je hebt géén sex (dus alleen wat snelle handtastelijkheden ofzo?) en vervolgens stappen jullie uit de lift alsof jullie elkaar niet kennen (wat ook zo is, want jullie zijn vreemden van elkaar). Wat is daar leuk aan dan? En wat heeft dat met rollenspel te maken?

  Time for the real me to emerge, Possum! Get out the gladiolas!
 15. Hoi Pejeka, nee klopt, rollenspel is in dit geval niet het juiste woord.Maar dit was gewoon de hele spanning erom heen.
 16. Waarvan akte.
 17. Dit is geen rollenspel. (iets met klok en klepel)

  Ruil hem in voor een ED! Veilig en warm. Dat is wat je nodig hebt!
 18. Wij spelen heel vaak rollenspellen thuis.
  Dit houdt het seks leven heel spannend.

  Van meester/meesteres met slaafje, doctortje ;) en hoertje etc.

  Zeker aan te raden.

  miss wat ideeen op:
  [...]
  ModeratorViva wijzigde dit bericht op 03-04-2013 12:52 met 19%: link verwijderd
 19. Hoi Debbie, klopt , of als dienstmeid?
 20. ja, dienstmeid nog niet gedaan ;)

  Maar wel vele ondertussen.
  ook lekker je fantasie laten spreken.
  En om en om wat verzinnen is het leukst.

  Was even wennen aan het begin, veel gelachen, maar na een paar keer wordt het steeds spannender en opwindender.
 21. Net doen alsof je slaapt is ook super, het uitproberen waard.en dan in een sexy outfit in bed gaan liggen met laarzen aan, dekens iets opzij, en je vriend/man die jou vervolgens neemt. het is ook lachwekkend soms, maar het heeft ook iets spannends.
 22. Dat laatste wat je omschrijft is wederom geen rollenspel hoor Dennis. Speciaal voor jou: http://www.encyclo.nl/begrip/rollenspel
 23. Wat maakt het uit hoe je het noemt :zzz:
 24. Nou, best veel. Als TO gewoon geile verhaaltjes wil over hoe je de ander zou kunnen verleiden, hebben we toch echt een heel ander topic.
 25. quote:
  CCake schreef op 03 april 2013 @ 10:52:
  Nou, best veel. Als TO gewoon geile verhaaltjes wil over hoe je de ander zou kunnen verleiden, hebben we toch echt een heel ander topic.
  Ook leuk ;-)
 26. quote:
  cortado schreef op 03 april 2013 @ 09:28:
  Kortom iemand stelt een voor hem/haar een serieuze vraag die verder onschuldig is en er wordt door sommigen alleen maar puberaal gereageerd ...
  Dit is het Viva Forum. Wat verwacht je?