Slachtoffer mazelen (17) koost bewust voor God

30-10-2013 10:07 174 berichten
Een ongemakkelijk bericht in de Volkskrant.



Dat het niet inenten tegen makkelijk te voorkomen kinderziektes vroeg of laat tot slachtoffers leidt, was te verwachten. Toch pijnlijk als het dan zo ver is en er een 17-jarig meisje overlijdt.



Ik gun iedereen zijn of haar religieuze denkbeelden en voorkeuren, maar als deze ertoe leiden dat je totaal onnodig al op je 17e komt te overlijden is er m.i. toch iets ernstig misgegaan...



Slachtoffer mazelen koos voor God
Alle reacties Link kopieren
quote:Francelle schreef op 02 november 2013 @ 20:44:

[...]



Tot nu toe zijn er op de Biblebelt 2118 gevallen van mazelen geregistreerd, waaronder 1 sterfgeval, 132 ziekenhuisopnames, het totaal aan complicaties is 251 ( van wie 121 met een longonsteking). Een jongetje ligt met hersenbeschadeging in een revalidatiecentrum.



Noem jij dat maar niet ernstig.



Elke bijwerking na vaccinatie wordt geregistreerd en onderzocht, en zelfs al zouden de bijwerkingen schade berokkenen, dan nog zijn we beter af met het vaccinatieprogramma.



2118 geregistreerde mazelen, dwz. Gevallen die via epidemiologische link of bloedonderzoek bevestigd mazelen geval zijn.

Het rivm had ons graag in de waan van deze getallen gelaten maar ze hebben schoorvoetend toe moeten geven dat deze aantallen niets met de werkelijke aantallen mazelen te maken hebben.

Waarschijnlijk is deze informatie aan jou voorbij gegaan.



Op nationaal kompas staat nog altijd dat 1 op de 1000 aan de ziekte komt te overlijden. Gelukkig kloppen deze cijfers niet met de werelijkheid.



De overheid heeft er totaal geen idee van hoe goed een kind de mazelen doormaakt wat in goede gezondheid is en vrij van antibiotica en vaccins.



Ga je dood na vaccinatie dan is het een fabeltje datje dood gaat door vaccinatie omdat er nog nooit mensen zijn komen te overlijden door vaccinatie dus jouw dood komt ook niet in de statistieken met doodsoorzaak vaccinatie.

Zo kan het rivm vol blijven houden dat er nooit iemand dood gaat door vaccinatie.m
Alle reacties Link kopieren
quote:lemoos2 schreef op 02 november 2013 @ 21:10:

chronologie van mazelen epidemie 2013



31 oktober 2013: 2118 gevallen van mazelen (het aantal nieuwe gevallen sinds vorige week is 102; deze toename is wat meer dan een week geleden).

- Er is een sterfgeval: een 17-jarig ongevaccineerd meisje, dat overleed aan complicaties (encefalitis en longontsteking). Zie ook commentaar 28 oktober

- Er zijn 11 nieuwe ziekenhuisopnames, het totaal aantal wordt 132. Eén van de 132 zieken die sinds het begin van de epidemie opgenomen zijn, ligt nog in het ziekenhuis (ik vermoed dat het gaat om het kind uit Wijk en Aalburg dat met een hersenbeschadiging in een revalidatiecentrum ligt dat is gespecialiseerd in stimuleren van comapatiënten).

- Het totaal aantal complicaties is 251 (15 meer dan vorige week), van wie 121 met longontsteking.

- Het percentage niet-gevaccineerden onder de gemelde gevallen blijft (afgerond) 95 percent.

- Er is geen nieuwe geïnfecteerde gezondheidswerker, het totaal aantal blijft 14 (van wie 10 ongevaccineerd, 2 enkel gevaccineerd en 2 tweemaal gevaccineerd).

- Er zijn weer twee baby’s (kinderen van 13 maanden of jonger) geïnfecteerd, beide uit bevindelijk gereformeerd gezinnen.

- Zowel bij de complicaties als de ziekenhuisopnamen is ongeveer de helft voor longontsteking.





Bedankt voor deze (eenzijdige) informatie.

Heb je ook informatie voor me wat betreft de gezondheid/leeftijd/eerder gegeven vaccinaties/koortsverlagende middelen/antibioticagebruik van deze groep mensen voordat ze de mazelen kregen?



Van het overleden meisje hoef je het niet voor me op te zoeken. Het is inmiddels wel bekent dat het RIVM over haar slechte gezondheidstoestand voordat ze met mazelen besmet werd niets mag loslaten vanwege privacy redenen.
Alle reacties Link kopieren
quote:droppyco schreef op 02 november 2013 @ 19:57:

[...]





Dat is waar we met zijn allen mee zijn voorgelogen. De ziektes waartegen wordt gevaccineerd zijn niet zo gevaarlijk als men ons wil doen laten geloven en ernstige bijwerkingen na vaccinatie nooit in verband gebracht met vaccinatie.



Daarom is het ook vrijwillig, jij kiest of je het wel of niet doet.

Je kan alle informatie tot je nemen en kijken waar je het meeste

waarde aan hecht.
Voltaire: ik veracht u en uw mening, maar ik zal mijn leven geven om uw recht op die verachtelijke mening uit te mogen dragen.
Alle reacties Link kopieren
quote:lemoos2 schreef op 02 november 2013 @ 20:41:

Voor de geïnteresseerden:



Kritisch prikken liegt over mazelen



Het heeft mij altijd verwonderd hoe een bepaalde groep mensen zaken als autisme, ADHD, ADD enz. wel aan een vaccinatieprogramma wil ophangen (want vaccinatiegraad hoger) maar niet aan andere zaken die explosief gestegen zijn (gsm, draadloos internet, voedingsstoffen, hormonen in voeding, verrijkt drinkwater, enz).

Bepaalde onderzoeken naar de explosieve toename van het aantal personen met autisme zijn behoorlijk schemerig tot hilarisch. Als je belangrijke variabelen zoals de verbeterde opsporingstechnieken, kleinere gezinsomvang en de volwassenen die op latere leeftijd pas de diagnose krijgen niet meeneemt kun je natuurlijk de farce van een wetenschappelijk onderzoek net zo goed gelijk het raam uitsmijten.





Verder lijkt het mij bijzonder moeilijk om een gedegen onderzoek op poten te zetten om een vergelijkende studie te maken tussen gevaccineerden en niet-gevaccineerden. Want waar vind je nog een land waar de niet-gevaccineerden in de meerderheid zijn? Want bij een hoge vaccinatiegraad liften niet-gevaccineerden immers mee op de voordelen van een omvangrijk vaccinatieprogramma.



Bottomline: ieder zal voor zich een keuze moeten maken en daarbij voor ogen moeten houden dat zij de eventuele gevolgen van die keuze voor zichzelf kunnen verantwoorden. En om die keuze weloverwogen te kunnen maken moet je je inderdaad inlezen in zowel de voor- als tegenstanders (indien geen medische achtergrond zoals ondergetekende).

Bij mij vielen religieuze gronden direct af (ik kan geen verantwoording doorschuiven als zijnde de Here geeft en neemt als atheïst), cijfermateriaal is vaak verouderd of je hebt er nog een studie naast nodig om alle kritieken op dat onderzoek te doorgronden en ervaringsdeskundigen... Van die laatste kwam ik zo sporadisch een plausibel verhaal tegen (tussen de koekwauzen door) dat ik dat risico voor mijzelf kan verantwoorden.





Het is niet alleen de vaccinaties waardoor wij met zijn alleen steeds ziekelijker worden. Zoveel allergieën, zoveel chronisch zieke mensen. Ik heb mezelf in de gevaren van vaccinaties verdiept en een andere groep mensen richt zich op bovengenoemde zaken. Samen op naar een gezonde wereld en daar passen vaccinaties niet in. Elk vaccin is een belediging van het immuunsysteem en we worden bedonderd waar we bij staan.





Ik zie het probleem niet om een groep gevaccineerden en ongevaccineerden op de langere termijn te onderzoeken.

Wie zegt dat de ongevaccineerden in de meerderheid moeten zijn voor zo'n onderzoek?

Zijn dit excuses om maar alsjeblieft niet toe te staan dat dit onderzoek er komt?

Is het niet hartstikke zorgelijk dat wij met zijn allen steeds meer en meer vaccins binnen krijgen terwijl er nooit goed onderzoek naar gedaan is naar de gevolgen op langere termijn?



Wat denk je wat de bevolking gaat doen als er wel een dergelijk onderzoek wordt gehouden en er inderdaad uitkomt dat vaccineren hartstikke schadelijk en ongezond is?
Alle reacties Link kopieren
quote:lemoos2 schreef op 02 november 2013 @ 20:41:

Voor de geïnteresseerden:



............. Want bij een hoge vaccinatiegraad liften niet-gevaccineerden immers mee op de voordelen van een omvangrijk vaccinatieprogramma. .......... .



Het is maar wat je mee liften noemt. De ongevaccineerde kinderen moeten dan wel in de buurt zijn van zojuist gevaccineerde en besmettelijke kindjes zodat zij ook in hun kinderjaren de Bof/Mazelen/Rode Hond kunnen krijgen. Ga je als ongevaccineerd kind niet naar een KDV dan heb je grote kans dat je een van de bekende kinderziektes mis loopt. Gelukkig is er nog een herhalingsronde op 9 jarige leeftijd. Dan hebben de ongevaccineerde kinderen nog een keer kans om de kinderziektes op kinderleeftijd te krijgen van hun pas gevaccineerde klasgenootjes.



Het voordeel van de ongevaccineerde kindjes is wel dat zij niet alle "hulpstoffen" van het vaccin binnen krijgen en dat zij de virussen via de natuurlijke weg mogen krijgen.
Alle reacties Link kopieren
quote:droppyco schreef op 02 november 2013 @ 22:47:

[...]





Het is maar wat je mee liften noemt. De ongevaccineerde kinderen moeten dan wel in de buurt zijn van zojuist gevaccineerde en besmettelijke kindjes zodat zij ook in hun kinderjaren de Bof/Mazelen/Rode Hond kunnen krijgen. Ga je als ongevaccineerd kind niet naar een KDV dan heb je grote kans dat je een van de bekende kinderziektes mis loopt. Gelukkig is er nog een herhalingsronde op 9 jarige leeftijd. Dan hebben de ongevaccineerde kinderen nog een keer kans om de kinderziektes op kinderleeftijd te krijgen van hun pas gevaccineerde klasgenootjes.



Het voordeel van de ongevaccineerde kindjes is wel dat zij niet alle "hulpstoffen" van het vaccin binnen krijgen en dat zij de virussen via de natuurlijke weg mogen krijgen.



Niet beledigend bedoelt, maar ik zie dat je het niet begrijpt. Een hoge vaccinatiegraad zorgt ervoor dat een epidemie geen kans krijgt, en dat is die beschermende factor. Zie het drama in GOS/Japan/Verenigd Koninkrijk na hysterische toestanden rondom vaccinatie. Vergelijk daar de sterftecijfers voor en na een hysterische toestand en lagere vaccinatiegraad. Dan hebben we het nog niet over de personen met restschade die niet overlijden.



Zo ook jouw opmerkingen over een onderzoek: dat heeft geen moer te maken met complottheorieën en excuses om 'maar geen onderzoek te hoeven beginnen'. Er zijn gewoonweg amper plaatsen te vinden waar je grote groepen niet-gevaccineerden kunt vinden met de benodigde variabelen. Een onderzoek tussen een paar honderd Amish en een paar honderd 'gewone' Amerikanen houdt wetenschappelijk gezien geen steek. Te veel inconsistenties die de uitkomsten beïnvloeden. En waar wil je de controlegroep vandaan toveren?



Verreweg het meeste materiaal dat je hebt geplaatst komt van blogs/sites af die werken met verouderd materiaal, dubieus materiaal, gemanipuleerd materiaal door toevoegingen van 'conclusies' die je in het origineel niet kunt vinden (ik noem dat vervalsing, soit) en mensen die niets begrijpen van causaliteit of correlatie.

In plaats van links en rechts wat linkjes te plakken, zou ik mij eerst eens gaan verdiepen in begrippen als causaliteit, correlatie en statistiek.



Ik plaats deze informatie ook niet om jou te overtuigen, jij hebt jouw keuze gemaakt. Ik plaats het voor de mensen die deze keuze nog moeten maken.
Nee heb je, ja kun je krijgen
Alle reacties Link kopieren
quote:lemoos2 schreef op 03 november 2013 @ 01:02:

[...]





Niet beledigend bedoelt, maar ik zie dat je het niet begrijpt. Een hoge vaccinatiegraad zorgt ervoor dat een epidemie geen kans krijgt, en dat is die beschermende factor. Zie het drama in GOS/Japan/Verenigd Koninkrijk na hysterische toestanden rondom vaccinatie. Vergelijk daar de sterftecijfers voor en na een hysterische toestand en lagere vaccinatiegraad. Dan hebben we het nog niet over de personen met restschade die niet overlijden.



Zo ook jouw opmerkingen over een onderzoek: dat heeft geen moer te maken met complottheorieën en excuses om 'maar geen onderzoek te hoeven beginnen'. Er zijn gewoonweg amper plaatsen te vinden waar je grote groepen niet-gevaccineerden kunt vinden met de benodigde variabelen. Een onderzoek tussen een paar honderd Amish en een paar honderd 'gewone' Amerikanen houdt wetenschappelijk gezien geen steek. Te veel inconsistenties die de uitkomsten beïnvloeden. En waar wil je de controlegroep vandaan toveren?



Verreweg het meeste materiaal dat je hebt geplaatst komt van blogs/sites af die werken met verouderd materiaal, dubieus materiaal, gemanipuleerd materiaal door toevoegingen van 'conclusies' die je in het origineel niet kunt vinden (ik noem dat vervalsing, soit) en mensen die niets begrijpen van causaliteit of correlatie.

In plaats van links en rechts wat linkjes te plakken, zou ik mij eerst eens gaan verdiepen in begrippen als causaliteit, correlatie en statistiek.



Ik plaats deze informatie ook niet om jou te overtuigen, jij hebt jouw keuze gemaakt. Ik plaats het voor de mensen die deze keuze nog moeten maken.



Wat betreft de bmr vaccinatie. Ik begrijp het maar al te goed.

Het is logisch dat er geen epidemie meer is na invoering van het vaccin. Elk kind krijgt netjes volgens schema mrt 14 maanden levende virussen binnengespoten.

Geen ouder die erover nadenkt of hun kind het wel nodig heeft en geen ouder die laat testen op antistoffen tegen bmr (een enkele ouder uitgezonderd).

Je kind kan voor 14 maanden al besmet zijn geweest met bmr door juist gevaccineerde kindjes maar voor de "veiligheid" geven we het bmr vaccin ook nog met 14 maanden en 8/9 jaar.



Logisch toch?
quote:okkervil schreef op 30 oktober 2013 @ 13:35:

[...]





Jawel, maar de bedragen zijn flink opgelopen, dat kan de kerk (hele kleine gemeenschap), ook niet meer betalen. Dus in de schuldsanering. Ze krijgen nog wel hulp van de kerk, maar hoe het zit weet ik niet precies. Je weet hoe dat gaat met dorpsroddels informatievoorziening in een dorpDit is wel apart, doorgaans heeft de kerk in dit soort gevallen voldoende financiele middelen om deze kosten op te vangen. De mensen zijn niet officieel verzekerd, maar dragen een groot deel van hun inkomen af aan de kerk, het is in feite een andere vorm van verzekeren.
Alle reacties Link kopieren
Ach ja weer een typisch voorbeeld van die domme Mongolen die in god geloven. Waarom ga je zo ver voor iemand die je nog nooit hebt ontmoet,???? Waarom oorlogen, dood en verdriet voor een verzonnen sprookje? Kan er zo boos om worden. Schijnheilig en super naïef. Omdat iemand jou zegt dat god bestaat geloof je het en geef je zelfs je leven ervoor? Dan ben je in mijn ogen knetter gek en verdien je ook alle ellende.
Als je naar fouten zoekt, gebruik dan een spiegel en geen verrekijker
Droppyco, je gooit heel veel informatie van internet hier neer en interpreteert dat als waarheid. Nou is er veel steekhoudende informatie op internet te vinden, maar (en dat is tegelijkertijd het grote gevaar) er is geen enkele controle. De meeste mensen hebben niet de juiste kennis om al deze informatie juist te interpreteren en kiezen er dus delen uit, die in hun straatje passen.

Eigenlijk is het doodsimpel om ze het een en ander bij elkaar te googlen, wat jouw al bestaande mening ondersteunt. Wees hier voorzichtig mee. Er is niets mis met een kritische en onderzoekende houding, ook tegenover de informatie, die je hier plakt en deelt.



Zelf zie je er geen probleem in om een kind met waterpokken mee te nemen naar een Consultatiebureau. Waarom? Wilde je hier een statement mee maken of heb je er gewoon niet bij nagedacht? Een kind met volledige ingedroogde blaasjes is niet meer besmettelijk, maar waarom niet eenvoudig een afspraak een paar dagen verzetten in zo'n geval?
Alle reacties Link kopieren
quote:droppyco schreef op 03 november 2013 @ 08:32:

[...]





Wat betreft de bmr vaccinatie. Ik begrijp het maar al te goed.

Het is logisch dat er geen epidemie meer is na invoering van het vaccin. Elk kind krijgt netjes volgens schema mrt 14 maanden levende virussen binnengespoten.

Geen ouder die erover nadenkt of hun kind het wel nodig heeft en geen ouder die laat testen op antistoffen tegen bmr (een enkele ouder uitgezonderd).

Je kind kan voor 14 maanden al besmet zijn geweest met bmr door juist gevaccineerde kindjes maar voor de "veiligheid" geven we het bmr vaccin ook nog met 14 maanden en 8/9 jaar.



Logisch toch?



Ja, idd heel logisch. De helft van alle kinderen van gevaccineerde moeders verliest de doorgegeven antistoffen met 3-4 maanden, ongeacht borst- of flesvoeding. Kinderen van moeders die de ziekte hebben doorgemaakt verliezen deze doorgegeven anti-stoffen met 5-6 maanden.

Dan ga ik nog niet in op de belachelijke theorie dat een niet- gevaccineerd kind de mazelen kan krijgen via een pas gevaccineerd kind, want dat "staat als theoretische kans" in de professionele bijsluiter. Je hebt nog een grotere kans om de Staatsloterij met Jackpot te winnen zonder een lot te hebben gekocht.



Mbt dikgedrukte tekst: spreek voor jezelf.



Hoe vaak ik online wel niet op het verhaaltje ben gestuit van de 'kritische moeder op het consultatiebureau'... Niet te tellen. (Voor de geïnteresseerden: Ahum)

Het enige wat ik in dat verhaal zie is gebrek aan kennis van middelbaar schoolniveau. Verder laat men ook niet weten of de moeder haar kind daadwerkelijk heeft laten testen op antistoffen.
Nee heb je, ja kun je krijgen
Alle reacties Link kopieren
quote:droppyco schreef op 02 november 2013 @ 22:47:

[...]





Het is maar wat je mee liften noemt. De ongevaccineerde kinderen moeten dan wel in de buurt zijn van zojuist gevaccineerde en besmettelijke kindjes zodat zij ook in hun kinderjaren de Bof/Mazelen/Rode Hond kunnen krijgen. Ga je als ongevaccineerd kind niet naar een KDV dan heb je grote kans dat je een van de bekende kinderziektes mis loopt. Gelukkig is er nog een herhalingsronde op 9 jarige leeftijd. Dan hebben de ongevaccineerde kinderen nog een keer kans om de kinderziektes op kinderleeftijd te krijgen van hun pas gevaccineerde klasgenootjes.



Het voordeel van de ongevaccineerde kindjes is wel dat zij niet alle "hulpstoffen" van het vaccin binnen krijgen en dat zij de virussen via de natuurlijke weg mogen krijgen.

Hoezo is de kans op het krijgen van de mazelen gelukkig? Zo leuk is het niet om de mazelen te hebben, je immuunsysteem wordt er ook niet sterker van. Na het doormaken van de ziekte heeft je lichaam alleen antistoffen gemaakt tegen de mazelen, deze ziekte kun je niet meer krijgen, maar het immuunsysteem zelf is er niet sterker van geworden.

Integendeel zelfs, het mazelenvirus wist een deel van het geheugen van het afweersysteem. En dat maakt geinfecteerde mensen kwetsbaarder voor ziektes en infecties.
De zin van het leven, die schrijf je zelf.
Alle reacties Link kopieren
http://www.artsennet.nl/N ... azelenvirus-ontrafeld.htm
De zin van het leven, die schrijf je zelf.
Alle reacties Link kopieren
quote:Francelle schreef op 03 november 2013 @ 13:09:

[...]



Hoezo is de kans op het krijgen van de mazelen gelukkig? Zo leuk is het niet om de mazelen te hebben, je immuunsysteem wordt er ook niet sterker van. Na het doormaken van de ziekte heeft je lichaam alleen antistoffen gemaakt tegen de mazelen, deze ziekte kun je niet meer krijgen, maar het immuunsysteem zelf is er niet sterker van geworden.

Integendeel zelfs, het mazelenvirus wist een deel van het geheugen van het afweersysteem. En dat maakt geinfecteerde mensen kwetsbaarder voor ziektes en infecties.





Laten zojuist gevaccineerden nou toch ook geïnfecteerd zijn. Niet allen met mazelen maar hoppa, nog eens twee levende virussen erbij, direct in je lijf gespoten.

Goed dat je rory de vries er bij haalt.



Een van de Posts van de vele reacties bij deze blog; http://www.inbakeren.nl/b ... /comment-page-1/#comments



Freek is overleden aan de gevolgen van een bloedvergiftiging en een longontsteking en een bacteriële infectie in het hersenvocht.

Het overlijden van Freek als gevolg van een bijwerking van het BMR vaccin is gemeld bij het LAREB. Het LAREB is tot de conclusie gekomen dat Freek niet is komen te overlijden als gevolg van het BMR vaccin maar door de gecombineerde (eerder genoemde) infectie.

Nu lees ik een stuk uit het onderzoek van Rory de Vries, :

“Mazelen resulteert met name in een hoge sterfte doordat het virus het afweersysteem verzwakt. Hierdoor kunnen mazelen patiënten gemakkelijk longontsteking of ernstige diarree oplopen”.



Mazelen verzwakt het afweersysteem… Heeft Freek niet net daarvoor een vaccin met levend mazelenvirus ingespoten gekregen en heeft hij niet net daarna een longontsteking opgelopen?



Het RIVM werd zowel door het openbaar ministerie als door de inspectie Gezondheidszorg altijd als onafhankelijk instituut een hoofdrol toebedeeld bij onderzoek naar ernstige complicaties en onverklaarbare sterfgevallen na vaccinatie. (Nu lareb) Dit leidt, zo leert de praktijk, altijd tot de conclusie dat een relatie met vaccinatie zeer onwaarschijnlijk en niet aantoonbaar is. Dat het tegendeel ook niet aantoonbaar is, wordt nooit vermeld. Zo worden ouders en artsen eenzijdig voorgelicht.
Alle reacties Link kopieren
quote:Francelle schreef op 03 november 2013 @ 13:10:

http://www.artsennet.nl/N ... azelenvirus-ontrafeld.htm





Een stuk uit het proefschrift van rory de vries.



“Omdat mazelen niet alleen een belangrijke kinderziekte in ontwikkelingslanden is, maar ook weer bezig is aan een opmars in Europa, wordt er overwogen om de ziekte wereldwijd uit te roeien door middel van massale vaccinatiecampagnes. Hiermee zouden veel ziekte- en sterfgevallen voorkomen kunnen worden. Echter, het zal het moeilijk zijn om na deze campagnes de vaccinatiegraad tegen mazelen op peil te houden.



Op het eerste gezicht lijkt dit misschien onbelangrijk, maar de mazelanvaccinatie (lees; dus ook het doormaken van de mazelen zelf) beschermt ons ook tegen infectie met dierlijke morbillivirussen. Wanneer een grote groep mensen geen afweer heeft tegen MV, bestaat het risico dat deze nauw verwante virussen zich kunnen aanpassen aan de mens en ‘het gat gaan opvullen’. Het zou hierbij bijvoorbeeld om morbillivirussen van honden, fretten, zeezoogdieren, geiten en schapen kunnen gaan. Het morbillivirus dat hondenziekte veroorzaakt, canine distemper virus (CDV), lijkt veel op mazelen van de mens maar veroorzaakt doorgaans een veel hogere mortaliteit.”



Bron;

https://sso.eur.nl/openss ... 2520-%25252520BEWERKT.pdf
Alle reacties Link kopieren
quote:lemoos2 schreef op 03 november 2013 @ 11:21:

[...]





Ja, idd heel logisch. De helft van alle kinderen van gevaccineerde moeders verliest de doorgegeven antistoffen met 3-4 maanden, ongeacht borst- of flesvoeding. Kinderen van moeders die de ziekte hebben doorgemaakt verliezen deze doorgegeven anti-stoffen met 5-6 maanden.

.





Heel logisch? Wat is de toekomst? Baby's die in de baarmoeder al een vaccin tegen bmr gaan ontvangen?

Ouders die voordat ze van plan zijn een kindje te maken al een bmr prik moeten krijgen?



" In de begintijd van de mazelenvaccinatie hadden alle moeders nog zelf mazelen gehad, en waren de baby’s tot 12 maanden zo goed beschermd dat er nogal wat gevallen van mazelen optraden bij Amerikanen in de jaren 1980 die jonger dan met 12 maanden gevaccineerd waren. Maar nu is de meerderheid van de moeders gevaccineerd, dus zijn veel baby’tjes tussen 6 en 14 maanden onbeschermd, en misschien nog wel jonger – niet alle moeders hebben evenveel antistoffen"



Bron;http://www.skepsis.nl/blog/2013/07/krit ... r-mazelen/
Alle reacties Link kopieren
quote:droppyco schreef op 04 november 2013 @ 08:10:

[...]





Heel logisch? Wat is de toekomst? Baby's die in de baarmoeder al een vaccin tegen bmr gaan ontvangen?

Ouders die voordat ze van plan zijn een kindje te maken al een bmr prik moeten krijgen?



De meeste ouders van tegenwoordig heb idd die BMR prik gehad ja. Vind jij zelf niet dat je nu nogal ridicule voorstellingen begint te maken?



" In de begintijd van de mazelenvaccinatie hadden alle moeders nog zelf mazelen gehad, en waren de baby’s tot 12 maanden zo goed beschermd dat er nogal wat gevallen van mazelen optraden bij Amerikanen in de jaren 1980 die jonger dan met 12 maanden gevaccineerd waren. Maar nu is de meerderheid van de moeders gevaccineerd, dus zijn veel baby’tjes tussen 6 en 14 maanden onbeschermd, en misschien nog wel jonger – niet alle moeders hebben evenveel antistoffen"



Bron;http://www.skepsis.nl/blog/2013/07/krit ... r-mazelen/



Dat zeg ik toch? Te weinig mensen maken de mazelen natuurlijk door voor die antroposofische puur natuur aanpak, een kind dat dan toch het virus oploopt heeft dan mooi pech: niet beschermd via moeder en geen vaccinatie. Ziekteverloop zal dan zeker niet 'milder' uitpakken. Van de mazelen krijgen en doormaken word je immuunsysteem overigens niet sterker.



Je kunt het gegeven van een hoge vaccinatiegraad niet terugdraaien, dus moet je anticiperen op de huidige omstandigheden. Verder vind ik het volkomen logisch dat 'men' is begonnen met grootschalig vaccineren tegen de mazelen gezien de relatief hoge kans op restverschijnselen van de mazelen.
Nee heb je, ja kun je krijgen
Alle reacties Link kopieren
quote:droppyco schreef op 04 november 2013 @ 07:49:

[...]





Laten zojuist gevaccineerden nou toch ook geïnfecteerd zijn. Niet allen met mazelen maar hoppa, nog eens twee levende virussen erbij, direct in je lijf gespoten.

Goed dat je rory de vries er bij haalt.



Een van de Posts van de vele reacties bij deze blog; http://www.inbakeren.nl/b ... /comment-page-1/#comments



Freek is overleden aan de gevolgen van een bloedvergiftiging en een longontsteking en een bacteriële infectie in het hersenvocht.

Het overlijden van Freek als gevolg van een bijwerking van het BMR vaccin is gemeld bij het LAREB. Het LAREB is tot de conclusie gekomen dat Freek niet is komen te overlijden als gevolg van het BMR vaccin maar door de gecombineerde (eerder genoemde) infectie.

Nu lees ik een stuk uit het onderzoek van Rory de Vries, :

“Mazelen resulteert met name in een hoge sterfte doordat het virus het afweersysteem verzwakt. Hierdoor kunnen mazelen patiënten gemakkelijk longontsteking of ernstige diarree oplopen”.



Mazelen verzwakt het afweersysteem… Heeft Freek niet net daarvoor een vaccin met levend mazelenvirus ingespoten gekregen en heeft hij niet net daarna een longontsteking opgelopen?



Het RIVM werd zowel door het openbaar ministerie als door de inspectie Gezondheidszorg altijd als onafhankelijk instituut een hoofdrol toebedeeld bij onderzoek naar ernstige complicaties en onverklaarbare sterfgevallen na vaccinatie. (Nu lareb) Dit leidt, zo leert de praktijk, altijd tot de conclusie dat een relatie met vaccinatie zeer onwaarschijnlijk en niet aantoonbaar is. Dat het tegendeel ook niet aantoonbaar is, wordt nooit vermeld. Zo worden ouders en artsen eenzijdig voorgelicht.

Natuurlijk bestaan de vaccins uit ziekteverwekkers, ze moeten immers hun werk kunnen doen, anders heeft het hele vaccinatiegebeuren geen zin.



Het mooie van vaccins is juist dat de hoeveelheden afgestemd zijn op wat de afweer van het lichaam op dat moment goed aankan, zodat het afweersysteem zo effectief mogelijk kan reageren. In tegenstelling tot wanneer het lichaam in aanraking komt met het echte virus. En het mazelenvirus is gemeen, want deze dringt bij voorkeur cellen van het immuunsysteem binnen. (geen bron, maar ergens willekeurig van het internet afgeplukt)



Droppyco, met alle respect, je rukt alles totaal uit zijn verband. Het onderzoek van Rory de Vries toont aan dat het mazelenvirus tijdelijk het immuunsysteem aantast, dus het verzwakt het afweersysteem. En ik knip en plak even van het internet:



Hierdoor kunnen patiënten gemakkelijk een longontsteking, of andere complicaties oplopen. Geheugencellen die voorafgaand aan de infectie aanwezig waren, zijn grotendeels verdwenen. Dit leidt tot een verhoogde vatbaarheid voor infecties met ziekteverwekkers die mogelijk al in het lichaam aanwezig waren, maar eerst onder controle werden gehouden, of voor infecties waarvoor je eerder beschermd was.



Het vaccin, daarentegen tast het geheugen van het afweersysteem niet aan. Dit kun je ook vinden in hetzelfde onderzoek van Rory de Vries. Je zet nota bene zelf de link hier neer.



http://www.refdag.nl/acht ... nauwelijks_tegen_1_753972

Maar kan het vaccinvirus wellicht ook het geheugen van het afweersysteem verzwakken en zo na vaccinatie leiden tot plotselinge complicaties of sterfte door infecties? De Vries: „Dezelfde vraag is mij vaak gesteld op congressen waar ik mijn onderzoek presenteerde. Het antwoord is nee, wanneer we geloven dat de door ons gestelde hypothese van onderdrukking van het afweersysteem juist is. Deze hypothese is inmiddels geaccepteerd in de vakliteratuur. Het verdwijnen van de immunologische geheugen¬cellen gebeurt omdat het wilde mazelenvirus in het bloed en in de lymfeknopen massaal de cellen van het immunologisch geheugen infecteert. Deze cellen gaan daarom dood. Het vaccinvirus deelt zich waarschijnlijk slechts lokaal in zogeheten dendritische cellen die zich bevinden in weefsel rond de prikplaats en in nabije lymfeknopen. We vinden het zo goed als niet terug in het bloed of in andere lymfeknopen. De kans dat dit vaccinvirus de cellen van het immunologisch geheugen doodt, is in mijn ogen daarom verwaarloosbaar.
De zin van het leven, die schrijf je zelf.
Alle reacties Link kopieren
quote:droppyco schreef op 04 november 2013 @ 07:58:

[...]





Een stuk uit het proefschrift van rory de vries.



“Omdat mazelen niet alleen een belangrijke kinderziekte in ontwikkelingslanden is, maar ook weer bezig is aan een opmars in Europa, wordt er overwogen om de ziekte wereldwijd uit te roeien door middel van massale vaccinatiecampagnes. Hiermee zouden veel ziekte- en sterfgevallen voorkomen kunnen worden. Echter, het zal het moeilijk zijn om na deze campagnes de vaccinatiegraad tegen mazelen op peil te houden.



Op het eerste gezicht lijkt dit misschien onbelangrijk, maar de mazelanvaccinatie (lees; dus ook het doormaken van de mazelen zelf) beschermt ons ook tegen infectie met dierlijke morbillivirussen. Wanneer een grote groep mensen geen afweer heeft tegen MV, bestaat het risico dat deze nauw verwante virussen zich kunnen aanpassen aan de mens en ‘het gat gaan opvullen’. Het zou hierbij bijvoorbeeld om morbillivirussen van honden, fretten, zeezoogdieren, geiten en schapen kunnen gaan. Het morbillivirus dat hondenziekte veroorzaakt, canine distemper virus (CDV), lijkt veel op mazelen van de mens maar veroorzaakt doorgaans een veel hogere mortaliteit.”



Bron;

https://sso.eur.nl/openss ... 2520-%25252520BEWERKT.pdfWat de Vries zegt is dat als de mazelen uitgeroeid zouden zijn, er dan niet gestopt moet worden met vaccineren omdat de vaccinatie ook beschermt tegen aanverwante virussen, zoals hondenziekte e.d.
De zin van het leven, die schrijf je zelf.
Alle reacties Link kopieren
Ik ben onder de indruk over jullie doorzettingsvermogen vaccinaties te blijven verdedigen francelle en lemoos.



Desalniettemin vind ik jullie laatste drie reacties alles behalve een goed onderbouwend tegenargument van mijn schrijven. Ik had wel iets meer van jullie verwacht





Vandaag via internet het goede nieuws vernomen dat de hogeschool van Leiden in samenwerking met het rivm een onderzoek naar het doormaken van de mazelen gaat starten.

Dit onderzoek vindt plaats op uitnodiging van de Nederlandse Vereniging van Antroposofische Artsen.

Objectief onderzoek naar dit thema is dringend gewenst.



De huidige mazelen epidemie van 2013, de daarbij optredende publieke opinie t.a.v. het niet vaccineren, het gebrek aan adequate informatie over diverse gerelateerde onderwerpen (vaccinatiegraad, redenen van niet-vaccineren, etc.) en waarnemingen van ouders en artsen dat er mogelijk een relatie is tussen het doormaken van mazelen en het optreden van ontwikkelingsstappen hebben aanleiding gegeven om dit onderzoek te gaan starten.



Ik ben heel blij dat er eindelijk ruimte gaat komen voor onderzoek naar gezonde voeding en het doorlopen van de mazelen en wat eventueel een complicatie kan triggeren bij mazelen.



Een stap in de goede richting



Heel veel succes met jullie zoektocht naar de waarheid rondom vaccinaties francelle en lemoos. Wie weet delen we ooit nog dezelfde mening wat vaccins betreft......
Alle reacties Link kopieren
quote:droppyco schreef op 04 november 2013 @ 21:46:

Ik ben onder de indruk over jullie doorzettingsvermogen vaccinaties te blijven verdedigen francelle en lemoos.



Desalniettemin vind ik jullie laatste drie reacties alles behalve een goed onderbouwend tegenargument van mijn schrijven. Ik had wel iets meer van jullie verwacht



Sja, je moet werken met wat wordt aangeleverd





Vandaag via internet het goede nieuws vernomen dat de hogeschool van Leiden in samenwerking met het rivm een onderzoek naar het doormaken van de mazelen gaat starten.

Dit onderzoek vindt plaats op uitnodiging van de Nederlandse Vereniging van Antroposofische Artsen.

Objectief onderzoek naar dit thema is dringend gewenst.



Wie ziet de contradictie? Hopelijk komt er ook wat zwaarder geschut aan te pas dan een paar hbo-studenten bio-informatica/medisch laboratorium onderzoek. Dan is zo'n onderzoek pas echt de moeite waard en interessant voor een breed publiek, zowel voor- als tegenstander van vaccinatie.



De huidige mazelen epidemie van 2013, de daarbij optredende publieke opinie t.a.v. het niet vaccineren, het gebrek aan adequate informatie over diverse gerelateerde onderwerpen (vaccinatiegraad, redenen van niet-vaccineren, etc.) en waarnemingen van ouders en artsen dat er mogelijk een relatie is tussen het doormaken van mazelen en het optreden van ontwikkelingsstappen hebben aanleiding gegeven om dit onderzoek te gaan starten.



Ik ben heel blij dat er eindelijk ruimte gaat komen voor onderzoek naar gezonde voeding en het doorlopen van de mazelen en wat eventueel een complicatie kan triggeren bij mazelen.



Een stap in de goede richting



Heel veel succes met jullie zoektocht naar de waarheid rondom vaccinaties francelle en lemoos. Wie weet delen we ooit nog dezelfde mening wat vaccins betreft......Dat denk ik niet droppyco, maar jij ook veel succes gewenst
Nee heb je, ja kun je krijgen
Alle reacties Link kopieren
Van de 7 pagina's die ik heb gelezen kan ik het eigenlijk alleen maar eens zijn met Droppyco. Ik snap die tegenargumenten ook niet moet ik zeggen en waarom het allemaal meteen maar wordt afgedaan als onzin.
Alle reacties Link kopieren
quote:BillieJean schreef op 08 november 2013 @ 14:33:

Van de 7 pagina's die ik heb gelezen kan ik het eigenlijk alleen maar eens zijn met Droppyco. Ik snap die tegenargumenten ook niet moet ik zeggen en waarom het allemaal meteen maar wordt afgedaan als onzin.



Nou ehhh... omdat het ONZIN is.

Maa hey, ik stuur je met liefde een rol alu folie op.
"Laat varen alle hoop, gij die hier binnentreedt"
Alle reacties Link kopieren
Dat was een hele grappige rake opmerking quote:saaaaar81 schreef op 08 november 2013 @ 22:40:

[...]





Nou ehhh... omdat het ONZIN is.

Maa hey, ik stuur je met liefde een rol alu folie op.

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven