meest bizarrre forumervaring

16-10-2011 00:11 1877 berichten
Wat zijn zo jullie meest bijgebleven forumervaringen? Hoeft niet van dit forum te zijn uiteraard.



Meest bizarre vond ik 'n man die z'n eigen dood in scene had gezet, op het laatst postte zijn dochter zogenaamd voor hem vanaf zijn sterfbed. Later kwam echter uit dat ie de boel gewoon had opgelicht. Ik was toen net nieuw op dat forum, dus was er niet echt bij betrokken, maar de betrokkenen waren er wel allemaal echt ingestonken.



Nog 'n lullige, een vrouw op 'n forum postte vrij herkenbaar en gedroeg zich vaak als 'n viswijf, toen heeft iemand van 't forum haar werk gegoogled en daar doorgegeven dat hun werkneemster de hele tijd zat te forummen onder werktijd. Voor haar is het gelukkig met 'n sisser afgelopen, maar als forummers onder elkaar is het natuurlijk not done om in 't privéleven van medeforummers te wroeten op 'n manier dat iemand er persoonlijke schade van had kunnen ondervinden.



Wie heeft nog bizarrere ervaringen?
Alle reacties Link kopieren
Alle "mijn vriend kijkt porno" topics waarin vrouwen die daar op wat voor manier moeite mee hebben worden afgeschilderd als onzekere zeikmumzels...zo jammer.



Bizar in alle drie de delen zijn sommige gierige acties van mensen..



De meeste rellen hier heb ik (wellicht beetje bewust) allemaal gemist dan wel gemeden..ik vind het forum ter vermaak en heb geen zin in zwaar gezeur in mijn vrije tijd.
De beste stuurlui, zitten op het Viva forum.
Alle reacties Link kopieren
Bizar vind ik ook de topics van 'zielige' mensen die dan van alle kanten materiële of zelfs financiële hulp krijgen (aangeboden) en waar je vervolgens niets meer van hoort of die de volgende dag doodleuk in een ander melden dat ze een nieuwe telefoon hebben gekocht in plaats van eten of nieuwe schoenen voor hun kind.
Ik heb geen wespentaille, ik heb een bijenrompje

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven