Dilemma

03-01-2014 21:44 27 berichten
Alle reacties Link kopieren
Hoi,



Ik kom er even niet uit, ben al maanden aan het piekeren maar geen enkele optie zie ik zitten. Het zit namelijk zo:



Mijn vriend en ik hebben besloten na onze vakantie voor onze eerste te gaan. Ik wil al jaren zwanger worden, maar door omstandigheden e.d. nog even uitgesteld. Ik gebruik dus ook al jaren geen anticonceptie (alleen condoom dan). Ik wou van de hormonen af en daarnaast voelt het goed dat mijn lichaam helemaal klaar is voor een kleintje, zonder dat ik dus nog hormonen in mijn lichaam heb.

Nu gaan we dus op vakantie, en niet zomaar een vakantie: we gaan backpacken. En juist dan ben ik ongesteld (we gaan ook 3-4 weken dus de kans is sowieso groot). Ik kan me een aantal dagen niet douchen. Ook menstrueer ik behoorlijk: dat is echt niet te doen vind ik.

Maar, geen enkele anticonceptie spreekt mij aan. Ik heb eerder weer even de pil geslikt (voor een maandje) en kreeg daar vervelende bijwerkingen van. Ook een zogenaamde "menstruatie uitsteller" wil ik niet, dokter gaf toen aan dat je dat nog vervelende bijwerkingen zijn, Ik kwam uit op de nuvaring, maar nu las ik dat dezelfde tijd duurt voor het ontpillen..

En ik vind het gewoon heel vervelend dat ik na al die jaren weer moet gaan ontpillen, terwijl ik er al zo lang klaar voor ben.

Zwanger tijdens de vakantie lijkt me ook geen optie: wat als het niet lukt, zit ik alsnog met de gebakken peren. En wat als ik last krijg van verschijnselen waardoor we de tocht niet kunnen doen.



Ahh... ik kom er echt niet uit.. Ik ben bang dat ik toch uit 1 van deze opties zal moeten kiezen.

Heeft iemand nog ideeën or just..
Heb ook een mooncup gehad. Kon ik met ongestelde harses het plafond van de badkamer witten
Alle reacties Link kopieren
Thanx girls voor het meedenken en de tips! Ik had nog nooit gehoord van die cups. Interessting. Bedankt voor het linken aan dat forum daarover. Gelukkig heb ik nog even de tijd voor het testen e.a.



Groetjes!

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven