Waar blijft mijn cyclus????!! :(

15-02-2014 20:19 897 berichten
Alle reacties Link kopieren
Hoi allemaal..



ik heb hier en daar gekeken welk topic het beste bij mijn verhaal aansluit.. maar bij alles wat ik vind waren de laatste reacties 5 maanden terug.. dus ik dacht laat ik mijn eigen 1e beginnen..



Ben zelf 23 jaar.. vorig jaar juli afgestudeerd en gelijk een baan gekregen als analist in het ziekenhuis (lucky me in deze tijd).. wilde altijd al jong moeder worden en op mijn werk kom ik regelmatig in contact met pasgeboren babys en ook daardoor begon het steeds meer te kriebelen.. gelukkig was mijn vriend er ook klaar voor, dus in juli mijn laatste pil geslikt en toen 'ongesteld' geworden.. nu ongeveer 7 maanden later.. nog niet ongesteld geworden..



ben 3 weken geleden bij de huisarts geweest.. (heb 6 maanden gewacht omdat ik dacht dat het nog normaal was en de huisarts me hoogstwaarschijnlijk zou zeggen dat ik nog ff moet wachten)ze vond het wel vreemd en ze zei me dat ik het beste mijn temperatuur kon meten en kijken hoe mijn cerfixslijm er uitziet.. iedere dag. I did.. maar er klopt niet zoveel van, logisch zonder cyclus.. nu moet ik maandag weer naar de huisarts.. hopelijk gaan we dan iets anders proberen., ik heb nu het idee dat ik niks opschiet.. en hoe langer het duurt, hoe verdrietiger ik word.. hopelijk (nouja hopelijk.. klinkt zo lullig) ik zou graag willen praten met anderen die zich net zo voelen als mij...
you will be beautiful
Alle reacties Link kopieren
@mayolijn Ach, dat meen je niet! Wat naar nou. Had ik nooit verwacht, dat je ongesteld zou worden.

Hoe voel je je? Erg teleurgesteld?



@koemelk En lieve Di ook jij al ongesteld geworden waarschijnlijk... Wat is dit toch... Ook voor jou knuffels en
Alle reacties Link kopieren
@meilady

Wat leuk dat je al een zoontje van 6 hebt en nu een partner hebt waarmee je nog een kindje wilt.

Succes met inlezen in de wondere wereld van het temperaturen. Ja, dat is een heel apart iets om je in te verdiepen! Bij je eerste kindje was je dus vrij makkelijk/snel/vanzelf zwanger?

Hoe oud ben je eigenlijk, als je dat wilt zeggen?



@saintje

Bedankt, fijn dat je je licht hebt laten schijnen over mijn temperatuuroverzichtje. Ja, het zou kunnen wat je zegt: dat mijn cyclus toch nog niet geweest is.

Mijn vorige cyclus was vergelijkbaar met deze; veel kleine schommelingen. Geen duidelijke dip of stijging 14 dagen voor de menstruatie (wat volgens de boekjes zou moeten he).



Weet je... dit hele gegoochel met temperaturen en testjes roept bij mij meer vragen dan duidelijkheid op. Dingen die ik niet begrijp:

- waarom heb ik 2 cycli lang nooit een positieve ovulatietest gezien terwijl ik wel ongesteld wordt (en de huisarts denkt dat ik wel gewoon een eisprong heb)?

- waarom zie ik al 3 cycli lang geen duidelijke dip en stijging in mijn temperaturen?

- waarom zien überhaupt sommige vrouwen een duidelijk patroon in hun temperatuurgrafiekjes en ovulatietestjes en andere vrouwen totaal niet?

- waarom heeft saintje eens een positieve ovulatietest gehad op dag 40 in de cyclus terwijl mijn huisarts zei dat je lichaam een eisprong overslaat als je cyclus langer dan 40/50 dagen duurt?



Dus nogmaals: ik maak deze cylus nog af met temperaturen en testjes en daarna leg ik alles even weg. Het heeft me helaas helemaal geen duidelijkheid opgeleverd over wanneer ik vruchtbaar ben. Als we echt gaan proberen (september) ga ik het wellicht weer bijhouden maar misschien heeft het helemaal niet zo'n zin. Iedere cyclus is toch totaal anders, en de hulpmiddelen (testjes en temperatuurgrafiekjes) helpen me toch niet. Dus...

Als er werkelijk iets mis met mij(n cylus) is, gaat de huisarts daar toch pas in het najaar naar kijken dus ik laat het de komende tijd maar even los.



Maar goed, nog even terug naar jouw overzichtje Saintje. Ik moet je gelijk geven en het een duidelijke stijging noemen op dag 34. Denk niet dat je er anders tegenaan kan kijken. Zeker gecombineerd met je superpositieve ovulatietesten (de knallers ) lijkt me maar 1 conclusie mogelijk: je hebt echt wel je eisprong gehad!

Ben je genoeg 'tot actie overgegaan' in de slaapkamer in de dagen rond je vermoedelijke eisprong? Wie weet heb je dan wel goed nieuws voor ons over een paar weken!
Alle reacties Link kopieren
Oh, verdorie meiden. Dit soort berichten zijn helemaal niet leuk voor jullie. Ik had het jullie allebei zo gegund.



Maar kop op hoor! Deze ronde misschien dan niet, volgende ronde weer hele mooie nieuwe kansen. Misschien woorden waar niemand wat aan heeft, maar ik hoop toch dat jullie het positief kunnen bekijken straks.
Alle reacties Link kopieren
Koemelk en mayolijn: bah, baal voor jullie. Was mooi geweesf als vandaag een positieve test was geweest was.



@evaviva: ik ben 30. Hahaha durf het wel te zeggen ;). Ja ben blij om dat het met mijn zoontje toen wel goed ging. Je krijgt dan wel heel snel, stop met de pil en dan klaar. Dan is dit even een domper, maar ik probeer er positief onder te blijven.
Alle reacties Link kopieren
Meilady: Wat leuk om te lezen dat je ook een zoontje hebt. Hij scheelt twee jaar met die van ons. Ons zoontje is nu *..* jaar oud.



Ik had eigenlijk dezelfde vragen als Eva. Ik was erg benieuwd of je bij de eerste al snel zwanger was en jullie het al lang aan het proberen zijn. Ik was bij de eerste keer de tweede maand zwanger (miskraam), en toen de volgende cyclus was ik zwanger van ons zoontje. Ik had een regelmatige cyclus en nu cyclussen varierend tussen de 55 en 70. Heel verwarrend dus.

Ik kan me voorstellen dat je de ovulatietesten even hebt weggelegd. Het is ook al zo een lange periode. Om moedeloos van te worden. Je bent dus zeker welkom om mee te schrijven! Soms kan het ook zo een opluchting zijn om je spreekwoordelijke ei even kwijt te kunnen.



Lieve Eva, ik kan me voorstellen dat het nu meer vragen oproept dan dat het je antwoorden oplevert. En dat dat heel (heel !!) erg frustrerend kan zijn. Zo zou ik het tenminste voelen. Maakt het je erg onzeker?



Het is misschien wel even goed om alles weg te leggen straks. Genieten van je reis die jij en je man in de planning hebben staan. Eerst daar van genieten. Anders slokt dit misschien zoveel energie op dat je er met je hoofd niet helemaal bij zult zijn. En dat is natuurlijk helemaal niet de bedoeling. Je gaat straks lekker genieten! Dat heb je verdiend.

En na die tijd ga je er weer mee verder. En dan komt het echt wel goed.



Met betrekking tot de vragen die je had kan ik er maar hel weinig beantwoorden. Behalve op de onderstaande vraag.



waarom heeft saintje eens een positieve ovulatietest gehad op dag 40 in de cyclus terwijl mijn huisarts zei dat je lichaam een eisprong overslaat als je cyclus langer dan 40/50 dagen duurt? Ik heb me dit ook altijd afgevraagd. Overal les je dat een cyclus na 35 dagen niet meer als een goede cyclus word bestempeld. Ik heb ook gelezen dat ze in het ziekenhuis stoppen met behandelingen als ze na die 35 dagen nog geen mooi eitje hebben 'gespot'. Ik dacht dus echt dat het na die 35 dagen niet mogelijk was voor mij.

Tot ik het er met een vriendin over had. Zij heeft een lang traject gevolgd in het ziekenhuis en vertelde dat ze bij haar wel door gingen tot soms 60 dagen. Alleen maar omdat ze wel een mooi eitje zagen groeien. Hoe dat precies werkt weet ik verder niet en durf ik niet te vertellen. Ik weet alleen dat ik die 60 dagen heb opgezogen als hele positieve informatie die ik niet moest vergeten, en dat hou ik me tot op de dag van vandaag voor.



Verder weet ik niet of ik deze maand een goede kans maak. Wij hebben op de dag voor mijn tweede positieve ovulatietest en de dag daarvoor genoeg tussen de lakens beleeft. Alleen op de dag zelf van de tweede positieve ovulatietest helaas niet. Mijn man die had *...* dienst. *...* Hij was ook pas de nacht daarna weer terug vanwege een oefening die er aan vast geplakt zat. Ik maak dus wel een kans lijkt me zo. Maar had het liever nog even een keer op de dag zelf gedaan haha!



Verder vandaag weer 36.5 Iets lager dan gisteren en dat maakt me dan weer aan het twijfelen. Maar wel duidelijk hoger dan de rest van de maand. Helemaal als ik die 36.3 (die was eigenlijk vaak 36.25 maar heb hem afgrond) als gemiddelde neem. Maar ook mij maakt dat wel een beetje onzeker hoor. Hoop toch morgen die 36.6 weer te zien.



Koemelk, ik hoop toch nog dat je goed nieuws krijgt vandaag.



Mayolijn: hopelijk ben je heel erg teleurgesteld?



Liefs,



Saintje
Alle reacties Link kopieren
Oh, en Eva. Huisartsen zijn breed opgeleid,maar niet gespecialiseerd in vruchtbaarheid. Vaak weten zij er net zoveel van als wij dat op kunnen zoeken op google. Maar verder dan dat gaat het niet.



Dit waren tenminste de woorden van mijn gynaecoloog. Sterker nog. Mijn gynaecoloog zei dat zij er zelf al veel meer in gespecialiseerd was, maar voor vragen die dieper gaan gaat zij ook nog steeds naar haar collega's van fertiliteit. Die zijn er pas echt in gespecialiseerd.



Ik zou zeggen, houd je niet vast aan alles wat je huisarts zegt of er te vinden is op google. Ik denk dat een huisarts er echt geen duidelijk oordeel over kan geven. In sommige gevallen houden ze zich ook teveel vast aan de richtlijn van een jaar proberen terwijl iemand al veel eerder een verwijzing had kunnen krijgen. En dus onterecht iemand te lang in onzekerheid laten en laten proberen.



Ik wil dus alleen zeggen dat ik, persoonlijk, de woorden van een huisarts met betrekking tot vruchtbaarheidsproblemen niet geheel van waarde vind.



Liefs
Alle reacties Link kopieren
Ik snap wat je bedoelt Saintje, over de huisarts. Daar heb je ook wel gelijk in denk ik (dat zij ook niet echt gespecialiseerd zijn).

Maar goed, ik ben nu al 2x bij haar geweest met mijn 'onregelmatige cyclus probleem' en nog steeds ziet ze totaal geen reden tot bezorgdheid. Ik zou dus alleen een doorverwijzing/verder onderzoek kunnen krijgen als ik echt met de vuist op tafel ga slaan denk ik. En dat is op dit moment nog niet nodig natuurlijk. Dat ga ik wel in het najaar doen, als ik na een paar maanden proberen nog niet zwanger ben . Dan laat ik me zeker niet weer naar huis sturen hoor.



Bedankt voor je info over die mogelijk langere cylus. Interessant om te horen dat verhaal van je vriendin. Ik snap dat artsen een soort standaard aanhouden (dat er ca. 40 dagen bij de meeste vrouwen geen eisprong meer komt) maar dat het toch altijd mogelijk is dat er mensen zijn waarbij de ovulatie wèl later komt. Daar zul jij dus wel één van zijn Saintje! * speciaal geval*



Je vraagt of het me erg onzeker maakt. Ik moet zeggen dat dat erg varieert. De ene dag kan het me allemaal niet zo erg raken en denk ik: joh, wie in september leeft wie dan zorgt, ik zie het dan wel, geen voorbarige paniek. De andere dag ben ik wel erg teleurgesteld en vol onbegrip en frustratie over de ondoorgrondelijke werking van mijn eigen lichaam .

Het is heel erg waar wat je zegt over dat dit veel energie kost. Onbewust ben ik er in mijn hoofd toch veel mee bezig; al was het maar omdat ik natuurlijk iedere dag zo'n testje doe enzo. Het is inderdaad absoluut zonde om al mijn energie daar aan te besteden terwijl ik me langzaam juist moet gaan verheugen op onze grote reis! Ik wil niet straks in Tokio (?) rondlopen met mijn gedachten bij temperaturen en paarse streepjes terwijl ik dan moet genieten van wat ik allemaal zie en meemaak!!



@meilady Fijn, nog een dertiger . Tja, ik denk dat je sowieso vruchtbaarder bent als je jonger bent. Dus toen je je zoontje kreeg op je 24e was het waarschijnlijk makkelijker om zwanger te worden...
Alle reacties Link kopieren
Even tussendoor.. ik heb een eisprong gehad!!!!! Zonder positieve ovulatietest! !!! Hihi vanavond vertel ik alles!!
you will be beautiful
Alle reacties Link kopieren
Saintje: bij mijn eerste ging het allemaal sneller dan verwacht, daarom is voor mij de klapper nu ook best groot dat mij lichaam soort van protesteert. Wij zijn nu vanaf augustus vorig jaar bezig om zwanger te worden. En zou nu echt heel blij zijn met ongesteld worden.



Eva: oeh leuk, jij behoort ook tot de dertigers? En ja, blijkbaar werkt het dan wat beter mee (bij de meesten hè)
Alle reacties Link kopieren
Alhoewel, als de klachten kloppen, dan zou ik het toch eindelijk binnenkort moeten worden. De pijnlijke borsten Enzo nemen nl weer wat af.
Alle reacties Link kopieren
Ik ben benieuwd naar je verhaal Koemelk! Tot vanavond haha.



Jep meilady, ik ben ook een dertiger: 31 maar liefst ;).
Alle reacties Link kopieren
Meilady: Wij zijn ook vanaf augustus bezig. Hoewel ik niet zo een lange cyclus heb als jij nu, lopen we dus gelijk op. Hopelijk klopt je gevoel en word je binnenkort weer ongesteld. En dan op naar een normale cyclus!



Koemelk, Ik ben heel erg benieuwd naar je verhaal!



Ovulatietesten hoeven niet bij iedereen wat te zeggen dus! Wat fijn!
Alle reacties Link kopieren
Zo.. ik hoop dat ik niks vergeet in mn berichtje want er is behoorlijk wat geschreven^^



Allereerst.. wat ontzettend rot zeg mayolein.. ik weet hoe het voelt en het is echt **** vooral omdat je van die symptomen had.. dikke knuffel van mij! Hopelijk de volgende ronde!! Probeer inderdaad positief te blijven.. dat zeggen ze ook iedere keer tegen mij.. schijnt te helpen om je kans te vergroten... maarja.. het is en blijft gewoon rot..



dankjullie wel voor jullie adviezen over mij en mn vriend.. ik hou echt ontzettend veel van hem.. zou me geen leven zonder hem kunnen voorstellen.. ik denk zelf dat het nooit zover zou kunnen komen dat we elkaar verliezen.. maar dat gaat denk dan op den duur ook vanzelf.. maar goed dat je het zegt mayolein over die vrienden van je.. dat is wel iets om te onthouden zodat dat bij ons niet gebeurd.. we hebben eigenlijk nooit ruzie of iets hoor.. ik denk dat we het gewoon even anders moeten aanpakken.. het gesprek heeft me wel heel goed gedaan met hem, volgens mij hebben we beide alles gezegd waar we mee zaten en daarna lekker geknuffeld echt heel lief hoe jullie me proberen te helpen! ik waardeer het echt heel erg!



Eefje ik heb je temperaturen bekeken.. en wat mij gezegd is.. voor de eisprong moet je de laatste 6 metingen nemen.. dus dat is bij jou dag 9 t/m 14.. de hoogste temp was 36.5.. nu moeten de 3 x na je eisprong minimaal 0.2 punten hoger zijn.. dus je begint goed met 36.7.. als dit nou hoog blijft zou ik denken dat je een eisprong gehad hebt.. hopelijk snap je wat ik bedoel



En ook jou temperatuur lijstje saintje zou je een eisprong verwachten! Dat gaf die test natuurlijk ook aan ben benieuwd bij jullie beiden wat het gaat worden morgen ik duim!!



Wat leuk meilady dat je al een zoontje hebt!! Snap heel goed dat het dit keer tegenvalt dat het zo lastig gaat.. raar is dat dan ook he.. eerst wel gelijk en nu zo moeizaam.. ingewikkelde vrouwen zijn we^^ fijn dat je vriend voor je klaarstaat! Zo hoort het ook! En dat hebben we ook gewoon nodig! Ik zou beginnen met temperaturen zodra je ongesteld bent geworden! Hopelijk helpt dat je om inzicht te krijgen wanneer je eisprong er is en of je die wel hebt.. ovulatietesten zeggen ook niet alles blijkt ;)



knuffel eefje.. ik hoop echt dat je temperatuur hoog blijft.. dat zegt dan echt wel iets! (Denk ik) ik wou dat ik je vragen kon beantwoorden.. maar het is voor mij ook een en al mysterie.. en inderdaad.. eerst je reis en daarna gewoon proberen!! komt echt wel goed!



En wat saintje ook zei.. huisartsen weten er echt weinig van.. dus wanneer je na je reis gaat proberen en het lukt niet en je bent onzeker etc.. en de huisarts zegt je af te wachten..dan zou ik een doorverwijzing eisen.. maar dat is nog niet aan de orde.. het komt goed!



Mijn temperatuurlijstje:



Dag 1 heb ik gemist

Dag 2 36.1

Dag 3 36.1

Dag 4 36.2

Dag 5 36.3

Dag 6 36.3

Dag 7 36.3

Dag 8 36.3

Dag 9 36.4

Dag 10 36.1

Dag 11 37.0

Dag 12 36.8

Dag 13 36.8

Dag 14 36.7

Dag 15 36.7

Dag 16 36.8

Dag 17 36.6

Dag 18 37.1

Dag 19 36.8

Dag 20 36.8

Dag 21 36.9



Dus mijn eisprong is op dag 10/11 geweest.. is wel vroeg zei de gynaecoloog.. maar zeker mogelijk.. met de inwendige echo twijfelde ze of er een eisprong geweest was dus ik moest bloed prikken.. mijn progesteron ging ze checken.. en omdat ik de uitslagen natuurlijk zelf kan opzoeken vroeg ik haar hoe hoog die moest zijn.. en hij moest boven de 2 zijn.. en mijne wad 7.1!! Dus een eisprong gehad.. en ze zei zelfs dat het kan zijn dat de bloeding die ik heb het begin van een menstruatie is.. (omdat ik blijkbaar een korte cyclus heb) maar het hoeft niet.. ik zou ook gewoon zwanger kunnen zijn.. ik heb morgen een bel afspraak.. dus ik ben benieuwd wat de planning is.. ik ben in ieder geval blij! Ik heb een eisprong gehad! Jeeeeeeh!! En dus geen positieve ovulatietest he!!



Veel liefs x
you will be beautiful
Alle reacties Link kopieren
Wat zijn jullie toch lief! Bedankt voor al het duimen! Ik was vanochtend wel een beetje teleurgesteld, maar man was lief en zei dat het ook allemaal maar een beetje net aan was rond ovulatie, omdat hij toen weg was voor zijn werk en we dus er omheen hadden gesekst. We gaan er gewoon weer vol voor deze ronde! En positief: cyclus weer wat korter (sinds stoppen pil: 100; 38; 35 dagen). Hopelijk wordt hij weer wat korter! Net een klein uurtje met de hond gewandeld en gespeeld met de bal en ik voel me weer een stuk beter. Die vrolijke labrador van ons is altijd een en al enthousiasme en liefde



Koemelk: wat fijn dat je een eisprong hebt gehad!!! Betekent dat er in ieder geval iets gebeurd in je lichaam nu en je dus eindelijk een kans hebt om zwanger te worden! En fijn dat je je weer beter voelt na het gesprek met je vriend. Ik heb ook andere vrienden waarbij het heel erg moeizaam verloopt (ik denk al 3 jaar bezig, moeten nu beginnen met IVF) en zij zegt dat hrt hen juist dichter bij elkaar heeft gebracht.



Eva: inderdaad lekker gaan genieten van de voorbereidingen van jullie reis! Zoals je zegt: positief zijn is belangrijk!



Saintje: wanneer is je NOD eigenlijk?



Meilady: hopelijk snel ongesteld en pakt je lichaam het meteen weer op!
Alle reacties Link kopieren
Koemelk!! Wat een ongeloofelijk leuk en positief bericht!! Ik vind het ook wel echt heel erg duidelijk in je temperatuur hoor. Duidelijke daling voor je opeens als een idioot omhoog gaat! En dat ook blijft trouwens. Ik vind dat echt goede hoop voor een zwangerschap. Hoor je dat morgen ook? Ik bedoel, is er bloed op geprikt? Jeetje, wat spannend! Ik stuiter hier helemaal voor je mee



Hoe kom je trouwens op die laatste zes dagen voor je eisprong? Dat je die moet tellen? Want daar heb ik weer nooit van gehoord. Leer steeds iets meer



En Mayolijn, fijn dat je zo positief bent. Want dat is het ook natuurlijk. Je cyclus word steeds korter. Zo een goed teken. Misschien ben je volgende maand dan wel zwanger!



Ik weet het echt niet voor deze maand. Zoals ik hier boven schreef zijn we ook een beetje te vroeg geweest door het werk van mijn man. De dag voor mijn positieve test. Maar goed, wie weet. En anders positief door naar de volgende maand.



Ik word ook helemaal blij van jullie berichtjes. En dat in combinatie met het mooie weer.



Ik ga even uit van mijn tweede positieve test en dan denk ik rond 26 november? Ik weet nooit zo goed of ik die 14 dagen nou moet tellen vanaf de eisprong of vanaf de positieve ovulatietest? De vorige keer was het 15 dagen na de test.



Ik heb ook een beetje hulp ingeroepen van andere forum leden. Even een nieuwe, frisse blik. Erg fijn dat die ook wel een mooie stijging zien bij mij. Zie hier: Wie wil er advies geven over mijn cyclus/temperatuur?





Hoe gaat het met jou Wienie?



Fijne avond meiden!
Alle reacties Link kopieren
Blij te horen dat je niet helemaal in de put zit mayolein!! Wat leuk trouwens een labrador! Zouden wij ook wel willen.. alleen dan zit dat beestje de hele dag alleen thuis.. dus misschien ooit in de toekomst..



nieuwe ronde, nieuwe kansen!



Hey saintje! Ik ben ook echt heel vrolijk sinds een lange tijd.. ze hebben niet op hcg getest.. is denk ook te vroeg.. ik ga dat morgen vragen.. wanneer ik zou kunnen testen.. vind het heel spannend, bloeden is ook redelijk gestopt namelijk.. dus dat is ook goed! Ik hoop het zo!! Ik wil zo graaaaag mama worden!



Dat zei de doktersassistente van mijn huisarts.. ik moest 3 weken temperaturen en dit vertelde zij mij.. ze had er wel aardig verstand van.. dus het is volgens mij niet de bedoeling dat je het gemiddelde neemt.. wat gunstig is volgens mij in jou geval?



Fijn al die reacties op je topic!! Is ook om vrolijk van te worden!



Lieffsss
you will be beautiful
Alle reacties Link kopieren
Om eerlijk te zijn is dat niet wat mijn gynaecoloog heeft verteld en wat er overal op internet staat. Dus ik weet niet zo goed wat ik daar van moet denken.



Werd ook wel blij op al die reactie's op mijn topic. Toch fijn even die bevestiging!



En jij word mama! Ik heb geen voorspellende gave, maar anders had ik mijn geld ingezet op de maand. Het klinkt wel ontzettend goed hoor! En als je op dag 11 je eisprong hebt gehad zou je rond dag 25 mogen testen lijkt me. Misschien dat ze een aantal dagen later nemen voor de zekerheid, maar het word wel heel spannend!!



Wij gaan lekker Revolution kijken hier. Ik wens jullie een fijne avond en hopelijk veel nachtrust voor deze spannende dagen voor Koemelk



Liefs,



Saintje
Alle reacties Link kopieren
..
Alle reacties Link kopieren
Slim dat je een eigen topic bent gestart Saintje. Hopelijk krijg je daar wat meer hulp van mensen die er meer ervaring mee hebben met temperaturen enzo . Ik lees natuurlijk ook stiekem mee voor tips en achtergrondinfo haha.



Mayolijn, fijn dat je er niet zo erg mee zit. Absoluut: er komt nu gewoon weer een nieuwe ronde met nieuwe kansen! :D

Fijn dat je cyclus korter wordt!

Hoop ik ook voor mezelf... de afgelopen 3 cyclussen waren steeds een paar dagen korter. Maar kan natuurlijk ook toeval zijn geweest.



Koemelk, ook ik ben erg blij voor je dat er hard bewijs is dat je een eisprong hebt gehad!

Het blijft bizar dat je ovulatietest niets liet zien. Maar uit je temperatuuroverzichtje vind ik het ook overduidelijk naar voren komen.



Slaap lekker dames...
Alle reacties Link kopieren
Koemelk: ik blijf duimen, zou het leuk voor he vinden. Dat temperaturen ga ik zeker proberen zodra mijn cyclus weer op gang is. Ovulatietesten ben ik echt even helemaal klaar mee.



mayolijn: hond kan in dit opzicht echt veel vreugde geven. Wij hebben een yorky en echt dat beestje spoort voor geen meter :S.



Heerlijk die positiviteit hiero (word ik vrolijk van :D). Heb je echt nodig op dit soort momenten.



knuff...
Alle reacties Link kopieren
Temp is vandaag 36.3.. nog geen doorgezette menstruatie.. maar die komt er dus wel aan.. maaaaar misschien volgende maand!
you will be beautiful
Alle reacties Link kopieren
Goedemorgen!



Lieve Koemelk, niets is zo veraderlijk als het vrouwelijke lichaam. Hoewel jouw temperatuur wel heel erg omhoog is gegaan en gebleven, kan het alsnog zo zijn dat je een onverwachte piek hebt en hij wellicht morgen weer omhoog schiet? Misschien heb jij de hoop al opgegeven, ik blijf hem stiekem toch nog even voor je houder hoor. Maar goed, het liefste ben je natuurlijk meteen zwanger. Dat zijn we allemaal! Maar het feit dat je gisteren hebtgezien dat je een eisprong hebt gehad maakt jou nu de gelukkigste vrouw op aarde volgens mij.



Meilody: Wat leuk, een hond! *...*



*...*



Eva, leek me ook wel! Denk even een nieuwe, frisse blik. En fijn om te horen dat ze allemaal gewoon een eisprong in mijn lijstje zagen! Ik werd er helemaal vrolijk van.



Hoe gaat het met jou? Houd die streep zich nog steeds schuil? Gelukkig weet je nu dat die helemaal niet nodig is voor een eisprong. Dat heeft Koemelk ons wel bewezen!



Hier heerlijk vrij en een mooie dag voor de boeg!



Oh, en mijn temperatuur was vanochtend 36,6 Dus nog steeds erg goed. Mag ik mijn lijstje deze tien dagen af en toe even bijwerken en in mijn post zetten? Vind ik wel zo fijn om te zien. Of vinden jullie dat vervelend?



1: 36.5 (ongesteld)

2: 36.5 (ongesteld)

3: 36.5 (ongesteld)

4: 36.2

5: 36.2

6: 36.2

7: 36.4 (al uit bed geweest)

8: 36.2

9: 36.5

10: 36.4 (al uit bed geweest)

11: 36.2

12: 36.2

13: 36.2

14: 36.5 (al uit bed geweest)

15: 36.3

16: 36.2

17: 36.3

18: 36.3

19: 36.4

20: 36.3

21: 36.3

22: 36.6 ( pas om 02.00 uur slapen, uitgeslapen, uit bed geweest)

23 36.3

24: 36.4

25: 36.4 (al uit bed geweest)

26 36.3

27: 36.4 (ziek, start antibiotica)

28: 36.3

29: 36.3 (positieve ovulatietest )

30: 36.3

31: 36.4 ( opnieuw positieve ovulatietest )

32: 36.3

33: 36.5

34: 36.7

35: 36.5

36: 36.6



Fijne dag meiden!



Liefs Saintje
Alle reacties Link kopieren
Koemelk, hoe gaat het?



Moest even aan je denken.





Liefs
Alle reacties Link kopieren
Gaat goed met je temperatuur Saintje! Koemelk: heeft het al doorgezet? Mijn temperatuur is trouwens nog best hoog, dacht ik eindelijk mijn cyclus en temperatuur een beetje door te hebben.



Leuk Meilady, ook een hond! Onze labrador is nu 1,5. Wij wilden ook altijd al één, maar vonden zelf ook dat we (nog) te weinig tijd hadden. Toen is er in de zomer van 2012 bij ons ingebroken en hebben we er toch nog eens over nagedacht. Mijn man werkt dichtbij huis en kan dus tussendemiddag naar huis om de hond uit te laten. Daarnaast zijn mijn ouders met pensioen en gaan ze 3x in de week wandelen. Uiteindelijk blijkt onze hond goed met de buurhond op te kunnen schieten en gaan ze vaak samen wandelen, zodat man en buurman allebei minder vaak naar huis hoeven in de week. En bij nood gaat ze een dagje naar mijn ouders of schoonouders. Uiteindelijk is ze ook nog dikke maatjes geworden met onze kat :-)

Straks (hopelijk snel ) wil ik minder gaan werken (24 of 28 uur) en is ze ook minder alleen.
Alle reacties Link kopieren
Mayolijn, de dagen dat ik ongesteld ben heb ik ook nog steeds een wat hogere temperatuur. Misschien dat dat bij jou ook het geval is?



Heb je de teleurstelling een beetje van je af kunnen zetten?

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven