Minnaar deel 23.

15-04-2014 22:14 3008 berichten
Al 22 delen schrijven we over onze minnaars en alle heftige gevoelens die meespelen of juist niet. Hier mogen we schoftig genieten, mijmeren, zeuren over wel of geen contact en aftellen tot de volgende date.

Met andere woorden:



Kan jij een minnaar hebben zonder verliefd op hem te worden? Blijf jij met het grootste gemak hangen in het verlust stadium of liggen heftige gevoelens constant op de loer?



Dit topic is voornamelijk voor gelijkgestemden maar natuurlijk mag iedereen zich in de discussie mengen. Dit kan trouwens ook op een ander topic genaamd: "vind jij een SV ook zo vervelend?"



Kanttekening van Rooss: Ze ziet graag dat de (vaste) schrijvers een avatar naast hun nick plakken. Zo houden we iedereen goed uit elkaar en blijven we lekker kleurrijk!
quote:Lookolook schreef op 17 april 2014 @ 17:03:

Oeh leuk! Die vlinders zijn hier morsdood volgens mij.



Zeg, iemand toevallig nog zin in een mvv trio? Ik moet nog even een vrouw regelen voordat ik mijn minnaar weer uit zijn comfort zone mag duwen. Anyone? Ja joh, kom maar op. Ben ik de hoofdact dan? Of slechts de garnering?
quote:oranjexx schreef op 17 april 2014 @ 17:25:

[...]





Ja joh, kom maar op. Ben ik de hoofdact dan? Of slechts de garnering?

Weet ik het... Ik ben een newbe hierin, dus als je ervaring hebt, mag je het voordoen



Ik ben meer van de mvm, maar die heb ik zo geregeld (tot grote schrik)
mvm gaat mijn voorkeur ook naar uit, moet ik bekennen ;)
Alle reacties Link kopieren
Roos, er zijn vrouwen die zichzelf zo wegcijferen dat zij hun zelfbeeld volledig laten bepalen door zijn beeld van haar.



Jane, natuurlijk is in vergelijking met jouw minnaar jouw man in het nadeel. Wellicht heb jij aan de wijze woorden van Thordis nog iets: Klik.
volg je verstand, gebruik je gevoel
quote:highlander schreef op 17 april 2014 @ 17:45:

Roos, er zijn vrouwen die zichzelf zo wegcijferen dat zij hun zelfbeeld volledig laten bepalen door zijn beeld van haar.

Sukke mense mijdt ik als brandnetels. Krijg ik hele nare jeukerig uitslag van overal.
Alle reacties Link kopieren
quote:Rooss4 schreef op 17 april 2014 @ 17:23:

[...]



Niet?

Nou ehm, wat dacht je van.

"Joh Joris, dat jij je als een 88 jarige gedraagt betekend niet dat ik uitgeblust achter de viooltjes wil zitten. Ik zou graag een beetje actie in de taxi zien of in elk geval een poging daartoe, zo wil ik geen 100 worden met jou, misschien wordt het tijd voor mij om eens verder te gaan kijken dan mijn bevallige, gepoederde neusje lang is."



Ofzo, ik zeg maar wat.

Wie weet schrikt ie op uit zijn luie stoel.





haha ik kan weer lachen! Tnx roos je bent awesome!
Alle reacties Link kopieren
Benieuwd naar jane dr date! Leuk hoor, en heerlijk die vlinders! Hier net een poosje zitten mailen. Ook heerlijk! Partner van nr2 buiten bezig, mijn nr1 op de bank. Minnaar en minnares op de mail. Iemand nog wat leuks met of na pasen op stapel staan? Jij nog gemaild annabel, of anderszins contact gehad?
Oh ja, vandaag een dagje als vanouds. Vrolijke berichtjes heen en weer op de app en hij is home alone vanavond dus in krijg ineens weer home made porn leuk wel hoor, dat hadden we al even niet gedaan.



En Lot, zo moet je het precies zeggen tegen je man ;)
Alle reacties Link kopieren
jeetje zeg, heb ik een drukke werkweek en zitten we al een deel verder !!!



Wat wordt er veel geschreven, geen beginnen aan om op te reageren zeg...



Wel leuk om te lezen hoe de date verliep mikmak was het ??

Daar kon ik 2 jr geleden toen ik begon te lezen en voorzichtig schrijven ook zo van genieten vooral omdat heel veel voor mij nog een vervanmijnbed show was...



Hier vandaag veel geappt en volgende week een heerlijk avondje hotel op de planning. Zin in !!


Ja dat was mijn date gister... Vandaag heel kort, tien minuutjes in de auto tussen twee afspraken door. Nu minimaal vier dagen niet, vind ik best lang maar geen recht van spreken als ik anderen hier lees... Volgende week hele dag horizontaal daten in hotel!
Ik ben net weer thuis en het was weer geweldig! Nu zo lekker slapen en morgen hopenlijk weer met beide benen op de grond.
Alle reacties Link kopieren
Wat een leuke dingen weer!

Lekker jane! Heerlijk voor je... nog ff nagenieten en dan weer uit je bubbel. Tot volgend weekend toch? Zo vet! Samen wakker worden... of geen oog dicht doen... kan ook ;)

Silver volgende week ook weer een date en mikmak ook!! Hotel! Niceeeee... wij ook altijd. Van der valk. Jullie ook?

Heerlijk meiden!! Spring is in the air...

Annabel, superfijn dat je weer lekker normaal contact kunt hebben.. dat zn deur nog open stond!

Haha homemadeporn... nice name, die hou ik erin... dacht dat alleen wij dat deden
Hoe zijn ze bij vd valk met registreren van je gegevens enzo? Moet je bsn oid invullen? En hoe zijn de kamers?

Wij gaan naar een hotel met prima bed en grote jacuzzi waar we samen in passen maar wel 1,5 uur rijden. Vd valk zit wel dichterbij...
Alle reacties Link kopieren
hoefden niks in te vullen, wel je (een van de 2) legitimatie laten zien bij aankomst maar maakten geen kopie of zo.

en zat ontbijt bij en vorige keer zelfs lunch (buffet), hihi vaste klant... ;)
Alle reacties Link kopieren
maar ik weet niet of ze dat bij elke vd valk doen
Mijn nieuwste minnaar heeft een eigen appartement voor zijn werk en een boot. En natuurlijk niet te vergeten: een hele grote auto met geblindeerde ramen....



Boot is op 20 minuten rijden, appartement ligt aan de andere kant van het land, twee uur rijden. Gelukkig kom ik voor mijn werk nog wel eens in die hoek...



Een andere minnaar heeft zelf een vakantiehuis op een park, wat doordeweeks vaak vrij staat.



Wat ik in een hotel vooral belangrijk vind: een tweepersoons bed en niet twee losse bedden tegen elkaar. Ik heb wel eens een groot hoeslaken van thuis meegenomen zodat het niet uit elkaar schuift.
Ja dat is het nadeel van het hotel waar wij heen gaan, 2 losse matrassen, vreselijk! Hoe is dat bij vd valk? We betalen idd altijd voor overnachting met ontbijt erbij in... Terwijl we meestal rond 10.00 uur inchecken en rond 16.30 uur weer uitchecken...

Heeeerlijk, daar zoek ik mijn volgende minnaar ook op uit, eigen appartement en auto met geblindeerde ramen!
Alle reacties Link kopieren
Bij vd valk vragen wij de dagkamer (is van 9 tot 5). Weten ze wel waar we voor komen, maar dat vind ik wel lol. Zeggen zr altijd dan wens ik u een prettige dag... zeg ik dat gaat wel lukken... hihi... minnaar kijkt dan ietwat gegeneerd... ;)

Zijn er meestal half 10, dan mogen we nog ontbijten (buffet) heeeerlijk! Checken meestal rond 4 uit. 2 losse matrassen in 1 bed, of groot heel matras. Is net wat ze voorradig hebben.
Alle reacties Link kopieren
Als je een overnachting boekt mag je pas vanaf 2 erin en kom je eerder dan moet je extra betalen. Tenminste dat hadden wij een keer. Vandaar de dagkamer.
Alle reacties Link kopieren
Handige tip zo'n dagkamer!
koekies zijn lekker
haha, handige tips hier.. wij hadden ook 2 losses bedden in het hotel tijdens onze date, man wat frustrerend! Daar let ik de volgende keer wel beter op



Maar goed, eerst moet er nog een volgende keer komen. Aan de ene kant lekker veilig, zo'n buitenlandse lover, aan de andere kant behoorlijk onhandig!



En ja, home made porn, haha. We chatten in het Engels dus dit is ons taaltje.. vind het wel grappig, elkaar foto's en filmpjes sturen. Noooooit van mezelf gedacht maar ik blijk tot meer in staat dan ik dacht
Alle reacties Link kopieren
Heerlijk nagnieten Jane.



Hier ook wel vaak vd valk eerlijk gezegd en altijd even goed kijken naar een 2 persoons bed.

Vreselijk die losse bedden,constante strijd om er niet tussen te glijden...

Maar ik moet eerlijk zeggen dat ik al 2x gehad heb bij vd valk dat ze zgn geen dagkamer verhuurden toen ik belde.

Vraag me dan wel af welke jullie hebben.

Merendeel van de tijd daten wij toch in de avond.



Oranje jij hebt het beter voor elkaar zeg....!

boot appartement en grote auto... plek genoeg
Silver, ik heb wel eens overdag een kamer gehuurd in een (niet-vdValk)hotel door gewoon te vragen of we eerder terecht zouden kunnen, vanaf 11 uur. En dat was heel vaak geen probleem.



Oranje, fijn hoor, zoveel mogelijkheden!
Wij reserveren niet eens, staan bij de balie en reserveren voor die dag een kamer. Nu vijf keer gedaan, vijf keer in hetzelfde hotel... En nog niet een keer hetzelfde betaald, das wel vreemd.

Zit er over te denken om voor volgende week een suite te boeken bij vd valk. Wel belachelijk duur maar lijkt me wel heerlijk... Luxe kamer met groot bed, twee persoons jacuzzi... En ook sfeervolle kamer. Die hotelkamers zijn altijd zo ongezellig! Ik heb altijd waxinelichtjes en een aansteker in m'n tas voor wat romantisch kaarslicht en een fles drank om samen lekker rozig te worden... Kaarslicht en aangeschoten maakt de seks nog leuker vind ik oh en ik heb nog een zwart kanten jurkje, denk dat ik die ook in m'n tas prop volgende week. Vermoed dat ie dat wel kan waarderen
Jane hoe gaat het? Ik ben altijd wel wat van slag de day after...

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven