Mode & Beauty alle pijlers

Highlights op geverfd haar met uitgroei S.O.S.

17-04-2014 22:01 12 berichten
Alle reacties Link kopieren
bla
Alle reacties Link kopieren
Ehm, je haar is zo dood omdat je het blond wilde hebben. Heeft volgens mij weinig met de kapper te maken. Ik zou dus zeker niet verder gaan blonderen als je haar er zo slecht op reageert, straks zit je met een kop vol stro.
Alle reacties Link kopieren
Een goede kapper zoeken? Ik heb ook asblond haar en heb het ook eens blond laten doen. Pakte heel verkeerd uit, was gedeeltelijk spierwit en rest knalgeel. Heb eerst een tijd voor lul gelopen en het ontkend, toen met zilvershampoo er nog iets van geprobeerd te maken en daarna naar een andere kapper gegaan. Zij hebben het eerst een ietwat egale kleur gegeven om de contrasten eruit te halen en toen een normale donkerblonde kleur geverfd. Ik was zo blij toen!



M'n haar heeft er wel een flinke klap van gehad maar het was t absoluut waard. Inderdaad maskers en olie en andere vette troep later gaat het nu weer goed met m'n haar en ben ik tevreden met m'n kleur. Daarna nog eens geverfd en ti's niet meer zo droog geworden. Ze hebben er met het verven dan ook nog extra verzorging in gegaan en dat helpt ook altijd goed.
Niet, ik herhaal níet zelf gaan aanrommelen maar de kapper dit op laten lossen. Dit krijg je zelf nooit in één geheel. De kapper zal er al moeite mee hebben. Want idd, dat blonderen is de boosdoener geweest met tig keer zoveel waterstofperoxide als gewone haarverf.



Echt. Doe het niet.
Alle reacties Link kopieren
@bootjeopdegolven. Ehm, ik zei ook niet dat 't aan de kapper ligt. En ik zei ook dat m'n haar nu gewoon weer goed is. Ben benieuwd om iemand tips voor mij heeft om wel naar blonder te gaan, want de helft donker en de helft blond is geen pan.



@kabouterb. Ik ben vooral bang, dat als ik nu die bruine plukken zou blonderen, je ziet dat de eerste 8 cm over asblond en de rest van de pluk over bruin is geverfd. Dat je echt een kleurverschil ziet.
Alle reacties Link kopieren
Zelfs voor de kapper een moeilijke opgave!

Nooooooooit zelf aan beginnen! Gaat je nooit lukken!
Alle reacties Link kopieren
Dat is ook zo. Ik heb dat dus ook gedaan en de bovenkant was rood/oranje (!!) en de rest was goed. Ga naar de kapper en laat je adviseren.
Alle reacties Link kopieren
@topdropje. Hmm. Dank je. Maar die verf van de kapper was zo'n klap voor m'n haar. Wil het dat eigenlijk niet nog een keer aandoen haha. Maar ja, die 6 weken m'n haar laten bijkomen was wel te doen. Maar ben er nu wel weer aan toe dat ik blij ben met mijn haarkleur ;)
Zoek een goede kapper die gespecialiseerd is in verf. En dan het liefst een kapper die natuurlijke producten gebruikt (bijv ayurveda). Bij blonderen zit er altijd wat peroxide in, maar een goede kapper gebruikt niet meer dan strikt noodzakelijk.



Bovendien reageren thuisverf en verf van de kapper anders op elkaar. Die van mij weigert zelfs over thuisverf heen te verven, omdat hij de samenstelling niet kent en daardoor de chemische uitwerking op zijn verf niet in kan schatten. Het luistert dus best nauw allemaal.



Kortom, ik adviseer ook de kapper. En zeker niet zelf klooien nu er al verf van de kapper in zit. Dan krijg je idd dat het groen of oranje wordt!



En een algemene tip: als je je haar in hele dunne plukjes in verschillende tinten laat verven, waarvan 1 dicht bij je eigen kleur, dan valt uitgroei veel minder op.
Alle reacties Link kopieren
Verf van de kapper was geen klap.. Het ontkleuren was een klap. Met donkerder verven beschadig je je haar veel minder dan met ontkleuren.
Alle reacties Link kopieren
SOS color remover om het bruine eruit te halen.
Alle reacties Link kopieren
Thanks meiden! :-)

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven