Mode & Beauty alle pijlers

Peer-figuur, welk merk broeken?

18-04-2014 11:15 45 berichten
Alle reacties Link kopieren
*Correctie zandloperfiguur*





Hallo,



Aangezien ik de afgelopen 2 jaar voor meer dan ¤500 aan (mis)kopen heb gekocht wordt is het nu tijd om daar verandering in te brengen.

Mijn schouders kun je ongeveer maat xl geven.

Mijn buik maat m. mijn heupen maat l/xl en mijn benen m/l.

Heerlijk kleding kopen op deze manier....



Conclusie: Alle blazers zijn bij mijn schouders te klein, blazers waar mijn schouders in passen flubberen langs mijn lichaam.

Het zelfde geld voor blouses, truien en andere bovenkleding.



Dan komt het grootste punt, mijn heupen.

Als ik naar de Okay ga voor een only broek is dat natuurlijk prima.

Ik kom vlot in maatje 30 en wordt vrolijk van het zien dat het sporten me goed af gaat, tot ik bij mijn brede heupen kom en daardoor de broek vaak niet dicht wil, of net dicht wil waardoor je als buikpijn krijgt bij het idee dat je ook in de broek moet zitten, fietsen, lopen en werken.



Ik ben trouwens ruim 20 kg afgevallen en heb veel kleding gekocht waar ik eerder niet in zou passen. Daar ben ik in doorgeslagen en nu heb ik na aandringen van mijn vriend de kast uitgezocht op te grote, te kleine, en kledingstukken die ik niet meer droeg.

Ik ben een echte koopjesjager en heb daardoor heel veel kleding waarvan 70% niet aan, het staat op marktplaats maarja dat is even offtopic.



Aangezien ik een 21 jarige (onderwijsassistente zonder baan dus tot nu toe) nanny ben en geen super salaris heb zou ik graag tips willen krijgen voor een mooie skinny jeans waarbij brede heupen mooi uit komen, of in ieder geval goed zit.



Graag niet meer dan ¤50 euro voor een jeans...
Maat 36 is zelfs nog te groot voor skinny jeans.
Oh to, de foto is trouwens ook een newplay jeans 20 euro op de zwarte markt!
Hier maat 36 en skinny doet niets goeds voor mijn figuur, dus ik praat vanuit ervaring/zelfkennis.
Het wordt al een aantal keer eerder gezegd, maar zo te lezen heb je idd geen peerfiguur. Heb ik zelf wel en weet dus dat je schouders zeker niet een grotere maat hebben dan je heupen in dat geval, maar andersom. Ook ik heb een groot verschil tussen heup en taille en dat is idd lastig. Wikkelkleding vind ik ideaal, jersey kleding die beter aansluit en je lichaam volgt ook. En qua broeken ben ik zelf ook nog altijd op zoek naar het ideale model en merk. Maar ik draag zelf nooit skinny's, staan niet, dus daar kan ik moeilijk over adviseren. Ik vind het merk LTB fijne broeken hebben (70 euro ongeveer), weinig last van het grote heup-tailleverschil.



Via onderstaande link kun je zien wat de kenmerken per bodytype zijn en welke kleding erbij past. Succes!



http://www.lidathiry.nl/?page_id=2431
Alle reacties Link kopieren
quote:itsmyempire schreef op 18 april 2014 @ 12:08:

[...]





Oh my god ik heb maatje 38 en skinny's staan mij prachtig! Nog nooit zoveel complimenten gekregen en ik durf te wedden dat jij het ook vindtnee sorry
Oke dan niet hahah ik lig er niet wakker van maar ik vind het kunnen bij mijzelf, bij zeekoeien niet.
Alle reacties Link kopieren
quote:itsmyempire schreef op 18 april 2014 @ 12:09:

speciaal voor meds



http://instagram.com/p/co4DaWHPMN/



Maatje 38 en n skinny!!je weet dat we alles kunnen zien, niet alleen die ene foto?
Alle reacties Link kopieren
Dankje itsmyempire! Ik woon echt in een boerendorp en de zwarte markt (Beverwijk bedoel je denk ik) ligt aan de andere kant van het land haha, kan je de broeken ook online kopen?

Dankjewel iedereen voor de tips!

En ik vind broeken met smalle pijpen sowieso erg mooi, zou dat aan de leeftijd liggen dan? Ik weet het niet, maar in ieder geval bedankt!
quote:lilalinda schreef op vrijdag 18 april 2014 12:44 <blockquote><div>quote:</div><div class="message-quote-div"><b><a href="itsmyempire in "Peer-figuur, welk merk broeken?"" class="messagelink">itsmyempire schreef op 18 april 2014 @ 12:09</a>:</b>

speciaal voor meds



<a href="http://instagram.com/p/co4DaWHPMN/" class="link">http://instagram.com/p/co4DaWHPMN/</a>



Maatje 38 en n skinny!!</div></blockquote>je weet dat we alles kunnen zien, niet alleen die ene foto? Weet ik, ik hoef niet anoniem te zijn ik heb geen geheimen
quote:sayhelloyou schreef op vrijdag 18 april 2014 12:51 Dankje itsmyempire! Ik woon echt in een boerendorp en de zwarte markt (Beverwijk bedoel je denk ik) ligt aan de andere kant van het land haha, kan je de broeken ook online kopen?

Dankjewel iedereen voor de tips!

En ik vind broeken met smalle pijpen sowieso erg mooi, zou dat aan de leeftijd liggen dan? Ik weet het niet, maar in ieder geval bedankt! Nog nooit naar gekeken eigenlijk! Beverwijk is voor mij ook ver maar wij gaan regelmatig met vrienden voor de gezelligheid, wie weet hebben ze ze wel online maar ik pas ze liever eerst voor ik ze koop, ik heb dan wel maatje 38 maar sommige modellen vallen weer anders dan dr andere! Wil best eens googlen
quote:claudette22 schreef op 18 april 2014 @ 11:36:

Mavi, is misschien een merk die je goed zal staan. Ik heb zelf jarenlang in een jeans specialist zaak gewerkt en dit merk zat toen die tijd perfect bij mensen die wat bredere heupen hebben. Met name de Olivia (rechte pijp). Ook de Serena(skinny) is denk ik wel geschikt. Deze jeans kosten volgens mij rond de 70 a 90 euro.Waar verkopen ze dat merk? Heb er nog nooit van gehoord. TO, ik heb ook een zandloperfiguur en ik draag Levi's id curve. Deze broeken zijn wat hoger in de taille en bij de bold curve zijn ze ook smaller in de taille maar wel ruimte voor brede heupen en bovenbenen.
Alle reacties Link kopieren
quote:itsmyempire schreef op 18 april 2014 @ 13:14:

[...]





Weet ik, ik hoef niet anoniem te zijn ik heb geen geheimengeen punt natuurlijk, zou vervelend zijn, als je onbewust niet anoniem meer was
Alle reacties Link kopieren
quote:itsmyempire schreef op 18 april 2014 @ 12:37:

Oke dan niet hahah ik lig er niet wakker van maar ik vind het kunnen bij mijzelf, bij zeekoeien niet.Nou deze zeekoe draagt ook skinny's
Alle reacties Link kopieren
Dolfje - haha, ik moest hier echt even om lachen
Alle reacties Link kopieren
Goed hoor dat je zoveel afgevallen bent!



Is mij ook eens gelukt toen ik net zo oud was als jij,nu gaat het niet meer zo snel. En nu heb ik meer geld en koop dus veel vaker lekkere(slechte) dingen. Maar ook maak ik me er niet meer zo heel druk om. Al sport ik nu wel weer en let ik wel wat meer op wat ik eet.

En draag ik dus gewoon strakke broeken,wel met iets langs er op maar dat deed ik toen ik slanker was ook.
Alle reacties Link kopieren
quote:itsmyempire schreef op 18 april 2014 @ 12:09:

speciaal voor meds



http://instagram.com/p/co4DaWHPMN/



Maatje 38 en n skinny!!Ben jij dat in al die andere foto's? Wat grappig, je krijgt een eenzijdige duckface als je een knipoog naar de camera geeft.
Alle reacties Link kopieren
quote:itsmyempire schreef op 18 april 2014 @ 12:37:

Oke dan niet hahah ik lig er niet wakker van maar ik vind het kunnen bij mijzelf, bij zeekoeien niet.Je zegt dat je geen geheimen hebt, maar iedereen kan nu jouw instagram bekijken. Dus ook jouw vrienden, familie, baby (echo) en kat zijn nu openbaar. Ik zou als ik jou was toch de link weghalen.
Broeken waar stretch in zit in elk geval lijkt me, dan sluit het beter aan en geeft het ruimte daar waar je 't nodig hebt.
quote:feliz_huevo schreef op 19 april 2014 @ 15:59:

[...]





Ben jij dat in al die andere foto's? Wat grappig, je krijgt een eenzijdige duckface als je een knipoog naar de camera geeft.haha, ziet er idd niet uit die poging tot 'n zoenmondje in al die selfies
Alle reacties Link kopieren
Als de klok van Rome eens slaat blijft haar gezicht altijd zo staan .

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven