Vliegmaatschappij Vueling.com; betrouwbaar?

 1. Hoi allemaal,

  Na wat speuren op internet ben ik tot de conclusie gekomen dat Vueling.com de goedkoopste vliegmaatschappij is voor mijn vakantie. Echter, ik heb nog nooit van deze maatschappij gehoord dus ik weet niet of het allemaal wel betrouwbaar en goed geregeld is (vallen de vliegtuigen niet uit elkaar bijvoorbeeld? ;-)). Wat zijn jullie ervaringen?
Log nu in om te reageren
 1. Ik heb er geen ervaring mee zelf, maar heb niks dan goeds over deze maatschappij gehoord. Er staat me vaag iets bij dat er op de site van Radar reviews te vinden zijn, misschien die even zoeken?
 2. ja hoor helemaal prima... ben er in november nog meer naar Barcalona gevlogen.... geen enge dingen, geen verrotte vliegtuigen,.. was gewoon prima... doen dus!
 3. Heel betrouwbaar!
 4. Vorig jaar ook mee gevlogen. Ging prima hoor.
 5. Ook hier prima ervaringen met de vlucht naar Valencia.
 6. Prima, vorige maand nog mee naar Barcelona gevlogen. Hiervoor vloog ik een aantal keer met clickair, deze zijn ook heel goedkoop en prima te doen.
 7. Ook ervaring, op zich prima, alleen nert een bus: inladen terwijl er nog mensen uitkomen ongeveer.
 8. Vueling heeft allemaal gloednieuwe toestellen, één van de redenen waarom ze al jaren verlies draaien. Maar het is een prima maatschappij en het boordpersoneel is super.
 9. Oke fijn om te horen!
 10. Op turbulentie punt nl kan je al de maatschappijen checken, superhandige site vind ik.
 11. ik vlieg al jaren met vueling naar spanje,is gewoon prima, word vooral lid van hun nieuwsbrief, dan word je op de hoogte gehouden van acties en die zijn echt de moeite.
 12. ik kan mij ook alleen maar aansluiten. Al enkele malen met Vueling naar Barcelona gevlogen en absoluut niets te klagen gehad. zeker betrouwbaar!
 13. Hier iemand die Onur Air al herhaaldelijk overleefd heeft, dus kind, waar maak je je druk om X-D
  Iets wat vier dagen bloedt en niet doodgaat is niet te vertrouwen.
 14. goeie ervaring gehad, en very very cheap als je de juiste combi maakt (vorig jaar met 2 personen inclusief taxes) heen en weer naar barcelona, +/- 175 euro.

  Ik wou dat ze vanuit Amsterdam ook naar andere europese bestemmingen zouden vliegen, helaas dat is niet het geval.
 15. Wel goed opletten dat je een juiste boeking doet, want ze hebben beperkte alternatieve vertrekpunten en annuleren kan dus helemaal niet.
 16. Bedankt meiden, ik heb inmiddels geboekt!
 17. Vueling is erg goed en goedkoop!

  En soms is clickair nog net iets goedkoper. (ik zelf vlieg liever met clickair)
 18. Abonnement op VIVA?

  VIVA is spraakmakend, eigenzinnig en heeft humor. Wekelijks speelt VIVA losjes maar scherp in op de actualiteit en brengt artikelen op het gebied van psyche, relatie en trends. VIVA: een cadeautje met inhoud, wie wilt dat nou niet?

  Lees verder