Minnaar deel 23.

15-04-2014 22:14 3008 berichten
Al 22 delen schrijven we over onze minnaars en alle heftige gevoelens die meespelen of juist niet. Hier mogen we schoftig genieten, mijmeren, zeuren over wel of geen contact en aftellen tot de volgende date.

Met andere woorden:



Kan jij een minnaar hebben zonder verliefd op hem te worden? Blijf jij met het grootste gemak hangen in het verlust stadium of liggen heftige gevoelens constant op de loer?



Dit topic is voornamelijk voor gelijkgestemden maar natuurlijk mag iedereen zich in de discussie mengen. Dit kan trouwens ook op een ander topic genaamd: "vind jij een SV ook zo vervelend?"



Kanttekening van Rooss: Ze ziet graag dat de (vaste) schrijvers een avatar naast hun nick plakken. Zo houden we iedereen goed uit elkaar en blijven we lekker kleurrijk!
Alle reacties Link kopieren
Hallo allemaal!



Ik lees al even mee, en besluit nu ter plekke dat ik me bij jullie aan wil sluiten, wat een heerlijk topic dit. Sinds afgelopen zomer ben ik iemand tegengekomen, gebonden net als ik...heb de boot afgehouden, want het kon niet, het mocht niet. Maar een aantal weken geleden lukte het me niet meer hem te weerstaan en oh...wat was dat lekker...! We hebben elkaar vaak en veel gezien de afgelopen weken en dagelijks contact. Ben aardig in de war want ik dacht ooit echt: dit gaat mij nooit gebeuren. Wél dus...lees graag met jullie mee!
Welkom! Ik ben altijd wel blij om te horen dat er meer mensen zo fout zijn

dus, schaam je niet en vertel voorál álle details, ook de gore
Alle reacties Link kopieren
Dankje Mikmak, haha, ja zó fout hè!

Het gebeurde bij mij eigenlijk op een moment dat ik het niet verwacht had...zomaar ineens in de auto hadat hij zo lief was geweest me naar huis te brengen na een "onschuldig" borreltje. wel afgesproken de volgende keer een iets comfortabelere plek te zoeken, ben bont en blauw van alle capriolen in die auto! Concrete plannen ook al gemaakt en ik heb er zin in, maar...pff...zit wel in een achtbaan nu hoor...enerzijds schuldgevoel, anderzijds het gevoel, ik leef maar één keer. En nee, ik ben niet erg gelukkig (meer) met nr1 zoals jullie zo mooi noemen hier. Dat is een conplexe situatie...al jaren. En nu, zit ik gewoon ineens met mijn hoofd in de wolken, maar ben wel een beetje bang voor het moment dat ik keihard naar beneden donder.
Alle reacties Link kopieren
Helemaal weer bij wat een ontwikkelingen...

Mikmak heel veel plezier morgen in jullie hotel! Dat van dat gevoel, de avond er voor herken ik wel. Ook dat je thuis niet te opgewonden en vrolijk moet doen. Maar ook zoooo lekker! Lekker genieten, en we horen graag de details ;)

Oranje ook lekker genieten van je snoepgoed..mmm

Heidi, succes met de opening, chillax, komt helemaal goed met de hulp van Guus! Wanneer ga je open? Volgende week zaterdag?

En welkom alle nieuwelingen! Gezellig! Wij lezen ook graag jullie verhalen!

En jane, lekker dat je nog wat afleiding hebt. Wakker worden in zn armen... pffff ik zou nog meer vlinders krijgen van zoiets! En ja, ik ben ook verliefd, maar doe daar verder niet zoveel mee. Behalve lekker genieten dan... Wat een luxe trouwens, zo'n vriendin. Ik durf echt niemand in vertrouwen te nemen.. veels te bang dat iemand zn mond voorbij praat.. Hebben andere forummers iemand in vertrouwen genomen die hen covert tijdens een date? Ben ik eigenlijk wel benieuwd naar.

Nr2 en ik lekker zitten mailen vandaag en elkaar virtueel verwend met tekst, foto's en filmpjes.. ook lekker, annabel en ik zijn wat dat betreft een beetje soulmates met een love op afstand en weinig dates in real life... aan de andere kant.. ook wel weer veilig..
Alle reacties Link kopieren
quote:mikmakk schreef op 24 april 2014 @ 22:14:

Welkom! Ik ben altijd wel blij om te horen dat er meer mensen zo fout zijn

dus, schaam je niet en vertel voorál álle details, ook de gore



+1
@lotje, inderdaad gelukkig veel afleiding. Gelukkig voor mij werk ik altijd op vrijdag avond dus kan ik me daar op concentreren. Als ik thuis te vrolijk ga doen dan zoek ik vaak juist dingen om te doen. Desnoods mijn hele kledingkast opnieuw uit ruimen, maar dan ben ik in ieder geval bezig
Alle reacties Link kopieren
quote:mikmakk schreef op 24 april 2014 @ 22:14:

Welkom! Ik ben altijd wel blij om te horen dat er meer mensen zo fout zijn

dus, schaam je niet en vertel voorál álle details, ook de gore Wat ben ik toch breef vergeleken met jullie! Maar het leest zo lekker weg en vooral de dirty details ja!
koekies zijn lekker
Sta op de carpool op m te wachten. Tas gevuld met fles bubbels, aardbeien en een sexy kanten jurkje...
Alle reacties Link kopieren
quote:mikmakk schreef op 25 april 2014 @ 08:42:

Sta op de carpool op m te wachten. Tas gevuld met fles bubbels, aardbeien en een sexy kanten jurkje... Lucky man! Ik zou wel willen zien hoe je er nu uitziet zo wachtend lol
koekies zijn lekker
quote:lotje_42 schreef op 24 april 2014 @ 23:23:

Nr2 en ik lekker zitten mailen vandaag en elkaar virtueel verwend met tekst, foto's en filmpjes.. ook lekker, annabel en ik zijn wat dat betreft een beetje soulmates met een love op afstand en weinig dates in real life... aan de andere kant.. ook wel weer veilig..



haha, ja inderdaad! Ik vind het wel lekker zo eigenlijk. Een heerlijke man die aan me denkt, waar ik vanalles mee kan delen (inclusief home made porn ) en die toch geen directe bedreiging vormt, want veel te ver weg.

Wij gaan wel deze zomer naar zijn land op vakantie, dus we hebben het er al over gehad dan af te spreken. Beetje fout wel.. maar aangezien hij een oude vriend is kan ik dus gewoon zeggen dat ik een dagje met een oude vriend ga doorbrengen! Andere optie voor ons is als hij wellicht voor zijn werk in NL is in Juni. Nou ja, we'll see.



Heidi, wat spannend zeg! Veel succes met de laatste loodjes!



Mikmakk! Wow! Wat een heerlijke dag ga je hebben. Enjoy!

Hoe doen jullie dat eigenlijk met werk, gewoon ATV dagen opnemen?
Mikmak, had je dat jurkje al niet aan moeten hebben? Of ga je je eerst omkleden?



Annabel, het heeft ook wel wat, dat smachten naar elkaar weer zien, toch? Mijn lover heeft een paar jaar in het buitenland gewoond. Grappig genoeg was afspreken gemakkelijker toen hij in het buitenland zat en hij slechts af en toe in Nederland was, dan toen hij gewoon in NL woonde
Hoe kan dat nou Look, dat het makkelijker was om af te spreken toen hij niet in NL woonde? Kan me er niks bij voorstellen, maar heb dan ook nog nooit een minnaar lekker handig om de hoek gehad.

Sterker, tijdens mijn allereerste relatie (jeugdliefde) heb ik ook een paar keer een ander gehad, en dat waren altijd buitenlanders, haha. Ik doe het erom! (eentje daarvan was dan wel weer dezelfde als nu, maar de ander niet)
Ik ga vaak strijken als ik voorpret heb rond een date. Dan wil ik geen kids in de buurt en dat weten ze ;)



Deze keer weet man van mijn date, dus hoef ik geen alibi meer te hebben. Ik heb zelfs toestemming voor ontbijt omdat dat werktechnisch handig uitkomt.



Met 1,5 nam ik altijd frambozen mee. Die associeer ik zo met hem, die neem ik nooit meer mee. Gelukkig is er nog genoeg over. Automan is gek op sushi, vooral als het op mij geserveerd wordt...
Annabel, in Nl wonen we ook niet om de hoek. Ik heb een baan waarbij ik niet heel makkelijk zo even vrij kan nemen en hij is een Heel Erg Drukke zakenmeneer. Dus spontaan daten was er sowieso al niet bij. Toen hij in het buitenland zat, wist ik wanneer hij periodiek naar Nl kwam, dus ik kon beter plannen. En hij plande mij gewoon naast het familie bezoek in. Echt, we zagen elkaar vaker toen we een paar duizend km uit elkaar waren dan toen we een paar honderd km uit elkaar woonden



Ik heb ook nog nooit een lover om de hoek gehad. Er zit minstens half Nl tussen. En eigenlijk vind ik dat ook wel lekker, beetje afstand, reizen naar een date, geen verleidingen om even snel op de fiets te springen. Ik houd wel van een beetje wachten en smachten en dan de ontlading. De keer dat ik naar hem toe vloog, de reis was al voorpret, de ontlading des te groter.
quote:oranjexx schreef op 25 april 2014 @ 10:39:

Ik ga vaak strijken als ik voorpret heb rond een date. Dan wil ik geen kids in de buurt en dat weten ze ;)



Met 1,5 nam ik altijd frambozen mee. Die associeer ik zo met hem, die neem ik nooit meer mee. Gelukkig is er nog genoeg over. Automan is gek op sushi, vooral als het op mij geserveerd wordt...Dat heb ik met Mars. Sv had eens een mars mee en sindsdien is er altijd een mars op een date. Nu eet ik die dingen zelf zelden, maar als ik er 1 eet, dan moet ik altijd aan stomende seks denken Geldt ook voor bepaalde aftershave. Gelukkig is er hier nooit een naar einde geweest, dus bij dit soort dingen wandel ik graag even down memory lane.
Alle reacties Link kopieren
Hier is het vanillevla. Daar kon mijn minnares hele lekkere dingen mee doen.
volg je verstand, gebruik je gevoel
Alle reacties Link kopieren
Hallo,

Nieuw op deze forum. Dacht dat ik een "foute" man was toen ik besefte dat ik buiten de deur ging zoeken...Heb een relatie die al jaren seksloos is, zij geen zin en kreeg te horen dat ik mijn "behoeftes" maar elders moest gaan zoeken. Nou heb geen behoeftes maar verlangens.. had niet verwacht dat contact leggen vrij makkelijk ging en van één komt het ander. Lees het forum en ben zeker niet de enige dus..
Mooi omschreven Eddy, verlangens ipv behoeftes. En fijn dat je vrouw je die ruimte wel geeft.



Vanillevla: dat vind ik zooo smerig! Maar ik geloof wel dat je er samen veel plezier mee kint hebben, ik ga hem onthouden ;)



Ik kijk vooral met heel veel plezier terug aan de frambozen, ze staan symbool voor veel passie en fun.
Alle reacties Link kopieren
quote:[..] schreef op 25 april 2014 @ 08:42:

Sta op de carpool op m te wachten. Tas gevuld met fles bubbels, aardbeien en een sexy kanten jurkje... Nice! Heel veel plezier!!
Alle reacties Link kopieren
Hihi al dat extra lekkers voor een date.. aardbeien, frambozen (i kiiiill for frambozen), slagroom, chocola, vanillevla... mmm.. wij ook s jam gebruikt... frambozen natuurlijk...

heerlijk die ervaringen van anderen en de adviezen, tips... het delen..

Hoi Eddy, nee tuurlijk niet de enige! Dat vind ik op zich al zo prettig... de herkenning!

Weet jouw vrouw van jouw buiten de deur relatie? Tussen zeggen van ga maar elders zoeken en t echt oke vinden zit nog een verschil...
Wahaha, het word steeds mooier, frambozen, mars, vanillevla. Ik had op onze eerste date een fles jagermeister mee. Neem ik morgen geloof ik maar weer eens mee
hahaha! Ik heb nog nooit eten bij het seksuele spel gebruikt. Zo te zien mis ik wat

Nu we toch bezig zijn.. hoe zit het met de seksspeeltjes? Wat gebruiken jullie?
Ik vind eten en seks ook niet zo'n combi. Ik heb ook herinneringen aan een bad en vanille vla. Hij vond het geweldig en ik vond het maar ranzig eigenlijk. Die geur alleen al..



Speeltjes, zijn lul natuurlijk! We gebruiken ze niet vaak maar als we ze gebruiken: vieb, butplug, stropdas, blinddoek.
Alle reacties Link kopieren
Touw oa.



Lookolook, seks mag van mij ranzig zijn.
volg je verstand, gebruik je gevoel
Als ik in mijn buurtsuper-om-de-hoek DE chocolaatjes zie liggen laat ik ze ook altijd liggen, de glans is eraf. Samen vraten we altijd een doosje leeg.

Tijdens het "liefdesspel" alleen prikkelwijn (prosecco) gebruikt. De rest komt het bed niet in, ik haat food and seks. Verschrikkelijk.



Speeltjes? Wil je dat echt weten??



HL, ranzig is prima. Echt vies in de zin van melkproducten die iets te warm worden enzo is echt een afknapper.

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven