Sugar daddy.

07-03-2014 12:38 252 berichten
Alle reacties Link kopieren
Hi,



ik kan mij voorstellen dat dit misschien een enigszins raar onderwerp is in ons geëmancipeerde landje. Maar in mijn omgeving heb ik geen vrouwen waar ik dit mee kan bespreken. En ik ben toch wel benieuwd naar de mening van anderen.



Ik ben een 22-jarige universitaire studente. Na jaren in relaties gezeten te hebben ben ik voor het eerst een jaar vrijgezel. Zoals zoveel studenten tegenwoordig die geen bijdrage van hun ouders krijgen is het leven behoorlijk krap met de hoge huur in een studentenstad, schoolgeld, verzekeringen etc. Eigenlijk kom ik totaal niet rond ondanks mijn maximale lening, momenteel zit ik wederom op een Noodle rantsoen tot mijn volgende studiefinanciering.



Zolang ik mij kan herinneren trekken oudere mannen mij zowel fysiek als mentaal aan. Ik voel mij totaal niet aangetrokken tot leeftijdsgenoten en ik ben ook alles behalve een ''one night stand'' type. Ondanks dat ik het momenteel echt niet zie zitten om in een vaste relatie te belanden moet ik eerlijk zeggen dat een jaar zonder seks toch gaat kriebelen haha.



Nou zit ik te overwegen, na wat research op internet, een SB/SD relatie te nemen. Ik snap dat het enigszins goedkoop klinkt. Maar als ik de voordelen van 'echt geapprecieerd worden', 'leuke uitjes,cadeautjes en misschien een zakcentje' en 'een ervaren minnaar' opweeg tegen mijn huidige seksloze Noodle bestaan weet ik wel wat ik ergens zou willen kiezen.



Echter blijft het ergens ook een raar idee, om een relatie te baseren op iets als geld. Hoewel ik nooit aan escort werk zou kunnen beginnen gezien ik echt op mentaal vlak ook een klik met iemand moet hebben. Vandaar dat ik ook nooit een one-night stand heb gehad.



Ik weet dat ik fysiek gezien wel aantrekkelijk genoeg hiervoor zou zijn, hoe raar het ook klinkt om dit over jezelf te zeggen. Ook gesprekken kan ik makkelijk gaande houden. Ik hoor vaak dat ik oud ziel heb, en ik kan mij hier wel in vinden.



Wat vinden jullie? Op oudere mannen val ik sowieso al, en met dit leeftijdsverschil komt sowieso ook een inkomensverschil. Hoe het er nu uitziet zal ik niet mijn studie kunnen afronden als ik niet met een oplossing kom. Ik heb hiervoor al een HBO studie gedaan en de schulden blijven zicht opstapelen. Aan de ene kant voelt het als 'iets slechts' aan de andere kant voel het ook aan als iets wat natuurlijk voor mij, maar mijn leven daarnaast ook een stuk makkelijker kan maken.



Ik ben toch wel benieuwd wat andere mensen denken..:-)
quote:waterplant schreef op 07 maart 2014 @ 20:23:

Hier zal je ze misschien niet vinden en het hard op zeggen doet ook niemand maar er zijn bijzonder veel vrouwen die gaan voor succesvolle mannen vanwege het geld.Yups, zeker weten!!
Alle reacties Link kopieren
quote:sanne2014 schreef op vrijdag 07 maart 2014 19:27 Ik zou er zelf nooit voor kiezen, maar als dat voor jou handig is, moet je dat gewoon doen!



Mijn vader heeft een jong vrouwtje uit Brazilië die heel het huishouden doet en altijd met haar beentjes wijd gaat. Ze is 25 jaar jonger dan hij. Dat is het probleem niet.



Ze heeft het prima voor elkaar. Naast dat zij zijn auto van bijna ¤250000! rijdt, heeft ze zelf ook een auto gehad van ¤60000. Ze gaat 10x per jaar op vakantie. Shopt wat af. Heeft haar kinderen hier zelfs al wonen die samen ook elk een auto hebben gekregen van ¤10000. Buiten dat brengt ze regelmatig tijd door in hun luxe vakantiehuis in het buitenland, terwijl hij hier andere vrouwen versiert. Het enige wat ze doet is de boodschappen, en het huishouden in zijn villa.



Kijk, het is mijn vader, maar zijn gedrag vind ik natuurlijk absoluut onacceptabel. Maar ach, wie ben ik om er wat van te zeggen? De vrouwen werken er wel aan mee.. Kan het niet laten om te vragen wie jouw vader is en wat hij doet voor de kost!
quote:Bergje65 schreef op 10 maart 2014 @ 17:31:

[...]



Kan het niet laten om te vragen wie jouw vader is en wat hij doet voor de kost!+1
quote:madeliefje333 schreef op 09 maart 2014 @ 10:22:

[...]





Ik zou hier toch echt mee uitkijken. Stel je hebt een hele maand die man geanimeerd, seks gehad, op stap geweest en op het einde van de maand zit je krap met de huur. Dan begin je er over tegen die vent dat je geen geld genoeg hebt voor de huur. Wat ga je doen als die man opeens niet over de brug komt?



Of wat als die kerel je eenmalig zegge 200 euro heeft toegestopt. En hij bijna elke avond wil daten, seksen? En ook in het weekend bij je op de stoep staat? Houd je dan nog wel tijd over voor je studie?



Als je het al gaat doen dan adviseer ik je om toch vaste afspraken te maken. BV x avondjes per maand van ca 20.00 uur - 24.00 uur tegen bedrag y per avond. Vooraf betalen per avond. Anders neemt zo'n man zo een loopje met je vrees ik.



Maar als je dit veel te zakelijk vindt kun je beter een rijke vriend aan de haak slaan denk ik.



Of zoek een reguliere baan waarbij je van te voren afspreekt hoeveel uur je per week werkt tegen welk uurloon. Dan heb je zekerheid. En ben je onafhankelijk van de nukken van zo'n sugar daddy.



Het lijkt me erg vervelend als je steeds met een zogenaamd rijke oudere man op stap moet en naar bed gaat in de hoop dat hij je af en toe eens wat zal toestoppen. Je maakt je zo wel erg afhankelijk van zo'n man. Heel vernederend ook als hij je dan bv afscheept met een paar tientjes.



Pak het zakelijk aan of doe het niet!Dit dus, pak het zakelijk aan.
Alle reacties Link kopieren
Kunnen ze bij de flair België niet lezen Astrid van der Schueren?
"Geweldig overigens: een vrouw met een mening".



Zo in schril contrast met de Flair lezertjes?



Mosterd..
Alle reacties Link kopieren
Beste Sugarbabe's en Sugardaddy's,



Ik ben geinteresseerd naar jullie ervaringen met Sugarbabe's en Sugardaddy's.

Dit omdat ik nieuwsgierig ben naar hoe zo'n arrangement werkt.

Wat zijn naast het geld dat je ontvangt van je Sugardaddy andere voordelen voor een Sugarbabe in een suikerarrangement? Kan je leren van een man met meer levenservaring? Kan je jouw problemen met hem overleggen?

En wat zijn naast de gezelligheid, en misschien seks, andere voordelen voor een Sugardaddy in een suikerarrangement?

Zijn er trouwens ook nadelen aan een suikerarrangement? Zijn alle regels en grenzen altijd duidelijk? Of verwateren deze soms?

Ik hoor graag van jullie, ben erg benieuwd.



Joe!
Alle reacties Link kopieren
Ik zou zeggen doen. Waarom niet? Prachtig hoor dat onafhankelijk zijn maar daar werk je nu aan middels je studie. Je studeert niet om later niks met je studie te doen. Een 'gewoon' leventje is altijd nog tijd voor, huisje boompje, beestje.



Waarom niet genieten op deze manier en het jezelf makkelijk maken? Wat bewijs je aan jezelf om elke dag aan de noodles te moeten zitten en weer je geld te moeten af te wachten. Wat een onzin.



Als je denkt dat je het kunt, gewoon doen, niemand die er last van heeft. Je maakt je leven voor nu makkelijker. Dat is ook een manier van overleven. Lijden is niet de enige manier om je zelfvertrouwen op te krikken.
Alle reacties Link kopieren
EEENNNNN dit is een oud topic, ik trap er weer in....maar hoop dat ze heeft gedaan.
Alle reacties Link kopieren
Als ik jou leeftijd nog zou hebben, zou ik het doen. Heb nooit echt geluk gehad in de liefde en teveel betaald voor anderen. Dus ga er voor!
Alle reacties Link kopieren
Mannen zitten ook echt te wachten om de beurs te trekken voor zo'n dertien in een dozijn HBO muts die, naar eigen zeggen, de schulden op ziet stapelen. Shut up and take my money, maar niet heus...
Alle reacties Link kopieren
[...]
moderatorviva wijzigde dit bericht op 16-02-2017 16:36
Reden: spam
% gewijzigd
Alle reacties Link kopieren
Goh, komt dit topic alweer bovendrijven.



Ik vraag mij trouwens wel eens af of er ook van die studentes zijn die gedurende hun studie bij een werkende man gaan inwonen als samenwonende vriendin met alles erop, eraan en erin. Waar de man eigenlijk alle kost en inwoning bijdraagt plus wat kleedgeld en cadeautjes.
Disclaimer: All presented text are opinionated and present only a written account of my mental state at that time.
Alle reacties Link kopieren
Niks mis mee dat je op oudere mannen valt maar een sugar daddy zoeken is wel een beetje vreemd? Veel studenten hebben het niet heel breed maar als jij excort als bijbaantje wilt moet je dat lekker doen.
Wat dacht je van een bijbaantje waarbij je niet je lichaam verkoopt
Alle reacties Link kopieren
quote:Anoniem1234567891 schreef op 16 februari 2017 @ 17:23:

Wat dacht je van een bijbaantje waarbij je niet je lichaam verkoopt

Hoho , ze deed HBO ja(oud topic)

Ze verkoopt haar intellect.
Alle reacties Link kopieren
Dus eigenlijk wil je voor nu tijdens je studie een relatie, maar wel een relatie waarbij de man je af en toe geld geeft omdat je zelf niet kan rondkomen...



En als je studie klaar hebt en als je dan een baan hebt dan mag ie ehm.. oprotten?
Alle reacties Link kopieren
En stel dat je zo'n man echt leuk gaat vinden?

Wat een kutgevoel zal het dan geven als hij je een handjevol geld geeft en je daarna weer kunt vertrekken...
Alle reacties Link kopieren
En je kunt er mooie woorden aan geven, zoals sugardaddy en sugarbaby, maar eigenlijk heb je dan gewoon een bijbaantje als prostituee natuurlijk. Klinkt al heel anders hè?
Alle reacties Link kopieren
quote:matroesjka_ schreef op 07 maart 2014 @ 12:41:

Verkapte prostitutie noem ik dat. chique hoer heet dat.



De vragen zijn natuurlijk: hoe lang zal zo'n relatie duren, wordt dat van te voren afgesproken? Wat als je na een paar jaar niet meer uit ziet als een jonge studente en afgeschoven wordt? Wat als je afgestudeerd bent en een goede baan vindt en niet meer met dit deel van je verleden geconfronteerd wil worden?
Alle reacties Link kopieren
En wat als hij een financiële tegenvaller heeft en je een poos niet meer financieel kan ondersteunen? Kan hij dan oprotten!?
Alle reacties Link kopieren
quote:sueann schreef op 16 februari 2017 @ 21:43:

[...]



De vragen zijn natuurlijk: hoe lang zal zo'n relatie duren, wordt dat van te voren afgesproken? Wat als je na een paar jaar niet meer uit ziet als een jonge studente en afgeschoven wordt? Wat als je afgestudeerd bent en een goede baan vindt en niet meer met dit deel van je verleden geconfronteerd wil worden?Leg je contractueel vast, bijvoorbeeld door samen naar het gemeentehuis te gaan en een huwelijksacte of zo te ondertekenen.
Disclaimer: All presented text are opinionated and present only a written account of my mental state at that time.
Alle reacties Link kopieren
Ik zou het zelf niet kunnen denk ik. Het zou me een ongemakkelijk gevoel geven, omdat ik het idee zou hebben dat ik mezelf prostitueer.



Aan de andere kant:

Tis eigenlijk een beetje vreemd dat een scharrel prima is, maar dat je wanneer je er geld voor krijgt het ineens :" zum kotsen" is. Er zijn zat vrouwen die met enige regelmaat een ONS hebben met een totaal onbekende. Tsja. Waarom zou een vaste sexpartner waartoe je je aangetrokken voelt EN die je daar voor betaald dan eigenlijk "erger" zijn?
Alle reacties Link kopieren
Oeps
Never look down on anybody, unless you're helping them Up.
quote:pecannootje schreef op 17 februari 2017 @ 13:27:

Ik zou het zelf niet kunnen denk ik. Het zou me een ongemakkelijk gevoel geven, omdat ik het idee zou hebben dat ik mezelf prostitueer.



Aan de andere kant:

Tis eigenlijk een beetje vreemd dat een scharrel prima is, maar dat je wanneer je er geld voor krijgt het ineens :" zum kotsen" is. Er zijn zat vrouwen die met enige regelmaat een ONS hebben met een totaal onbekende. Tsja. Waarom zou een vaste sexpartner waartoe je je aangetrokken voelt EN die je daar voor betaald dan eigenlijk "erger" zijn?Het is niet erger. Het is anders. Een ONS heb je omdat je geil bent en wilt neuken. Een Sugarbaby ben je omdat je geld wilt verdienen door seks met iemand te hebben. Je prostitueert jezelf dus gewoon. Zelf weten hoor, mij maakt het niets uit.

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven