Geld & Recht alle pijlers

Vibrator moe

05-07-2008 01:17 36 berichten
Alle reacties Link kopieren
Nee dit hoort niet op de sekspijler!



Kreeg gister weer een mail van viva.nl.....

En ja hoor, je kreeg ditmaal zelfs een "sjieke" vibrator als je een abonnement nam op het blad.

Ik volg het weekblad niet zo, maar is het anno 2008 niet een beetje afgezaagd om telkens weer over een vibrator te beginnen?

Kunnen ze niet eens wat anders bedenken? Het begint nogal treurig te worden.

Misschien een idee om het blad dan maar "Vibrator" te gaan noemen i.p.v. "Viva"? Of gewoon "V", daar kun je alle kanten mee op.



Officieel is de doelgroep van het blad 20 tot 35 jaar las ik ergens, maar door dat vibo-gezeur vermoed ik dat ze eigenlijk op 16 jarigen mikken.



Die vibo-obsessie van ze komt zo krampachtig over, zo van "kijk ons eens gedurfd doen!". In de jaren '80 van de vorige eeuw was een vibrator cadeau doen waarschijnlijk gedurfd, maar nu toch niet meer?



Zitten de nachtkastjes van alle dames in dit land zo langzamerhand niet propvol met die plastic zooi?

Zijn de meeste forumsters ook een beetje uitgekeken op die vibo uitdeel manie van het blad of heeft één van jullie al een origineel alternatief in gedachte voor de marketing afdeling van de Viva?
Alle reacties Link kopieren
Sja, mijn mening verandert niet zo snel. Ik wil niet arrogant overkomen, maar soms heb ik voorspellende gaven. Ik heb ook wel eens gezegd dat het Viva forum heus niet ten onder zou gaan aan flirtende hetero's, nu is het (bijna) beleid.
Alle reacties Link kopieren
Wat trouwens ook zou lopen, nu er toch meer sex in de Viva moet:

-lezeressen glamorous sexy gefotografeerd (op de voorkant, en in het blad, verrassing voor vriendje). Wel alle soorten en maten meisjes fotograveren, dik, dun, blond, rood, "gezond", gehandicapt, etcetera.

-Bekende Nederlandse man in een bloot cq erotische reportage. Gaat ook lopen.
Alle reacties Link kopieren
[b][message=1622108,noline]Antonio schreef op 05 juli

Wat ik vroeger wilde hebben, en wat nog steeds een goed kado is: de Viva badhandoek. Of nog leuker: een badhanddoek met je forumnaam erin geborduurd. Lijkt me heel leuk op het strand: BEN JIJ ANTONIO!!!!!!!!!!!??????




Ja, zoiets wil ik ook! Een badhandoek met eigen naam...

Ik lig nu nog steeds (geen geintje) op de badhandoek die ik kreeg bij een abonnement op Yes. Ik was toen 15, die handdoek heeft nu dezeflde leeftijd.

Top cadeau geweest....
Halloo, ik ben fotograaf. Vooral vrouwe van onder 25 ben ik specialist op. ehhhhh
Alle reacties Link kopieren
Antonio schreef op 05 juli 2008 @ 11:44:

Wat trouwens ook zou lopen, nu er toch meer sex in de Viva moet:

-lezeressen glamorous sexy gefotografeerd (op de voorkant, en in het blad, verrassing voor vriendje). Wel alle soorten en maten meisjes fotograveren, dik, dun, blond, rood, "gezond", gehandicapt, etcetera.

-Bekende Nederlandse man in een bloot cq erotische reportage. Gaat ook lopen.




Een variant op de Playboy dus.

Daar zit ik nou niet op te wachten, maar misschien anderen wel.



Ik zou trouwens best een leuk t-shirt van Maaike Hartjes kado willen krijgen.
Morrigan Crow, net zo leuk als Harry Potter.
Alle reacties Link kopieren
Stel dat de Viva ooit overgaat tot (forum)badhanddoeken waar je naam op geborduurd staat, dan zie ik het volgende al gebeuren:



"Hallo meiden,



wij zijn Anneke en Frieda, 2 gekke meiden uit Noordwijkerhout, net klaar met de HAVO, en omdat we toch niets te doen hadden deze vakantie dachten we dat het strand van Egmond wel leuk zou zijn. Konden we 's avonds misschien wat leuke knullen scoren in de stranstent en we zagen wel hoe het afliep. Toen we op het strand kwamen, zagen we opeens de Viva Badhandoek van Antonio! Nou had Anneke mij al eens verteld dat Antonio wel grappig maar ook heel gemeen is! Zo jut hij andere vrouwen op om over smerigheid te vertellen op het Vivaforum, Annneke heeft al eens in haar prullenbak moeten braken van die smerigheid die hij opschreef. Ook vind hij dat vrouwen veel vrijheden hebben die mannen niet hebben, en dat dat niet altijd eerlijk is. Wat een sukkel! Daar heb je als vrouw helemaal niets aan. Anneke zon op wraak, en we dachten dat het leuk was om op zijn badhanddoek te poepen! Frieda lachtte zich helemaal slap en was blij dat ze haar badpak al aan had, want ze had haar slip niet drooggehouden.

Maar ondanks dat we in de trein ieder al een breezer pineapple ophadden, durfden we het toch niet tussen alle mensen. Toen dachten we wat anders: we nemen zijn badhanddoek mee! Met een pokerface hebben wij zijn badhanddoek opgerold en meegenomen. Op veilige afstand hebben we gekeken naar Antonio of hij uit zee kwam en ja hoor, daar stond hij verdwaasd om zich heen te kijken. Weg badhanddoek! Frieda hield het echt niet meer, ze zij "nu moet Bacardi echt uitgelaten worden" en is toen keihard de zee ingerend om alles te laten lopen. Toon heeft zich afgedroogd met een t-shirt en is toen weggegaan. Dus bij deze : Antonio, je badhanddoek ligt hier in Noordwijkerhout en je mag hem komen ophalen. Meiden, heel veel groetjes van Frieda en Annneke."
Alle reacties Link kopieren
[quote]FritsvanEgters schreef op 05 juli 2008 @ 11:24:

Het zal me persoonlijk jeuken wat de viva kado doet, maar je hebt wel helemaal gelijk.[/quote]





Wacht maar tot ze een buttplug aanbieden

Is jouw jeuk ook meteen weg :lampje:
Gezellig, Kabouter Buttplug die inwendig onderzoek komt verrichten!
Alle reacties Link kopieren
FF meedenken; destijds was het marketingtechnisch heel erg slim. Bestellen via Internet was minder gemeengoed dan tegenwoordig, en niet elk meisje durfde een sexshop in, ik inclusief.

Een abonnement nemen op Viva was een supergoede manier om aan een vieb te komen. Sterker nog, zo ben ik destijds aan mijn abonnement gekomen.



Ze moeten dus eigenlijk weer iets verzinnen wat voor veel meiden nog wat genant is om zelf te gaan kopen, maar waar ze wel nieuwsgierig naar zijn!



Overigens denk ik dat door het schenken van een 'speeltjespakket' met verwendingen voor hem EN haar het aantal abonnementen dat door vriendjes cadeau wordt gegeven ook enorm zal stijgen Hahahaha
Alle reacties Link kopieren
liefspook schreef op 08 juli 2008 @ 18:19: Ze moeten dus eigenlijk weer iets verzinnen wat voor veel meiden nog wat genant is om zelf te gaan kopen, maar waar ze wel nieuwsgierig naar zijn!




Zalfje tegen aambeien?

(Ik was niet diegene die over butt pluggen begon hoor.)
Morrigan Crow, net zo leuk als Harry Potter.
Alle reacties Link kopieren
Jullie reacties op de vibo gelezen - en de suggesties ;) Ik geef het door!

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven