ex bedpartner mogelijk een soa

28-06-2014 11:44 127 berichten
Alle reacties Link kopieren
Gister werd ik gebeld door mijn inmiddels ex minnaar. Hij was bij de huisarts geweest omdat hij wat last had (wat zijn klachten waren zei hij niet.) En zij dacht of een blaasontsteking of gonorroe. Voor de zekerheid kreeg hij direct ab mee en moest dus ook zijn bedpartners inlichten.



Dat heeft meneer netjes gedaan. Maar ik schrok me rot natuurlijk! Hij is getrouwd en heeft een open relatie. Al een jaar was hij met mij, maar kort geleden heb ik er een punt achter gezet. Ik ben er altijd vanuit gegaan dat hij naast zijn huwelijk alleen met mij was. En dat heeft hij ook altijd zo laten blijken. Ik heb van begin af aan gezegd dat ik niet met nog meer andere vrouwen hem wilde delen. En af en toe heb ik hem ernaar gevraagd.



Gister vertelde hij doodleuk dat hij naast mij niet heel veel wisselende contacten had! WAAT??! Pfff..... Woest was ik natuurlijk en nog steeds. Heb ook nog met hem contact gehad. Maar heb niet het idee dat hij er allemaal mee zit. Ik ben behoorlijk van slag. Altijd seks met condoom gehad! Heel naief dus van mij om te denken dat dat voldoende was.....



Ik heb gelezen over de incubatietijd etc. En hij kan het niet eens van mij hebben gekregen. Wel zou ik het van hem hebben kunnen krijgen omdat ik hem nog wel een keer gepijpt heb. Gelijk maandag ga ik een afspraak maken bij de huisarts. Blijken we trouwens ook nog eens dezelfde te hebben. Geweldig! Maar dat weerhoud me er niet van. Ondanks ik geen klachten heb wil ik het wel zeker weten. Ben zo ontzettend kwaad op hem. Door hoe hij met mij is omgegaan!



Ik kom hier eigenlijk een beetje mijn verhaal doen. En hopen op wat begrip, geen negatieve reacties over dom om met een minnaar te zijn of dat soort dingen. En ik ben benieuwd of jullie vinden dat hij een beetje steun zou moeten bieden hierin? Ook omdat hij niet wil dat iedereen op de hoogte is. Denk dat ik dat echt niet vol hou het hele weekend. Maak me gewoon enorm zorgen.....
quote:fbgm schreef op 02 juli 2014 @ 17:00:

[...]



Ik wil nog even kwijt dat ik je volwassenheid enorm bewonder!

Dank je.

De fanclub heeft volgens mij nog nét een plekje!
Alle reacties Link kopieren
Vanmorgen werd ik gebeld. En het blijkt Chlamydia te zijn. Gelukkig kan ik zo tabletten ophalen bij de apotheek.

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven