wasmachine online kopen

15-07-2014 12:58 38 berichten
Alle reacties Link kopieren
Hallo allemaal,



Een vraag aan hen die hun electronica, o.a. wasmachines weleens online kopen. Welke zaken zijn betrouwbaar ?

Met welke leverancier hebben jullie goede ervaringen?



En wat meer richting het soort wasmachine, welke zijn er allemaal goed.

Ik heb nu een AEG lavamat, die wat vreemd begint te doen. Dus ik wil me alvast voorbereiden, voor als ik toch een nieuwe moet kopen.

Met repareren heb ik niet zo'n goede ervaringen, een mannetje kwam(bij de vorige machine) meerdere keren langs, en het lukte niet, dus was er alleen maar duurder mee uit.
Alle reacties Link kopieren
De laatste 10 jaar is er geen fatsoenlijke machine meer gemaakt althans betaalbaar. Koop al jaren een beproefd Miele model zo was ik vele jaren voor 75 euro en was wordt brandschoon met echt genoeg water veel beter dan die eco bubble apparaten van nu.
Alle reacties Link kopieren
Witgoed specialist in Tilburg.

Keurig afgeleverd aangesloten en de oude retour meegenomen.
Enjoy the little things in life
quote:slobberbone schreef op 15 juli 2014 @ 20:03:

De laatste 10 jaar is er geen fatsoenlijke machine meer gemaakt althans betaalbaar. Koop al jaren een beproefd Miele model zo was ik vele jaren voor 75 euro en was wordt brandschoon met echt genoeg water veel beter dan die eco bubble apparaten van nu.Lekker spul dan als jij al jaren steeds een wasmachine moet kopen die van mij houd het gewoon al 9 jaar uit.
Alle reacties Link kopieren
Wij hebben hele goede ervaringen met inbouw.nl.
Alle reacties Link kopieren
ik heb mijn wasmachine bij wasmachine.nl gekocht. Kwamen netjes leveren. En oude mee terug genomen. Diegene die ik wilde was hier het goedkoopste. Ik had een indesit 2 in 1. Mijn vriend heeft een samsung eco bubble 2 in 1 maar ik merk eigenlijk weinig verschil tussen die 2 behalve de prijs.
Alle reacties Link kopieren
quote:Desperate_Housewive schreef op 16 juli 2014 @ 08:48:

[...]



Lekker spul dan als jij al jaren steeds een wasmachine moet kopen die van mij houd het gewoon al 9 jaar uit.Zeker goed spul was ruim 10 jaar voor slechts 25 euro komt mede door winst van de laatste verkochte Miele en iets nieuwere was goedkoper. Ik denk dat die van jouw wel wat duurder is en dan is het nog de vraag of hij zo lang mee gaat als onze Miele
Alle reacties Link kopieren
Bedankt voor alle reacties.



Zelf vind ik de vervoerder ook heel belangrijk, het is wel zo fijn om niet nog een discussie te hoeven voeren over het plaatsen van de machine, en het afvoeren van de oude.



Weten jullie of wehkamp landelijke dezelfde vervoerder heeft, zelfde vraag voor Bol , hebben die 1 vervoerder voor het hele land ?
Alle reacties Link kopieren
Had een jaar geleden, een bosch wasmachine gekocht bij de whekamp .Hij was zelfs 150 euro goedkoper dan bij de mediamarkt.De wasmachine werd netjes uitgepakt en aangesloten.En de oude wasmachine werd weer meegenomen.
Alle reacties Link kopieren
.
moderatorviva wijzigde dit bericht op 06-06-2017 16:57
Reden: spam
99.24% gewijzigd
Alle reacties Link kopieren
Ik heb mijn Bosch wasmachine vorig jaar bij Coolblue gekocht. Ze droegen hem uit zichzelf 3 etages omhoog omdat ik in een bovenwoning woon en mijn wasmachine op de overloop staat.
Ze hebben hem geïnstalleerd en het eerste lege wasje laten draaien.
Ik zou zo weer daar een wasmachine kopen.
Ik hoorde van een oudere dame 70+ die in een appartementencomplex woont met lift dat ze van een andere firma de wasmachine bij de ingang van het appartementencomplex hebben neergezet. Mevrouw moest haar zoons vragen om de wasmachine naar haar woning te tillen en aan te sluiten. :facepalm:
Geen idee welke winkel dat was, iig een fysieke winkel want ze durft geen online aankopen te doen.
Alle reacties Link kopieren
Mediamarkt.
Goede ervaring en service.
Autopsies tonen onomstotelijk de injectieschade aan.
Alle reacties Link kopieren
Hier ook goede ervaringen met coolblue. Wasmachine begaf het en de dag erna stond er hier één te draaien. De wasmachine werd keurig op z'n plek gezet en aangesloten. Ze namen de oude mee, ik vond het ideaal. Ik had uitgezocht welke de beste koop van de consumentenbond was destijds en die besteld.
Freedom is just another word for nothing left to lose - Janis Joplin
Alle reacties Link kopieren
Expert dan heb je ook nog de mogelijkheid van een fysieke winkel indien nodig

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven