23 jaar zonder seksleven

23-07-2014 13:32 49 berichten
Alle reacties Link kopieren
Ik vroeg me af of er meer mensen zijn met dit probleem op het forum en hoe jullie hier persoonlijk mee omgaan. Ik heb welgeteld drie keer seks gehad in mijn leven, allemaal one night stands en de laatste is onderhand al weer bijna een jaar geleden.



Ik weet dat jezelf vergelijken met andere mensen zo ongeveer het beste recept voor een ongelukkig leven is, maar ik kan het schijnbaar niet laten. Al mijn vrienden zitten onderhand in lange termijn relaties, hebben op dit gebied (voor zover ik weet) niets te klagen en begrijpen niet hoe het kan dat ik er maar niet in slaag iemand te vinden. Eerlijk gezegd ben ik niet eens direct op zoek naar een lange termijn relatie. In dit stadium van mijn leven zou ik genoegen nemen met af en toe een one night stand, maar ook dat zit er de laatste tijd niet meer in.



Ik zit er zelfs aan te denken mezelf toestemming te geven af en toe naar de hoeren te gaan. Nog nooit van mijn leven gedaan, ook nooit gedacht dat ik ooit op dit punt zou komen, maar de volkomen afwezigheid van alles dat ook maar enigszins in de buurt komt van een bevredigend seksleven maakt deze optie ineens een heel stuk verleidelijker.. Ik hoop dat er mensen op dit forum zijn die deze situatie herkennen en weten wat de beste manier is om het tij te keren, want zelf ben ik wat dit onderdeel van mijn leven betreft het spoor volkomen bijster.



André
Alle reacties Link kopieren
Prioriteiten stellen.
Alle reacties Link kopieren
Ik zeg ; ga naar op vakantie naar Salou of whate ever en neuk de pannen van het dak!



Of ga naar de kroeg en biedt een vrouw Breezers aan....
Alle reacties Link kopieren
Ik dacht dat je al 23 jaar geen seks gehad had , maar dat valt nogal mee. Ik denk dat je er zelf zwaarder aan tilt dan dat het in werkelijkheid is. Ik ken genoeg 23 jarigen die het nog nooit gedaan hebben. Mijn eigen vriendje was ook zo´n laatbloeier zeg maar.



Maar goed, jij bent er duidelijk gefrustreerd van, dus kan ik je niks beters adviseren om gewoon naar de wat goedkopere feesten of kroegen te gaan, waar neuken en dronken worden meer voor de hand liggen. Van die jongerenfeesten (Salou) werd al genoemd en zo zijn er vast wel meer plekken waar het om makkelijk scoren gaat.



Maar even voor je eigen realiteitszin, je bent niet afwijkend. Als je geen relatie hebt, zijn er heel veel singles die maanden zonder seks door het leven gaan. En zelfs met relatie is het geen feit dat je seks hebt, lees hier maar eens een tijdje mee.
Alle reacties Link kopieren
quote:carmen5 schreef op 23 juli 2014 @ 14:06:

23 jaar is nog heel jong, er kan nog veel veranderen.



Naar de hoeren gaan is een slecht idee, velen werken onder dwang of zijn misbruikt in hun jeugd. Ik denk ook dat het niet goed op je 'CV' staat als je dan uiteindelijk een vriendin hebt. Wat zal zij ervan vinden dat je naar de hoeren ging ?



Je komt vanzelf een leuk meisje tegen, en ondertussen... gebruik je hand en je fantasie.

Een minderheid van de prostituees werken onder dwang. Ik zou niet weten wat er verkeerd aan is om voor seks te betalen, als het onbetaald niet lukt. Jij hoeft aan je vriendin niet te zeggen dat je vroeger voor seks betaalde; dat gaat haar niets aan.



Bij mij lukt het in het geheel niet om onbetaalde seks te hebben; dus betaal ik daarvoor.
World of Warcraft: Legion
Stop allereerst eens met dramatisch doen en de juiste woorden te gebruiken. Dat scheelt al een hele hoop qua perspectief. Ook voor jezelf.



Je bént 23. Dat is heeeeeeeel iets anders dan al 23 jaar geen seks.



Je bent nog volop aan het opgroeien, je klinkt nog als een puber, je lijkt me nog helemaal niet toe aan seks.



Wat dacht je van eerst eens kijken voor een vriendinnetje, maar daar hoor ik je niet over?



Dus je wilt alleen maar seks, een one night stand en denkt nog geeneens aan een vriendinnetje.



Terwijl de eerste ervaringen met seks eigenlijk juist leuk vaak ontstaan vanuit eerst iemand erg leuk vinden, daar handje in handje mee willen lopen, eerst eens voorzichtig zoenen, elkaars lichaam voorzichtig willen leren kennen omdat je nog helemaal niet weet hoe alles precies nou werkt en dan vanuit respect en begrip voor die ander elkaar onderzoeken, plezier maken etc.



En dat wil je allemaal overslaan, als je maar je lusten bot kan vieren?



Daarvoor is je rechter- of linkerhand prima geschikt voor.
Ik denk dat je nog een paar jaartjes over relaties na moet denken, dat die ander waar je seks mee gaat hebben een mens is met gevoelens en dat seks erg leuk is binnen een relatie en dat je van geen echte penetratie echt niet dood gaat.
Alle reacties Link kopieren
quote:boskruid schreef op 23 juli 2014 @ 15:59:

Op weg naar seks ervaring kan ook voorzichtiger. Via diverse sites kan je ook orale seks krijgen ook met condoom. Dit is absoluut veilig als je tenminste niet zoent of beft. Ik wou dat ik destijds die stap had genomen. Maar toen had je geen internet, mob. tel, en geen navigatie. Dé 3 dingen die het heel simpel maken.

Ik wil niet pushen, maar 23 .... het wordt hoog tijd. Echter vrijen met een vrouw die er voor open staat is het fijnste wat er is én onbetaalbaar en veruit te verkiezen boven betaalde seks. Maar als het niet lukt zet dan je schaamte en de publieke opinie opzij. Het is jouw leven : er is geen morgen en ook geen gisteren alleen NU.Geen morgen? Oke, ja dat kan, maar als we even van het positieve uitgaan heeft een jongen/man van 23 nog alle kans en tijd om een leuke vrouw tegen te komen en dan begin je volgens mij leuker aan een relatie als je niet in het betaalde-seks-circuit zit. Dus TO, ga er op uit, boek die vakantie, probeer internetdaten etc. en geef de moed niet nu al op.
Op je 23e zo wanhopig dat er betaald moet gaan worden voor seks. Echt, waar moet dat heen met de jeugd als ze nog zoveel jaren te gaan hebben en al zo dramatisch doen alsof het einde van de wereld vergaat.



Op die leeftijd geen dromen hebben van oprechte seks met een meisje van hun leeftijd waarbij ze samen op kunnen groeien in een gelijkwaardige relatie maar het gaan hebben over een seksindustrie waarbij dwang, criminele praktijken, drugs, vrouwen met vervelende verledens die daardoor dit vak zijn gaan doen hen hierbij de juiste weg lijkt.



Die hebben echt een schop onder hun kant nodig en een flinke portie realiteitszin. Pff wat een achterlijk gedoe, lopen ze weer vrij rond of zo? Echt geen ballen en zonder ballen geen seks. Ga wat doorzettingsvermogen kweken in het echte leven aankunnen. Geef jezelf een schop onder de kont en stel je niet zo aan.
Alle reacties Link kopieren
Als een 50jarige vent nog een leuke bloem weet op te pikken moet het een 23jarige ook lukken... Maar wel belangrijk is dat je jezelf bent, jezelf kent en gelukkig bent met jezelf. Zolang je als frustie door het leven gaat plaats je jezelf al meteen in het hokje Looser... 't Is alsof vrouwen dat kunnen ruiken!
Je bent 23! Ga de kroeg in en praat met wat meiden. Dat moet toch lukken? Desnoods schrijf je je in op een datingsite! Succes!
quote:hans66 schreef op 23 juli 2014 @ 17:02:

Een minderheid van de prostituees werken onder dwang. Goh, niets geleerd van dit topic, waaruit toch duidelijk bleek dat jij als hoerenloper helemaal niet met zekerheid kunt weten of een prostituee onder dwang werkt of niet. Laat staat dat je dat over álle prostitués kunt zeggen.
TO: laat een komma zetten achter 23 jaar!! Dan kom je al duidelijker over.

Zoek een meisje uit kerkelijke kringen, waar het gebruikelijk is geen seks te hebben voor het huwelijk. Op die manier heb je je zekerheid dat zij niets mankeert
Alle reacties Link kopieren
quote:andre91 schreef op 23 juli 2014 @ 13:32:Ik heb welgeteld drie keer seks gehad in mijn leven, allemaal one night stands en de laatste is onderhand al weer bijna een jaar geleden.[...] Al mijn vrienden zitten onderhand in lange termijn relaties, hebben op dit gebied (voor zover ik weet) niets te klagen en begrijpen niet hoe het kan dat ik er maar niet in slaag iemand te vinden.

Ik denk dat jij jouw focus teveel op het scoren van seks hebt liggen.

Daarmee kun jij vrouwen het idee geven dat zij voor jou alleen een levende opblaaspop is.

Dat is wellicht leuk voor een one night stand, niet voor de lange termijn.



Probeer de dame in kwestie eerst als mens te zien en behandelen.

Luister naar haar verhaal, vraag door, geef aandacht.

Probeer jezelf in te leven in haar.

Verdiep jezelf in haar karakter.



Wie is zij?

Wat doet zij zoal op een dag?

Waarom doet zij wat zij doet?

Waardoor word zij bewogen?

Wat/wie is belangrijk voor haar?

Wat zijn haar passies?

Wat wil zij voor haar toekomst?

Waarin zit zij op één lijn met jou?

Waarin verschilt zij van jou?

Wat zijn mogelijke dealbreakers? etc.



Wees nieuwsgierig!



Doe dit niet omdat jij "een lekker ding" wilt scoren.



Doe dit omdat jij haar karakter wilt begrijpen.



Een lange termijn relatie draait nl om zoveel meer dan seks alleen.

Vooral de wisselwerking tussen de karakters is doorslaggevend.

Zeker voor de levensvatbaarheid op lange termijn.
volg je verstand, gebruik je gevoel
Alle reacties Link kopieren
quote:Paekzwart schreef op 23 juli 2014 @ 23:56:

Op je 23e zo wanhopig dat er betaald moet gaan worden voor seks. Echt, waar moet dat heen met de jeugd als ze nog zoveel jaren te gaan hebben en al zo dramatisch doen alsof het einde van de wereld vergaat.



Op die leeftijd geen dromen hebben van oprechte seks met een meisje van hun leeftijd waarbij ze samen op kunnen groeien in een gelijkwaardige relatie maar het gaan hebben over een seksindustrie waarbij dwang, criminele praktijken, drugs, vrouwen met vervelende verledens die daardoor dit vak zijn gaan doen hen hierbij de juiste weg lijkt.



Die hebben echt een schop onder hun kant nodig en een flinke portie realiteitszin. Pff wat een achterlijk gedoe, lopen ze weer vrij rond of zo? Echt geen ballen en zonder ballen geen seks. Ga wat doorzettingsvermogen kweken in het echte leven aankunnen. Geef jezelf een schop onder de kont en stel je niet zo aan.



Genoeg mannen die geen success hebben met vrouwen ikzelf ook niet. Om dan maar nooit het te doen omdat je lelijk bent ofzo is ook niet leuk. Kan het zelf niet betalen om naar de hoeren te gaan zou het wel doen als ik het geld had.



TO: Kan erger, zelf nog nooit gezoend of seks gehad dus 3x is nog niet zo erg wel redelijk normaal zelf lijkt mij.
Alle reacties Link kopieren
TO, bedoel je daarmee dat je de eerste 15 jaar van je leven ook al behoefte had aan sex en geen sex had?Zo niet, noem het topic dan 5 jaar zonder sex.Aardig realistischer!
quote:miedo schreef op 24 juli 2014 @ 11:34:

TO, bedoel je daarmee dat je de eerste 15 jaar van je leven ook al behoefte had aan sex en geen sex had?Zo niet, noem het topic dan 5 jaar zonder sex.Aardig realistischer!Nee hoor, een jaar geleden had hij nog seks, dus ook dan is de topictitel zwaar overdreven.
quote:peter32 schreef op 24 juli 2014 @ 11:26:

[...]





Genoeg mannen die geen success hebben met vrouwen ikzelf ook niet. Om dan maar nooit het te doen omdat je lelijk bent ofzo is ook niet leuk. Kan het zelf niet betalen om naar de hoeren te gaan zou het wel doen als ik het geld had.



TO: Kan erger, zelf nog nooit gezoend of seks gehad dus 3x is nog niet zo erg wel redelijk normaal zelf lijkt mij.Je zit aan het sociaal minimum? Moet je een schuld aflossen? Je woont extreem duur? Heb je niet het beheer over je eigen geld?
quote:highlander schreef op 24 juli 2014 @ 08:11:

[...]



Ik denk dat jij jouw focus teveel op het scoren van seks hebt liggen.

Daarmee kun jij vrouwen het idee geven dat zij voor jou alleen een levende opblaaspop is.

Dat is wellicht leuk voor een one night stand, niet voor de lange termijn.



...





Zoals hij vrouwen omschrijft denk ik inderdaad dat hij vrouwen voor de seks beschouwt als levende opblaaspoppen.



Ik zie bij hem geen enkel aanknopingspunt waarbij zijn zin in seks op iets anders gebaseerd is...
Alle reacties Link kopieren
quote:Paekzwart schreef op 24 juli 2014 @ 14:49:

[...]





Je zit aan het sociaal minimum? Moet je een schuld aflossen? Je woont extreem duur? Heb je niet het beheer over je eigen geld?



Denk niet dat ik aan het sociaal minimum zit ik woon bij mijn ouders en heb geen inkomen op het moment.



quote:Paekzwart schreef op 24 juli 2014 @ 15:04:

[...]





Zoals hij vrouwen omschrijft denk ik inderdaad dat hij vrouwen voor de seks beschouwt als levende opblaaspoppen.



Ik zie bij hem geen enkel aanknopingspunt waarbij zijn zin in seks op iets anders gebaseerd is...Denk dat hij dan beter terecht kan in een bar of uitgaansgelegenheid dan op een datingsite of je moet liegen leuk vinden.
Alle reacties Link kopieren
quote:Trotter schreef op 24 juli 2014 @ 07:35:

[...]



Goh, niets geleerd van dit topic, waaruit toch duidelijk bleek dat jij als hoerenloper helemaal niet met zekerheid kunt weten of een prostituee onder dwang werkt of niet. Laat staat dat je dat over álle prostitués kunt zeggen.

Wat is er onwaar aan dat een minderheid van prostituees onder dwang werken? Anderen zeggen dat de meerderheid van hen het werk gedwongen doet. Ben jij tegen hen ook zo kritisch?



Van mij dan het advies: als een prostituee blauwe plekken heeft of tijdens de seks de handelingen schijnbaar met tegenzin doet, zou je je achter de oren moeten krabben. Zet in geen geval de prostituee onder druk.



Ik zit verder niet te wachten op een herhaling van deze discussie.



En ik vind 23 jaar veel te vroeg om voor de seks te betalen. Volg liever de adviezen op die hier al gegeven zijn.
World of Warcraft: Legion
quote:peter32 schreef op 24 juli 2014 @ 16:49:

[...]





Denk niet dat ik aan het sociaal minimum zit ik woon bij mijn ouders en heb geen inkomen op het moment.





[...]





Denk dat hij dan beter terecht kan in een bar of uitgaansgelegenheid dan op een datingsite of je moet liegen leuk vinden.



Vroeger moest een man vaak ook eerst op eigen benen staan, werk hebben, voor een vrouw kunnen zorgen en dan konden ze eerst trouwen en daarna mochten ze pas seks hebben.



Dus ik blijf er bij dat 23 nog heel erg jong is om al zelfs te denken om maar naar de prostitutie te gaan. Zoals al aangegeven een vak waarbij veel misstanden plaats hebben.



Liegen is zeker geen goed idee. Oefenen in socialer worden, meisjes meer gaan zien als mensen met gevoel, jezelf blijven ontwikkelen en eens een keer naar een bar om te kijken hoe mensen met elkaar omgaan inderdaad, lijkt me een beter plan.
Alle reacties Link kopieren
Nou, als je een vrouw alleen wil voor een partij neuken zou ik inderdaad naar de hoeren gaan. Al ben ik daar ook geen voorstander van.



23 jaar.. 3 keer sex gehad. Waar heb je het over? Gebruik je rechterhand en zet een pornofilm op.
Alle reacties Link kopieren
Je hebt ook sexdatingsites trouwens.. Meld je daar dan gewoon aan
Alle reacties Link kopieren
Seksdatingsites...? Kijk uit; meeste van die sites zijn bedrog.
World of Warcraft: Legion

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven