Sexverslaafd of gewoon enorm libido......?

24-07-2014 16:41 181 berichten
Alle reacties Link kopieren
Bedankt voor alle reacties van diegene die mij een spiegel wilden voorhouden, mensen die mij wel begrijpen, moraal ridders en diegene die succes wilden hebben met de sarcastische opmerking vd dag!



De info uit mijn OP is niet meer actueel en met 180 reacties is dat voor mij een reden om het hierbij te laten!

Sexverslaafde of niet?

Totaal aantal stemmen: 29

Ja, sexverslaafd > zoek hulp! (28%)
Niet sexverslaafd, maar gewoon een groot libido > lekker (55%)
Niet sexverslaafd, maar ik zou er wel hulp voor zoeken. Hele (17%)
anoniem_204344 wijzigde dit bericht op 23-10-2014 08:16
Reden: zie hierboven!
% gewijzigd
Alle reacties Link kopieren
Voor de duidelijkheid: ik weet dat ik mijn man nu bedrieg, dus dat is ook mijn vraag niet en er komen hopelijk niet nog meer reacties om mij een schuldgevoel aan te praten of een scheiding te adviseren, want die boodschap is inmiddels goed overgekomen.



Ik heb dit bovendien ook gedeeld hier om mijn verhaal eens kwijt te kunnen, want tot nu toe heb ik het voor mezelf gehouden en ook niet met bijv. vriendinnen over gesproken.



Ik zou graag eens reacties van vrouwen lezen die ook zoveel zin in seks hebben en hoe ze daarmee omgaan? Daar kan ik dan hopelijk ook iets mee.....buiten het feit om dat ik natuurlijk al te ver gegaan ben!
Alle reacties Link kopieren
quote:sexymama, 4 minuten geleden

Voor de duidelijkheid: ik weet dat ik mijn man nu bedrieg, dus dat is ook mijn vraag niet en er komen hopelijk niet nog meer reacties om mij een schuldgevoel aan te praten of een scheiding te adviseren, want die boodschap is inmiddels goed overgekomen. Oh, dat had je je eerder nog niet beseft?
Ik heb geen wespentaille, ik heb een bijenrompje
Ja zo werkt het niet he, op een forum als dit. Helaas krijg je dan zeker bij een topic als dit reacties die je liever niet leest. Maar denk er eens over na. Wil je werkelijk het leven van je man en je kinderen naar de kloten helpen om lekker geil te kunnen doen? Je zou bijvoorbeeld ook een lekkere vieb kunnen kopen, om maar eens iets te noemen.
Alle reacties Link kopieren
quote:sexymama schreef op 24 juli 2014 @ 20:34:Ik vind het ook lastig om met hem te bespreken, dus daar moet ik misschien een keer de 'stoute schoenen' voor aantrekken en het hem recht op de man af vragen wat hij zou vinden van een trio of het gaan naar een parenclub.Doe dat idd.

Samen op avontuur is leuker dan stiekem alleen lijkt me.
volg je verstand, gebruik je gevoel
Alle reacties Link kopieren
quote:Lady-Voldemort schreef op 24 juli 2014 @ 20:47:

Ja zo werkt het niet he, op een forum als dit. Helaas krijg je dan zeker bij een topic als dit reacties die je liever niet leest. Maar denk er eens over na. Wil je werkelijk het leven van je man en je kinderen naar de kloten helpen om lekker geil te kunnen doen? Je zou bijvoorbeeld ook een lekkere vieb kunnen kopen, om maar eens iets te noemen.Die ligt ook al in de kast......maar dat werkt niet voldoende voor mij.
Alle reacties Link kopieren
quote:sexymama schreef op 24 juli 2014 @ 20:51:

[...]





Die ligt ook al in de kast......maar dat werkt niet voldoende voor mij.Je wilt geen tips of ervaringen. Je bent vreemdgegaan t.b.v. je geiligheid, en het interesseert je geen bal dat je daarmee je man/gezin bedriegt/pijn doet. Je ben zo egoïstisch als de pest en je vindt dat prima. De reden van het openen van dit topic is provocatie, en niets anders.
Je beseft pas hoe fijn het is om te ademen als je neus verstopt zit.
Alle reacties Link kopieren
quote:Oh, dat had je je eerder nog niet beseft?



Natuurlijk wel, want zo naïef ben ik ook weer niet!

Ik schreef zelf ook al: "Aan de ene kant voelt het wel als een verraad, maar het genot wint het nu van mijn schuldgevoel."



Dus het schuldgevoel is er wel degelijk.....zo niet dan zou scheiden idd de beste optie zijn, omdat ik dan helemaal niet van mijn man zou houden en ik hou juist heel veel van hem!



Nog een keer terug naar mijn vraag: " Ik wil graag mijn ervaringen met jullie delen en ben benieuwd of jullie bepaalde dingen herkennen."



en " Ben ik nu sexverslaafd, omdat ik zoveel spanning opzoek buiten mijn huwelijk, met porno en fantaseer over gebeurtenissen in een parenclub?Wie van jullie herkent dit soort gevoelens? En hoe zou jij hier mee omgaan?"
Alle reacties Link kopieren
quote:Je wilt geen tips of ervaringen. Je bent vreemdgegaan t.b.v. je geiligheid, en het interesseert je geen bal dat je daarmee je man/gezin bedriegt/pijn doet. Je ben zo egoïstisch als de pest en je vind dat prima. De reden van het openen van dit topic is provocatie, en niets anders.Oke, knap dat je zogenaamd beter weet dan ik , waarom ik dit topic geopend heb .....maar je hebt het wel mis! Wie zou ik een plezier willen doen met provocatie? Mezelf in ieder geval niet, want daar schiet ik niets mee op. En waarom interesseert het me geen bal, daar weet je namelijk niks vanaf! Ik worstel met de combinatie van het vreemdgaan en mijn hoge libido en wil juist wel van anderen horen hoe zij omgaan met een grotere geiligheid dan die van de partner. Daarom ook mijn vraag of dit een soort verslaving van mij zou kunnen zijn.....en dat gaat dus wel over mijn gevoelens ipv provoceren!
Alle reacties Link kopieren
Kun je je (nieuw verworven?) geiligheid niet delen met je man? Waarom alles buiten de deur zoeken? Wat doe je om je seksleven met je man te verbeteren zodat het je meer bevredigt?
We gon' boogie oogie oggi, jiggle, wiggle and dance. Like the roof on fire.
quote:sexymama schreef op 24 juli 2014 @ 21:08:

[...]





Ik worstel met de combinatie van het vreemdgaan en mijn hoge libido en wil juist wel van anderen horen hoe zij omgaan met een grotere geiligheid dan die van de partner. Daarom ook mijn vraag of dit een soort verslaving van mij zou kunnen zijn.....en dat gaat dus wel over mijn gevoelens ipv provoceren!



Die vraag snap ik wel, maar had je die niet meteen zo kunnen stellen in plaats van te beginnen met geile verhaaltjes in je OP? Je hebt iedereen op die manier behoorlijk op het verkeerde been gezet. Nou ja, gedane zaken nemen geen keer.



En ik denk nog steeds dat je met je man moet gaan praten. Hoe is jullie seksleven?
Alle reacties Link kopieren
Ik herken jouw gevoelens wel, niet jouw bedrog.

Volgens mij was het verstandiger geweest om

vóórdat jij het buiten de deur ging zoeken dat gesprek met jouw man aan te gaan.

Ik weet dat dat makkelijk achteraf concluderen is.



Doe wel wat met die wetenschap.

Vóórdat jij van jouw huwelijk en gezin nog meer puinhoop maakt.

Als jij hem en jullie gezin echt bij elkaar wilt houden is praten nl onvermijdelijk.
volg je verstand, gebruik je gevoel
Alle reacties Link kopieren
quote:Lady-Voldemort schreef op 24 juli 2014 @ 21:16:

[...]





Die vraag snap ik wel, maar had je die niet meteen zo kunnen stellen in plaats van te beginnen met geile verhaaltjes in je OP? Je hebt iedereen op die manier behoorlijk op het verkeerde been gezet. Nou ja, gedane zaken nemen geen keer.



En ik denk nog steeds dat je met je man moet gaan praten. Hoe is jullie seksleven?Daar kan ik mij wel in vinden......komt waarschijnlijk ook echt omdat ik het met niemand gedeeld heb en dan is anoniem hier even van je afschrijven idd de reden om zo in detail te vertellen. Al dacht ik dat mijn vragen duidelijk in de titel en aan het eind van het topic stonden?
Alle reacties Link kopieren
[quote]blijfgewoonbianca schreef op 24 juli 2014 @ 17:18:

Zeg tegen je man dat jij het geil zou vinden als hij eens vreemd zou gaan. Hij lol en hoef jij je niet meer schuldig te voelen.





Dat je je huwelijk niet op het spel wil zetten is gelul: dat ben je namelijk met heel je ziel en zaligheid aan het doen en je geniet er met volle teugen van. Zelf weten, maar ga er dan niet over zitten neuzelen.

Praatje veilig vrijen hoeft niet, neem ik aan?[/quote]





Dit dus. Niet het wel/niet betrapt worden zet je huwelijk op het spel, maar je daden, het stiekeme, buiten hem om, liegen over waar je geweest bent/ heen gaat, ook tov je kinderen. Je haalt de eerlijkheid en openheid uit je relatie, hebt geheimen voor ze en dat maakt het "fout".. Dat je jezelf niet meer kan vertrouwen vanwege geiligheid.



Ik begrijp eruit dat als je bij je man "polst" dat hij geen behoefte heeft aan trio's.. dus sta jij dan klem, omdat jij dat wel graag wil (en al doet). Daaruit concludeer jij dat hij ook niet openstaat voor een parenclub. Misschien moet je hem gelegenheid geven te wennen aan het idee, wat vaker opperen, je fantasieen met hem delen. Misschien gaat hij er ook voor warmlopen of wil hij het een keer proberen.



Ik veroordeel je behoeften zeker niet en ook niet dat het fantasie zou moeten blijven. Wel denk ik dat openheid en eerlijkheid je verder helpen dan stiekem je gang gaan..



Ex en ik hadden ook uiteenlopende seksuele behoeften en bespraken dat ook niet met elkaar. Ik polste ook weleens, daar kwam niks uit. Intussen zijn staan we nu allebei anders in seksualiteit dan toen, allebei veel opener tov van van alles (maar dan los van elkaar)..



Overigens is uit recent onderzoek gebleken dat juist de opwinding/zin/ libido bij vrouwen in een monogame langere vaste relatie vermindert (voor eigen partner) en juist niet bij de mannen! (wat je zou verwachten). Dat haalde die theorie dat mannen vreemdgaan om biologische redenen (zaad moeten verspreiden) heel verrassend onderuit. Het zijn kennelijk de vrouwen die meer variatie en spanning nodig hebben qua lust, en vertrouwd is nu eenmaal minder spannend..



Vrouwen uit dat onderzoek werden veel opgewondener van het idee van (seks met) een nieuwe, onbekende, anonieme man dan wanneer het (seksverhaal/ fantasie) over hun eigen partner ging.



Punt is dat er nog meer belangrijk is dan seks & spanning, als je in een relatie zit en zeker als je een gezin hebt. Ik denk dat je dit toch moet bespreken met je man, en dan onderscheid maken, dat het hier om geilheid gaat, om lust.. en je nog steeds alleen van hem houdt, hij de enige is, als levenspartner, dat dat buiten kijf staat, maar behoefte hebt aan varatie en nieuwe dingen ontdekken (liefst samen zoals parenclub).



Soms kan het samengaan met behoud van liefde, blijkt het idee te gaan ontwikkelen in hem ook, kan dat ie er alsnog voor open gaat staan en dan hoeft het niet "of-of" te zijn..
Een open hart toont de weg naar een bezield leven..
Alle reacties Link kopieren
quote:sexymama schreef op 24 juli 2014 @ 20:34:

[...]





Daar heb je wel gelijk in. Ik vind het ook lastig om met hem te bespreken, dus daar moet ik misschien een keer de 'stoute schoenen' voor aantrekken en het hem recht op de man af vragen wat hij zou vinden van een trio of het gaan naar een parenclub.



Hoe dat nou zit met een vaste relatie en vrije seks, snap ik ooknog niet helemaal. Ik ben getrouwd en een trio oid lijkt mij ook wel wat. Maar mijn vrouw niet, dus dandoe ik niet iets buiten haar om.



Wat ik niet snap is dat het voor jou moeilijker is om te praten met je partner dan je een paar keer te laten pakken door een man of eenvrouw. Hoe is jullie relatie dan?
Snel internet vraagt niet per se om een snelle mening
Alle reacties Link kopieren
Bedankt Suzy65 voor je uitgebreide reactie, daar kan ik wat mee ipv alleen een veroordeling van mijn vreemdgaan!



Ik hoop ook snel de manier en gelegenheid te vinden om er met mijn man over te praten wat ik graag zou willen en wat mijn fantasieën zijn. Het vreemdgaan is niet om het willen vreemdgaan, maar komt voort uit de behoeften die ik momenteel en de afgelopen jaren heb/had. En dat het dan allemaal zo spannend is met een ander, maakt het lastiger om ermee te stoppen. Dat schuldgevoel komt op zo'n moment dan later pas! En de verleiding om eraan toe te geven is dan zo groot, dan ik daarom bijna zelf aan een verslaving ga denken......
Alle reacties Link kopieren
Als je echt van je man houdt, was je hier nooit aan begonnen. Kom op zeg..
Alle reacties Link kopieren
quote:ninanova schreef op 24 juli 2014 @ 22:02:

Als je echt van je man houdt, was je hier nooit aan begonnen. Kom op zeg..



Dus ik hou niet van mijn man.....? Dat is nogal een bewering!

Sex is een onderdeel van een relatie, maar een relatie draait nog om veel meer dan dat alleen. (ook al zou je misschien uit mijn topic anders verwachten)



Als vader van mijn kinderen, als mijn man en minnaar hou ik wel degelijk heel veel van hem! Mijn nieuwsgierigheid naar andere dingen buiten het huwelijk om is nu alleen groter geweest dan de durf om mijn fantasieën en wensen met hem te bespreken. En denk dan niet gelijk dat wij een huwelijk hebben waarin we niet spreken met elkaar, alleen zijn wij qua sex nooit zo spraakzaam geweest om de ander te vragen wat hij/zij wil. Of zijn we niet zo goed in het delen van fantasieën naar elkaar.



Dus beschuldig mij niet van het niet houden van mijn man, maar hooguit van het ontbreken van de lef en moed om te praten over mijn behoeften en gevoelens. Want dan zou ik je nog gelijk kunnen geven.....
Wat ik verder erg raar vindt is dat je vreemd gaat met die andere vent, maar begint te mauwen als hij het zo nu en dan nog met die andere vrouw doet.
Alle reacties Link kopieren
quote:polydox schreef op 24 juli 2014 @ 22:26:

Wat ik verder erg raar vindt is dat je vreemd gaat met die andere vent, maar begint te mauwen als hij het zo nu en dan nog met die andere vrouw doet.



Dat mag je raar vinden........ik had het gewoon niet verwacht. Dat geeft misschien ook wel aan hoe hij is en hoe beneveld ik ook ben geraakt door de spanning ervan, waardoor ik daar ook niet op gerekend had.

Ik snap de ironie van het kritisch zijn op zijn escapades, terwijl ik zelf ook vreemdgegaan ben.
Alle reacties Link kopieren
Ik oordeel verder niet zo. Ik begrijp alleen niet zo dat het meer moed van jou vraagt om openhartig met je eigen partner te praten, dan om voor vreemden uit de kleren te gaan en seks met ze te hebben.



Voor mij vraagt het praten over mijn fantasiën soms ook moed en geeft dat stress, maar de openheid is toch cruciaal voor mij in onze relatie.
Snel internet vraagt niet per se om een snelle mening
Alle reacties Link kopieren
quote:bugs schreef op 24 juli 2014 @ 23:02:

Ik oordeel verder niet zo. Ik begrijp alleen niet zo dat het meer moed van jou vraagt om openhartig met je eigen partner te praten, dan om voor vreemden uit de kleren te gaan en seks met ze te hebben.



Voor mij vraagt het praten over mijn fantasiën soms ook moed en geeft dat stress, maar de openheid is toch cruciaal voor mij in onze relatie.Dat is dus iets waar ik aan moet werken met mijn partner! Heel gek gedacht van mij waarschijnlijk, maar met de man met wie ik vreemd ben gegaan kan ik veel makkelijker praten over wat we lekker vinden. Het is net of gesprekken daarover met mijn man veel moeilijker zijn, omdat je elkaar zo goed kent en er veel vanaf hangt. Het is moeilijk als je denkt dat jouw fantasieën en behoeften door hem gek en raar gevonden kunnen worden....en als er op jouw opmerkingen niet echt reactie komt.
"Ben ik nu sexverslaafd, omdat ik zoveel spanning opzoek buiten mijn huwelijk, met porno en fantaseer over gebeurtenissen in een parenclub? En wie van jullie herkent dit soort gevoelens? En hoe zou jij hier mee omgaan?"

Seksverslaafd of een enorm libido, maakt het iets uit? Het probleem is dat je niet binnen je relatie krijgt wat je wilt, het daarom bij anderen haalt en dat je je man bedondert. Ik herken je gevoelens wel en ik zou ze bespreken, het vreemdgaan zou ik niet opbiechten. Het is al 15 jaar je man. Zo ingewikkeld is het toch niet om aan te geven waar je naar verlangt? Als hij er niet voor openstaat dan kun je altijd nog je conclusies trekken. Kennelijk is seks wel erg belangrijk voor je, anders zou je er niet zo mee bezig zijn?



Of je hebt gewoon een te grote fantasie.. dat kan ook nog
Alle reacties Link kopieren
quote:Kennelijk is seks wel erg belangrijk voor je, anders zou je er niet zo mee bezig zijn? Of je hebt gewoon een te grote fantasie.. dat kan ook nog haha......ik denk een combinatie van allebei met een hoog libido erbij.
Alle reacties Link kopieren
He sexymama, hier nog een sexymama Ik herken heel veel in je verhaal en ik veroordeel je dan ook niet zoals veel andere reacties op je bericht. Wel jammer dat iedereen meteen zo reageert want als je er niet mee zat zou je je je toch niet zo kwetsbaar hebben opgesteld door een topic te openen?

Maar goed, ik zit dus in dezelfde situatie: ben 10 jaar getrouwd met mijn man, we hebben 2 kinderen. Net als jij hebben we een fijne relatie maar ik heb op seksueel gebied behoefte aan experimenteren en mijn man niet... We hebben hier al heel vaak over gesproken en telkens geeft mijn man aan dat hij geen behoefte heeft aan experimenteren waardoor ik dus gefrustreerd raak ;-(

Net als jij wil ik niet scheiden van mijn man, we houden van elkaar en we hebben twee kinderen. Maar mijn libido en seksuele fantasieën zijn soms zo sterk dat ik niet weet wat ik ermee aan moet. Dus een tijd geleden ben ik ook 'de fout in gegaan' en vreemdgegaan met een andere man. Nu heb ik soms sex met deze andere man en dat is erg fijn. Mijn man weet hier niet van, en hier voel ik me heel erg schuldig over. Maar ik weet gewoon niet hoe ik het anders moet oplossen. Ik heb hier al wel eens met een psycholoog en zelfs seksuoloog over gesproken, maar daar is niet veel uitgekomen. Moet ik nu uit elkaar gaan met mijn man alleen omdat we andere seksuele wensen hebben terwijl de rest wel supergoed gaat?

Helaas dus geen antwoord op je vragen in je topic maar wel herkenning!
Alle reacties Link kopieren
Hèhè .....eindelijk iemand die mijn verhaal herkend stokroos79, zonder gelijk een veroordeling. Want ik hoef niet te lezen dat ik mijn man bedrieg....dat weet ik zelf ook wel, maar het gaat om de redenen waarom...Bedankt voor je reactie!



Inderdaad zitten we allebei in dezelfde situatie. Ik heb het mijn man misschien niet zo expliciet gevraagd of hij wil experimenteren, maar door de reactie op mijn toespelingen heb ik het idee dat hij daar niet open voor staat. Binnenkort dus toch mezelf 'bloot' geven en duidelijker maken wat ik graag wil.



Scheiden is echt nooit een optie geweest voor mij en zal dat nooit worden. Puur alleen om mogelijk andere sexwensen dan mijn partner? Dat is het mij niet waard om het huwelijk voor op de geven en het gezin met onze kinderen.

Maar mijn nieuwsgierigheid en behoeften heeft het gewonnen van mijn geduld en dan komt een schuldgevoel achteraf. Omdat de spanning en het genot zo groot is dat ik ervaarde met mijn minnaar en een vrouw erbij, is het moeilijk om daar niet nog een keer aan toe te geven.



Gesprek met een psycholoog of seksuoloog heb ik ook al overwogen, maar vroeg mij inderdaad af of dat iets zou helpen. De oplossing ligt waarschijnlijk bij het open kaart spelen over mijn sexuele gevoelens naar mijn man toe. En dat moet ik toch echt zelf doen, zonder hulp van anderen....

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven