Een vraag over schaamlippen.

26-06-2014 22:14 283 berichten
Alle reacties Link kopieren
Beste lezers,



Maar meteen met de deur in huis vallen: mijn partner heeft 2 jaar geleden opgebiecht dat hij mijn vagina niet mooi vind. Mijn schaamlippen zijn te groot, is lastig om meteen naar binnen te gaan tijdens penetratie, en het zou een stuk mooier staan als ik ze liet verkleinen. Volgens hem praten mannen onderling ook heel lullig over grote schaamlippen. Dus...



Het klinkt misschien heel gek maar ik heb nog nooit op die manier naar mezelf gekeken. Tuurlijk zie ik ook dat ik 2 schaamlippen heb hangen, niet tot aan mijn knieen maar wel zichtbaar. Ik heb meerdere minaars gehad en nog nooit heeft iemand iets erover gezegd ( behalve dat het een hele lekkere vrijpartij was, niet arrogant bedoeld maar om even een beeld te schetsen hoe rauw dit op mijn dak kwam)



Ik heb meteen het onderwerp afgekapt met de mededeling dat ik nooit maar dan ook nooit zomaar in mijn lichaam laat snijden voor zoiets onbenulligs en dat als hij mijn poes niet mooi vindt zoekt hij maar een andere poes waar hij wel fijn naar kan kijken. . . Maar sindsdien zie ik dus elke dag mijn schaamlippen.. Grrr.... Het heeft mij echt onzeker gemaakt.



Gisteravond keek ik naar cabaret en uiteraard geintjes over grote schaamlippen. Of laatst in een film moesten 2 jongens hard lachen om een laatste neuk van een van hun, een meid met grote schaamlippen oftewel een haan omgedraaid in haar k*t.



Tja ... Mijn vraag is dus: wat vinden jullie van 'grote' schaamlippen en praten mannen onder elkaar daar echt zo lullig over?
Alle reacties Link kopieren
quote:ThunderassMan schreef op 03 juli 2014 @ 19:43:

[...]





Een kut niet mooi vinden? Hoezo niet? Ik vind ze doorgaans heul mooi.

Ik snap ook nooit dat mensen piemols niet mooi vinden.

Een piemol vind ik prachtig!! Een waar kunstwerk.. ik kijk en bewonder ze graag!!



Toevallig kreeg ik vandaag nog de opmerking dat ik een heel mooi kutje heb... ondanks dat ik haar zelf niet mooi vind, werd ik er bijna ontroerd van dat iemand anders haar toch prachtig vindt
Je kunt niet wachten want dan kom je veel te laat
Alle reacties Link kopieren
quote:Ano*k schreef op 03 juli 2014 @ 19:03:

[...]

Hmm Luna. Ze heeft al ruim 10 jaar een relatie met hem. Het zit haar al twee jaar dwars. Ze opent er zelfs een topic over. Maar daar dan niet (met je eventuele nieuw verworven inzichten) met je vriend over durven willen praten? Slechts klaarstaan met de knuppel als hij het waagt het weer aan te roeren..?Misschien leg ik de drempel wat lager dan jij, maar ik ben al heel blij als iemand reageert op wat er gezegd wordt! Ik heb de laatste tijd wel erg veel topics zien verdwijnen of gereageerd op topics waarin TO niet reageert op wat er gezegd wordt waardoor het topic langzaam stilvalt.
Alle reacties Link kopieren
Laat je niks aanpraten door je vriend.

Jij begint tegen hem toch ook niet over formaat van zijn p.i.k? Te groot/klein/dik/dun? Of de variaties die hij kan bedenken tijdens het vrijen en sex met jou?



Geloof me (man), daar waar mannen het meest met elkaar over praten en zgn 'grapjes' over maken tegen elkaar intrigeert hen alleen maar. Dat zouden ze zelf ook wel willen zien of van willen genieten. En buiten dat zijn grote schaamlippen juist helemaal niet pijnlijk bij penetratie. Heeft (of eigenlijk hebben) daar niets mee te maken ook.



Heel lang relatie gehad met vrouw met grotere schaamlippen, waar trouwens niets abnormaals aan is. Daarna 1 malige ervaring met en vrouw die dat niet had. Was voor mij persoonlijk weer minder.

Dus smaken verschillen dan ook.



Iedere man of vrouw is anders en uniek. De kunst van het liefhebben en vrijen is daar juist samen van te genieten.
always look on the bright side of life
Alle reacties Link kopieren
Ik heb nog nooit met mannen over schaamlippen gepraat.

Hooguit een opmerking dat bij een heel strakke legging je kunt "liplezen".
Wat is de vraag die ik niet weet maar wel moet stellen?
Alle reacties Link kopieren
Dan maar een reactie van een man, ik vind grote schaamlippen woest aantrekkelijk. Zolang je in het dagelijks leven er geen last van hebt, niets er aan laten doen. Just enjoy.
Enjoy life
Alle reacties Link kopieren
quote:1ntern3t schreef op 04 juli 2014 @ 19:34:

[...]





FFS waarom werkt die BBcode niet?



Omdat je minstens 200 brave posts moet hebben en dan pas vergunning mag vragen om plaatjes te plakken



Vakantie of niet, fijn dat er enthousiaste heren reageren op schaamlippen in alle maten en soorten
Later is nu
Alle reacties Link kopieren
Is het niet haar persoonlijkheid die haar maakt? Grote of kleine schaamlippen vind k dan een bijzaak. Je bent ook geen product! Je bent niet te koop of om te kopen voor een plastische chirurgische ingreep.
Alle reacties Link kopieren
always look on the bright side of life
Alle reacties Link kopieren
Ik heb dezelfde situatie als jou meegemaakt, gemmateller100.

Die relatie is inmiddels al bijna anderhalf jaar gedaan, maar de dingen die gezegd geweest zijn, kan ik me nog herinneren als dat het gisteren was.

Het is begonnen toen we bij vrienden van hem waren waar we bijna dagelijks contact mee hadden (een koppel met kinderen). We waren aan het praten over wat een zwangerschap verandert aan je lichaam. Ikzelf heb nog geen kinderen en zei dat ik, ondanks dat je er iets prachtig voor terugkrijgt, toch problemen zou hebben dat mijn lichaam er niet meer uitziet als voorheen. Zij zei me dat het nergens voor nodig was, want dat er niks verandert was bij haar na haar 2 zwangerschappen (buiten enkele striemen na). Mijn toenmalige vriend mengde zich in het gesprek en zei dat zijn ex (die ook een kindje had) het mooiste lichaam had van alle vrouwen die hij gehad heeft en hij had het over haar tot in de details, over hoe het er daar beneden uitzag. Ik wist niet direct wat zeggen, maar die vriendin van hem nam het op voor mij en liet duidelijk blijken dat je zoiets niet zegt. Hij had toen toch wel mijn hele weekend weten te verpesten, want het was al het eerste niet meer dat hij zei over zijn ex. Hij zei wel altijd dat hij haar haatte, maar toch gaf hij de indruk dat alles aan haar zoveel beter was met bepaalde opmerkingen die hij maakte, o.a. dat ik me wat meer moest opmaken want zijn ex deed dat namelijk ook wist hij mij te vertellen en hij zag dat graag enz. Ik heb hem toen het hele weekend gezegd dat hij maar moest terugkeren naar zijn ex met haar mooie poes.

Die avond zaten we in de auto met enkel zijn vriendin (haar vriend was er toen niet bij) en toen zei hij letterlijk dat ik grote lippen had. Ik schaamde me kapot.

Ik had dat moment ook veel zin om het gedaan te maken, maar ik dacht bij mezelf dat ik wat overdreef en dat ik er geen zo'n drama van moest maken.



Er is toen weken niet meer over gesproken geweest, maar bij ons was er nog een groter probleem aan de hand, nl. een seksleven dat 2 keer niks voorstelde. Dat was al van in het begin af aan zo eigenlijk, maar het ging als maar meer bergaf tot we al 3 maand geen seks meer hadden gehad en ik hem er toen mee geconfronteerd heb. Ik vroeg of mijn schaamlippen aan de oorzaak lagen dat hij nooit zin had en of hij misschien vond dat ik daar maar chirurgie moest laten doen, net zoals zijn ex chirurgie had laten uitvoeren maar dan aan haar borsten. Niet dat ik dat van plan was hoor, maar ik was gewoon heel gefrustreerd en onzeker op dat moment en was het beu om dat te proberen wegsteken. Hij zei dat mijn vagina niets te maken had met het feit dat hij geen zin had in mij, maar dat ik veel aangekomen was (7 kg aangekomen, maar had slechts een beetje meer buik gekregen en poep) en dat hij dat niet aantrekkelijk vond. Hij zei wel dat ik niet normaal in mijn bovenkamer was als ik daar zou laten in snijden. Er had mij nog niemand zo onzeker weten te maken als hem, zelfs de pesters niet die mij een jaar lang uitgescholden hebben toen ik 16 jaar oud was. Ik walgde van mezelf dat ik van zo'n man kon houden.



Heb er na enkele maanden toch een punt achter gezet. Ik was terug veel vermagerd door de stress en had terug het figuur dat naar zijn normen aantrekkelijk was, maar ons seksleven was er echt niet terug op verbeterd omdat ik terug slanker was hoor. Toen het gedaan was, heeft hij bijna alles gebruikt tegen mij dat ik hem in vertrouwen verteld had, om mij opzettelijk te kwetsen. Hij biechtte in een bericht op dat hij mij van het begin tot het laatste bedrogen had en dat dat de reden was waarom hij nooit zin had en wij bijna nooit seks hadden. Ook zei hij me dat het waar was dat ik beneden chirurgie nodig had en dat ik het toch maar beter liet doen en nog het grootste mes van allemaal in mijn rug, "dat zijn nieuwe vriendin supermooi was en mooie borsten had en het er daar beneden ook heel goed uitzag."

En als laatste stuurde hij mij nog dat het de waarheid was wat hij allemaal geschreven had, dat hij deze keer niet loog.



Chirurgie heb ik niet laten doen, maar ik kan je wel zeggen dat hij uiteindelijk zijn zin gekregen heeft en ik tot op de dag van vandaag nog altijd heel slecht in mijn vel zit en ik nog bijna dagelijks moet denken aan de manipulatie en het psychologisch misbruik. Ik ben al anderhalf jaar alleen en heb wel mannen leren kennen die mijn aandacht trokken, maar heb nooit verder gegaan met hen. Ik heb ook wel terug eens nood aan wat affectie en momenteel heb ik al een tijdje een goeie band met een man op mijn werk waar ik helemaal weg van ben, maar ik ben gewoon helemaal paranoïde geworden en stel mij nu allerlei dingen voor dat hij aan zijn collega's zou zeggen hoe het eruitziet daar beneden eenmaal we seks zouden hebben. Het is echt verschrikkelijk welke scenario's ik mij allemaal voorstel in mijn hoofd.



Verder wil ik nog even kwijt dat mannen onder mekaar wel degelijk praten over de schaamlippen. Ik heb ook wel eens een andere man horen zeggen dat hij een meisje had afgewezen omdat haar schaamlippen zo erg uitstaken en een andere ex van me liet eens vallen dat zijn ex haar schaamlippen meer uitkwamen dan die van mij, dus waarom zouden mannen daar onderling niet over spreken? Misschien niet als ze op dat moment samen zijn met die vrouw, maar wanneer de relatie gedaan is wel. Je weet direct hoe oppervlakkig ze zijn.



Ik hoop dat mijn verhaal jouw aan het denken heeft gezet. Je zal alleen maar ongelukkig worden en als je eindelijk de kracht zou hebben gevonden om die relatie te verbreken, zal je nog maanden/jaren nodig hebben om je zelfvertrouwen terug wat op te krikken, net zoals ik nog heel veel moeite heb om mijn zelfrespect en eigenwaarde terug op mezelf te vinden, want dit verkrijg je niet met behulp van een ander door wat bevestiging.
Alle reacties Link kopieren
@ xkaily:

Meid, die ex van je is een hufter.

Dit heeft helemaal niets met jou te maken.

Ooit is hij namelijk wel een relatie met je aangegaan toen hij al precies wist hoe je er uit zag.

Dat is al voldoende bewijs dat je prima bent zoals je bent.

Heel jammer dat hij de behoefte voelde nog even na te trappen toen het uit ging.

Het zegt echt veel meer over hem dan over jou.

Het was zo donker dat ik overal lichtpuntjes zag.
Alle reacties Link kopieren
Laatst in een tantra weekend hoorde ik een mooi verhaal van een tantrika. Zij heeft een yoni massage gegeven aan een dame die een operatie overwoog.

De massage was heel helend, daardoor accepteerde ze haar vagina zoals deze was en heeft besloten om de operatie te annuleren.

Het gaat over acceptatie van jezelf, precies zoals je bent.
Alle reacties Link kopieren
quote:liefste020 schreef op 28 juli 2014 @ 03:58:

Laatst in een tantra weekend hoorde ik een mooi verhaal van een tantrika. Zij heeft een yoni massage gegeven aan een dame die een operatie overwoog.

De massage was heel helend, daardoor accepteerde ze haar vagina zoals deze was en heeft besloten om de operatie te annuleren.

Het gaat over acceptatie van jezelf, precies zoals je bent.Ik vraag mij af of de media voornamelijk aan de basis ligt dat vrouwen zo'n operatie uitvoeren of genre mannen zoals in mijn verhaal beschreven staat.
Alle reacties Link kopieren
quote:xkaily schreef op 28 juli 2014 @ 04:14:

[...]



Ik vraag mij af of de media voornamelijk aan de basis ligt dat vrouwen zo'n operatie uitvoeren of genre mannen zoals in mijn verhaal beschreven staat.



Wauw wat een hufter die ex van jouw zeg!

Vraag me af of jouw ' grotere lipjes' echt een probleem was of dat hij sowieso wel iets had gevonden om je helemaal af te branden. Deze man is een heel gemeen exemplaar en je moet echt snel vergeten wat hij allemaal eruit heeft gegooit.. Dikke knuffel xxx
Alle reacties Link kopieren
dit klinkt misschien hard, maar ze noemen het daarom ook niet voor niets ''de harde waarheid''. Ik begrijp je niet echt.

Als je zou moeten kiezen tussen deze harde waarheid of een leugentje om bestwil, wat zou jij dan hebben gekozen?

Je hebt blijkbaar wijde schaamlippen en je vriend zegt dat eerlijk recht in je gezicht. Heb je liever dat hij scheinheilig tegen je glimlacht en zijn (lichte) walging voor zichzelf houdt?

Een van de belangrijkste dingen die je kan hebben in een relatie is het vertrouwen: eerlijk zijn tegen elkaar.

En je moet ook zo denken: diegene die jou dit heeft verteld is een man, geen vrouw. Vrouwen zouden eerder doen alsof er niks aan de hand was en gewoon toneel spelen, mannen zijn eerder geneigd om gewoon te zeggen hoe het zit. (ja ik weet dat niet alle mannen en vrouwen zo zijn dankje).

Je had die schaamlippen al voor hij jou dit vertelde, het is niet dat ze opeens tevoorschijn kwamen nadat hij zijn gedachten met je deelde. Nadat hij dit aan jou vertelde werd je ervan bewust en begon je je onzeker te voelen.



Ik denk dat het probleem hier niet jou schaamlippen zijn, maar jou onzekerheid. Je voelt je onzeker, niet meer mooi, sensueel,...

En dat gaat elke keer zo zijn bij een vrijpartij.



Het belangrijkste vind ik is gewoon vertellen hoe het zit. Vertel je vriend dat je er mee zit en dat je absoluut geen operatie wilt ondergaan, maar dat je je nu niet meer goed in je vel voelt door zijn opmerking. Vertel hem dat je het heel dapper van hem vind dat hij de waarheid aan jou durft te vertellen.

Geloof me, er is niets zo sexy als een zelfzekere vrouw.



En als jou vriend dit niet accepteerr of er niet met hem te praten valt dan denk ik dat hij niet veel om jou geeft, maar enkel aan je poes.

Stel je voor dat alle vrouwen hier rondlopen met de zelfde poesjes. Je bent uniek, je bent jij, en als je vriend niet van jou uniekheid houdt dan is er iets mis met hem en niet met jou.



Ik weet niet of je hier iets aan hebt maar er is een heel mooie pornoster van x-art, haar naam is silvie die van die grote schaamlippen heeft en is echt niet lelijk hoor.



Als je je echt slecht blijft voelen kan je natuurlijk onder het mes gaan, maar dat is jou keuze en niet die van je vriend.
hallo ik ben ''sweet''
Laat die harde waarheid maar lekker zitten dan. Als ik hem zou vragen, hee Joop, zeg eens eerlijk, wat vind je van me lippen? Dan mag hij de harde waarheid zeggen.

Zolang ik niks vraag verwacht ik van hem enige maatschappelijk gewenste nuance.

En anders houdt ie maar mooi zijn mond. Hij kan sowieso niet praten met mijn lippen in zijn mond.
Alle reacties Link kopieren
quote:Rooss4 schreef op 29 juli 2014 @ 16:39:

Laat die harde waarheid maar lekker zitten dan. Als ik hem zou vragen, hee Joop, zeg eens eerlijk, wat vind je van me lippen? Dan mag hij de harde waarheid zeggen.

Zolang ik niks vraag verwacht ik van hem enige maatschappelijk gewenste nuance.

En anders houdt ie maar mooi zijn mond. Hij kan sowieso niet praten met mijn lippen in zijn mond. iedereen natuurlijk zijn eigen voorkeuren. Ik heb liever dat mijn vriend alles eerlijk verteld.
hallo ik ben ''sweet''
Alle reacties Link kopieren
quote:sweetbunny schreef op 29 juli 2014 @ 16:49:

[...]





iedereen natuurlijk zijn eigen voorkeuren. Ik heb liever dat mijn vriend alles eerlijk verteld.

En wat hij vindt is waarheid?? Of is wat hij zg vindt hetgeen waarvan hij denkt dat het zo zou moeten zijn. Denk je niet dat mannen niet ook een vertekend beeld hebben van hoe schaamlippen er uit moeten zien. Korte schaamlippen zijn nu eenmaal een hype. Er is zoveel over te doen geweest dat inmiddels de meeste mensen en dus ook mannen menen dat korte lippen normaal zijn en lange abnormaal.

Geloof me, hun voorkeur leunt op deze trend. Ik denk dat meer als 10 jaar terug mannen nog niet eens een voorkeur hadden vwb schaamlippen.

Och ja, tegenwoordig durven mannen ook weer te houden van kleine borsten. Dat komt dus heus weer goed met die grote schaamlippen wanneer mannen ontdekken dat dit eigenlijk niet abnormaal is.



Oh, trouwens in mijn boekje is eerlijkheid iets totaal anders als (lichte) walging!!!
It's never too late start living!
Alle reacties Link kopieren
In porno zie je inmiddels ook wat meer dames met grotere lippen. En ongelijke lippen (Stoya bijvoorbeeld).



Het zijn volgens mij vooral foto's die gephotoshopt worden; in bijv. de playboy hebben vrouwen allemaal 'gesloten' buitenste lippen (de kleine/binnenschaamlippen steken niet uit) omdat dat anders wordt gezien als porno (ik verzin het niet). Voor hen staat binnenste schaamlippen zien gelijk aan wijdbeens zitten om maar zo te zeggen en dat mag niet, want dat is te hardcore. Schijnt ook dat de NL'se playboy vrouwen vraagt (vooral BN'ers) om wat haar te laten staan, anders is het zo bloot



En dan heb je nog dat de binnenste schaamlippen de 'kleine schaamlippen/labia minora' worden genoemd, daarom gaan heel veel mensen ervan uit dat die altijd kleiner moeten zijn dan de buitenste/grote schaamlippen. Nou, nee dus!



Ik ben 'ongelijk' - 1 kleine schaamlip en de andere steekt wat meer uit (ongeveer 1 cm verschil). Ik heb er nooit mee gezeten eigenlijk. Ook nog nooit klachten gehad. Als dat wel zo zou zijn zou ik zwaar beledigd zijn



Geen enkele poes is hetzelfde, de een heeft kleine flappies, de andere grote, ongelijke, gerimpelde, gladde, bruine, roze, donkerroze, etc. De een heeft meer schaamhaar, de ander weinig, noem maar op. Je moet je niets laten aanpraten TO, jezelf zo accepteren als je bent, laat die vent maar lullen! (makkelijker gezegd dan gedaan, I know).
Alle reacties Link kopieren
Ik vraag me af hoe oud je bent. Dit omdat je twijfelt aan je lichaam. Ik heb zelf ook grote schaamlippen waar ik mezelf tijdens de jeugd erg voor schaamde. ik deed aan handbal dus douchen met het team vond ik niet erg fijn. totdat mijn vriendinnen tijdens een avond erg openhartig waren en we ons deel besproken. wat bleek, de pornopoes is zo normaal nog niet. Inmiddels ben ik volwassen en ben ik er zelfs trots op. mijn man speelt er graag mee en ook ikzelf vind het fijn om ermee te spelen en om ernaar te kijken. okay het is idd zo dat de prenetatie af en toe een beetje hulp behoeft maar ook dat is toch niet erg om zijn ding naar je poes te leiden en er zo heel dicht bij te zijn. Je man wist toch al vrij snel welke poes je had? waarom klaagt hij dan nu pas?



ik zou ook niet laten snijden. Hij moet je poes maar accepteren zoals ie is, en zoniet dan komt hij niet aan zijn trekken (*of juist wel:)
Alle reacties Link kopieren
OMG, wat een hork.

Ik heb het hier nog nooit over gehad met vrienden... Wat raar omdat zo sec te zeggen... pffff
Love bubbles....
Alle reacties Link kopieren
quote:xkaily schreef op 28 juli 2014 @ 03:36:

....



Verder wil ik nog even kwijt dat mannen onder mekaar wel degelijk praten over de schaamlippen. Ik heb ook wel eens een andere man horen zeggen dat hij een meisje had afgewezen omdat haar schaamlippen zo erg uitstaken en een andere ex van me liet eens vallen dat zijn ex haar schaamlippen meer uitkwamen dan die van mij, dus waarom zouden mannen daar onderling niet over spreken? Misschien niet als ze op dat moment samen zijn met die vrouw, maar wanneer de relatie gedaan is wel. Je weet direct hoe oppervlakkig ze zijn.

....

...



Wat een vreemde conclusie!

Met meisjes ga ik naar bed en heb ik seks, en dus gesprekken daarover en over lichaamsdelen.



Met mijn vrienden hoef ik niet naar bed en bespreek ik geen details over mijn seksleven en mijn vriendinnen.

En omgekeerd gebeurt dat ook niet.



Omdat jij een idioot trof, trek je de conclusie dat alle mannen oppervlakkige wezens zijn met rare gedachtenkronkels die ze onderling graag delen. Maar dat is onzin.



Er is wel een mensensoort die details over sekslevens graag deelt en bespreekt, die noemen we vrouwen.

Mannen praten onderling echt niet inhoudelijk over seks, zo gaan we niet met elkaar om.
quote:reni75 schreef op 22 oktober 2015 @ 14:15:

Ik vraag me af hoe oud je bent. Dit omdat je twijfelt aan je lichaam. Ik heb zelf ook grote schaamlippen waar ik mezelf tijdens de jeugd erg voor schaamde. ik deed aan handbal dus douchen met het team vond ik niet erg fijn. totdat mijn vriendinnen tijdens een avond erg openhartig waren en we ons deel besproken. wat bleek, de pornopoes is zo normaal nog niet. Inmiddels ben ik volwassen en ben ik er zelfs trots op. mijn man speelt er graag mee en ook ikzelf vind het fijn om ermee te spelen en om ernaar te kijken. okay het is idd zo dat de prenetatie af en toe een beetje hulp behoeft maar ook dat is toch niet erg om zijn ding naar je poes te leiden en er zo heel dicht bij te zijn. Je man wist toch al vrij snel welke poes je had? waarom klaagt hij dan nu pas?



ik zou ook niet laten snijden. Hij moet je poes maar accepteren zoals ie is, en zoniet dan komt hij niet aan zijn trekken (*of juist wel:)Ze is een jaar ouder dan toen ze het topic openende
Alle reacties Link kopieren
Ik heb een keer de de vagina van een Nederlands /Engels topmodel gezien, een in heel duur mode tijdschrift. Ze stond gewoon bloot met haar doos. Toen ik de bladzijde omsloeg en haar doos zag, schok ik heel erg en moest zowat kokhalzen !! heb toen gelijk de bladzijde omgeslagen. Ze had een hele enge doos! Alleen een streepje net als bij baby's en de vorm in een VIERKANT LETTERLIJK EEN DOOS . Het zag er bizar uit. Ik dacht toen; vinden mannen dit een perfecte doos?? met alleen een streepje??

Sorry ik heb liever wat zichtbare schaamlippen dan zoiets. Het is vrouwelijker en ziet er natuurlijker uit.

Dus maak je alsjeblieft geen zorgen, die man van jou spoort niet.
quote:Rzm schreef op 23 oktober 2015 @ 20:08:

Ik heb een keer de de vagina van een Nederlands /Engels topmodel gezien, een in heel duur mode tijdschrift. Ze stond gewoon bloot met haar doos. Toen ik de bladzijde omsloeg en haar doos zag, schok ik heel erg en moest zowat kokhalzen !! heb toen gelijk de bladzijde omgeslagen. Ze had een hele enge doos! Alleen een streepje net als bij baby's en de vorm in een VIERKANT LETTERLIJK EEN DOOS . Het zag er bizar uit. Ik dacht toen; vinden mannen dit een perfecte doos?? met alleen een streepje??

Sorry ik heb liever wat zichtbare schaamlippen dan zoiets. Het is vrouwelijker en ziet er natuurlijker uit.

Dus maak je alsjeblieft geen zorgen, die man van jou spoort niet.Je keek Minecraftporno?
Alle reacties Link kopieren
minecraftporno of hoelahoeporno, wat het ook mag zijn...



wtf?!

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven