Entertainment alle pijlers

Plaats hier leuke nieuwsberichten. :-)

30-06-2014 21:22 8 berichten
Alle reacties Link kopieren
Ik trap af.



http://www.rtvnoord.nl/artikel/artikel.asp?p=135834



De oudste studente van het Alfa-college, Gonnie Lemckert, krijgt dinsdag haar diploma. Op 72-jarige leeftijd heeft ze de opleiding Sociaal Agogisch Werk afgerond.

Lemckert is op latere leeftijd begonnen met studeren. Haar eerste mbo-diploma, Helpende Zorg Welzijn, haalde ze in 2011. Daarna is ze verder gaan leren voor medewerker Maatschappelijke Zorg.

Gonnie Lemckert zet zich in voor de Stichting Straat Madelief. Ze behartigt de belangen van de prostituees aan de tippelzone in Groningen.
Betty White: "Once you go blackberry... Hmmmmmhmmmm"
Alle reacties Link kopieren




http://www.nu.nl/opmerkel ... angehouden-man-thuis.html
My mind wanders in the shadows, I can not hear a sound, a zombie screams and a werewolf howls, my world is going down..
Alle reacties Link kopieren
quote:barrelroll schreef op 30 juni 2014 @ 22:13:





http://www.nu.nl/opmerkel ... angehouden-man-thuis.html



Leuk ! Zo hoort een wijkagent inderdaad de rust te handhaven.

Ik plak er even een stukje tekst bij.



De man werd zondagavond aangehouden, omdat hij "heftig gereageerd had op baldadige kinderen in de buurt", vertelt de woordvoerster van de politie aan NU.nl.

"Hij had hier last van toen hij thuis op de bank de wedstrijd Nederland-Mexico zat te kijken. Daarna ontstond er een conflict in de buurt."

Volgens het OM heeft de man geen strafbare feiten gepleegd. Wel zal hij het gesprek aangaan met de buurtbewoners.

Een wijkagent die op de melding afkwam, besloot om samen met de man de wedstrijd af te kijken. "Het ging daarbij om de laatste paar minuten van de wedstrijd. De agent heeft de man daarna meegenomen naar het politiebureau", aldus de woordvoerster.

Maandag twitterde de wijkagent dat hij thuis bij en mét de aangehouden verdachte op de bank de ontknoping van Nederland-Mexico had afgekeken. Hij vond dat dit "moest kunnen" en "het was goed voor het verdere proces". Hiermee doelde de agent volgens de woordvoerster op de bemiddeling rond de arrestatie.

De politie keurt de actie van de wijkagent goed en vindt het vooral belangrijk dat hij "zijn werk heeft gedaan".
Betty White: "Once you go blackberry... Hmmmmmhmmmm"
Alle reacties Link kopieren
Echt nieuws is het niet, maar wel zo aandoenlijk lief



http://www.telegraaf.nl/t ... t_bij_klasgenootje__.html
Ontbijt: Een Smoothie banaan Lunch: Een cracker/avocado en guinoa salade Diner:57 pizza broodjes,13 donuts,2 bakken gefrituurde kipkluif, 9 Rosé
Alle reacties Link kopieren
quote:barrelroll schreef op 30 juni 2014 @ 22:13:





http://www.nu.nl/opmerkel ... angehouden-man-thuis.htmlDit verhaal heeft twee kanten. Het bewuste meisje is door de man aan haar haren letterlijk naar binnen gesleurd en werd niet meer naar buiten gelaten... De ouders doen aangifte. Het handelen van de bewuste wijkagent wordt niet door iedereen zo gewaardeerd.
Denk aan de egels en eekhoorns in de herfst en winter.
Alle reacties Link kopieren
Spaanse gemeente bezuinigt met paard en wagen

Gepubliceerd: Ma 28 jul 2014

De Spaanse gemeente Monforte del Cid zet de vuilniswagen aan de kant en heeft paard en wagen weer ingevoerd.





Het plaatsje met 7800 inwoners ten westen van Alicante heeft daarmee wat onze eeuw aangaat een Spaanse primeur.



De gemeente heeft berekend dat het ouderwetse paard en wagen om het vuilnis te verzamelen ergens tussen 900 en 1200 euro per jaar kost.



De dieselvuilniswagen die Monforte del Cid inzette, kost 5000 tot 7000 euro per jaar.



Door: ANP
My mind wanders in the shadows, I can not hear a sound, a zombie screams and a werewolf howls, my world is going down..
Alle reacties Link kopieren
Rechte hoeken atletiekbaan China



In China is een atletiekbaan opgeleverd met rechte hoeken. Waarschijnlijk komt dat doordat de baan op tijd af moest voor een bezoek van hoge politici. Dat melden staatsmedia, volgens het Franse persbureau AFP.



De baan zelf heeft wel bochten, maar de witte lijnen hebben hoeken in die bochten. Een medewerker van het verbouwde atletiekstadion zegt dat de baan veel gebruikt is. Omdat de baan erg is afgesleten kunnen volgens hem de lijnen niet meer worden overgeschilderd.

Niet opgemerkt



Maar andere medewerkers zeggen dat het aanbrengen van de lijnen een haastklus was. Er werden hoge partijleiders verwacht en daarom wilde de leiding van het stadion alles klaar hebben voor hun bezoek.



De partijleiders zouden inmiddels in het stadion zijn geweest, maar de hoeken op de baan niet hebben opgemerkt.



http://nos.nl/artikel/680565-rechte-hoe ... china.html
Power to the people
Alle reacties Link kopieren
Ik heb ook een kaartje op de bus gedaan voor dit ventje!



http://www.ad.nl/ad/nl/10 ... -duizenden-kaartjes.dhtml



Toen de kleine Danny afgelopen vrijdag op zijn zesde verjaardag bij het postkantoor in Foxboro werd afgezet, stond hem een gigantische verrassing te wachten. Tienduizenden mensen bleken namelijk gehoor te hebben gegeven aan de oproep de doodzieke kleuter blij te maken met een verjaardagskaart.



Bij Danny werd in oktober een ongeneeslijke hersentumor vastgesteld. De tumor kan niet operatief verwijderd worden en is resistent tegen chemotherapie. Volgens zijn artsen leeft slechts tien procent van de kinderen met zijn type kanker langer dan 18 maanden. Zijn zesde verjaardag zou daardoor zijn laatste kunnen zijn.



Toch had de kleine man geen grote wensen. Het enige geschenk dat hij op zijn verlanglijstje zette was een doos vol verjaardagskaarten. 'Hij mocht van de dokters niet meer naar de kleuterschool, en sindsdien is hij eenzaam. Maar hij kan zijn naam herkennen op onze post, en daar wordt hij altijd zo enorm blij van,' verklaarde zijn moeder de wens.



Het verhaal moet wereldwijd tienduizenden mensen hebben aangegrepen, want op het postkantoor van zijn woonplaats lagen vrijdag dozen vol kaarten en andere cadeaus op het kereltje te wachten. Danny, zijn familieleden en postmedewerkers zijn uren bezig geweest om alle poststukken in de (bestel)auto's te laden om naar zijn huis te vervoeren. Op videobeelden van Amerikaanse media is te zien dat Danny dolgelukkig boven op de stapels dozen klimt.



Naast alle kaarten en cadeaus op het postkantoor werd de jarige job ook op andere manieren in het zonnetje gezet. The New England Patriots, een American footballteam uit Massachusetts, organiseerde een event voor hem in hun stadion en Justin Bieber verraste de jonge met een verjaardagsgroet op Instagram.



'We zijn enorm gezegend', schrijft Danny's moeder op Facebook. 'Ons lieve knaapje heeft een geweldige verjaardag gehad. Woorden kunnen niet beschrijven wat dit voor ons betekent.'

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven