Paranoide na brand.

24-07-2014 01:33 53 berichten
Ja waarom ik dit topic open weet ik ook niet zo goed.



Al maanden is er hier in de wijk een pyromaan bezig. Elke keer wordt er brand in portieken gesticht waardoor mensen hun huis niet eens uit kunnen. Vreselijk dus en het heeft mij al een tijd wakker gehouden tot ik vorige week ben verhuist.



Maar mijn ( iets verwarde moeder die deels zelfstandig woont en deels niet) woont nog wel in die wijk en zij was vanmiddag de lul...



Mijn broer belde mij dat hij haar niet kon bereiken ( ze neemt de tel altijd op) en dat hij zoveel sirenes hoorde. Vriend van mijn moeder gebeld en die vertelde dat er nu bij haar in de portiek een brand was gesticht.



Ze zat als een rat in de val, bij alle uitgangsmogelijkheden was brand gesticht en is uiteindelijk door de brandweer met een hoogwerker uit huis gehaald. Ze kon letterlijk geen kant op.



Gelukkig gaat het met haar gezondheid goed, de binnenkant van haar huis is nog goed, alleen de portiek is 1 groot zwart gat geworden en alles wat in de kelder stond is als verloren te beschouwen. Helaas ging het met 2 bewoners niet zo goed en die liggen in het ziekenhuis. Er was geen hand meer voor ogen te zien en ook ademen was nauwelijks mogelijk.



Logisch was ze bang om alleen thuis te zijn dus ben ik bij haar komen slapen maar god wat ben ik paranoide geworden zeg. Bij elk geluidje schiet ik op en ga ik controleren op rook, vlammen of een ergere brandlucht. Normaal liep ik midden in de nacht volkomen op mijn gemak door de portiek heen en nu durf ik niet eens de voordeur open te doen. Dus hier zit ik dan met mijn grote bek.



Komt ook omdat elke brand eerst in de middag is gesticht en daarna midden in de nacht nog eens..Echt wat bezield dat soort volk toch ook! Het is hier nu al maanden aan de gang...



De pyromaan is 1x gezien verderop in de straat na het gooien van een brandbom maar helaas nog steeds niet opgepakt.



Brandmelders worden morgen gehaald, de sloten van het portiek zijn vervangen en de politie zou extra langs rijden maar toch vind ik dit erg eng...



Bij de vorige portieken zijn zelf de brandmelders gestolen, de camera's weggehaald en is er weer brand gesticht..



Ook erg naar om mijn moeder op een media site te zien staan hoe ze uit huis wordt gehaald en dan achter haar alle rook te zien..
Alle reacties Link kopieren
quote:kiki1987 schreef op 30 juli 2014 @ 11:02:

Kookwekkertje ja dat klopt! Ik denk dat jij dan in S woont of in M? Ik woon in V. Hier hoorde ik de sirenes om 23.50 dus ik denk dat jij net bij de aanrijroute woont.



De meneer waar gister brand was ligt in het ziekenhuis, hij lag te slapen en heeft erg veel rook ingeademd..Niet meer normaal is dit.Ik woon in S, inderdaad. Wat ongelooflijk sneu voor die man. Ik kan het niet begrijpen.
Eigenlijk, ben ik een enorme burgertrut!!
Alle reacties Link kopieren
Oh, lees nu verder dan mijn neus lang is. Hopelijk is er een einde gekomen aan de branden.
Eigenlijk, ben ik een enorme burgertrut!!
Alle reacties Link kopieren
Hoi Kiki,



Hoe is het nu met je moeder? Fijn dat er iemand bij haar was 's nachts, dan voelt ze zich vast een stuk veiliger.



Is er al meer duidelijkheid over die laatste brand? Het zou wel fijn zijn als deze dader ook degene was die de andere branden heeft gesticht, dan houdt het tenminste op...

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven