nog niet gescheiden, en toch een nieuwe vriend. Vreemdgaan?

31-07-2014 01:52 32 berichten
Alle reacties Link kopieren
Ik weet niet of er al een onderwerp hier van is, maar had geen zin om te zoeken haha



Ik ben officieel getrouwd op papier, dus nog niet gescheiden, en toch ben ik al weg bij mijn aanstaande exman.

We hebben overigens nooit samengewoond, vanaf het begin af aan al niet, omdat hij dat absoluut niet wou.

We hadden op het laatst elke week ruzie, en soms werd er zelfs geslagen en gekrabd! We hebben heel veel pogingen gedaan om het goed te laten werken maar de ruzies werden steeds erger en heftiger tot ik het op het laatst zat werd en zei: En NU is het genoeg geweest, ik hoef je nooit meer te zien. We zijn klaar, het is over.

Ik ben toen noodgedwongen naar mijn ouders toegegaan omdat hij mijn huissleutels had ingepikt en weigerde die terug te geven, en hij ging naar zijn huis toe.

paar dagen bij mijn ouders gebleven, en toen met mijn vader nieuwe sleutels laten maken en teruggegaan naar mijn eigen huis.

Toen hebben mijn man en ik nog wel over en weer via sms facebook en email contact gehad, ruzie natuurlijk, maar we hebben elkaar eigenlijk sinds dien niet meer gesproken of gezien.

Wel heeft hij nog een aantal keer dringend en dwingend voor mijn deur gestaan heel opdringerig als een stalker, maar heb hem niet binnengelaten en ben ook verder niet meer ingegaan op zijn telefoontjes, belletjes en wat dan ook.

Een paar dagen later, kwam ik in contact met iemand die ik al wel sinds 2011 kende, maar nooit echt specifiek supercontact gehad.

maar dat contact tussen hem en mij werd steeds persoonlijker en steeds meer, en op een dag, toen we een gezamelijke muziekdag hadden, kreeg ik van hem achter zijn bus eerst een omhelzing, en toen ineens, keek ie me heel diep verliefd aan, en toen gaf hij mij zomaar uit het niets een heel klein gevoelig en teder kusje op mijn mond! Dit gebeurde op zaterdag 5 april 2014...

Ik wist niet wat me overkwam, en toen ik wegliep van hem dacht ik ineens: o-o... volgens mij ben ik verliefd! En later heb ik dit ook tegen hem gezegd...

Ik voelde me op dat moment verschrikkelijk schuldig tegenover John(zo heet mijn aanstaande exman), want, ik was ten slotte nog getrouwd en ik werd zomaar verliefd op een ander!

En dat terwijl ik me ZO had voorgenomen om pas aan wat nieuws te beginnen als ik gescheiden zou zijn...

Naja... Dat ging niet echt op blijkbaar...

3 dagen na de kus was hij bij mij thuis geweest voor het eerst en toen hebben we gerotzooit met elkaar... en toen zat ik te denken dat ik eigenlijk aan het vreemdgaan was... wat officieel ook echt zo was... en dit zei ik ook tegen hem nadat hij er om vroeg waar ik aan dacht... tsja, en nu, 3 maanden, 3 weken en 5 dagen later heb ik dan uit eindelijk toch een relatie met hem opgebouwd. Ik ben dolgelukkig met hem, en ben verliefder als ooittevoren, ben zelfs nog nooit zo extreem verliefd geweest als op hem in me hele leven!

maar goed, dan nóg, ik ben nog steeds niet van John gescheiden..

Ik heb het al wel tegen hem gezegd dat ik verliefd ben op een ander in een facebookberichtje.

Want hij stuurde mij vorige week een FB berichtje dat hij weer contact wou en vrienden wou zijn en alles, maar hij stond er wel achter dat we gingen scheiden.

Maar heb hem toen ''afgewezen'' en meteen maar verteld van mijn verliefdheid. En dit was het enige contact sinds 3 maanden wat ik met hem had.

Dus wat denken jullie, is het vreemdgaan, of niet?

Ik kan er niks aan doen, ik werd echt verschrikkelijk verliefd op die man.. allemaal door dat ene lieve tedere kleine kusje die hij mij gaf.

Je klinkt echt ontzettend kinderachtig.



En verder om even antwoord te geven op je vraag; nee ik vind het geen vreemdgaan. Op papier ben je nog getrouwd, maar je bent uit elkaar.
Alle reacties Link kopieren
Lief dagboek....
Just because I rock, doesn't mean I'm made of stone.
Steniging verdien je, op zijn allerminst.
Je klinkt als 15. Hoe jong ben je getrouwd?
Alle reacties Link kopieren
Ik ben wel voor steniging in dit geval eerlijk gezegd.
This user may use sarcasm and cynicism in a way you are not accustomed to. You might suffer severe mental damage.
Alle reacties Link kopieren
Wat een mega lang verhaal voor een heel simpele vraag, pff.

Nee je gaat niet vreemd, jullie zijn uit elkaar. lijkt me nogal makkelijk he.
Kom je nog terug TO? Er zijn nog wat vragen gesteld, en ik ben heel benieuwd naar de antwoorden.

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven