Zwanger worden vanaf Augustus 2014

29-07-2014 08:53 120 berichten
Alle reacties Link kopieren
Aangezien het bijna augustus is en het juli topic al vol is.... Wie gaat er nog meer starten (of is net gestart ?) Wij zijn net gestart Zal ook een tabel maken, wat willen jullie erin?





Naam Leeftijd Start Ovulatie Ronde NOD Kells82 31-28 Augustus 1 18/8 Limoentaartje ? augustus - 1 Pinkie Saraaa Louloutje mei - 3/8 Sproetje 30/30 Juli - 1 11/8 Nijntje 30/29 Juli 1 Spicy1985 28-28 Juli 31-7 1 14-8
anoniem_150350 wijzigde dit bericht op 30-07-2014 08:13
Reden: Tabel
% gewijzigd
Alle reacties Link kopieren
Hallo allemaal,



Mag ik me ook bij jullie aansluiten? Wij zijn heden rustig aan begonnen voor een tweede. De jongste is nu nog net geen jaar en krijgt nog borstvoeding dus m'n cyclus is nog niet helemaal op de rit. In principe wil ik m'n lichaam minimaal een jaar herstel geven maar we willen ook graag meerdere kinderen, ik word dit jaar 31 dus hebben we inmiddels besloten om zoetjes aan maar onveilige seks te hebben. Bij de eerste heeft het een half jaar geduurd.

Mocht het nu al raak zijn van die paar keer seks dan zou ik as vrijdag al kunnen testen.

En hoe relaxt we er ook aan begonnen, de spanning is nu al toegenomen. Voel van alles. Dat bleek ook wel te kloppen want ik heb gisteren de hele dag op de pot gezeten haha.



Hoop dat ik er nog bij kan. En alvast een zwaai voor Nijntje; hooooooi!
Zojuist de neuroloog gesproken en ik moet direct stoppen met de medicatie. Bij MS is het bekend dat de klachten een stuk minder worden tijdens een zwangerschap (hopen maar dat ik snel zwanger ben ). De eerste drie maanden na de bevalling is het dan wel weer zo dat je grote kans heb dat de klachten erger worden. In verband met mijn huidige gesteldheid (ik heb gelukkig geen last van uitval van lichaamsdelen) krijg ik niet direct een medische indicatie.
Alle reacties Link kopieren
@xianta, ik denk dat het positief nieuws is wat je gehoord heb, is dat zo? Krijg je extra klachten wanneer je geen medicatie slikt?
Alle reacties Link kopieren
@xianta, wat apart dat de klachten tijdens een zwangerschap minder worden en daarna mogelijk erger? Maar in ieder geval fijn dat je nu wel weet waar je aan toe bent! Aan de slag dan maar
Alle reacties Link kopieren
@Xiantia, dat lijkt mij goed nieuws! Nu maar duimen dat je snel zwanger bent, zodat de klachten minimaal blijven de komende tijd.



@louloutje: dank voor de tips!



@sproetje: ik zal mijn vriendin zeker inlichten vlak voor het huwelijk, maar er lopen nog vele andere bekenden rond op hetzelfde feest. Ik ga gewoon zelf vaak halen en schuif anders gewoon stiekem de drankjes door aan mijn vriend...
Alle reacties Link kopieren
Wowww wat gaat het hier hard. Euhmmm voor wat betreft de tabel ga ik het niet redden om dit bij te houden! Volgens mij gaf prulletje aan dat er ook een mogelijkheid is dat iedereen dat met een algemene inlog zelf doet? Geen idee hoe dat werkt, weet iemand dat?



Wat betreft drankjes ik heb afgelopen zondag ritueel m'n laatste glas prosecco gedronken. Ben van plan om niet te gaan drinken tot het gelukt is (en daarna natuurlijk ook niet haha) dus nu ook al druk aan het bedenken van smoezen.Zeggen dat je nog moet rijden is natuurlijk altijd een optie. (wordt bij de buren wat lastig)



Verder weet niemand dat we aan het proberen zijn. Denk dat 50/50 het verwacht, enerzijds omdat we net getrouwd zijn en al een tijdje een gezinswoning hebben etc. Anderszijds niet omdat we allebei een drukke baan hebben en nog met reizen enzo bezig waren.



Voor wat betreft werk, ik werk ft en man ook. Mocht het allemaal lukken twijfel ik nog erg tussen ft blijven werken of 4 dagen. Waar ik een beetje bang bij ben met 4 dagen is dat ik dan minder betaald krijg maar hetzelfde werk blijf doen ;)
Had ik net een heel verhaal gemaakt, knalt mijn internet eruit . Ben heel blij met het bericht van de neuroloog.



Hij vertelde dat de klachten minder worden, omdat je lichaam zichzelf en het kind beschermt. De artsen kunnen niet zeggen waarom de klachten in de eerste drie maanden erger worden, heeft met de hormonen te maken, maar ook met het wennen aan nieuw leven. Dit is voor 'gezonde' vrouwen al heel pittig. En bij mensen met MS is het energielevel vaak erg aangetast (ook in mijn geval). Dus das niet zo'n lekker combi . Maar na drie maanden kom je weer op het niveau van voor de zwangerschap.



Ik hoop maar dat ik snel zwanger ben, want zonder medicatie, ben ik een heel stuk vermoeider en dat zou dan weer verdwijnen als ik zwanger ben. Natuurlijk hoop ik dat jullie ook snel zwanger zijn :-).
Alle reacties Link kopieren
Een antibiotica kuur is ook een goede smoes om alcohol af te slaan . Tot nu toe Gelukkig nog niet hoeven verantwoorden. Ik drink met vlagen wel eens een drankje en dan weer tijden niet. Mensen zijn mijn wispelturigheid wel gewend haha.



@xianta ; klinkt pittig! Dan is het inderdaad te hopen dat het snel lukt. Wel mooi zeg dat je lijf het kindje vanzelf beschermt.
Alle reacties Link kopieren
Ik (Celine) ben ff bezig met een algemeen account en topic starten zodat we allemaal de tabel kunnen bewerken.
Alle reacties Link kopieren
Apart Xianta! Maar wel een logische omschrijving. Bijzonder eigenlijk weer, hoe je lichaam werkt



Goed idee om de tabel zelf bij te houden. Het gaat inderdaad erg snel hier!
Alle reacties Link kopieren
Hier is ie dan! Ik zal zo even dit topic doorspitten om de tabel aan te vullen met info. Ik hoop dat ik niemand vergeten ben. We kunnen deze dan op den duur laten sluiten door de mods.
Lieve allemaal,



Wij proberen sinds deze maand zwanger te raken ik vind het zooooo spannend allemaal! Jullie heel veel succes ook
Kan iemand mij helpen? Wij zijn sinds deze maand begonnen met proberen zwanger te worden. Ben dus ook deze maand gestopt met de pil. Wij hebben veel gemeenschap gehad tijdens die ovulatie(schatting) maar gisteren na de seks begon k best wat te bloeden en vandaag nog. Word wel al wat minder. Wat kan dit zijn?



Ook voor jullie allemaal, ik duim voor jullie!!
Alle reacties Link kopieren
Wanneer heb je je laatste pil gehad?
Alle reacties Link kopieren
Hallo allemaal,



Ik kom me ook melden, als er nog plek is?

Vriend en ik praten al een paar jaar over het krijgen van een kind (of 2), maar stelden dit steeds uit vanwege bepaalde voorwaarden die we eraan wilden stellen. Maar inmiddels zijn we er gewoon klaar voor mentaal en qua relatie. We wonen nog erg klein, maar gaan het huis in september te koop zetten.

Nu hadden we laatst seks en tijdens het voorspel kwamen we erachter dat de condooms op waren (ik slik al 1,5 jaar de pil niet meer). Tja, en toen keken we elkaar aan en hadden zoiets van 'waarom ook niet'. Dus gewoon doorgegaan. Toevallig was dat ook een dag voor mijn eisprong dus ineens was er een kans op zwangerschap, gek! Overigens ga ik er niet vanuit dat ik ineens zwanger zou zijn hoor.

Kortom: we hebben besloten er maar gewoon voor te gaan, en te improviseren mocht er eerst een baby komen en dan pas een huis met meer ruimte.



Vanwege een chronische ziekte moet dat wel gemonitord worden, dus ik ga maandag de specialist bellen om het aan te kondigen. En aan het foliumzuur



Voor de tabel; ik ben 27 en mijn vriend is 32 jaar. We zijn dus min of meer gestart in juli, maar gaan het officieel proberen in augustus.
Alle reacties Link kopieren
ik kom vanavond even jullie verhalen lezen e reageren, zit nu illegaal t forummen op werk Dus snel weer ad slag!
Alle reacties Link kopieren
Oh, ik zie dat jullie al vol zitten en naar een ander topic zijn verhuisd, jammer.
Moondancer kom gerust daar meekletsen. Een nieuw topic was tabeltechnisch gewoon handiger.
Alle reacties Link kopieren
Hallo,



Ik zou hier ok graag mee willen schrijven en lezen en delen.

Mijn man en ik gaan ook voor een 2kindje.

Dit is onze eerste maand spannend!

Bij onze zoontje heeft ruim en jaar geduurd, dus ga er vanuit dat nu weer zo lang ga duren hihi.



Groetjes van mij
Alle reacties Link kopieren
Oh ik heb een cyclus van 35 dagen ongeveer om de 5 weken! En ben voor het laats 23juli ongesteld geweest ;)!

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven