Ik ben zwanger praatgroep vervolg.

07-07-2014 21:54 3006 berichten
Alle reacties Link kopieren
De dames hier hebben eerder geschreven in het topic: Ik wil zwanger worden praatgroepje.



Deel, lees je bijzondere ervaringen met elkaar en geniet vooral van de zwangerschap!



Naam Leeftijd 1e,2e ….kind gestopt sinds Geslacht Uitgerekende data Bijzondrh.Spruit 21,p 231e01-14Meisje 24-12-201410-12-14 bevallen Theo27,p 291eMeisje25-03-2015 05-03-15 bevallen Dance26, p261e02-14Meisje14-03-2015 07-03-15 bevallen Wiennie23,p25 1e12-13? 11-201516-4 echo Bloem25,p 301ejongen08-01-2015 Kitty 30,p 301e01-1405-09-2015 geslachts echo 31-03 Lotte28 ,36 p1e12-13Meisje 13-04-15 Laury? ,? p1e? Lion35 ,36 p1e04-13? 29-11-20151e IUI raak! Myrna22 ,23 p1e07-14 04-10-2015 IME20 ,23 p1e01-14 Jongen1-11-2014 20-10-14 bevallen w00229 ,32 p1e09-14 ?21-08-2015 20 weken echo 3-4 Lieffies 31,31 p1e6-13 Verassing05-07-2015 ? Gatekeeper 31,31 p1e meisje02-09-2015 20 weken echo 13-4 Rosita 20,24 p1e12-13 Jongen02-02-2015 30-01-15 bevallen ® ?,? p1e? ??-?-2015



Maand 1: eindigt week 4,3

maand 2: eindigt week 8,6

Maand 3: eindigt week 13,2

Maand 4: eindigt week 17,6

Maand 5: eindigt week 22,2

Maand 6: eindigt week 26,5

Maand 7: eindigt week 31,1

Maand 8: eindigt week 35,4

Maand 9: eindigt week 40



Wijzigingen, of als je er graag in wilt even in dikke letters
Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd!
Alle reacties Link kopieren
@seksleven: ik merk dat ik heel wisselend zin heb. Valt geen pijl op te trekken maar dat was t eerst ook niet echt haha. Maargoed, misschien komt dat nog..
Alle reacties Link kopieren
@ myrna wat leuk dat je familie zo reageerde!



@ mies, tof dat alles goed is! is toch een geruststelling



@ seksleven, hier even op een laag pitje gezien ik echt beroerd ben en man later naar bed gaat dan ik.



@ hier: morgen echo!! zoo spannend, vandaag 3 dagen geleden ging het de vorige keer mis, dus die 'mijlpaal' hebben we al gehad, maar toch vind ik het wel eng hoor...
spannend lotte!! het wordt vast genieten! !



@sexleven hier ook even compleet stil, echt geen zin in op t moment... komt wel weer als ik me fitter voel
Alle reacties Link kopieren
Haha ben gelukkig niet de enige dus! Het is echt erg sinds ik zwanger ben moet ik er dus ook niks van weten als ik eraan denk val ik al in slaap hahahaha!
Liever spijt van iets wat je heb gedaan, dan spijt van iets wat je niet heb gedaan
Alle reacties Link kopieren
Vanmorgen dus nog een echo gehad bij de specialist.



Hij kon bevestigen wat ze al eerder hadden gevonden, gaatje in het hart. De kas dat het vanzelf dicht groeit is klein aangezien de grootte van het gat.



Zijn advies; bedenken of we hier of thuis willen bevallen. Mochten we thuis willen bevallen, maken dat we thuis komen.



Moeten die kut instantie's wel opschieten met hun kut Greencard!
Alle reacties Link kopieren
@seksleven, is het echt zo beroerd bij jullie dames? Hier is 6 keer per week niet genoeg hoor! Lijk wel verslaafd! Zeg al steeds tegen vriendlief dat als ik aan de pil ben het zo weer over is.



@Yadan, vervelend meid! Sterkte. Eerlijk gezegd snap ik je gevloek over een greencard niet echt.. ? Laten we het gezellig houden, hoe rot we ons soms ook voelen.
Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd!
Alle reacties Link kopieren
Greencard is een verblijfs vergunning, zonder de Greencard mogen we neefje dus niet mee naar huis nemen.
Alle reacties Link kopieren
Oke, nu wordt het allemaal wat duidelijker. Maar wat is nu jullie situatie dan?
Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd!
@spruit we hebben 1 keer gevreeen sinds ik weet dat ik zwanger ben, en ik ben nu 10 weken... zo beroerd is t dus haha...



ik heb gewoon geen puf ervoor tussen het overgeven en slapen in haha



@yadan wat naar van dat gaatje, en nu dan als het niet vanzelf dichtgroeit?
Alle reacties Link kopieren
@spruit 6x jeetje mina lucky spruitmans haha dancemans is niet zo blij momenteel! Ik moet er net als theo ook echt niet aan denken haha!



@yadan ik snap ook niet helemaal heb ik wat gemist, neefje?

Balen van het gaatje ik hoop dat het uiteindelijk allemaal meevalt
Liever spijt van iets wat je heb gedaan, dan spijt van iets wat je niet heb gedaan
Alle reacties Link kopieren
Hahaha nou spruitmans is ook niet blij hoor.. Gister dreigde hij al met een vibrator De seks komt vanzelf wel weer! Als jullie tot die tijd maar wel extra lief zijn voor jullie mannen haha
Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd!
@laury. Wat prettig! En nu weer fijn door.



@seksleven. Is hier gewoon normaal zoals voor de zwangerschap.



@yadan. Ik lees net je reactie bij een topic waar ervaringen 20 weken echo werden uitgewisseld. Ik wilde toch even zeggen dat ik je reactie zwaar ongepast vind en nogal grof. Verder schrijf je hier ineens berichten over je neefje, dit heb ik ook gelezen in een ander topic. Wij weten daar niks vanaf dus wellicht vergis je je in het topic.
Alle reacties Link kopieren
@spruit nou dancemans heeft het heel zwaar tis heel erg ik moet niks van hem weten en ben heel onaardig al vanaf het begin het is echt heel erg! Terwijl hij zo lief is



@lotte veel plezier morgen ik hoop dat alles goed is , ik duim voor je
Liever spijt van iets wat je heb gedaan, dan spijt van iets wat je niet heb gedaan
Alle reacties Link kopieren
@dance: dat onaardig doen herken ik wel! Alleen hij is ook zo snel op z'n tenen getrapt als ik op t moment.. Dus dat werkt niet echt lekker.



@slapen: slapen jullie ook zo veel korter als voor de zwangerschap? Ik slaap nu Max 8 uur per nacht, word vaak om 4 uur al een keer wakker..



@laury: yes, fijn voor jullie!!



@lotte: geniet er van en we duimen voor je!!
@ myrna korter??? ik slaap echt 14 uur per dag, en als ik wakker ben denk ik aan slapen haha



veel plezier vandaag lotte
Alle reacties Link kopieren
Hoi Dames,



Sorry dat ik even niet geschreven heb, ik ben erg druk met de laatste voorbereidingen voor de komst van onze kleine man, kleertjes wassen en strijken, laatste dingetjes aanschaffen en dergelijke.



@Lotte, Heel veel plezier vandaag bij de echo, hopelijk hebben jullie een mooie echo met kloppend hartje!



@Seksleven, de eerste 12 weken wilde ik er niets meer van weten. Nu is het weer normaal zoals het was, 3x per week, hoewel vriendlief het steeds enger vindt worden hij is erg bang om mijn vliezen te breken haha. Achja, soms doen we gewoon wat handwerk. Hij had ook niet echt moeite met weinig seks. Wij hadden toch al niet zoveel seks, vriend is na zijn werk altijd zo moe dat we het meestal in het weekend deden.



@de anderen, hoe is het met jullie en de kwaaltjes? Worden ze al wat minder? Hoop het wel voor jullie!



@hier, t gaat goed, beetje last van bandenpijn maar met mijn ondersteunende buikband is het goed te doen allemaal! Verder zo'n 5x per dag harde buiken maar goed laat hem nog maar even lekker oefenen, hij moet toch echt nog even blijven zitten!! Druk met de geboortekaartjes, moet zeggen dat ik het wel lastig vind om zo'n rijmpje te verzinnen, en het aanbod in kaartjes is ook zó groot! Vandaag komt de proefdruk binnen van een van de kaartjes die we mooi vinden, hopelijk is hij int echt ook zo mooi!



Ik wens jullie nog een hele fijne dag!

Liefs Ime.
Bi sonraki hayatimda gel.
Alle reacties Link kopieren
@theo ,

Mocht het niet vanzelf dicht gaan, dan word er waarschijnlijk geopeerd. Wij vinden het fijn dit zover van te voren te weten, wij wonen in de VS en de eigen risico's zijn daar niet mals. Denk aan duizenden dollars.



We moeten dus geld opzij gaan zetten mocht het zover komen.
Alle reacties Link kopieren
Wat leuk ime, een kaartje maakt het wel af he?



@ seksleven, bij ons ook minder omdat ik eerder naar bed ga, maar niet omdat ik minder zin heb ofzo, zelfs sleur ik manlief wel eens mee naar boven just for seks, en gaat hij daarna weer naar beneden



@ slapen, savonds heel moe, en 's morgens om half 6 wakker (of eerder) vervelend...



@ kwaaltjes, bij mij lijken de gember pillen te werken, wel nog een wee gevoel, maar niet meer zo hondsberoerd.. wat een opluchting!
Alle reacties Link kopieren
@ime wat leuk en spannend zo de laatste voorbereidingen' en lijkt mij ook moeilijk zon gedichtje! Wel al de naam? Helemaal zeker?



@hier lijken de kwaaltjes wel wat minder! Nu sinds paar dagen zeer schaambeen en de moeheid is er nog! Maar ja heb heerlijk vakantie dus geen probleem. Vannacht op vakantie erg spannend ben benieuwd



@lotte hoe is het gegaan?



@myrna haha bij jullie net zo gezellig als hier dus! Ik probeer echt me best te doen maar het lukt gewoon niet
Liever spijt van iets wat je heb gedaan, dan spijt van iets wat je niet heb gedaan
Alle reacties Link kopieren
@dance, ja lastig he haha! De naam is nu 100% zeker, we moesten van naam switchen omdat een stel uit ons vriendengroepje hun zoon de naam gegeven hebben die wij in gedachten hadden voor onze kleine man, we waren op zijn zachts gezegd not amused maar goed, deze naam pakt niemand ons meer af, het is een italliaanse naam die niet veel voorkomt! Fijn dat je minder kwaaltjes lijkt te hebben! Vermoeidheid zal nog wel even blijven denk ok bij mij was dat met 12 weken weg en nu weer terug door het slechte slapen snachts! Ik wens je een hele fijne vakantie! En geniet lekker van jullie laatste vakantie met zn tweetjes!



@Lotte, hoe was je echo? Heb je genoten?



@Myrna, hier ook rond 4uur snachts klaarwakker! Erg vervelend maargoed hoort erbij!

@Mies hoe is het verder met jou?

@Bloempje, hoe is het met jou en de kleine man? Issie lekker actief?

@Spruit, jeetje wat vervelend zeg dat je zoveel last hebt van je bekken en banden, neem je wel voldoende rust? Hoe doet Spruitenmeid het? Heeft ze al iets anders uitgevonden dan je blaas? En heb je al nieuws over jullie huis?



Hier een kiekje van 1 van de 4 proefkaarten, ben heel blij met het resultaat (heb de naam even zwart gemaakt) maar gaat om het idee. De tekstjes heb ik ook zelf verzonnen maar ben er niet echt enthousiast over!

http://instagram.com/p/sPnpV-HPCA/



Fijne middag nog!

Ime
Bi sonraki hayatimda gel.
Alle reacties Link kopieren
De echo was helemaal top!! We hebben genoten en zowel een inwendige als uitwendige echo gehad, maar uitwendig was beter zichtbaar. We hebben veel foto's op stick meegekregen en het hartje gezien èn gehoord wel zijn we iets korter zwanger dan verwacht: 7+1.



@yayden wat vervelend voor jullie! Lijkt me moeilijk hoor.
Alle reacties Link kopieren
@ ime; wat een leuk kaartje!
Alle reacties Link kopieren
Voor de mensen die mijn verhaal in mijn topic hebben gevolgd;



We hebben de Greencard vandaag toegewezen gekregen. We kunnen dus naar huis, en een pernamante Greencard gaan aanvragen.



Had via internet een verloskundige thuis gevonden, waar vriendinnen ook heen zijn geweest. Had gebeld alles uitgelegd, geen probleem kon er gewoon terrecht en kreeg extra echo's. Wel wouden ze de rapporten van de verloskundige hier graag hebben. Ik hier naar de verloskundige gebeld, alles verteld. Ze zouden het er heen mailen. Had aangeven dat ik graag als het mogelijk was nog een echo wou voor het vliegen, gewoon als geruststelling voor mezelf. Kon ik de papieren ook nog geprint mee krijgen, mocht het om wat voor reden niet aankomen. Kan er vrijdag ochtend terecht, we vliegen vrijdag S'nacht.
Alle reacties Link kopieren
@ime oh wat balen zeg kan me echt voorstellen dat jullie echt niet blij waren! Leuk dat jullie nu een naam hebben die niemand kan "afpakken" Hier kijk ik alleen maar naar meisjes namen geen idee waarom hahaha. Mooi kaartje die je laat zien



@lotte jeej wat goed huh hoe kan het dat jij hartje al gehoord hebben hier zeggen ze dat dat pas kan met 12 wkn?
Liever spijt van iets wat je heb gedaan, dan spijt van iets wat je niet heb gedaan
Alle reacties Link kopieren
Oehoeeh! wij hebben een huis!!



Reageer op de rest morgen even, moet nu even van alles doen!! :D
Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd!

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven