Tettertopic nummer 31!

21-04-2014 23:28 2986 berichten
Alle reacties Link kopieren
Een nieuwe lente en een fris nieuw topic!







Veel plezier weer!



Nummer 30
Ik ben mijn eigen bananenschil
Zonde! Verspilling!



Ik heb een werkdag van 10u tot 23.30u gehad.

Laatste draaidag. Komende week alles afronden en dan ben ik weer zonder klant met een volgende ontslagronde in het vooruitzicht.

Meh
En en en en vanmorgen werd ik in tranen wakker uit een nachtmerrie.

En en en straks moet ik weer naar mijn werk voor een 'afscheid'.



*Neemt nog een blokje chocola*
Dat was pittig Plou! waren daar ook de blommetjes voor? Hopelijk kun je vandaag en volgende week rustig aan doen.

Maak je je zorgen om de volgende ontslagronde? Het komt eigenlijk altijd wel goed toch, of is dat juist gevaarlijk om te denken?



Bieb, slechte start van de dag gisteren, bleh. Daar zou ik ter plekke flink sjagrijnig van worden.



Ik had gisteren ook een lange dag. om 7.30u de deur uit nar BoZ en einde van de ochtend belde mijn moeder dat mijn tante erg slecht lag. Heb ik wel eens verteld, geloof ik, mijn oudste lieve tante van 86, ze heeft een half jaar geleden te horen gekregen dat ze kanker heeft. En de hele tijd ging het goed met haar, maar de afgelopen maand is ze heel sterk achteruit gegaan. Dus na BoZ doorgereden naar Zeeuws Vlaanderen en daar mijn tantetje gezien. Ze was zo blij dat we er waren, helemaal dankbaar. Terwijl wij gewoon heel graag haar nog wilden zien. Dan maakt die reis echt niet uit. Ik denk dat het nu binnen een paar dagen wel afgelopen zal zijn met haar....

Uiteindelijk waren we tegen 22u weer thuis, we moesten op de terugweg weer via BoZ omdat mijn auto daar nog stond. Ik was best gesloopt eigenlijk.



Als ik jou was zou ik mijn telefoon lekker in de buurt houden in C, Plou! Ik vind het echt dapper dat je dit in je up gaat doen. Wat ik denk ik vooral lastig zou vinden is dat je niks direct kunt delen van wat je doet en ziet. Wel via fb en foto's enzo, maar niemand was er dan echt bij. Maar het lijkt me wel spannend om een keertje alleen weg te zijn, daar denk ik ook al een tijdje over.

Oh, en de poezel mis ik wel altijd enorm. Ei dat ik ben.



Slof, jij bent al lekker bij je Toffel? Have fun!
*geeft een zakdoekje met nog meer chocola aan Ploutje*


Ja, dat delen lijkt mij ook lastig Splinter, maar denk dat het wel goed voor mij is om op mezelf aangewezen te zijn. En eigenlijk is het maar een weekje want dan val ik het warme nest van Fant binnen



Ja, de blommen waren daar voor inderdaad.

En helaas worden mensen zonder klant meestal de laan uitgestuurd. Dit is voor het eerst dat ik tijdens een ontslagronde zonder klant zit. Maar er wakker van liggen heeft geen zin. Als ik mijn baan kwijt raak, gebeurt dat toch wel. En dan uitkering en gewoon solliciteren. Ik weet dat mijn ouders mij kunnen en willen bijstaan



Die laatste zijn trouwens gister vertrokken voor 7 maanden weer.

Ik zit een beetje in een dipje geloof ik he?

Nouja... zon schijnt, sjors staat klaar en straks denk ik ff rondje motor naar afscheid. Of met de auto... Kweet nog niet.

Komt wel goed weer.
*geeft nog een blokje chocola en een knuffel*



Hoop dat je lekker binnenboord blijft bij de ontslagronde hoor. Want tuurlijk red je het anders ook, maar het is toch lekkerder als je niet afhankelijk bent van het uwv en je ouders. En je vindt het toch ook leuk werk?



Lekker op de motor gaan straks, daar is het prima weer voor! Ik kan het niet, maar het lijkt me dat je je daar heerlijk vrij op kunt voelen. En stoer.



Veel plezier / succes straks!
Wat verdrietig van je tante Splint. Wat fijn dat jullie haar nog even hebben kunnen zien en spreken.
Hoe was het vandaag, Plou?



Ja, ik ben ook blij dat we m'n tante nog hebben gezien. Ik vind het zo sneu, dan wordt ze diep in de 80 en moet ze dan nog kanker krijgen. Kutziekte. Praten ging heel moeizaam hoor, je moest je oor zowat tegen haar mond houden om haar te verstaan, maar soms lukte het iets beter. En ze wilde m'n hand niet loslaten toen we weggingen. Achgossie....



Wij hebben vandaag lekker door Zeist geslenterd weer eens. Piepkleine oorbelletjes gekocht voor in mijn 2e gaatje , geurstokjes voor in de wc, man een jas, ik een nieuw telefoonhoesje en een nieuwe telefoon

Gewoon weer bij KPN maar nu een abonnement voor 29 euro inclusief een Samsung Galaxy S4 mini.

Lekker geslaagd dus. En heerlijk weer, dus helemaal prima.
Duimen Plou, ik hoop dat je de dans ontspringt.

Eerst maar lekker op vakantie



Arm tantetje Splint, gelukkig konden jullie nog heen.

Heb je dan nu ook echt al afscheid genomen toen je wegging?



Lekker van winkelen vandaag.

Ik heb de gewone S4. Is de mini echt mini?
Haha, er was NLtalige, wanstalige muziek die te hard stond, lekker eten en platte Amsterdamse mensen. Prima te doen dus

De motorrit was heerlijk en nu zit ik aan de linzensoep.

Dipbui is weer opgebokt.



Jouw dagje en aankopen klinken prima



Ik was al begonnen met opruimen hier. Zo mee verder en vast wat kleren selecteren voor vakantie.

Maarja... Nu ligt er een bak sneeuw en volgende week is het 20 graden en zonnig. Daar kan ik toch helegaar niks mee?

Gewoon zomerkleren mee dus
Ik zou gewoon zomerkleding doen, misschien wat shiirts met lange mouwen en als het echt heel koud is, koop je daar een vest een een sjaal en een muts. Maar inderdaad best ingewikkeld ja.



Afscheid klinkt helemaal goed.



Bieb, ja, afscheid genomen. Nou ja, hoe doe je dat? Sterkte, zet 'm op, doe rustig aan, dag lieve tante, ga maar lekker slapen.... het is het allemaal net niet. Geen idee hoe dat moet, maar ik denk wel dat iedereen weet dat het de laatste keer was.
Grrr, ik krijg de gesprekken uit mijn WhatsApp niet overgezet. Zwaar irritant.
Hèhèèèèèèèèè, ein-de-lijk gelukt. En het is pas half 3. Ik denk dat ik er een paar uurtjes mee bezig ben geweest.

Was echt bang dat ik alles kwijt was.



Nu maar eens
Jeetje zeg, wat een gruwelverhaal, met gelukkig een wonderbaarlijke afloop.
quote:Splinter_ schreef op 14 september 2014 @ 02:00:

Grrr, ik krijg de gesprekken uit mijn WhatsApp niet overgezet. Zwaar irritant.

Waarom zou je dat willen dan?

Ik lees die oude dingen nooit meer.
quote:Splinter_ schreef op 14 september 2014 @ 13:03:

Jeetje zeg, wat een gruwelverhaal, met gelukkig een wonderbaarlijke afloop.

Arm dier



(en waarom is die trut niet gelijk na het aanrijden gestopt om te kijken??)
En dan alleen verbrande oortjes. Beestje heeft een engeltje bij zich!



Ik lees best vaak terug in berichten. Ook in de mail of hier op het forum. Of ik moet iets opzoeken en dan vind ik het meestal nog wel terug.

Ben een beetje nostalgisch.
Alle reacties Link kopieren
Splint, hoe is het nu met je tante?? Fijn dat je nog bent geweest om haar te zien Afscheid nemen is vaak meer zeggen hoe je om iemand geeft, denk ik. Bij mijn beide ouders was het vooral dat waar het omging. Ook als anderen langs kwamen, zoals nichtjes en vrienden. Dag zeggen is zo raar in zo'n situatie, precies zoals je het zelf zegt, sterkte? zet hem op? 't lijkt allemaal zo banaal op zo'n moment.



Lieve malle Plous, ik wou dat ik je tegemoet kon komen reizen, dan zouden we samen BC even onveilig maken Maar whatsappen is natuurlijk super simpel, en dan kunnen we op een afstandje wat adviezen enzo geven. En vooral luisteren naar de lol die je hebt overal

En hier schijnt de hele weekend al de zon. Heerlijk, het is nu 23 graden buiten!!



Het vervelendste vd sneeuwstorm is dat er heel veel bomen zijn omgeknapt, door de zware lading sneeuw (er is al met al zo'n 40 cm gevallen) die boven op de takken terecht is gekomen, takken waar nog alle blaadjes aanzaten. Nu nog zijn ze overal aan het puin ruimen, er zijn nu nog steeds huizen zonder stroom. Electriciteitskabels gaan hier nog vaak boven de grond en de takken zijn hier bovenop gevallen dus 30.000 huishoudens zonder stroom. En overal, nu nog, takken op de wegen en paden. Op dit moment zijn nog haast alle parken gesloten ivm de onveilige situaties.



Dit was ook voor Calgary een complete absurditeit. Maar het heeft de mensen wel weer dichter bij elkaar gebracht, overal zie je mensen samen werken om de boel weer netjes te maken.

Optimist tot in de kist!
ben er weer! Sinds gisteravond al, maar was een beetje gammel vandaag. Het was heerlijk, zo fijn om weer bij elkaar te zijn , maar nu zoveel moeilijker om weer thuis te zijn en hem achter te laten

Veel van de omgeving gezien (goed voor de househunting), appartmentje was geweldig (zal zo wat foto's plakken), lekker zelf gekookt (Sloffriend) en in het restaurant beneden gegeten (heerlijk!), en we hadden zelfs goed weer . Heenreis begon slecht met geen treinen en vertragingen , heb zelfs de geboekte Eurostar gemist, maar tis allemaal goed gekomen. Ook nog toeristisch gedaan en o.a. Stonehenge gezien (vond ik persoonlijk tegenvaller).



Ik moet hier ook nog ff bijlezen
Alle reacties Link kopieren
Klinkt echt heel fijn en mooi en goed en lief Slofje , en het is je zo enorm gegund!! Hoe lang gaat alles nu nog duren??



G is net bij de t.a. geweest, voor een zenuwbehandeling/wortelkanaal behandeling. Nu is er tijdens het vijlen een stuk vd vijl in het gat vd kies afgebroken en moet hij naar een specialist om het puntje eruit te krijgen. TA zei dat het niet direct een probleem is en dat hij er niks van zou moeten voelen.... ik hoop het maar. Trouwens Splint had jij ook niet zoiets??? Of heb ik het verkeerd onthouden? Heb geprobeerd te zoeken maar in die dingen mis ik echt de Viva zoekfunctie.



Ik ben sinds gisteren bestuurslid vd wijkvereniging, lijkt erg leuk. Veel te doen oa een website en social media maar ook programma planning voor jeugd en nog veeleer meer.

Vorige week ook een soll. gesprek voor bestuursfunctie van een hele grote organisatie die zich bezig houdt met oa daklozen, minderbedeelden, etc. Dat gaat wrsch ook allemaal wel door. Lijkt mij erg leuk. Ik ben bezig om mijn lege dagen wat vulling te geven. Mijn eigen dingen zijn er ook nog maar het is lastig om constant alles uit mijzelf te moeten halen, nooit geen feedback of iemand die mee brainstormt en dat heb ik wel nodig.



Ik ben uit het Slow Food bestuur gestapt omdat ik er erg veel moeite mee had hoe elitair alles is, events kosten een vermogen en boeren zijn eigenlijk meer een soort van environmentalists, de voorzitter had Duits en Filosofie gestudeerd en is nu dus een soort van veredelde boer. Best een leuke vent hoor maar de hele groep is zo yuppie achtig, en laat ik daar nou net niet goed tegen kunnen In Canada is eten vd boer en geknuffelde groente kopen een enorme hype, en ook in hypes ben ik niet zo goed
Optimist tot in de kist!
Oh Fantje arme man! Ik hoop echt dat hij daar geen last van krijgt. Duurt het lang om naar de specialist te kunnen?

Jammer van Slow Food, maar zo te lezen kun je bij de wijkvereniging en die andere organisatie veel meer betekenen.Zit je nu eigenlijk ook nog aan de hulptelefoon?



Ik heb wat foto's op onze FB site gezet.En Fant, het gaat nog wel een aantal maanden duren. Definitieve uitspraak staat nu op 12 december.
quote:Olifantjeinhetbos schreef op 17 september 2014 @ 19:47:

Heb geprobeerd te zoeken maar in die dingen mis ik echt de Viva zoekfunctie.

Nou dat treft...de zoekfunctie werkt sinds vorige week!!





Goed dat je gekozen hebt voor iets wat bij je past Fant.

Hopelijk haal je daar meer voldoening uit.



En wat fijn dat je het zo leuk hebt gehad Sloffert. Kan me voorstellen dat het nu weer kaal is thuis.

Alles met de dieren goed gegaan?
Slof is flieft!

Fijn dat je het zo leuk hebt gehad samen. Nu dus nog even volhouden.



Jee Fant, dat klinkt rot voor G! Het klopt wel min of meer, je associatie met mijn kies. Bij mij was het schroefje van mijn nieuwe kies afgebroken en in het implantaat blijven zitten. Ik ben door de endodontoloog geholpen toen. Overigens doet de zoekfunctie het weer, heb ik gelezen, dus misschien als je zoekt op endodontoloog, kom je mij wel tegen.



Leuk van de wijkvereniging! Hopelijk zijn dat meer normale mensen. Jammer van de slowfood, want dat had ook wel echt jouw passie, maar jou kennende kun je bij de wijkvereniging ook best iets met samen eten gaan doen. Ik snap dat trouwens goed hoor, dat je graag wat meer met anderen samen wilt doen ipv alles maar alleen. Klinkt een beetje als mijn solo-werk ten opzichte van het werken met collega's in BoZ. Hoop dat je het heel leuk gaat krijgen daar!



Ik heb zojuist een telefoontje van mijn moeder gehad, dat mijn oude tantetje vanmiddag is overleden. Achgos, het mensje was zo broos en op, gelukkig heeft het niet onnodig lang geduurd. Maar ik ben er wel verdrietig om. Gek ook, een tante is toch de generatie boven je, in familieverband dan. En nu is mijn vader de oudste van het gezin.

Gecondoleerd Splint

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven