behaarde poes

15-09-2014 16:12 171 berichten
Alle reacties Link kopieren
Hallo, ik als man ben een liefhebber van een behaarde poes. Mijn vrouw houdt het wel redelijk bij, maar ze is lekker behaard. De algemene trend is kaal, maar daar begrijp ik helemaal niets van. Wat vinden jullie daarvan?
JDM hoe kom jij aan je trekken? Ik ken namelijk geen een vrouwmens die eruit ziet als King Kong
Dit is duidelijk een gefotoshopte foto van een man met een vrouwengezicht.



Als jij echt hetero bent kan ik me slecht voorstellen dat je dit een geile foto vindt. Jouw fetisj kan ik snappen maar dan zou ik in jouw plaats een hele vrouwelijke vrouw willen zien met een normale dosis lichaamshaar.



Dat verhaal gaat natuurlijk helemaal nergens over, creativiteit van een boskabouter.

Als je een verhaal wilt schrijven, schrijf dan een echt lekker verhaal. Geen enkele vrouw druipt haar hele boesjboesj nat na een tepelstreel en een aaitje over haar ehm.. mevrouw.
quote:Rooss4 schreef op 18 september 2014 @ 20:36:

Dit is duidelijk een gefotoshopte foto van een man met een vrouwengezicht.



Als jij echt hetero bent kan ik me slecht voorstellen dat je dit een geile foto vindt. Jouw fetisj kan ik snappen maar dan zou ik in jouw plaats een hele vrouwelijke vrouw willen zien met een normale dosis lichaamshaar.



Dat verhaal gaat natuurlijk helemaal nergens over, creativiteit van een boskabouter.

Als je een verhaal wilt schrijven, schrijf dan een echt lekker verhaal. Geen enkele vrouw druipt haar hele boesjboesj nat na een tepelstreel en een aaitje over haar ehm.. mevrouw.Inderdaad. Van het hele gedoe klopt nu helemaal niks meer. Als je van lichaamshaar houdt, oke. Life goes on. Maar die aapfiguur van de foto dat is zelfs vies bij een vent.
quote:jdm schreef op 18 september 2014 @ 18:40:

Collega vandaag. Lichaamshaar is onvrouwelijk. Ik: onderbouw dat aub. Collega: een vrouw hoort geen haar op haar lichaam te hebben. Alleen haar hoofd Ik: en waarom is dat zo ? Wie heeft dat bepaald ? Collega: als een vrouw lichaamshaar heeft lijkt ze op een man. Ik: wie heeft dat bepaald ? Wie heeft bepaald dat lichaamshaar mannelijk is ? Waarom hebben alle vrouwen dan haargroei op hun lichaam als het alleen voor mannen is..... collega: het is vies....



Tot zo ver ben ik het met je eens maar daarna



Laat iedereen lekker doen wat hij/zij wilt.
Ik wil trouwens wel kwijt dat ik ook bij mannen lichaamshaar niet altijd even sexy vind.

Gebruinde benen met blonde haartjes, prima.

Maar spierwitte benen met van die zwarte vacht erop vind ik zelf echt vreselijk. Hetzelfde voor witte billen met zwarte haren. Vind het niet smerig ofzo maar charming is een ander verhaal....
Duidelijk broodje aap verhaal inmiddels...
Alle reacties Link kopieren
Realistisch genoeg ?
moderatorviva wijzigde dit bericht op 18-09-2014 23:22
Reden: pornografische links verwijderd
% gewijzigd
@jdm: ben je niet bang dat je praaivassie wordt aangetast als je hier selfies blijft plaatsen?
Waarom moet mijn foto er nou weer bij, dat vind ik dan weer flauw.
Je links zijn 18plus, daar kan je een vette ban voor krijgen, weg ermee.



Shehot
Ik vind de foto's wel interssant. Mijn ideaal beeld van een vrouw is totaal anders. Ik zie wel in dat we geconditioneerd zijn door de tijdsgeest maar ik verzet me hier niet tegen



Ik ben wel benieuwd hoe zo'n haren fetisj ontstaat ?
Ik vind die foto's ook niet vies ofzo, het mag op dit forum gewoon niet. Het doet mij persoonlijk trouwens niks, niet geil, geen afkeer.



Een fetisj ontstaat vaak in de kindertijd, er wordt iets gezien/ontdekt en er komt een fascinatie voor die zich in latere leeftijd ontwikkeld tot onmisbaar seksueel genotsding. Ik heb wel eens een programma gezien van iemand die dit had met mensen met geamputeerde lichaamsdelen. Kan je je niks bij voorstellen.
Zo bizar vind ik dat ! Koppelen kinderen dit al aan seksualiteit ?
Nee, dat volgens mij niet.



Je ziet in je kindertijd een man met één been, het is de eerste keer dat je zoiets ziet en je raakt gefascineerd, kinderen kunnen natuurlijk heel goed fantaseren en het hele beeld gaat een eigen leven leven.

Op een moment in de late kindertijd/pubertijd, wanneer de seksualiteit ontwikkeld wordt krijgen de fantasieën over deze fascinatie een andere (seksuele) tint.



Nu wil ik niet zeggen dat het altijd zo werkt natuurlijk, ik heb dan ook geen idee waarom jdm behaarde vrouwen geil vindt. Het is wel zo dat een fetisj als een vrij onmisbaar deel van de seks wordt ervaren. Als je iets gewoon geil vindt is het geen fetisj.
Wat ik zo apart vind is dat de hele seksualiteit en geil worden gekoppeld wordt aan dat voorwerp of ding of weet ik veel. De sekspartner is dan meer het lijdend voorwerp die het aan moet of uitdraagt etc

Best een last voor beide koppels of je moet net iemand treffen die ook zo'n fetisj heeft.
Maar op een bepaalde manier doen "wij gewonen" dat ook. Mannen kunnen een vrouw zien in een strak rokje, kousen, pumps, een instant stijve krijgen en zin hebben om met haar te neuken. Zonder ooit een woord gewisseld te hebben komt de zin om met diegene vleselijk te rollebollen (in oertermen gezegd: voort te planten).



Bij fetesjisten is die drang gekoppeld aan iets anders dan dat rokje, die kousen en die heels.

En ik denk niet dat het zo is dat het totaal niet uitmaakt met wie de fetisj gedeeld wordt al zal het voorwerp an sich wel altijd een soort van trigger zijn.



De heer kent nu eenmaal vreemde kostgangers, er zijn ook mensen die een intense liefdesrelatie aangaan met hun auto, schuur of bloempot.
Een brug kan ook zag ik laats op tv :-)
quote:jdm schreef op 18 september 2014 @ 18:40:

Met 'meneer' wrijf ik langs 'mevrouw' en kreunt zd het uit..



Beloof ons alsjeblieft dat je nooit gaat proberen om erotische verhalen te schrijven hahaha.

Werkelijk tenenkrommend relaas dit van jouw vrijpartij met een behaarde vrouw.
quote:globe80 schreef op 19 september 2014 @ 09:31:

[...]





Beloof ons alsjeblieft dat je nooit gaat proberen om erotische verhalen te schrijven hahaha.

Werkelijk tenenkrommend relaas dit van jouw vrijpartij met een behaarde vrouw.Hahahah hilarisch
quote:Rooss4 schreef op 18 september 2014 @ 18:58:

Beenhaar, borsthaar, tepelhaar, bilhaar, kuthaar én onderrughaartjes?ik mis nog oorhaar, neushaar, snorhaar, vinger- en teenhaar. Kortom, haar everywhaar! Dit was nog maar de proloog van een driedelige reeks, vermoed ik.
Hahahaha een proloog.

Waarom denk ik elke keer als dit topic weer omhoog komt toch aan t woord 'Grobbebol'?
Ik vind dat scheermesjes, harsen en laseren geld kosten, en dat er mensen een baan hebben in de industrie die dat genereert. Ik persoonlijk heb er niet zoveel geld voor over, maar wie ben ik om anderen te vertellen dat al die mensen werkloos moeten worden? Dat ze een probleem creeeren ( vrouwenhaar is vies) om hun spullen te verkopen is denigrerend voor vrouwen maar niet illegaal. Denigratie van vrouwen om ze onzin te laten kopen is de norm. (Deodorant, haarpruduct, make-up, dieetvoedsel, femivitaminen, maandverband met bloemengeur, vrouwengereedschap, dagcreme, chirurgie, zelfhulpboeken, vrouwenbladen... )
Ik vind ook dat scheermesjes geld kosten.
Ik vind dat TO de benen genomen heeft
Tandpasta kost ook geld, maar om daarom maar haar op je kiezen te laten groeien?

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven