Videokaart van mijn laptop wordt niet herkend bij de sims 3

09-10-2014 15:20 9 berichten
Alle reacties Link kopieren
Hallo allemaal,



Ik heb een vraag over de sims 3. Ik heb dit spel gisteren op mijn laptop geïnstalleerd volgens de regels. Maar op het moment dat ik het spel wil gaan spelen krijg ik de volgende melding:

''Waarschuwing: videokaart niet herkend. We kunnen je videokaart niet vinden in onze database. Je grafische instellingen staan zo hoog mogelijk ingesteld, maar misschien is het verstandig om ze wat lager te zetten als de prestaties niet goed zijn.''



Ik kan dit bericht niet negeren want op deze manier kan het spel niet verder gespeeld worden.



Ik heb een Asus laptop deze draait op Windows 8.1, 64 bits met een intel core i3. En een On-board graphics adapter model: Intel HD Graphics 4400. Hebben jullie een idee hoe ik de sims wel kan laten draaien op mijn laptop?



Alvast heel erg bedankt!



Groetjes
Alle reacties Link kopieren
quote:

Windows 8 en De Sims 3

De Sims 3 is eerder verschenen dan Windows 8. Soms kunnen oudere programma’s problemen opleveren met nieuwe besturingssystemen, maar dat is waarschijnlijk niet het geval bij Windows 8 in combinatie met De Sims 3.



Volgens SimGuruGraham (een producer van De Sims 3) ondersteunt De Sims 3 Windows 8 als patch 1.39 of recenter is geïnstalleerd



http://www.pinguintech.nl ... h/windows-8-en-de-sims-3/Heb je de laatste patches/updates wel gedownload en geinstalleerd?
Alle reacties Link kopieren
quote:kerol schreef op 09 oktober 2014 @ 16:24:

[...]





Heb je de laatste patches/updates wel gedownload en geinstalleerd?Dank voor je berichtje. Waar kan ik precies zien of ik patch 1.39 of recenter heb gedownload en geïnstalleerd?
Als je de grafische instellingen lager zet is die waarschuwing dan verdwenen? Ik zou hem anders op lagere instellingen laten staan.
Alle reacties Link kopieren
quote:netniet schreef op 09 oktober 2014 @ 16:35:

Als je de grafische instellingen lager zet is die waarschuwing dan verdwenen? Ik zou hem anders op lagere instellingen laten staan.Waar kan ik mijn grafische instellingen precies lager zetten? Want in het spel kom ik tot het begin scherm waar ik dus een stad moet gaan kiezen om mee te spelen. Maar ik kan daarin niets aanklikken, want dat geeft hij niet weer (waarschijnlijk te maken met dat hij mij videokaart niet herkent). Dus in het spel kan ik niets veranderen.
Alle reacties Link kopieren
quote:mloesxx schreef op 09 oktober 2014 @ 16:32:

[...]





Dank voor je berichtje. Waar kan ik precies zien of ik patch 1.39 of recenter heb gedownload en geïnstalleerd?



Geen idee, ik heb het spel niet.

Maar de laatste patch installeren is voor elk spel een goed idee, zeker als je problemen hebt.

Ik zou altijd gewoon de laatste blind downloaden/installeren.



Zie http://www.thesims3.com/game/patches
Alle reacties Link kopieren
quote:kerol schreef op 09 oktober 2014 @ 16:39:

[...]





Geen idee, ik heb het spel niet.

Maar de laatste patch installeren is voor elk spel een goed idee, zeker als je problemen hebt.

Ik zou altijd gewoon de laatste blind downloaden/installeren.



Zie http://www.thesims3.com/game/patchesIk heb het gevonden en mijn spel is al up-to-date dus daar zou het niet aan kunnen liggen..
Alle reacties Link kopieren
Volgens mij komt het wel vaker voor bij de sims dat ie niet op zoek gaat naar je videokaart bij een laptop. Ik zou gewoon even googelen wat anderen daar aan hebben gedaan.
Iemand had een oplossing gevonden met hetzelfde probleem:



http://answers.microsoft. ... 51-49de-9a26-48e342866aa4



Je zou natuurlijk ook nog kunnen proberen of het spel het wel doet als je hem installeert met de compatibiliteit van windows 7.

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven