whatsapp/telefoon contact binnen een relatie

14-10-2014 20:38 279 berichten
Alle reacties Link kopieren
Hallo,



Mijn vraag is hoe vaak jullie whatsappen, telefonisch contact hebben etc. binnen een relatie ik bedoel dan als je elkaar niet ziet. (bijv een week ertussen)



Mijn vriend heeft nog al de neiging om mij de hele dag amper iets te laten horen. Ik word hier echt verdrietig van want ik heb het idee dat alles van mijn kant af moet komen. Gister heb ik hem bijv. heel vaak gebeld. Maar hij zei steeds aan de tel dat ie terug zou bellen echter deed hij het niet, dus toen belde ik weer en zei ik heb gewoon geen zin om te bellen.



Maar is dit nu zoveel gevraagd? dat ik even mijn dag wil door nemen met mijn eigen vriend en hij hier geen interesse in lijkt te hebben? of ben ik nu de dramaqueen?



Vandaag heb ik me als ''test'' stil gehouden... hele dag was het stil tegen 17:00 u kreeg ik een berichtje met ''hoi'' ik reageerde hier anders op dan normaal (ook beetje kortaf ) hey zei ik waarop hij zei hoe was je dag maar uiteindelijk was zijn dag ''mwah'' dus ik vroeg me af waarom hij het wel gelezen had maar nog steeds niet reageerde na een half uur.... ik natuurlijk weer helemaal aan koken en belde hem op'' waarom spreek je me gvd aan als je amper praat?;''



Dus hij zei meteen ''S...'' ik moet ophangen heb nog kei weinig batterij en die moest hij hebben voor een vriend waar hij op dat moment mee ging afspreken dus ik werd ff op de negeer gezet. Alweer werd ik afgekapt en afgescheept. Dus ik ging vervolgens op whatsapp helemaal te keer tegen mij en toen zei hij dat hij mijn gezeur en negatieve aandacht gevraagd zat was. ( wat onzin is want gister belde ik hem steeds met een masker op ''positieve buien'' maar hij had er gewoon geen zin in )



Hij noemt mij altijd een zeur als ik over deze problemen begin. Maar ik mis gewoon echt de aandacht en de bevestiging.





Nu weten sommige mensen vast al dat ik sowieso al geen goede relatie heb en dat beter is dat het uit is sowieso al.......



Maar toch vroeg ik me af, is dit nou eigenlijk wel normaal binnen een gezonde relatie? weinig contact als je elkaar niet in real ziet?

Of hoe gaat dit bij jullie?



bij ons voelt het op deze manier gewoon niet goed aan.
Alle reacties Link kopieren
Die vriend zit nou helemaal tegen mij te flippen



mrja hij geloofd toch eerder zijn vriend dan mij dus ik ga het niet zeggen dat hij mannen neukt.
Alle reacties Link kopieren
Meisje, je zoekt zelf telkens ale drama op. Focus lekker op jezelf, ga het goed hebben met jezelf. Stop voorlopig met mannen.
Alle reacties Link kopieren
.
Waarom staat dit topic niet op de psychepijler?

Meid hou op met dit drama en zoek een goede psychiater.

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven