Na 11 maanden... toch zwanger/moeder 2

13-01-2014 15:41 684 berichten
Alle reacties Link kopieren
Het blijde vervolg op 'Na 11 maanden nog niet zwanger', deel 2 alweer! Voor alle kletspraat over wel of niet uit logeren, en andere belangrijke koffiepraat. Take it away lieve meiden, dat het oude topic maar snel overbodig mag zijn!



NaamleeftijdNaam kindGeboortedatum kindUitgerekend opAaatjeFY*Mini Ieniemini januari 2011 oktober 2012Andes32N Eaug 2012

juli 2014Boem38M.mei 2012Groentje30Y. J.juni 2012 februari 2014Marloes29J Lmaart 2012 februari 2014Melissa30S.T.November 2010 Juni 2012 MiepjemolFY*A Naugustus 2012Naski40F./Pukkel december 2010Peet37Wfebruari 2012Ronkel33Ronkeltje Kronkeltjeseptember 2010 april 2013Staal33A Jdecember 2012 december 2014Stefje28Adecember 2012 10 mei 2015WatsonFY*L. Y. J. augustus 2010 december 2011 december 2013

* = Forever Young!



Met dank aan Ronkel voor de tabel
Alle reacties Link kopieren
He jakkes Boem, wat zielig voor M. Wat zei de dokter? Arm meisje, ik hoop dat ze snel weer beter is.
Alle reacties Link kopieren
Staal, hoe was de test vandaag? Hopelijk alles goed, dieten zijn ook gewoon niet leuk.

Oh en over irritaties met je moeder. Herkenbaar. Krijgen we ooit ook allemaal voor onze kiezen van onze kinderen he, hoe irritant wij dan zijn Nog maar niet te veel aan denken.



Oh zielig Boem, de dichte oogjes van M.... Je kunt er zo weinig aan doen he? Heel sneu. Heb het zelf ook weleens gehad als (groot) kind, ik vond het allerergste als je 's ochtends wakker werd en je je ogen niet open kon krijgen - en dan was ik oud genoeg om te snappen hoe of wat, maar dat is bij kleintjes lastig natuurlijk. voor M!

En bedankt voor je lieve woorden, doet me goed dat ik hier even gal mag spuwen.



Peet, ben zo benieuwd hoe het bij jou gaat!!! Echt de laatste dagen denk ik nu? Vreselijk. Ik duim enorm voor je.



Stefje, hoe voel jij je?



Hier uitslag van ienie. Hij heeft... Longontsteking! Jaja, verrassend. Dus nu krijgt hij weer... Antibiotica! Ook verrassend. Nu gaat hij wel in de molen voor extra onderzoek bij het kinderziekenhuis. Hoe en wat horen we nog. Ik ben er best even verdrietig van. Ik had niet verwacht dat het weg zou blijven, maar zo snel weer terug valt me ook een beetje rauw op mijn dak. Gelukkig is hij nog wel aardig vrolijk, dus zijn verjaardag gaan we gewoon vieren. Als hij het niet trekt, gaat het feest gewoon maar even verder zonder hem, maar we gaan het wel proberen.



Lfs
Alle reacties Link kopieren
arme arme inie. Het moet toch eens een keer afgelopen zijn met het ziek zijn? Nou maar hopen dat een extra jaar erbij ervoor zorgt dat alles wat beter met hem gaat. Hoe gaat het verder met zijn gewicht trouwens? Is dat al een beetje weer op de rit?

En lief hoor de minie. Het is dat je het zelf zegt, want idd, geniet er maar van, want voor je het weet zit ze weer in een andere fase.



staal, uh vervelen zonder werk? Wacht maar tot je nummer 2 hebt uitgepoept . Ff zonder gekkigheid, ik kom met werk niet eens toe aan mijn dingetjes. Op zich gaat het wel beter hoor, maar zitten nog wel wat frustraties bij mij, maar ja, bedenk maar zo als ik mijn geld krijg vind ik het allang best.

enne dieten, hopelijk niet nodig. tja, rustig aan doen is ook lastig. Ik neem aan da tje zelf je grenzen wel bewaakt en als het echt niet meer gaat, je wel luister naar moeders :-).



Andes, oh verlof er al weer op. Jammer zeg (of niet?). Succes met verhuizen.



boem ,alles bij Y is tegenwoordig een drama hoor . tandenpoetsen ook. Peuterpuber he. Tja en dan heb je weinig aan zo'n engelengezichtje he .

beterschap voor M.



J is druk met kruipen nu (zo schattig, maar dat betekent weer extra opletten).
Alle reacties Link kopieren
Ff snel: geen suiker, dus geen dieet!



En heeeeeel veel beterschap voor ienie...



En gaat het al beter met M?



Liefs staal
Alle reacties Link kopieren
aah Aaatje dat meen je niet! Weer een longontsteking! En inderdaad zo snel al, kan me voorstellen dat dat behoorlijk rauw op je dak komt! Waarom nou toch steeds weer...? Ik denk dat het wel verstandig is om verder te gaan onderzoeken. Mannetje kan ook niet alleen maar op antibiotica leven.. Een hele dikke knuffel voor jou..moet niet makkelijk voor je zijn! Je wilt gewoon dat je kind normaal van alles kan genieten en vooral gezond is!

Heel veel beterschap!

En dan is jullie mannetje ook nog jarig!! 2 jaar alweer...wat gaat het toch hard zeg!!! Ik hoop dat hij ondanks zijn ziek zijn ook kan genieten van alle aandacht en kadootjes! Hopelijk geeft dat hem voldoende afleiding om een mooi feestje te hebben!

En Gefeliciteerd!!!



Staal..joehoe!!! Geen suiker! Gelukkig zeg!



Peet, hoe is het bij jou???? Hou je het nog met de spanning? Ik duim heel hard en hoop snel op goed nieuws!

Wat fijn trouwens dat de fase van het huilen bij het weggaan op het kdv over is. Zoveel fijner als je al zwaaiend weg kan gaan!

En succes met een keuze maken voor de school! Goed je gevoel volgen!



Groentje, wat leuk dat J. gaat kruipen! En inderdaad niets meer veilig nu haha..Kan ze achter haar zus aan!

Maare klinkt wel pittig al die nachtvoedingen! Dat breekt je toch op... Fijn dat ze haar hapjes nu wat beter gaat eten. Hopelijk kan ze zo steeds een beetje meer overdag haar voeding pakken en gaat ze langer doorslapen..



Boem, wat sneu...M een oogonsteking! Niet leuk voor haar!! Heb je een ooggel of zalf gekregen? Dat werkt vaak wel goed en snel. Hopelijk bij haar ook!



Andes, inmiddels weer aan het werk geweest? Hoe was het? Het is wel weer even wennen als het werkritme weer gaat beginnen...maar komt vast goed! Wanneer gaan de jongens naar het kdv?



Hier gaat alles goed!

Het zindelijk worden van T. heeft goed doorgezet! Hij doet nu alle plasjes op het potje of de wc en heeft deze week amper ongelukjes gehad! Merk ook echt dat het zelf aangeven nu echt heel goed gaat en durf nu echt op hem te vertrouwen dat hij er zelf mee komt als hij moet plassen!

Het poepen ging wat lastiger..hij had er wat angst voor ontwikkeld en wilde steeds niet poepen.

Hij heeft het zitten ophouden en bijna 5 dagen niet gepoept deze week. Tot gisteravond..hij poepte eerst in zijn broek...

Ik was in eerste instantie alleen maar blij dat hij eindelijk weer gepoept had! Maar toen we voor het naar bed gaan nog even naar de wc gingen heeft hij zelfs ook op de wc gepoept!!

Wat zijn we trots!! Hij loopt inmiddels al bijna 2 weken zonder luier, dus we durven nu toch wel hardop te zeggen dat hij zindelijk is!



Met S. gaat het ook heel goed.

Ze is wel wat minder aan het luisteren...maar denk ook door alle drukte en nieuwe dingen die ze mee maakt!

De danslessen vind ze geweldig!! Vandaag mochten we kijken.. wat was dat super leuk zeg! De derde les voor S. maar ze deed alles mee en had zelfs al een solo te pakken!! deze mama glunderde van trots!

Afgelopen maandag voor het eerst naar school geweest om te wennen! Ze vond het prachtig en liep zo voor ons uit de school in! Ging vrolijk op haar stoeltje zitten en we konden zo weg gaan!

Vol verhalen kwam ze naar buiten toen ik haar op kwam halen! Ze was er helemaal vol van en vond het geweldig!

Nieuwe leuke fases!!!
Alle reacties Link kopieren
Melissa, wat goed dat T zindelijk is Hopelijk valt die poepangst wel mee, dat hoor je toch wel vaak en is zo sneu he, dat ze het dan gaan ophouden! Dat moet toch pijnlijk zijn. Maar een paar keer op de wc poepen is een goed begin, hopelijk is hij over de drempel heen nu!

Oh en wat doet S het geweldig, met dansen en met school Dat minder luisteren herken ik ook. Ik denk dat er gewoon zoveel gebeurt op deze leeftijd dat die kindjes even van de leg zijn - of nou ja, daar houd ik me maar even aan vast, dat het weer een faaaase is



Staal, fijn dat het geen suiker is, mooi geen dieet voor jou



Groen, ja leuk he dat kruipen Je hebt het er maar druk mee! Over tandenpoetsen: poets je al elektrisch? Hier echt een uitkomst!

Gewicht van ienie is weer aan de lage kant. Heb het even opgezocht, zit net weer onder die -2 lijn. Ik ben er nu niet zo mee bezig, omdat hij nu goed onderzocht wordt ga ik ervan uit dat er met oplossing voor de longen ook een oplossing voor het gewicht gevonden zal worden.



Peet, hoe gaat het...?



Ienie heeft zijn verjaardag groots gevierd! En dat hield hij ook gewoon goed vol, gelukkig! Het is dat er een longfoto gemaakt is, anders zou je gewoon niet geloven dat hij een longontsteking heeft, zo blij en vrolijk als hij was. Gek he? Maar ben er blij mee!



Lfs
Alle reacties Link kopieren
Balen zeg dat Ienie nu alweer longontsteking heeft, kan me voorstellen dat je er enorm van baalt dat het zo snel alweer raak is.

Dikke knuffel voor jouw want het lijkt me niet makkelijk al die zorgen om Ienie!!!!

Gelukkig is hij er niet echt ziek van en heeft hij een leuke verjaardag gehad!

Nog van harte gefeliciteerd met Ienie zijn 2e verjaardag!



Melissa: Fijn zeg dat T. zindelijk is, ook fijn dat hij weer poept, lijkt mij niet fijn als je niet kunt/wilt poepen.

Wat een leuk filmpje had je van S. op fb gezet, ze doet echt al leuk mee zeg.

Leuk dat S. het leuk vind op school, spannend he zo'n nieuwe fase!



Staal: Fijn dat het geen suiker was! Hoelang moet je nog tot je verlof?



Bpem: Hoe gaat het met de oogontsteking van M.?

Hopelijk alweer op zijn retour, niet leuk, R. heeft het ook een paar gehad toen ze 1,5 jaar was.



Peet: Hoe gaat het? Hopelijk positief nieuws!



zwaai naar de rest



Hier alles goed, R. heeft vakantie en we doen niks anders dan fietsen, we gaan nu overal op de fiets heen, ze heeft het helemaal te pakken.

Ik vind het nog wel een beetje eng, neem nog niet de hele drukke hoofdwegen maar die moet ik soms wel eens oversteken als ik ergens heen wil.

Maandag wil ze wel op de fiets naar school dus ben benieuwd, we zijn er al langs gefietst en is ook maar 1 km of zo iets en 95% fietspad dus prima te doen.
Alle reacties Link kopieren
Aatje: Balen zeg, ienie een longontsteking. Wat stoer van dat kleine mannetje dat hij gewoon vrolijk blijft. Goed dat julie nu verder de "molen" in kunnen. Gefeliciteerd met zijn verjaardag trouwens, fijn dat hij het zo goed heeft doorstaan!



Oogontsteking van M is gelukkig weer helemaal voorbij, maar was wel even erg vervelend voor haar. Dokter wilde nog geen zalf geven, op zich wel goed, maar duurde daardoor wel wat langer. Daarna ben ik zelf een paar dagen flink beroerd geweest maar dat gaat ook gaandeweg beter. Zal nog wel vaker voorkomen, ben ik bang, dit soort dingen nu M. naar de psz gaat.



Staal, wat fijn geen suiker, gelukkig maar! En nu rustiger aan doen he



Peet, ben zo enorm benieuwd hoe het met jou gaat nu...



Wow Melissa, T al zindelijk, wat fijn, eindelijk uit de luiers! (Voor een deel dan). En S. al naar school, zo fijn dat ze het zelf leuk vond, dat scheelt wel voor jullie, best lastig of niet, weer een stukje loslaten.



Ronkel, leuk dat R zoveel fietst!
Alle reacties Link kopieren
Melissa wat superknap van T dat hij al zindelijk is! En wat een geweldig filmpje van S op haar dansles!



Groen weer aan het werk! Hou je het een beetje vol in combinatie met al die nachtvoedingen? Hier ook nog steeds een nachtvoeding hoor en vanaf 05.00 is het hele huis wakker, elke dag wat leuk J aan het kruipen! L tijgert nu achteruit en hij gaat hard, hele kamer door. Als hij bij een muur komt gaat hij op z'n knietjes zitten.



Peet ik hoop dat je snel duidelijkheid hebt over deze cryo poging! Ik duim voor je! Wat fijn dat W het zo goed naar z'n zin heeft op het kdv!



Jeetje Aatje arme mannetje nu weer een longontsteking. Zielig. Nog van harte gefeliciteerd met z'n verjaardag!



Boem beterschap voor M! Vervelend zo'n oogontsteking!



Gelukkig Staal geen suiker!



Andes succes weer met werken! Spannend binnenkort verhuizen!



Hier gaat t minder helaas. 1,5 week geleden ingestort, heelveel huilen constant misselijk,duizelig, hoofdpijn,kon nog maar aan 1 kant zien en vooral verschrikkelijk moe. IOM leidinggevende heb ik me ziekgemeld. Vandaag naar m'n huisarts die was vorige week op vakantie.
Alle reacties Link kopieren
Peet ? Ben zo benieuwd, hoop zo op goed nieuws...



Marloes, zit allemaal niet mee zo te horen! Iedere dag 5 uur op zal ook wel niet helpen. Sterkte!



Boem, gelukkig dat M weer opgeknapt is, niks aan zo'n oogontsteking. Wat voor zalf had hij dan kunnen geven, antibioticazalf? Ik dacht altijd dat er niks aan te doen was behalve schoonhouden, maar dat is dus niet zo? Gelukkig iig over.

Balen dat jij ook in de lappenmand was!



Ronkel, kan me voorstellen dat je dat spannend vindt, met zo'n kleintje op de fiets naast je! Lijkt me ook helemaal niks eigenlijk... Maar het zal wel een keer moeten. Heb je het geprobeerd?

Thanks voor je knuffel, had het er vorige week echt even niet fijn mee, maar ben weer bijgekomen



Andes, ben je weer begonnen met werken?



Hier alles goed. Ienie heeft vannacht weer eens doorgeslapen en dat is vaak een goed teken bij hem. Fingers crossed!



Lfs
Alle reacties Link kopieren
Aatje, gelukkig lijkt de ieni weer op te sterken! Blijft zijn zwakke plek zijn longen, balen zeg! Wel een leuk feest gevierd, Ieni al weer 2!!!! Gezellig!



Melissa, voor T! Knappe kerel! En S op school, wat een leuke foto's op fb. Echt een meisje meisje! Hoe ze op haar stoeltje zat, geweldig!



Marloes, een heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeele dikke !!!!!! Goed dat je aan jezelf denkt en tijd voor jezelf neemt! Kan ook niet anders met hoe je je klachten omschrijft. Veel sterkte meis!



Staal, succes met 'rustig aan 'doen! En ben benieuwd naar de suikeruitslag.



Ronkel, fietsen lijkt me in t begin ook wel spannend! Hoeis t trouwens met werk?



Groentje, die kleine meid ook aan t kruipen! Dan is t extra druk. En die heftige nachten nog steeds, dat je nog niet gesloopt bent.......



Boem, gelukkig is M weer beter. Lijkt me naar een oogontsteking! Op psz en kdv nemen ze allicht wat virusjes mee....



Hier helaas geen juichende poppetjes..........................

Zondag ongesteld geworden, had t zaterdag al in de gaten, had een vreetdagje, en dat is altijd het teken dat de menstruatie eraan zit te komen met bijkomende buik/rug/beenklachten...

Dat was de laatste cryo van poging 3. Dus de vergoedde pogingen zijn op, momenteel ben ik er eigenlijk ook helemaal klaar mee! Waarom zou een 4de poging wel gaan lukken........................

Maar poging 4 zit wel in ons hoofd, dus gaan we hoogstwaarschijnlijk begin 2015 wel mee starten en dat is dan echt de allerlaatste. Wil ik wel zo optimaal mogelijk gaan doen incl, accupunctuur en eerst check van eicelvoorraad en andere zaken.

Maar nu eerst rust en lekker even geen zh!



W gaat vannacht voor t eerst in een peuterbed slapen, overgenomen van mijn zus. Dus vanavond met hem in elkaar zetten. Dan is t al een echte grote kerel:-) Verder is hij ineens een paar dagen vroeg wakker, rond 6.15uur, das echt nieuw voor ons, normaal moeten we hem altijd om 7uur wakker maken als hij naar kdv gaat en nu....Verder nu lekker vakantie! Dus beetje extra poetsen, en relaxen, gister naar schoonheidsspecialiste geweest, donderdag shoppen en zaterdag kapper, dus komt helemaal goed.



Grjs!
Alle reacties Link kopieren
He shit shit shit Peet, had het zo gehoopt voor je. voor jullie. Snap dat je niet zo heel veel meer verwacht van poging 4 en aan de andere kant wil je toch al je kansen grijpen - want tja, kansen blijven kansen! Nu eerst even rust. Sterkte.
Alle reacties Link kopieren
Peet, he wat naar datt weer niet zo heeftheeft mogenn zijn. Dapper dat jullie nog een 4e poging doen. Maar kan het me ook goed voorstellen hoor, je wilt niet later teruhgkijken met t gevoel had ik maar..



Aatje, wat naar dat je weer zo aan t tobben bent met ienie, en dat metnog een hele winter voor je. Hoop dat er gauw een middel voor gevonden wordt! Lijkt me zo naar om je kindje zo te zien..



Marloes, dat klinkt niet goed, lijkt me een wijs besluit. Misschien ook nog kijken voor extra hulp? Ik heb zelf veel baat gehadb bij een paar gesprekken bij de psych.



Gisteren ook nog een onverwachte forummeet. Ik was druk bezig mn kleine meid uit te kleden bij het cb terwijl ze zoals altijd druk aan het draaien en wegkruipen, toen ik werd aangesproken door... Andes. ik herkende haar niet, maar zij dus wel, heel grappig!

Hier verder alles ok, op een serie onrustige nachteb na. Ze wil bij mama zijn! Vermoeiend, ik ben ook niet zo goed in maar laten huilen, dus nu al n paar nachten in ons bed laten slapen, maar das ook niet echt wat. Voor ons dus, dejongedame slaapt dan dus alsn prinses. Hoop dat deze fase gauw weer over is, ik benniet op mn best met slaaptekort!
Alle reacties Link kopieren
Even wat knuffels uitdelen:

Peet, wat ontzettend balen en wat moet de teleurstelling groot zijn! Het is toch wel even confronterend lijkt me dat je nu je 3e poging ook moet afsluiten.. Gelukkig hebben jullie de mogelijkheid om een 4e poging te doen. Snap ook dat je er klaar mee bent. Hoe dubbel zal je gevoel zijn...Je wilt deze ellende niet meer...maar aan de andere is je wens natuurlijk ook heel groot en wil je alle mogelijke kansen pakken! Sterkte met alles een plekje te geven en ik hoop toch dat er nog een kans gaat zijn die het voor jullie gaat worden!



Marloes, o wat klinkt het ook zwaar! Jullie hebben het heel heftig gehad en van een makkelijke babytijd met optimaal genieten is geen sprake! Het is moeilijk vol te houden zo en begrijpelijk dat de grens een keer bereikt is! Pas goed op jezelf meis... En ik hoop dat het snel beter gaat bij jullie!!



Aaatje, wat fijn om te lezen dat het beter gaat met Ienie. Tjonge jonge een longontsteking en dan zo als een grote bikkel er door heen slaan! Echt..vind hem echt een knapperd hoor hoe hij het doet! Niks zijn verjaardag laten verpesten door de longonsteking en lekker genieten van zijn feestje! Wat een kanjer!

Fijn dat de nacht ook weer beter ging..Hopelijk zet de stijgende lijn voort!



Boem, vervelend dat m. wat langer met de oogontsteking heeft gelopen! niet leuk.. En jij ook nog ziek. he bah!

Hopelijk is de ziekenboeg nu echt voorbij!



Ronkel, wauw wat goed dat R. zo goed aan het fietsen is!! Knap hoor dat ze zo zelf overal met je heen fiets! Snap ook je angst..ik vind dat ook best wel spannend hoor.. Ik stel het nog even uit



Hier alles goed! T. heeft het poepen nu ook echt onder de knie en gaat elke dag op de wc poepen! Het liefst doet hij elke keer een poepje... Hij moet nog leren dat dat niet bij iedere wc beurt komt :-)

Ik sta wel versteld van hoe goed hij het doet. Zelfs de nachten verlopen droog! Tussen de middag gaat hij zelfs zonder luier slapen!

Nadeel is wel dat hij tussen 6.00 en 6.15 al wakker is...

Hij moet dan plassen.. ik zet hem nu dan op de wc en leg hem daarna weer in bed. Dat pikt hij wel, maar ligt dan maar een kwartier rustig en begint dan weer te jengelen... Weer vroeg wakker dus..en dat terwijl we net een aantal maanden echt half zeven/zeven uur en zelfs kwart over zeven hadden met T.

Ach ja..hopelijk pakt hij dat later weer op.. Voor nu heel blij dat ik uit de luiers ben..

Ergens ook heel gek
Alle reacties Link kopieren
Ooooh Peet hele dikke knuffel Wat klinkt je dapper, ondanks dat het echt heel heftig voor je zal zijn met deze 3e poging. Goed dat je nu eerst alles laat bezinken en dan volgend jaar verder kijkt naar poging 4. Echt zo ontzettend balen... Nog een dikke knuffel!

Ben benieuwd hoe W zijn nieuwe bed vindt! Fotootje op fb? Misschien slaapt hij in zijn nieuwe bed ook weer iets langer.



Melissa, wat goed van T nu al helemaal zindelijk! Knappe jongen! En zelfs meteen 's nachts, echt super! Raar zeg, geen pakken luiers meer kopen! Leuk zeg dat filmpje van S op dansles, echt een prinsesje!



MeneerDibbels Super grappig om te tegen te komen en je mooie meisje te zien! Wat een actief meisje is ze! Sterkte met de pittige nachten, hopelijk is het een korte fase!



Aaatje, gefeliciteerd met de ienie!!! Hoe is het nu met hem? Hopelijk zet de stijgende lijn voort! Ik kan me voorstellen dat het enorm zwaar voor jullie is om jullie mannetje zo ziek te zien steeds. Blijf hier zeker je verhaal doen hoor, je reageert zelf ook altijd zo lief op iedereen

Oooh en die fase van de mini! Lijkt me te schattig als ze je de liefde verklaart Veel filmpjes van maken voor later.



Marloes, hele dikke knuffel voor jou wat heftig dat je zo bent ingestort! Wat zei de dokter? Echt schrikken zeg! Jullie hebben ook zo'n zware tijd met een mannetje wat niet lekker in zijn vel zit, echt heel moeilijk. Doe je rustig aan? Heb je mensen in de buurt die een beetje kunnen bijspringen? Knuffel!



Boem, sneu voor M die oogontsteking... En jij zelf ook nog ziek? Niet leuk! Lastig hoor dat dat vaker ziek worden er een beetje bij hoort bij psz en kdv enzo... Vind M het al wat leuker?



Ronkel, knappe R met het fietsen!! Lijkt me ook heel spannend als je kleine meid opeens zelf over straat gaat...



Staal, gelukkig geen suiker! Hoe lukt het met rustig aan doen? hihi die A baby uit! Nog even geduld!



Groentje, leuk J al aan het kruipen! Ze is er vroeg bij of niet? En ai die Y met de peuterpubertijd... pittig! Je kunt je het inderdaad bijna niet voorstellen bij zo'n lief gezichtje!



Hier weer begonnen met werken, en ging heel goed. Het is eigenlijk ook wel weer leuk om te doen. Hoewel kolven niet mijn hobby is... Wel heel druk even allemaal met ook de verhuizing over een paar weken. We hebben de sleutel en N is helemaal enthousiast over de tuin die volgens hem heeeeel groot is Komt wel goed denk ik zo! Ik vind je tip over een boekje ook een goed idee Boem, gaan we nog even zoeken. Verder nog bij het cb geweest gisteren (gezellig samen met Dibbels hihi), en N en E zijn allebei goed gekeurd. Trots op kleine N die een behoorlijke ontwikkelingsvoorsprong heeft en de mevrouw de oren van de kop kletste en ook trots op kleine-grote E die zijn grote broer aan het inhalen is met groeien



Liefs!
Alle reacties Link kopieren
Hee Marloes, wat goed dat je nu tijd voor jezelf neemt, heel dapper dat je die stap hebt gezegd, als ik dat zo lees voel je je vreselijk... wat zei de dokter?



Peet, wat balen dat die poging is mislukt zeg, je klinkt er in je berichtje relaxed onder. Voel je je ook zo? Goed dat jullie nog een laatste poging gaan doen, dan heb je er ook echt alles aan gedaan.

Hoe ging het slapen van W in zijn nieuwe peuterbed? Zit er met M ook al wel aan te denken, maar ze past nog goed in haar ledikant, dus laten we het maar even zo.



Men Dibbels, wat leuk je hier ook weer te zien! Grappig dat jij en Andes elkaar tegenkwamen!



Andes, fijn om te horen dat het zo goed gaat met jullie. Wanneer gaan jullie verhuizen?



Melissa, zelfs de nachten droog van T, wat super zeg! knap dat hij dit al zo jong aan kan geven!

Hier nog steeds geen pogingen. M wil zelfs op de psz niet meer op het toilet om te oefenen, sinds een kindje de deur van het toilet had dichtgegooid en ze erin opgesloten zat (...).



Sinds de herfstvakantie vindt M het ineens moeilijk om afscheid te nemen bij de psz. Ze klemt zich aan me vast als ik weg wil gaan en huilt dan zachtjes. Ik krijg haar dan nauwelijks van me af. Als ik eenmaal weg ben, gaat het wel goed, maar pff niet leuk weggaan zo!



Aatje, hopelijk weer een opwaartse lijn voor Ienie!!!
Alle reacties Link kopieren
He meiden!



Boem, balen, dat afscheid nemen moeilijk blijft! Maar belangrijkste dat ze het wel leuk heeft als je weg bent. De ienie heeft dat ook weleens op de creche, maar ik weet dat het echt over is zodra ik een stap buiten zet. Oh en gelijk heeft M hoor, dat ze geen zin heeft om opgesloten in de wc te zitten! Grrrrr, wie deed dat???



Andes, klinkt alsof het allemaal lekker gaat bij jullie! Fijn dat werken weer bevalt - los van het kolven dan. Hoe lang wil je dat gaan doen? Vorige keer had je het best lang volgehouden toch?

Echt leuk, een nieuw huis, met een heeeeeeele grote tuin dus Fijn! Wanneer echt verhuizen?



Melissa, echt lekker, uit de luiers ! Knap hoor, van T! Zag dat hij maar 4 mnd scheelt met de ienie, ik kan me daar nog niks bij voorstellen, dat ienie dat dan zou kunnen! Maar wie weet, T heeft het goede voorbeeld gegeven iig.

Is S nu al aan het wennen op school of nog niet? Wat een stap! Wij hebben binnenkort de eerste ouderavond voor mini, ter voorbereiding! Ben benieuwd.



Dibbels, wat hilarisch dat je Andes tegenkwam! Jullie wonen blijkbaar heel dicht bij elkaar in de buurt, dat je hetzelfde cb hebt! Eerste keer dat jullie elkaar tegenkwamen?

En o jee, lastig, zo'n lekkere hang-bij-mama-fase... Tenminste, laten we er maar van uitgaan dat het een fase is Niet na een paar van zulke nachten weer een tandje gespot? Heb ik ook zo vaak gehad, dat ik baalde van alle gedoe 's nachts en dan pas achteraf doorhad dat er toch iets aan de hand was... Sterkte, slaaptekort sucks!



Hier even weer updaten... en kijken waar ik gebleven was Ienie ging toch weer niet goed (zuuuuucht) en heeft andere antibiotica gekregen. Deze lijkt wel te werken. Hierna gaat hij weer aan de langdurige antibiotica, tot het voorjaar. Verder gehoord wat er aan vervolgonderzoek komt en dat is best veel. Alles in overleg met en deels bij het kinderziekenhuis. Paar onderzoeken komen nu en rest in het voorjaar, omdat hij voor bv die scan zo gezond en schoon mogelijk moet zijn. De onderzoeken zijn behoorlijk uiteenlopend, eigenlijk kan het nog best veel kanten op. Het gaat best over nare dingen, maar het kan ook dat er steeds een negatieve uitslag op komt en aan het eind van het liedje toch de diagnose 'uitzingen' komt. Maar dan duidelijk wel met antibiotica. We wachten het zo koelbloedig mogelijk af



Leuk nieuws: ienie is voor het eerst naar psz geweest! In de groep bij de mini. Hij ging lekker rondkijken, zoals altijd, maar normaal gaat hij mee als de mini gesetteld is. Nu zei ik ook dag tegen de ienie! Hij keek heel sip, met een trillend lipje, en ontdekte toen tot zijn schrik dat zijn jas uit was En toen... was daar de mini! De lieve grote zus pakte zijn handje en zei: "Kom ienie, ze hebben hier hele leuke auto's!" En daar gingen ze en hadden het heerlijk. Schatjes!



Lfs
Alle reacties Link kopieren
zeg, ligt het aan mij of is die veranderde site niet bepaald een verbetering? Ik kan het laatste bericht niet eens neer vinden...
Alle reacties Link kopieren
Oooooh aaatje wat schattig! Zo werd ik vroeger ook door mijn zus uit nare situaties gered ik ben haar nog steeds dankbaar!
Alle reacties Link kopieren
Oh boem, dat doet echt pijn aan je hart zeg, zo'n verdrietig moppie achter te moeten laten, bah! Hopelijk gaat het gauw beter...
Alle reacties Link kopieren
Zeker geen verbetering Staal! Zo groot allemaal, je scrollt je gek toch? Nou ja, misschien went het...?

Hoe gaat het met gas terugnemen, lukt dat een beetje?



Lfs
Alle reacties Link kopieren
oh wat raar dat vernieuwde forum, nou ik heb jullie gelukkig weer gevonden. Beter is het idd niet. Wat leuk dat ienie nu ook naar de psz gaat Aaatje, wat lief dat zijn zus zich over hem ontfermt, zal voor jou ook een hele geruststelling zijn.

Maar goed dat jullie nu uitgebreide onderzoeken met ienie gaan doen, het is natuurlijk echt niet leuk, maar dan weet je op het eind hopelijk wel hoe en wat. Pff ik denk veel aan jullie, ik hoop dat ienie er uiteindelijk helemaal overheen zal groeien.



Hoe is het met jou Staal, moeilijk om wat rustiger aan te doen of valt t mee?
Alle reacties Link kopieren
Thanks Boem, ik hoop ook nog op overheen groeien, maar ja, kans wordt wel steeds kleiner. Test voor taaislijmziekte is nu gedaan, we wachten op de uitslag. Ik verwacht niet dat dat het is dus probeer daar niet te veel over na te denken. Deze week ook beginnen met onderzoek naar afweerstoornis. Vervelend allemaal, maar ja. Bij jou alles goed?



Stil hier! Niemand de moed meer om deze vreselijke layout te doorgronden vrees ik...



Lfs voor allemaal!
Alle reacties Link kopieren
Hi, ik kon steeds niet op het forum, mobiel geeft meestal een foutmelding en dan doet hij het ineens weer.

Ik ben nog niet zo kapot van deze layout, maar volgens mij moest ik de vorige keer ook heel erg wennen en is het uiteindelijk ook goed gekomen.

Die reclame is wel super irritant.



Aaatje: Ienie dus volop in de molen wat betreft zijn ziek zijn.

Ik hoop dat de onderzoeken een beetje te doen zijn voor Ienie en voor jullie ook natuurlijk.

Wat lief zeg dat de mini Ienie wel eventjes bij de hand nam op de psz. Smeltmomentje inderdaad.



Boem: Vervelend is dat dat ze gaan huilen als je weg gaat, R. had dat ook een tijdje maar was inderdaad over zodra je een stap buiten zette.



Andes: Grappig zeg dat je dibbels tegen kwam bij het cb.

Altijd leuk die toevallige forummeets.

Hoe is het verder? Al verhuisd?



Marloes: Hoe gaat het nu bij jullie?



Peet: Echt balen dat het weer niet gelukt is...



ZWAAI naar de rest.



Hier alles goed.



R. gaat nu elke dag op de fiets naar school en we hebben al heel wat capriolen meegemaakt.

Ze is al tegen een paaltje gefietst en de berm in en dan er ineens weer uit sturen met als gevolg dat je met een slag in de rondte op het asfalt beland...

Gelukkig allemaal zonder schade overleefd en ze stapt ook zo weer op en fietst weer verder.

Verder zitten de eerste playdates er ook op, R. heeft eerst hier 2x thuis gespeeld en gisteren voor het eerst bij een vriendinnetje thuis.

Echt leuk om haar samen met vriendinnetjes te zien spelen.



Met K. gaat het ook goed.

Die wordt echt met de dag ondeugender, die zie je echt de kamer afscannen zo van wat zal ik nu weer eens gaan doen wat eigenlijk niet mag....

Praten gaat ook steeds beter, ze begint steeds verstaanbaarder te kletsen. Zo gezellig!
Alle reacties Link kopieren
Hmm, ook nog geen fan van de nieuwe versie



Ronkel, ahh stoere meid op haar fiets



Aatje, wat heftig dat ze over taaieslijmziekte praten, zal idd ter uitsluiting zijn, maar toch, ik kan me voorstellen dat je er toch van schrikt.

En wat superlief van mini dat ze de ienieminie zo helpt



hier is t slapen alweer een stuk beter. Idd lijkt het op een doorkomend tandje

Afgelopen weekend vrij onverwacht een weekendje samen met man weggeweest. Kleine meid mocht bij opa en oma logeren. Was echt heel fijn om weer even samen te zijn.

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven