Mode & Beauty alle pijlers

Bruiloft november - jurk combineren

19-10-2014 20:55 35 berichten
Alle reacties Link kopieren
Hoi allemaal!



Ik heb wat hulp nodig, in november hebben we een bruiloft en nu ben ik aan het twijfelen over dit jurkje. Ik vind de kleuren mooi, maar misschien vind ik de jurk toch wat saai. Iemand goede ideeën om dit jurkje feestelijk te combineren?



http://www.kinglouie.nl/d ... dress-milano-uni-0/porto/



Hoop dat de link werkt...
Alle reacties Link kopieren
100 euro voor die jurk vind ik een mooi bedrag.
Alle reacties Link kopieren
Deze past erbij maar ik houd er niet zo van



Ouwe tang, verveel je je soms? Zoek eens een andere hobby dan mensen op dit forum af te zeiken, graftak!
Alle reacties Link kopieren
Die kleur staat blonde mensen met een zeer lichte huid waarin de roze tint overheerst echt mooi.
“I've learned that people will forget what you said, people will forget what you did, but people will never forget how you made them feel.” Maya Angelou.
Overdressed is de jurk uit de topic?

Die laatste vind ik ook mooi. Dat jasje niet.

Dan zou ik eerder een eenvoudige vest nemen voor als de jurk te koud zou zijn. En dan een lichte kleur die wat langer en dunner is.



Hier staan ook een paar tussen. En anders de rokken. Die zijn eenvoudig met een top te combineren.

http://www.vanilia.com/shop-online/overzicht/57/jurken/

http://www.vanilia.com/shop-online/overzicht/12/rokken/



Wehkamp heeft er nog een paar in de sale staan (of had) en die leveren de volgende dag. Steps hebben ze ook en daar staan waarschijnlijk ook nog een paar andere jurken en zo die wat minder vaak gekocht worden voor bruiloften.

Persoonlijk vind ik bij de rokken een paar prachtige staan.Is wel duurder met de top erbij. Maar dan heb je wel veel meer mogelijkheden om te combineren en het vaker te dragen.
Alle reacties Link kopieren
Ik ging even voor je zoeken omdat ik pas nog allemaal prachtige donkerrode jurken had gezien, maar opeens is alles zwart geworden...



Ik vond deze nog wel mooi, als je geen zwart wilt. Iets feestelijker dan de jurk die je al had imho (wel mooi trouwens! Maar meer voor werk).





(esprit)
There are only two ways to live your life. One is like nothing is a miracle, the other is like everything is - Albert Einstein
Alle reacties Link kopieren
Dank je wel allemaal voor jullie reacties. (Was als in dromenland gisteren) De lichte jurk vind ik wel mooi, maar als het straks regent/stormt in november voel ik me toch niet echt op m'n gemak.



In de links van vanilia heb ik wel nog mooie dingen gezien, rok met top had ik nog helemaal niet aan gedacht. Ik ga nog even verder zoeken.



http://www.vanilia.com/sh ... k-angular-2-hermes-brown/



Deze combi vond ik ook leuk (bordeauxrood trekt toch steeds m'n oog) alleen niet met het vestje, dat vind ik beetje 'wollig'.
Alle reacties Link kopieren
En bij esprit ook nog leuke dingen gezien:



http://www.esprit.nl/dame ... h-met-kant-094EO1E066_623



Zouden jullie bij deze jurk een jasje doen? Om het toch niet koud te hebben?



Ben trouwens blond, 1,80 en maat 42/44. Vanavond nog maar even wat uitgebreider shoppen online. Als iemand nog leuke dingen vindt hoor ik het graag!
Mango (70 euro)
Alle reacties Link kopieren
Ik vind beide dingen die je gevonden hebt erg mooi!



Ik ben een koukleum dus ik zou altijd iets meenemen tegen de koude armen. Eerder een vestje dan een jasje, ik vind het dan alweer snel vrij zakelijk worden. Steps heeft wel net wat specialere vestjes en jasjes en in mijn ervaring ook wel personeel dat daar oog voor heeft. Dus jurk aanschaffen, meenemen naar de steps en daar advies vragen
There are only two ways to live your life. One is like nothing is a miracle, the other is like everything is - Albert Einstein
Alle reacties Link kopieren
Dank je wel nog voor jullie input! Leuk zo zie je dingen waar je zelf niet opkwam.



Zag gister dat ik m'n gekochte jurkje binnen 8 dagen moest terugbrengen en dat komt planningtechnisch slecht uit, dus ga zo eerst m'n moeder even inschakelen en dan kijken wat de volgende optie wordt!

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven