Start in oktober

30-09-2014 12:42 342 berichten
Alle reacties Link kopieren
Omdat "zwanger worden in oktober" al zo veel deelnemers heeft hier een nieuw onderwerp om ervaringen te delen.



NaamLeeftijdLeeftijd partnerNODMathilde283319 oktoberVlinder_823139Myrna15042223Konijnhangoor262512 oktoberw002293212 oktoberKleintje_ik283424 oktoberFarfallina-Bacio262810 oktober@zonnetje@2730ieniebienie282819 oktoberHofgeest283026 oktoberGuusje262613 oktoberivyblue2823rozenstruik293216 oktoberkipkerrie303025 oktober
Alle reacties Link kopieren
Farfallina, wat duurt dat lang zeg. Ja misschien moet je lichaam eerst wennen zo zonder pil.



Ik heb vanmiddag mijn moeder gebeld om het te vertellen. Ze was erg blij dat ik het nieuws met haar deelde, ook al is het nog zo pril. Ook mijn beste vriendin heb ik ingelicht, omdat we een afspraak hadden om binnenkort naar de sauna te gaan en dat wordt afgeraden de eerste 13 weken. Sowieso vertellen we elkaar bijna alles, bij haar wist ik het ook op dezelfde dag als ze het zelf wist. Ik vind het wel fijn om het een beetje te kunnen delen. De rest vertellen we het later pas, na de eersre echo ofzo denk ik.



Mijn vriend is ook heel erg blij natuurlijk. Ik kan het zelf nauwelijks bevatten.
Alle reacties Link kopieren
@Kipkerrie gefeliciteerd!!!



Volgens de link zou ik de 23ste mogen testen( uitgaande van een cyclus van 28 dagen) als ik hier lees dat de eerste periode na de pil pas bij dag 33 was dan wacht ik nog even met vroeg testen. Heb ook nog niet echt klachten behalve wat steekjes in me buik streek maar daar zoek ik niet teveel achter want dat kunnen ook me darmen zijn.
Alle reacties Link kopieren
Wel fijn hè kipkerrie dat je er dan toch over kan praten.



Succes met wachten kleintje_ik. De dagen duren zo best lang he?
Alle reacties Link kopieren
Farfallina heb je al getest??
Alle reacties Link kopieren
@Guusie idd wachten duurt lang normaal zit je niet op je periode te wachten maar nu kan het niet snel genoeg gaan om uitsluitsel te geven haha.
Alle reacties Link kopieren
Heel herkenbaar haha! Succes met wachten hopelijk weet je snel meer!
Alle reacties Link kopieren
Ja heb getest, wederom negatief.

Heel de ochtend krampen in mn onderbuik, hoop dat het nu doorzet.



Sterkte met wachten meiden!
Trust your heart, you know more than you think you do.
Alle reacties Link kopieren
Wat jammer farfallina! Hopelijk zet het dan snel Door. Dan weet je ook waar je aan toe bent!
Alle reacties Link kopieren
Wat vervelend Farfallina Ik hoop dat je snel duidelijkheid hebt.



De laatste week had ik steeds last van m'n buik, kleine steekjes enz en ook last van m'n darmen. Sinds vandaag is dat niet. Op de een of andere manier voel ik me onzeker daardoor. Hoe is dat bij jullie?



Qua vertellen, dat ben ik pas bij na de termijnecho van plan. Ik zou rond 10 december 12 weken zijn. Misschien stel ik het uit tot met kerst, dat lijkt me mooi. Ik weet alleen niet of dat te doen is qua buik
Alle reacties Link kopieren
@Farfallina hier ook al hele tijd last van menstruatie achtige krampjes of ik moet gewoon straks poepen
Alle reacties Link kopieren
Ik heb tot deze week niets gevoeld. De laatste 2 dagen heb ik regelmatig last van krampen in mijn buik. Het is dat ik weet dat het erbij hoort...ik zou me niet te druk maken konijnhangoor. Bij de eerste echo zal het echter worden.



@ vertellen wij vinden het nu heel moeilijk om niets te zeggen! Wij hebben besloten om onze ouders broers/zus na de eerste echo (8 weken) het te gaan vertellen. Dan kunnen we er in ieder geval met hen over praten. De rest van de familie gaan we met sinterklaas verrassen. Dit willen we doen met een leuke foto in een lijstje.

Voor onze ouders heb ik een leuk doosje gekocht met een slabber geboren in 2015. Daar sokjes i love opa en een speen i love oma. De foto van de echo kan er dan bovenop!
Alle reacties Link kopieren
Leuk guusie dat jullie het zo vertellen met de cadeautjes! Leuk om daarmee bezig te zijn En wij zouden het ook weer zo doen: eerst de ouders, broers en zussen. En daarna de rest van de fam. Voor jullie echt super leuk om het met Sinterklaas te vertellen!



Spannend voor degenen die bijna aan hun NOD zitten!
Alle reacties Link kopieren
Ja echt super leuk om daarmee bezig te zijn! Moeten nog wel 2.5 week wachten tot we het kunnen vertellen maar dan kan ik er toch mee bezig zijn.



Ik heb gisteren in de opruiming al een hele gave kamer gezien. Mijn vriend vond hem ook super gaaf. Past ook echt bij ons. Nou stond erbij op= op. Ergens vinden we het Veel te vroeg om de kamer al te kopen maar aan de andere kant willen we t ook niet riskeren dat die kamer er straks niet meer is. Wat zouden jullie doen??



Meiden die bijna hun nod hebben heel veel succes met wachten.
Alle reacties Link kopieren
Hm Guusie, dat is wel echt heel vroeg voor een kamertje. Er zijn tegen de tijd dat je het wel echt nodig hebt vast ook wel weer leuke kamertjes. Aan de andere kant, het kan er maar staan, het kan niet bederven.



Als we het gaan vertellen rond de kerst willen m'n schoonouders we van die borden geven. Van bij oma en open wordt je verwend enz. Mijn eigen ouders ben ik nog niet uit. Misschien iets van cupcakes met muisjes ofzo. In banywinkels durf ik nog niet echt te komen. Te veel bekenden in de omgeving.



Wanneer gaan jullie het op je werk vertellen? Dat lijkt me heel moeilijk! Ik heb de eerste vk afspraak ook al tijdens werktijd moeten maken. Ik denk dat ik mail dat ik naar een specialist moet. Hoe ouden jullie dit aanpakken?
Alle reacties Link kopieren
Misschien ben ik niet origineel of te nuchter, maar heb erg helemaal niet over nagedacht om het te zeggen met een cadeautje :-) wel leuke ideeën van jullie trouwens! Ik denk dat wij het gewoon vertellen. Voor mijn ouders zou het het eerste kleinkind zijn, dus sowieso al wel heel speciaal. Ik denk dat als het allemaal goed gaat we het in december vertellen. Misschien met kerst inderdaad.



Zaterdag zien we de hele familie, gaat wel lastig worden om niks te zeggen en om niks te laten merken. Ik hou normaal wel van een drankje, maar dat gaat dus niet door en dat gaat opvallen ben ik bang. Maar goed, we zien wel.



Wanneer zou ik me moeten aanmelden bij een verloskundigenpraktijk? Aan de ene kant lijkt nu nog zo vroeg, maar het voelt ook zo vreemd om gewoon niks te doen. Ik ben ook ergens bang dat 'het' (de zwangerschap) opeens weg is. Maar ik heb geen reden om aan te nemen dat dat zo zou zijn. Geen bloedingen of iets. Ik heb wel gespannen borsten (vooral 's avonds) en in plaats van ochtendmisselijkheid heb ik eerder avondmisselijkheid. Hoe gaat het met jullie?



Spannend voor diegenen die bijna hun nod hebben!
Alle reacties Link kopieren
Ik denk ook dat het nog wel heel vroeg is voor een kamertje guussie. Er komen vast nog wel leuke kamertjes voorbij. Waarschijnlijk lette je er eerder niet echt op een valt het nu op dat er een aanbieding is.
Alle reacties Link kopieren
Dat zou inderdaad kunnen. Het probleem is dat ik echt geen wit wil en dan is de keuze al heel minimaal. Misschien dan we dan vragen of het later geleverd kan worden bijv. Pas in februari ofzo. Wij denken nog even haha...



Ook een leuk idee konijnhangoor! Die borden zijn super leuk.



Ik heb een baan op oproepbasis dus voor mij is het makkelijk. Om te zeggen dat ik er niet ben. Ergens wel een voordeel.



Ik heb eigenlijk geen klachten kipkerrie buiten de extreme vermoeidheid. Mij hoor je niet klagen.
Gefeliciteerd kipkerrie! Hier aan het wachten tot mijn NOD... Nog een paar dagen, voel nog niet echt iets, terwijl ik de vorige keren een paar dagen voor ik ongesteld moest worden al een beetje pijn in mn rug had, dus misschien is dit wel positief
Alle reacties Link kopieren
Oeh Spannend hofgeest!!!



@guusie Heb je een foto van het kamertje dat jullie willen, ben wel benieuwd!!!
Alle reacties Link kopieren
Spannend Hofgeest! Hopelijk voor jou ook goed nieuws succes met wachten.



Ik heb wel een foto maar weet niet hoe ik die hier moet plaatsen... heb de foto op mijn telefoon staan.
Alle reacties Link kopieren
Spannend Hofgeest.



Ik heb af en toe buikkrampen en mega moe en beetje last van de onderrug. Ben toch bang dat ik bijna ongi word terwijl ik praktisch nooit echt last heb voor die tijd.
Alle reacties Link kopieren
Spannend hofgeest!



@hier . de tweede week van de cyclus gaat in.

Ik vind de weken best voorbij vliegen eigenlijk !

Alleen de dagen rond de nod duren lang

Ik ben verder niet van plan ovulatietesten te gebruiken

Ben benieuwd of ik wat merk rond de ovulatie maar dat duurt nog ruim een weekje
Alle reacties Link kopieren
@hofgeest spannend hoor.



Volgens mijn app zou vandaag mijn periode beginnen. Ik heb hem nog niet gezien en ook nog geen buikpijn. Tevens ook geen zwangerschaps verschijnselen dus we wachten rustig af
Hier helaas ongesteld geworden vandaag. Hoe is het bij de anderen met naderende NOD?
Alle reacties Link kopieren
Vandaag ook nog niks. Ik mag testen maar wil wachten tot na het weekend.

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven