Filmpje uithuisplaatsing deel 7

15-07-2014 09:59 1877 berichten
Alle reacties Link kopieren
Waar we maar niet uitgepraat raken over het filmpje dat door moeder Irme op internet werd gezet van de uithuisplaatsing van zoon Hans en vooral niet over de nasleep daarvan op facebook.



In de zes voorgaande delen zagen we een 'wanhopige' moeder volledig doordraaien, een leger aan tokkie-vrienden verzamelen, vele leugens verspreiden, keihard aangevallen worden en verstrikt raken in een web van geld- en aandachtswolven, wanna-bee politici, pedo-jagers en hun prooien en andere dubieuze figuren die hun eigen graantje mee willen pikken in deze facebookhype.



Terwijl haar volgelingen en vijanden elkaar virtueel afslachten en Hansje in een instelling verblijft, geniet moeder aan het begin van dit deel 7 met haar nieuwe vrienden van een welverdiende vakantie op een motorboot, ergens op de Nederlandse wateren. Waar ze zich zal bevinden -en met wie- tegen de tijd dat hier 3000 posts zijn gedaan, Joost mag het weten. Of de goed beveiligde bosvilla nog tot de opties behoort, hangt af van hoeveel klinkende munt ze weet te slaan uit haar facebookimperium.





Deel 6 is hier te vinden:

Filmpje uithuisplaatsing deel 6
.
Alle reacties Link kopieren
quote:edamame schreef op 24 oktober 2014 @ 13:49:

De uitspraak van het Hoger Beroep.



http://uitspraken.rechtsp ... keyword=coenders+el-dahri



Mooi documentje weer waar uit blijkt dat I. niet meewerkt.

Ze zou zelfs onder valse voorwendselen met een mediator (die zich voordeed als iemand van een stichting) haar kind hebben opgehaald van school en meegenomen hebben naar een huisarts en hem daar laten ondervragen over hoe het met hem gaat in de instelling. Wat natuurlijk leidde tot iet wat gekleurde antwoorden daar zij er bij zat. Heel vreemd.



Wat ik ook vreemd vind, dat als je als moeder zegt dat je het beste met je kind voor hebt, en dat dit juist de reden is voor al dit hysterische gedrag en je een 'moeder-kind opname' als alternatief voor een uithuisplaatsing kunt krijgen, dat je die kans niet aangrijpt om in ieder geval bij je kind te kunnen zijn.Inderdaad een hele goede en correcte uitspraak.
Er wordt hier meer gezogen dan in de gemiddelde pornofilm.
Ik ben een trouwe volger vanaf deel 1, in een nieuw jasje krokant velletje, maar dat terzijde.



De uitspraak verbaast me helaas[?] niks. Een vrouw die letterlijk over lijken gaat [dat was toch wel 1 van grootste dieptepunten..] zal nooit veranderen. Psychopaten veranderen niet. Punt!

Dat de haat naar haar ex-man G zoveel sterker is dan de liefde voor haar kind is te bizar voor woorden. [ook dát werd weer geheel duidelijk in de laatste uitspraak]



Toch vraag ik mij af wat de vader in deze situatie nog kan betekenen/afdwingen als het om H's welzijn gaat. Hij heeft toch ook het gezag over H en wil hem graag bij hem thuis hebben.

Of heeft hij nog steeds niks te zeggen na deze laatste uitspraak?

Ik bedoel, ook hij heeft rechten, toch? en na alle bewijzen heeft hij genoeg troeven in handen. Daar heeft 'ons supermommy' wel voor gezorgd..

Als ik G was, had ik nu toegeslagen! Uiteraard in stilte, dat dan weer wel!



Enfin; het allerbeste wens ik voor het kereltje! Liefde, bescherming, genegenheid, en de kans om gewoon lekker kind te zijn, met veel mensen om zich heen die echt van hem houden!

Dat verdient elk kind, maar H nu even in het bijzonder..



BAM! en doorrrrrrr!

Schultenbrau? Iemand?
Het staat zelfs op de Televaag



http://www.telegraaf.nl/b ... it_huis_geplaatst___.html









Tsja, daar zit je dan met je grootheidswaanzin..



Dubbele alvast voor de loskomende verhalen rondom I en haar FB-soap. TROS-opgelicht kan er een item aan wijden.



Bam!
Wat ik me toch afvraag.... Dat bezoek aan die speeltuin, bij vriendjes thuis, zou haar bezoekrecht uitgebreid zijn? Dat was toch begeleid? Wie heeft die foto van haar en H gemaakt? Dat moet toch een begeleider zijn? Als ze zonder toezicht hem mocht zien kiest ze toch voor qualitytime en neemt ze toch niet iemand mee?
Alle reacties Link kopieren
Ze zijn wezen winkelen. Ken niet veel 7-jarigen die dat als qualitytime zien.



Halve haan, ik denk niet dat het in het belang is van H om bij iemand te gaan wonen die hij slechts een aantak keer een uur per week heeft gezien. Ook dat is geen vorm van veiligheid.
@sugarbaby;

G heeft in ieder geval ten alle tijden bescherming en genegeheid geboden aan H toen I op de vlucht moest slaan voor andere exen!

Dat zal H'je vast ook nog wel weten..denk je niet!?
Alle reacties Link kopieren
Heel goede uitspraak. Mooi onderbouwd.



Hopelijk krijgt die jongen eindelijk wat rust.



Wat lees ik: ze haalt hem zomaar van school met iemand die net doet of ze voor jeugdzorg werkt om hem bij de huisarts te laten vertellen dat het slecht met hem gaat?

Totaal gestoord
Ab imo pectore
Hof: uithuisplaatsing Hansje uit Oss was terecht



DEN BOSCH - Het hof in Den Bosch heeft bepaald dat de uithuisplaatsing van de zevenjarige Hansje uit Oss terecht was. Het jongetje kwam in het nieuws toen zijn moeder Irme een filmpje op Facebook plaatste van het moment dat het jongetje door mensen van Bureau Jeugdzorg werd meegenomen.



Indertijd leidde die actie van de moeder tot een grote maatschappelijke discussie over de vraag of een moeder dit haar kind kan aan doen. Maar ook tot protesten tegen Bureau Jeugdzorg.



Doodsbedreigingen Nadat het filmpje op Facebook was verschenen kregen medewerkers van het Bureau Jeugdzorg zelfs doodsbedreigingen.



Het hof vindt dat Bureau Jeugdzorg alle reden had om bij de rechtbank een crisisverzoek voor uithuisplaatsing in te dienen. De moeder had zich onttrokken aan het toezicht van Jeugdzorg, terwijl het kind zich in een zeer stressvolle situatie bevond. De rechtbank gaf Bureau Jeugdzorg al eerder gelijk.



De uithuisplaatsing op een neutrale plek is volgens het hof noodzakelijk voor de verzorging en opvoeding van het kind en voor onderzoek naar zijn geestelijke gesteldheid.



Kind is bang gemaakt Het kind zit sinds de scheiding klem tussen de ouders. De jongen krijgt van de moeder geen onvoorwaardelijke toestemming om contact met de vader te hebben. Het hof vindt het aannemelijk dat hij door zijn moeder bang is gemaakt voor zijn vader.



Net als de rechtbank vindt het hof dat de moeder haar kind inzet in haar strijd tegen de vader. De moeder heeft onder meer de media opgezocht met filmpjes over verwikkelingen rondom de jongen in het omgangshuis en over de uithuisplaatsing. Ook na de eerste zaak bij de rechtbank was ze nog overtuigd van haar gelijk. Ze zei toen dat ze verwachtte dat Hansje weer snel thuis zou zijn. Dat gebeurde niet en ook nu heeft het Gerechtshof haar in hoger beroep ongelijk gegeven.



Het idee van de moeder om het kind thuis door verzorgers in de gaten te laten houden is volgens het hof nit toereikend. Verder is de bewering van de moeder dat het in de instelling niet goed gaat met de jongen onvoldoende onderbouwd en ook in strijd met de bevindingen van die instelling, aldus het gerechtshof.



Gelukkig maar voor het ventje.

Heeft moeder al ergens gereageerd?Is zij überhaupt nog ergens actief met gif spuiten?
Alle reacties Link kopieren
Dit lag natuurlijk in de lijn der verwachtingen.
Al een account? Log dan hier in.
En in plaats van mee te werken is ze nog steeds aan het strijden, iedereen is schuldig behalve zij zelf.

De kans om samen met haar zoon naar een gezinshuis met 24 uur observatie te kunnen gaan heeft ze laten schieten want dat vond ze niet nodig.

Waar is ze bang voor ?

Waarom grijpt ze die kans niet ?



Het einde is nog niet in zich, wat jammer voor dat mannetje maar misschien ook wel beter zo voorlopig, nu heeft hij rust.
Alle reacties Link kopieren
tja rust, ik weet niet, het is sowieso beter als het jochie ergens terecht komt waar die veiligheid heeft, liefde en geluk, en reinheid en noem maar op, ik denk al vanaf het begin aan een pleeggezin, waar hij zit en dan omgang met beide ouders, maar dat zal vast wel nooit worden,
"Not making a decision Is a BIIIIIIIIIIG decision"
Alle reacties Link kopieren
Ja een pleeggezin gun ik dit ventje ook. Helaas is die moeder niet in staat om haar eigen ego opzij te zetten voor haar zoon...
Ik vrees dat zo'n pleeggexin dan behoorlijkt gestalkt zal gaan worden door moeder en haar aanhangers.
Kan iemand kort uitleggen waarom mjf tot de vijand lijkt te zijn gebombardeerd? Ik snap er niks van, kende haar hier als integer forummer en vond dat ze op facebook genuanceerd schreef over uhp-en.
Alle reacties Link kopieren
ik weet niet wie mjf is, dus ben ook benieuwd,

Nightsky

dat is inderdaad ook weer een optie, ja pff arm kind die zo,n een moeder heeft,



ze is vandaag ook weer aan t los gaan, gister zei ze nog dat ze naar de gezinshuis gaat met kind, en vandaag heeft ze weer goed nieuws maar toch even gaan rellen bij kritisch, pff,



welk moeder die in haar sitautie zit doet dat nou ?
"Not making a decision Is a BIIIIIIIIIIG decision"
Alle reacties Link kopieren
Als ik het goed begrepen heeft heeft MJF zich er teveel in gemengd. Het hield haar echt ontzettend bezig en ze bemoeide zich overal mee en voor een buitenstaander vond ik dat niet echt gezond moet ik zeggen.
quote:dweedledee schreef op dinsdag 28 oktober 2014 20:20 Als ik het goed begrepen heeft heeft MJF zich er teveel in gemengd. Het hield haar echt ontzettend bezig en ze bemoeide zich overal mee en voor een buitenstaander vond ik dat niet echt gezond moet ik zeggen.Dank voor je toelichting. Naar mijn idee zat ze in kamp kritisch en dát begrijp ik niet, dat ze juist dáár zo lelijk over haar doen. Nogmaals, ik heb het niet helemaal gevolgd maar dan heeft ze zich uiteindelijk heel erg mee laten slepen. Waar beschuldigen ze haar van dan (hoef geen specifieke details)?
Zo ik ben weer bij gelezen inclusief de uitspraak. Wat een ellende zeg. Kind zomaar van school halen, hoe haalt ze het in haar stomme hoofd?!? Arm arm ventje wordt nog steeds door haar onder druk gezet en gemanipuleerd. Nu wil ze ook niet samen met hem naar een gezinshuis? Dacht ze nou echt dat ze dit zou winnen?? Echt heel triest. Maar zo te lezen heeft H nu wel contact met zijn vader, hopelijk kan hij op den duur daar terecht want ik zie het voorlopig niet gebeuren dat hij terug gaat naar zijn niet meewerkende moeder. Ik hoop dat hij goede begeleiding krijgt en I eens tot inkeer komt en hulp accepteert anders zal H hier zijn leven lang last van hebben/houden. Echt heel sneu.
Zo er ik het begrijp heeft MJF om zichzelf te redden de andere "vakkenvullers" van het oude kritisch forum erbij gelapt bij I.

maar I. heeft MJF zowel als vriend van haarzelf, maar ook van G. genoemd.dus MJF wordt nu bij beide kampen uitgekotst.

Men verdenkt haar er ook van nog regelmatig op kritisch fb mee te schrijven onder een van de vele fake accounts.
@half haantje; G woont in het buitenland (België) dat zal het e.e.a. waarschijnlijk ook niet simpeler maken wbt de ots.
Ik schreef hier ook mee met mijn vorige nick en las afgelopen week dat het Hof BJZ gelijk heeft gegeven. Sjongejonge, dat arme kind, verschrikkelijk. En dan die filmpjes die altijd opp internet blijven circuleren...

Volg het allemaal niet meer zo, ook niet op facebook, maar ik geloof dat moeder ook geen fb meer heeft?! En geen huis, toch?



Nou ja, in ieder geval hoop ik voor dat ventje dat het allemaal goedkomt, op welke manier weet ik alleen niet :(
Moeder zit nog volop op facebook hoor. Minstens 1 eigen pagina;met als beroep privé detective en schrijfster 😂

1 pagina H hulp aan.. en de pagina van haar nieuwe "stichting" Olla.
Alle reacties Link kopieren
ze wilt nu de school van haar kind aanklagen omdat die volgens haar zeggen ook stiekem en achterbaks, wat een vrouw is dat toch, en dan zeker al die schaapjes die haar toejuichen, echt belachelijk, pff
"Not making a decision Is a BIIIIIIIIIIG decision"
Alle reacties Link kopieren
Het is toch wat he dat zelfs de school

toen haar zorgen heeft geuit over H.
Alle reacties Link kopieren
is niet voor niks nee,
"Not making a decision Is a BIIIIIIIIIIG decision"

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven