schoonmaakster ontslaan

27-10-2014 15:46 77 berichten
Alle reacties Link kopieren
alhoewel ik al jaren in het HRM vak werkzaam ben en al heel wat cases heb gehad waarin ik mensen aldanniet op staande voet moest ontslaan heb ik nu toch wel een issue.



Al 2,5 jaar heb ik een vaste schoonmaakster die eens per 2 weken 4 uur komt poetsen. Haar vraagprijs was 12 euro per uur, maar omdat ik geen zin had om steeds te moeten wissel krijgt ze 12,50 per uur. Dus 50 euro per keer. Ze begint om half 9 en moet dus tot half 1 doorwerken.



Al een poosje knaagt het een beetje bij me, ik kan zien dat ze geweest is ( kleed netjes gestofzuigd, wc's gedaan etc) maar ik twijfelde steeds aan of ze de 4 uur wel vol maakte. Nou heb ik het niet over 5 of 10 minuten eerder weg gaan, maar in zijn algemeenheid leek het alsof ze toch na een 2/ 2.5 uur steeds weg was. Ik kon dit alleen niet hardmaken.



Nu was ik vanmorgen toevallig eerst bezet door andere verplichtingen en moest ik mijn laptop en schoudertas nog ophalen. Toen ik thuis kwam was ze er wel maar stond te roken onder de afzuigkap. Ik heb haar toen gelijk te kennen gegeven dat ik dat absoluut niet tof vond, en dat ik dat ook niet meer wilde merken. Ik ben zelf een roker, maar rook altijd buiten en dat weet ze ook!



Omdat ik toch nog steeds een onderbuik gevoel had heb ik de buurvrouw gevraagd om even te vragen en te kijken of haar auto er nog stond ( dit was om 11.45, terwijl ze tot 12.30 zou moeten poetsen) De buurvrouw heeft me laten weten dat er geen auto meer stond en heeft zelfs nog aangebeld maar ze was er niet.



Ik ben er dus echt klaar mee, ik voel me belazerd. Ze neemt wel het geld voor de 4 uur mee, maar werkt er dus 3 waarbij ze ook nog lekker in huis staat te roken. ( en steekt dan dus de lampe berger aan, zodat ik het niet ruik) .



Ik wil haar dus laten weten dat ik geen gebruik meer wil maken van haar diensten. Ook aanstippen waarom niet meer, maar geen ruimte voor discussie laten. Ik heb bewijs dat ze er niet was, maar ik wil de discussie gewoon niet opstarten. Ik ben er klaar mee, bedankt en tot ziens.



Iemand tips om dit kenbaar te maken?
Sometimes I question my sanity, but the unicorn and gummy bears tell me I’m fine!
Oh ik ben nogal mosterd geloof ik, ik ga alles even lezen
Alle reacties Link kopieren
Je hebt goed gehandeld, TO. Je mag blij zijn dat je daar vanaf bent.

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven