Moet ik hier mee doorgaan, zo ja, hoe.

28-10-2014 23:36 26 berichten
Alle reacties Link kopieren
Na lang meelezen en tobben dacht ik, ik leg het jullie eens voor. De situatie waar ik al een tijdje mee zit, over nadenk en waarbij ik het nodig heb dat iemand objectief naar de situatie kijkt. Ik weet problemen van anderen altijd zo makkelijk op te lossen maar ik ben nu beïnvloed door mijn roze bril.



Situatie: ik heb een relatie gehad van 5 jaar, begon als een leuke tijd, 2 jaar van samengewoond maar we verschilden te veel van normen en waarden dus gestopt, dit is een kleine 2 jaar terug. Door opmerkingen van ex ben ik onbewust erg onzeker geworden maar door het op mezelf wonen en het maken van veel nieuwe kennissen / vriendinnen zat ik beter in m'n vel dan ooit. Al snel na mijn relatie heb ik mezelf op een datingsite gezet omdat ik me toen eenzaam voelde, met een leuke man van 30 (ik ben 27) klikte het direct en zijn we gaan daten. Na de derde date belandde we in bed en hebben we afgesproken dat we allebei van het vrijgezelle leven zouden blijven genieten. Hij kwam net uit een relatie van 6 jaar..



Ik riep het hardst tegen iedereen hoe fijn het was vrijgezel te zijn, had eens in de twee weken een avond seks met J. en we appte en belde meerdere keren per week. Dit was niet alleen seks gerelateerd, we hadden het tevens over hobbies, vrienden, sport en werk.

We bleven nooit bij elkaar slapen, maar het was ook geen seks en weer opstappen.



Klinkt perfect en dat was het ook, precies wat we wilde, heb met heel veel andere jongens gedate en hier hadden we het ook over, hij toonde dan ook altijd interesse en leek dit ook niet zo erg te vinden, hij vond het niet leuk als ik met een van deze jongens seks had, maar ja wie wel..



Nu het probleem, deze situatie duurt nu al ruim een jaar en sinds een aantal maanden wil ik wel weer een relatie. Ik mis het samen hangen op de bank, de dagen samen weg, een maatje en een minnaar die helemaal voor me gaat. Het lijkt wel of mijn eierstokken gaan rammelen (nee ik ga niet perongeluk zwanger van hem raken) Na al het daten kom ik maar tot één conclusie, de enige jongen waar ik gek van ben, mezelf later zie, een onwijze klik mee heb is J.



Volgens vriendinnen komt dit doordat hij mij zeker maakt, wat mijn ex juist niet deed, hij zegt vaak hoe mooi hij me vindt, maar dat dit alleen met seks te maken heeft. Hij zegt niet dat hij me ook lief of wat dan ook vindt. (Niets qua karaktereigenschappen) maar dan denk ik als je iemand niet mag spreek je daar ook niet mee af en bel je diegene niet om zomaar even te kletsen.



Ik weet het even niet meer, ik vind dat deze situatie lang genoeg heeft geduurd. Ik wil verder, maar met hem. Als ik teveel van me laat horen neemt hij afstand, als ik niks van me laat horen belt hij me om te vragen hoe het gaat. Ik stel hem zo dus niet op de hoogte van mijn gevoel. Het lijkt wel of we om elkaar heen blijven draaien en het maakt me gek!



Conclusie (van mijn sorry lange op) is dat ik verder wil gaan, het liefste met hem maar geen hoogte krijg of dit alleen voor de seks is of dat het wederzijds is, dat ik hem dit ook niet durf te zeggen bang om alles kwijt te raken. Jullie weten natuurlijk ook niet wat hij denkt of voelt en daarom is dit misschien ook om het een beetje van me af te schrijven. Ik met mijn harde buitenkantje weet het even niet meer..



Morgen komt hij weer, gaan we samen wat eten, hebben we seks, knuffelen we na en daarna gaat hij weer.. Ik geniet hier zoveel van dat ik het niet meer trek.
Alle reacties Link kopieren
meid gewoon vragen wat zijn bedoeling uiteindelijk is. je wilt tog niet dat er gebruik van je word gemaakt. de ultieme term "bootycall"
Hij wil je alleen voor de seks. Uit angst dat je verder gaat belt ie maar hpudt het vooral oppervlakkig.
Misschien morgen eens geen seks hebben en in plaats daarvan eens praten?
Alle reacties Link kopieren
Ja misschien maar eens voorstellen buitenshuis af te spreken. De gesprekken zijn opzich niet oppervlakkig, ook wel over dingen waar we tegen aanlopen bij elkaar of in het dagelijks leven. Zou het zo naar vinden als hij mij alleen als bootycall ziet terwijl ik hem dat niet kwalijk kan nemen want zo is het ook begonnen. Alleen het duurt nu te lang en vind ik hem hiervoor te leuk.
Alle reacties Link kopieren
stap 1: GEEN SEX MEER

stap 2: Serieus gesprek aangaan

stap 3: niet zelf beginnen met contact zoeken

Stap 4: duidelijkheid of meneer wilt een relatie aangaan of niet

stap 5: Case closed!! of je krijgt een relatie of je blijft bootycall



Succes meid
Alle reacties Link kopieren
Oke helder ;) het lijkt wel een soort uitstel van de pijn, alsof je een vriend verliest terwijl dat je keuze helemaal niet is!! Zie ons ook niet gewoon vrienden blijven, ik ben verliefd. Kon ik nu maar even in de toekomst kijken. Zijn ook zulke dubbele signalen, als ik iets belangrijks of spannends heb qua werk toont hij interesse. Als ik iets rots mee maak hebben we het daarover. Ik kan gerust nooit meer contact opnemen, dan doet hij het wel. En dat lijkt dus niets te zeggen want een verliefde man zou meer willen danseks lijkt mij zo
Alle reacties Link kopieren
Bedankt trouwens!
Heel bot gesteld, wat wint hij er mee als hij je officiële partner wordt? Heeft hij iemand nodig in zijn leven? Is hij toe aan vastigheid? Als je niet echt dat idee van hem hebt dat zit er misschien niet meer in nu. Dan moet je er mee kappen om jezelf te beschermen voor erger. Voor mij zou de constatering van het gebrek aan diepere gevoelens van zijn kant bijzonder ontnuchterend werken trouwens. Voelt toch als een afwijzing/nederlaag.
Alle reacties Link kopieren
Bedankt voor je reactie Antoon. Wat het hem te bieden heeft, onze klik is wel speciaal. Altijd gezellig samen, goede en fijne seks, ik heb mijn leven op orde, gestudeerd, goede baan, maar dat heeft hij ook. Aangezien de duur zal hij het ook wel fijn vinden maar hij heeft me al waar hij me wil hebben denk ik. Ik ben er nu al voor hem, wanneer hij maar wil, laat ik niets van me horen dan ben ik zo om als hij contact zoekt.
Alle reacties Link kopieren
Ben bang dat er niet meer dan seks in zit voor je en die paar gestolen intieme momentjes, want zo'n gentleman is hij wel dat hij niet meteen bij binnenkomst je het bed in sleurt en daarna meteen weer weggaat.

Mijn advies is om een exit gesprek te voeren met hem waarin je aangeeft gevoelens te hebben voor hem en zou willen kijken of jullie een serieuze exclusieve relatie kunnen aangaan en zo nee, dat het dan beter is om afstand te nemen. Dit om te voorkomen dat het hartezeer te lang blijft voortduren en je op die manier ook nooit aan de man komt (want niemand is beter dan J.). Denk ook aan je rammelende eierstokken. Sterkte.
Alle reacties Link kopieren
quote:ciambella schreef op 29 oktober 2014 @ 01:14:

Ben bang dat er niet meer dan seks in zit voor je en die paar gestolen intieme momentjes, want zo'n gentleman is hij wel dat hij niet meteen bij binnenkomst je het bed in sleurt en daarna meteen weer weggaat.

Mijn advies is om een exit gesprek te voeren met hem waarin je aangeeft gevoelens te hebben voor hem en zou willen kijken of jullie een serieuze exclusieve relatie kunnen aangaan en zo nee, dat het dan beter is om afstand te nemen. Dit om te voorkomen dat het hartezeer te lang blijft voortduren en je op die manier ook nooit aan de man komt (want niemand is beter dan J.). Denk ook aan je rammelende eierstokken. Sterkte.Dit dus, geweldig en simpel, ciambella!
Alle reacties Link kopieren
Jij geeft, hij neemt
Alle reacties Link kopieren
Spreek dit uit naar hem en wees voor jezelf vanaf nu heel streng. Neem samen een wijntje en vertel dat je dit voelt en dat je of meer wilt of het contact met hem moet verbreken. Ga niet door met hem op deze voet want daar ga je aan kapot. Het is een leuke tijd geweest samen maar je behoefte is veranderd en daar zou ik wel naar gaan luisteren om gelukkig te blijven. Geef hem even een weekje de tijd om na te denken erover en laat hem dan beslissen. Heb ook even geen seks met hem tot hij het weet. Geef hem ruimte maar niet ten koste van jou en wees duidelijk.



Het is nu erop of eronder. Hij lijkt me geen slechte kerel en wie weet is het je droomman... zo niet komt die persoon vanzelf. Zorg dat je je schepen verbrand voordat je aan wat nieuws begint, anders krijg je daar later weer gedoe mee.



Sterkte en succes
Alle reacties Link kopieren
Rare reacties hier, alsof het in jouw nadeel en zijn voordeel zou zijn zoals het nu is. Wie weet voelt hij wel hetzelfde, of staat hij wel open voor een relatie. Of misschien niet, misschien zit hij nog op dat punt waar jij een jaar geleden had: geen behoefte aan vastigheid.

Wat jij nu hebt noem je fwb, en die f staat er niet voor niets want zoiets kan ook echt een goede vriendschap zijn. In mijn ervaring in ieder geval echt wel.

Nu je gevoelens voor hem krijgt moet je dat gewoon uitspreken en natuurlijk is dat spannend. Dat is het altijd als je iemand gaat vertellen wat je voor diegene voelt. Maar breng het niet als een donderwolk of slechte mededeling want dat is het toch ook niet?

Wat nou als hij die gevoelens niet heeft? Tja, dat moet je vanaf daar dan weer bekijken. Misschien wil jij nu alles of niets, zou kunnen. Wie weet kunnen jullie de fwb toch voortzetten, maar daar moet jij je wel fijn bij voelen.
Zeg maar Spijker.
Alle reacties Link kopieren
Gewoon vragen hoe hij erin staat. Het nare is dat als hij geen gevoelens heeft voor jou en hij het prima vindt om op dezelfde voet door te gaan, de kans groot is dat je akkoord gaat. Want jij bent verliefd. En dan gaat het pijnlijk worden, want dan krijg je niet wat je wil.

Eerst maar praten, nu is het gissen.
Ik adviseer je om te praten om te kijken of hij misschien ook wil. Ik zie nu geen tekenen daarvoor, maar dat zegt niet altijd wat.



Wat ik wel vind is dat je je geschiktheid wel erg rationeel benaderd. Niemand gaat voor iemand vanwege baan en opleiding. Het is geen verstandshuwelijk, hij moet wat voor je voelen.
.
Alle reacties Link kopieren
Vraag het aan hem hoe hij hier in staat... Kans is alleen wel dat je hierdoor de goede vriendschap verliest die er tussen jullie is. Iets wat veel pijn zal doen, maar wat onvermijdelijk is als jullie niet meer hetzelfde in de vriendschap staan. Maar goed, dat is op de zaken vooruit lopen, eerst maar eens een goed gesprek met hem aan gaan! Je zou gisteren een date hebben toch, het er toevallig al over gehad?
Alle reacties Link kopieren
Ik vind de laatste reactie wel een beetje kort door de bocht. Ik ben zelf alweer een halfjaar erg gelukkig met mijn voormalige fwb. Het kan dus gewoon wel, niet alle mannen zijn gevoelloos en willen alleen maar seks (al geef ik toe dat het niet zo vaak voorkomt dat zoiets in een relatie verandert). Dat hij nu niet op de stoep staat met een bos rozen en een gedicht betekent niet dat hij niet ook gevoelens heeft ontwikkeld. Maar dat moet je hem wel vragen.

Zoals al eerder is gezegd: volgende keer geen seks, maar leg uit wat je voelt en vraag wat hij wil in de toekomst. Je kunt hem ermee verliezen, maar als je het niet doet dan verlies je jezelf in mijn ogen.
.
Alle reacties Link kopieren
Ik sluit me geheel aan bij de vorige dames. To: je zegt zelf dat je een "hard buitenkantje" hebt. Misschien worstelt hij wel met dezelfde gevoelens en durft hij die niet aan te kaarten, omdat hij bang is jou af te schrikken. Want hey, jij riep ook heel lang hard dat je geen relatie wilde, toch? Of misschien gaat hij je met andere ogen bekijken als je je " kwetsbare" kant laat zien. En ja, misschien schrikt hij zich wild en is dit echt niet wat hij wil.



Wat heb je te verliezen? Zoals het nu gaat, kun je niet lang volhouden. Niet als je verliefd bent. Trek de stoute schoenen aan en biecht je gevoelens aan hem op. inderdaad: niet op een negatieve manier, maar misschien een beetje giechelig? " We hebben een probleempje… Vlinderplaag."



Hou je ons op de hoogte?
Alle reacties Link kopieren
Bedankt voor alle reacties!! Eerlijk en duidelijk haha, dat had ik nodig. Het is inderdaad een goede gozer, altijd geinteresseerd, open en daarom gisteren maar de stoute schoenen aangetrokken. Heb hem verteld dat ik de laatste tijd aan een relatie denk en dat ik meer voor hem ben gaan voelen. Hij vertelde niet verliefd te zijn maar wel gek op me te zijn. Hij moest het even laten bezinken en ik schrok hiervan omdat ik wel iemand wil die helemaal voor me gaat. We hebben afgesproken dat hij me zondag belt en dat we gaan daten zonder seks! Nu hoop ik dat dit lukt want we kunnen nooit echt van elkaar afblijven. Maar ik ben dolblij dat jullie me dit zetje hebben gegeven zonder dat ik door ben gaan kwakkelen. Ik hoop ook dat we de bijzondere vriendschap niet verliezen.. Maar volgens hem hoefde ik daar niet bang voor te zijn als ik maar eerlijk bleef over mijn gevoel want hij wou niet dat ik daar teveel pijn door zou krijgen (?)
Alle reacties Link kopieren
Dat is het risico van een friendship-with-benefits-relatie. Het is een jaar goed gegaan en nu liggen de kaarten anders. Een van jullie is verliefd, helaas ben jij dat.



Er zijn maar twee mogelijkheden. Of hij wil ook verder met jou of jullie moeten stoppen. Doorgaan omdat jij hem niet kwijt wil, terwijl hij zich niet wil binden, is de formule voor veel ellende. Het gaat zeer doen en het houdt je weg van andere serieuze kandidaten. Zonde van je tijd, zeker als er rammelende eierstokken zijn.



Als hij er niet voor gaat, verbreek dan de band, lik je wonden en ga op zoek naar een andere man die wel de toekomst met je wil delen. Je bent een grote meid dus dat kun je best.
Alle reacties Link kopieren
Vertel hem gewoon dat je het fuckbuddy wezen zat bent en een relatie wil. Wil hij geen relatie, dan is het einde oefening, klaar! Of je blijft zijn fuckbuddy totdat er een leuke man op je pad komt. Dan weet je in ieder geval zeker dat je niet droog staat tot die tijd. Als hij jou zo gebruikt, dan kun je hem net zo hard gebruiken ;).



En je moet echt je best doen om over die verliefdheid heen te komen, want het maakt je kapot..
anoniem_155587 wijzigde dit bericht op 30-10-2014 22:19
Reden: Incomplete reactie
% gewijzigd

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven